Første trepoenger i boks for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2023

Etter to tette kamper hvor man tapte med minst mulig margin skulle endelig trepoengeren sitte for våre rekrutter. Motstander Stabæk 2 stod med to strake seiere før gårsdagens kamp, men måtte gi tapt for et heltent Ullern lag på CC Vest Arena.

Bilde: Thomas Støfring. FOTO: Metethe Fosby

Fortjent seier for de hvite og rød
Ullern sin seniortropp nærmer seg mer eller mindre skadefri, og det gir også resultater på lagoppstillingen til Ullern 2. Både Henrik Navarsete, Jacob Francke og Abdel-Hedi Ali fikk sine første spilleminutter denne sesongen mot Stabæk 2. Bortelaget på sin side stilte et noe yngre mannskap enn tidligere kamper på grunn av NM kamp, pluss landskamp, så Ullern 2 kunne nok koste på seg et aldri så lite favorittstempel før kampen.

Første omgangen bydde ikke på de helt store sjansene. Hjemmelaget skaper et par halvsjanser med blant annet en heading over mål fra Jacob Cleve Broch. Men bortelaget bydde heller ikke på det helt store, så lagene går til pause på stillingen 0-0.

Andre omgangen derimot ble langt mer innholdsrik. Ullerngutta skrur opp tempoet noen hakk og da sliter Stabæk 2 langt mer. En meget god Thomas Støfring for dagen får først en stor mulighet alene med keeper, men avslutningen går like utenfor, men bare minutter etterpå skal den sitte for Støfring. Et nydelig angrep av Ullern hvor Brage Tobiassen finner Edonis Mulaj på høyre siden. Og bursdagsbarnet Mulaj slår et perfekt innlegg på pannebrasken til Støfring som denne gangen setter ballen nydelig i mål.

ARKIVFOTO: Lars Følstad. FOTO: Merethe Fosby

Og Ullern er det klart beste laget i andre omgang og burde nok punktert kampen før full tid. Like før slutt er det smått utrolig at 2-0 ikke sitter. Lars Følstad kommer alene med keeper og chipper den nydelig over Stabæk sin siste skanse, men like før ballen skal passere linjen rekker en Stabæk spiller akkurat frem i tide og får klarert ballen vekk.
Stabæk 2 forsøker seg på en sluttoffensiv, men hjemmelaget kontrollerer 3 poeng i land ganske greit og kunne dermed endelig slippe jubelen løs når dommer Andersen-Gott blåser sluttsignalet.

Kampfakta:
Ullern 2 - Stabæk 2: 1-0
Mål: Støfring 54.min (Mulaj).
Gule kort: Ekorness, Linberg, Møller-Hansen (Stabæk 2), Ravnåmo (Leder, Ullern 2).
Tilskuere: 50

Poengbørsen
3.poeng: Lars Følstad
Strålende levert av Følstad på midten. I en kamp hvor veldig mange egentlig har gjort seg fortjent til å havne på poengbørsen, så velger vi å gi bestemannsprisen til Følstad. Kunne/burde kronet en strålende kamp med scoring på tampen, men uansett 3 poeng.

2.poeng: Jonas Jorde
Sammen med Følstad og Tobiassen så utgjør midtbanen virkelig den store forskjellen i kampen. Og Oppsalplogen viser en enorm arbeidskapasitet gjennom samtlige minutter. I tillegg har han kvaliteter med ball som gjør dette til en meget spennende pakke midtbanespiller for fremtiden.

1.poeng: Thomas Støfring
Etter en litt skadeplaget preseason så begynner "Støf" å vise form. Plager Stabæk 2 forsvaret i samtlige 80 minutter han spiller og kunne med litt flere centimeter på sin side hvert 2 målscorer. Uansett, dette er meget lovende takter fra unggutten som nå har 2 mål på 2 starter.