G16: Sterk seier mot Ull/Kisa i Interkrets på tampen av sesongen

Postet av Ullern Fotball den 18. Okt 2022

Sesongen i G16 Interkrets ruller videre og på søndag ettermiddag var det duket for tøff bortekamp mot Ull/Kisa på Jessheim stadion for våre gutter i G16 Interkrets. Det skulle bli en kamp med svingninger frem og tilbake med mange mål, gule kort og til slutt Ullernseier.

God kontroll i første omgang

Mot UK sin 4-4-2 formasjon starter Ullern med å utnytte rommene mellom deres midtbanespillere og kom ofte rettvendt i mellomrom. Etter 16.min utnytter Ullern at UK har en ute med gult kort og Albert Aleksanjan setter sitt åttende mål for sesongen. Drøye halvtimen er gått når Aleksanjan, som har fått sin debut både for G19 og MSB i år, setter sitt andre for dagen og sitt niende for sesongen. Ullern går til pause med ledelse 2-0.

Langt mer innholdsrik 2.omg

Det er knapt spilt minuttet når UK reduserer like etter pause og etter 7 min står det likt og 2-2 på Jessheim. Men dette er dagen da Ullern får fordel av den tullete 5 min utvisning for gult kort regelen og med en mer er det toppskårer Storm Sundet Luytkis som er frempå med sitt 17 mål for sesongen. Når Ullern så får straffe og UK nytt gult kort i det 60 minutt så skulle en tro at Marius K. Teigen sitt straffemål skulle punktere kampen, men slik var det ikke og 66 min er spilt når UK reduserer til 3-4. I hektiske sluttminutter får Danial Khoshpayam rødt kort for Ullern, men seieren hales i land og Ullern tar en sterk seier på bortebane mot et godt fotballag.

Hovedtrener Rudi: En høstsesong med spillere på mange arenaer

Når vi nå nærmer oss slutten av sesongen så er det liten tvil om at vi har lykkes veldig godt med å serve flere arenaer fra vår treningsgruppe. Enten det er "ned" på G15 eller opp til G17, G19, MSB og MSA så har vi levert sterke prestasjoner i Interkrets og gitt mange muligheter for den utrolige gode matchingen som det er å reise rundt i vår region og møte alle topplagene. Spesielt stolte er vi over at to av våre gutter nå er en del av A-stallen, flere har spilt sentrale roller på MSB og G19, kjempet i toppen i G17 div.1, nådd OBOS Cup finale G17 og ikke minst at vi ligger godt plassert langt unna nedrykk i Interkrets slik at Oslo får enda en plass i den serien til neste sesong. Sånn sett er vi i ferd med å oppnå alle målene vi satte oss før sesongen på vegne av treningsgruppen. To kamper igjen av sesongen i Interkrets og finalen i OBOS for G17, vi har fortsatt ting å se frem mot og peiser på de siste ukene av sesongen.