J06: Seier mot KFUM og en ok start på høstsesongen

Postet av Ullern Fotball den 11. Sep 2022

Inneklemt mellom sommerferie og cup på Hamar, tok J06 fatt på høstsesongen allerede i midten av August hvor Korsvoll på bortebane stod på motsatt halvdel, etterfulgt av serieleder Bærum før man søndag ettermiddag tok turen til Ekeberg og høstens 3. oppgjør i 1 div J17 mot KFUM.

Etter at en del lag har forsvunnet, har det blitt en relativt jevn serie hvor alle tar poeng av alle, uavhengig av nåværende tabellplassering.

Starter bra.

Slik skulle det også bli i dagens oppgjør på Ekeberg. Kampen starter med at våre jenter ved flere tilfeller vinner ballen høyt i banen i gunstige posisjoner og ved 2 tilfeller kommer til relativt store målsjanser, uten at det ender i tellende resultat. Kampen jevner seg etterhvert mere ut, men det er våre jenter som har et lite overtak og KFUM klarer sjeldent å true vårt mål før det nærmer seg pause, men da kommer de til gjengeld til en veldig stor sjanse, men alene med Matilde er det sistnevnte som går seirende ut med en strålende redning, og dermed 0-0 til pause.

Kjempestart på 2 omgang.

Den andre omgangen er ikke mange minuttene gammel når Anna spilles fri på sin høyre side. Derifra skjærer hun inn mot mål og alene med keeper setter hun den sikkert i mål og 1-0. Det forblir tett og jevnt, og kampen preges av mange dueller, en god del balltap og lite etablert spill. KFUM tar etterhvert mer over, og på en dødball hvor vi ikke får klarert, lander ballen tilslutt i beina på en KFUM spiller som fra 7-8 meter får banket ballen i mål og vi er like langt.

Corner er mål.

Dessverre har det i alle fall vært slik på defensiv dødball, men den statistikken har forbedret seg en del den siste tiden, og i dette oppgjøret skulle vi også avgjøre kampen til vår fordel på en offensiv dødball. Aurora slår ballen inn i feltet, en ball som først havner på et KFUM hode, men på returen faller ballen til Annika som får nærmest sentret den inn i lengste hjørnet fra ikke voldsomt langt hold og vi leder på nytt 2-1.

Her ifra og ut er det KFUM som beleirer vår halvdel og vi får ikke tak i ballen eller klarert den lengre enn til en KFUM spiller som gjør at de kan forsøke på nytt. Hovedtrener nærmer seg en tilstand hvor hjerteflimmer ikke er langt unna, men KFUM kommer ikke nærmere enn en klarering fra vår keeper i den 2. omgangen, Maja, som klarerer en ball rett i hodet på en KFUM spiller på 8 meter, hvorpå ballen sniker seg like utenfor vårt mål. Vi håper forøvrig det går bra med KFUM spilleren som både tok telling og måtte ha behandling etter kampen.

Dermed er fasit 4 poeng på 3 kamper så langt i høst for J06 i 1 div J17 og en start på høsten vi kan si oss brukbart fornøyd med. Da venter ØHIL kommende søndag, et oppgjør hvor vi håper å kunne fylle tribunen. Så ta turen og hei på våre jenter!