G19 - Tilbake på toppnivå

Postet av Ullern Fotball den 1. Okt 2022

Etter en middels prestasjon mot Korsvoll, var det store forventninger til hvordan G19 laget skulle slå tilbake på Sofiemyr kunstgress.

Kolbotn legger seg lavt de første minuttene og vi dominerer det meste som skjer, vi skårer etter bare 4 minutter og trodde dette skulle gå vår vei. Men Kolbotn er livsfarlige på de få kontringer de har og skårer 2 mål rett etter hverandre. Vi svarer umiddelbart og utlikner til 2-2. Fra utlikning til pause var det Ullern som dominerte det meste og som skapte store nok sjanser til å ta ledelsen, men lagene tok pause med stilling 2-2.

Det var bare snakk om tid på når det første Ullern mål skulle komme i andre omgang, og det tok bare 2 minutter før Ola Rye sendte oss i ledelsen etter en corner. Andreas Dahl Jørgensen øker ledelsen til 2-4, og det var dermed ingen tvil på hvem som skulle ta 3 poeng i den kampen.

Nicolas Gajardo sier følgende om kampen: Vi er veldig fornøyd med å komme tilbake til vårt toppnivå som vi hadde i vår, det har vi savnet veldig etter sommerpausen. Vi finner en god struktur offensivt som gjør at vi kan skape mange målsjanser, og i tillegg er vi gode på overganger fra A-F, og vi kunne derfor ha ballen i motstanderens halvdel mesteparten av kampen.
Vi skal gjøre det vi kan for å være best mulig forberedt til mandag og henge med i toppen av tabellen.

Kampfakta:

Kolbotn - Ullern 2-4 (2-2) Ullern mål av Herman Udnæs (4.), Jacob Francke (24.), Ola Rye (47.) og Andreas Dahl Jørgensen (49.)

Gule kort: Andreas Dahl Jørgensen