Tungt for Ullern 2 mot Grorud 2

Postet av Ullern Fotball den 2. Apr 2023

Ullern 2 møtte divisjonskollega Grorud 2 i siste treningskamp før 3.divisjon sparkes i gang mot Lokomotiv Oslo om en drøy uke.
Og kampen mot Grorud 2 viste litt hvilken oppgave vårt rekruttlag har foran seg denne sesongen. Grorud 2 var ett av topplagene forrige sesong og viste at de har tenkt å bite godt fra seg også denne sesongen.

ARKIVFOTO: Bendik Foss Evensen. FOTO: Merethe Fosby

Henger med i første omgang
Ullern 2 starter kampen godt og de to nysigneringene Francklyn Goulehi og Emil Jaf gjør til tider høyresiden til Grorud svimmel. Men mot spillets gang så tar Grorud ledelsen når keeper Ingvald Benestad i Ullern buret surrer det litt til for seg selv og ballen ender i mål.
Men det skal ikke ta for lang tid før Ullern får utligningen. Bendik Foss Evensen spilles gjennom og storscoreren setter ballen i hjørnet i kjent stil.
Der Ullern var best den første halvtimen så tar Grorud gradvis litt mer over utover i omgangen, noe som til slutt resulterer i en ball i bakrom som Grorud er først på og han kan sette ballen i åpent mål bak en utspilt Benestad.

Nivåforskjell på lagene
I andre omgang blir nivåforskjellen langt mer tydelig. Både Jaf og Goulehi byttes ut til pause og da mister Ullern mye av den offensive trusselen de hadde i første omgangen.
Og etterhvert når Ullern mer eller mindre har en snittalder på under 18 år utpå der så blir det akkurat litt for tøft og Grorud setter inn både tre, fire og fem før kampen er over.
Men en viktig erfaring å få med seg før det braker løs mot Lokomotiv Oslo, tirsdag 11.04.23. klokken 19:00 på CC Vest Arena.

Poengbørsen
3.poeng: Herman Udnæs
Midtbanespilleren som har spilt mye sidestopper i oppkjøringen og det på en imponerende måte. Sammen med kaptein Espen Lindøe står han frem og tar mye ansvar. Flyttes opp på midten uti andre omgang og jobber utrettelig gjennom hele kampen, selv når kampen var langt på vei tapt.

2.poeng: Espen Lindøe
Kaptein for dagen og gjør en solid jobb som vanlig fra stopperposisjon. Tar i likhet med Udnæs mye ansvar og er til stor hjelp for sine langt yngre medspillere.

1.poeng: Francklyn Goulehi
Spilleren som kom fra Skeid før denne sesongen har slitt med litt småskader i oppkjøringen og spilte derfor kun 45 minutter i denne kampen. Men i de 45 minuttene viser han at her har Ullern et veldig spennende alternativ på venstresiden. Flink til å passere motspillere og sammen med Jaf herjer han til tider med Grorud. Varter opp med en flott assist også før han blir spart i andre omgang.