G19 - fortjent tap mot Kjelsås

Postet av Ullern Fotball den 6. Okt 2022

Etter en meget god prestasjon borte mot Korsvoll var G19 klare for å følge opp med å slå Kjelsås og befeste posisjonen øverst på tabellen og holde liv i opprykksdrømmen.

Kampen starter litt kaotisk og med mange overganger frem og tilbake og til dels stillingskrig. Utover omgangen veksler lagene med å ha ballen mot en motstander som ligger lavt. Kjelsås løser dette best og tar med seg en 2-0 ledelse inn til pause. Pausepraten må ha hatt noe fornuftig over seg og Ullern reduserer nesten umiddelbart ved Gluch og fornyet håp brer seg i laget.

Dessverre blir det 1-3 på en tvilsom straffe og utover dør kampen litt hen, selv om Ullern prøver og prøver. Kjelsås viser seg som sterke og vil nok selv hevde at de hadde god kontroll de siste 30 minuttene av kampen.

Bendiksen sier følgende om kampen: Vi visste på forhånd at dette kom til å bli en tøff kamp mot et betydelige sterkere Kjelsås lag enn det vi møtte i vår. Samtidig var vi noe svekket og da trengte vi en maksprestasjon over 90 minutter. Det fikk vi dessverre ikke selv om ingen skal si at vi ikke prøvde. I dag møter vi et lag som er hakket bedre enn oss og da er det helt greit å tape. Vi legger, snart, bak oss en sesong med veldig mange gode prestasjoner og gode opplevelser. Vi hadde alle inderlig lyst på det opprykket, men det kommer når vi er gode nok så ingen grunn til å svartmale noe som helst.