G19: Uavgjort mot Skeid og seier mot Bærums Verk Hauger

Postet av Ullern Fotball den 29. Apr 2023

Sharifi, bildet, var frempå både mot Skeid og Bærums Verk Hauger. I to kamper som burde vært langt mindre spennende ble det ikke som den berømte xGen skulle tilsi, mot Skeid gav en fra seg en trygg seier og mot BVH måtte en slite for poengene.

Mistet ledelsen i sluttminuttene på Kork og Kokkos kunstgress

På Nordre Åsen skulle våre juniorer tidlig havne under 1-0, men tok mer og mer over kampen utover omgangen og kunne gå til pause på ledelsen 3-1 etter mål av Danial Khoshpayam, Nima Sharifi (Str) og Marius Lund Stensland på corner. Etter pause har Ullern god kontroll og kan ved flere anledninger punktere kampen. Med 10 min igjen inviteres Skeid inn i kampen igjen når de på merkelig vis kommer seg fri i bakrom og slår inn til en ensom Skeidspiller som ruller ballen i mål. Bare minuttet senere får ikke Ullern avklart en corner og dermed 3-3. En sluttspurt for å redde seieren lykkes ikke og to poeng tapt.

Knepen seier mot Bærums Verk Hauger etter sjansebonanza

Kampene kommer tett i åpningen av sesongen og allerede torsdag var det duket for ny kamp. En merkelig fotballkamp der vi etter flere store sjanser endelig tar ledelsen når Nima Sharifi får en gave fra BVH forsvaret, runder keeper og setter 1-0. Som mot Skeid så burde denne kampen vært avgjort lenge før pause, men så lenge det er ett mål kan alt skje. Når vi gir BVH et fryktelig billig utligningsmål blir alt plutselig litt mer oppjaget. Men sjansene rades opp og det skal endelig lykkes når Ellef Herstad Oldevik drar seg flott fri på venstresiden og finner Marius Karlstrøm Teigen foran mål som pirker ballen over streken. Ullern har flere enorme sjanser før slutt til å avgjøre kampen, men noen dødballer fra BVH holder kampen levende helt inn. Men en rir det av og ny hjemmeseier i boks.

Ble avblåst for offside, tja tja.

Gode valg, mindre god utførelse

Vi begynner så smått å se konturene av et lag utpå der, en noe bedre felles forståelse for hvordan vi vil fremstå og relasjoner spillerne mellom forsterkes for hver kamp som går. Men for å dominere kampene i større grad så er vi avhengig av at våre gode valg og ideer blir utført med høyere kvalitet. Det er et ung lag og for mange er nivået fortsatt nytt, så det vil komme om vi treningshverdagen trener så tett på vår 100% som mulig. I tillegg så er det viktig at hver enkelt spiller bruker ekstra tid på å terpe på sine individuelle ferdigheter som er avgjørende i sin rolle, sier hovedtrener Johan Egil Rudi.