G19 - Sluttdrama mot Korsvoll

Postet av Alexander Bendiksen den 26. Sep 2022

G19 møtte Korsvoll til kamp i strålende spilleforhold søndag kveld på Ullernbanen. I første omgang har Ullern et jevnt overtak og skaper noen store målsjanser og i tillegg en drøss av nesten sjanser. Det var derfor ventet at det bare var et tidsspørsmål før det skulle resultere i mål. Det skulle derimot ta nesten en hel omgang før Fabian Gluch utlignet til 1-1 rett før pause.

Forventningene til 2.omg var derfor store, men den skulle bli en stor nedtur frem til siste 5 minuttene...hvor et voldsomt drama skulle inntreffe.

Alexander Bendiksen sier følgende om kampen: Det Korsvoll laget vi møtte i høst var definitivt ikkje det samme som det vi møtte i vårsesongen. Dette var et godt lag og vi kom aldri helt inn i kampen og skape det vedvarende trykket på motstanderen som vi hadde ønsket. Marginer var vel heller ikke helt med oss, men det er noe en må fortjene og faktum er at den høstsesongen vi har levert har vært et godt stykke under hva vi gjorde i vår. Nå ser et opprykk fjern ut, men vi må sørge for å gjøre jobben vår best mulig i de tre siste kampene og håpe at den "feite damen" ikke synger riktig enda!

Kampfakta:

Ullern vs Korsvoll 4-4 (1-1) Ullern mål av Fabian Gluch (44.), Thomas Støfring (88,), Herman Udnæs (92.) og Andres Barrera (94.)

Gule kort: Ingen