Seier mot Holmlia!

Postet av Ullern Fotball den 29. Jun 2022

Det var knyttet stor spenning til toppoppgjøret mellom Holmlia og Ullern 2, og de ca 150 fremmøtte fikk virkelig en minneverdig kveld på Lusetjern.
Kampen svingte voldsomt frem og tilbake, men 3 mål av Ullern i løpet av de siste 12 minuttene sikret alle poengene med seg hjem til Ullern.

Best i første, sirkus i andre
Ullern var det beste laget i første omgang og var på tur til pause med en komfortabel 2-0 ledelse etter et selvmål og en scoring av Lars Austnes. Men Holmlia reduserer med siste spark på ballen (!) før pause og dermed er det fortsatt helt åpent før andre omgangen.
Og hvilken andre omgang det ble. Det var kanskje ikke den flotteste fotballen som ble spilt utpå der, men underholdning var det mer enn nok av.
Først utligner Holmlia til 2-2 like før timen er spilt før Ullern 2 igjen går opp i ledelsen ved Brage Tobiassen. Men det skulle ikke gå mange minuttene før Holmlia igjen utlignet og stillingen var da 3-3. Og når Holmlia går opp i ledelsen med 4-3 virker det som at Ullern skal slite med å få noe ut av kampen. Men, kampens store spiller Brage Tobiassen ville det annerledes og utligner til 4-4 med 12 minutter igjen på klokka.

Og litt mot spillets gang så klarer Ullern faktisk å putte både 4-5 og 4-6 på tavla ved Udnæs og Stokke i det som må være årets kamp så langt i 4.divisjon.
Og assistent trener Nicolas Gajardo var selv utslitt etter 90 minutter på sidelinjen.

- Dette er noe av det villeste jeg har vært med på, fullstendig kaos av en fotballkamp, ler Gajardo.
Første omgang er forsåvidt grei og vi har litt kontroll på kampen inntil de får reduseringen sin like før pause. Men andre omgangen ble jo helt vill. Vi følte på stillingen 4-3 at det kom til å bli veldig vanskelig å få med oss noe her, da var Holmlia det beste laget og vi slet veldig med å skape sjanser. Men så er vi litt heldige og får 4-4 scoringen og ett poeng her ville vi på det tidspunktet vært veldig fornøyd med. Og når vi igjen tar ledelsen med bare 7-8 minutter igjen pluss tillegg, så handler det kun i grunn om å stenge igjen bak. Så scorer vi vårt sjette mål like før slutt og da pustet vi lettet ut på benken.

Kampfakta
Holmlia - Ullern 2: 4-6
Mål: Tariq (selvmål) 14.min, Austnes 32.min, Diallo 45.min, Zaouaghi 57.min, Tobiassen 62.min, Diallo 71.min, Benmoussa 75.min, Tobiassen 78.min, Udnæs 83.min, Stokke 88.min.
Gule kort: Cleve Broch, Smedsrud, Shakoor, Adan, Jafar.
Tilskuere: 150

Poengbørsen
3.poeng: Brage Tobiassen
Scoret sitt andre og tredje mål for Ullern 2 denne sesongen. Har imponert i flere kamper denne sesongen og denne kampen var absolutt ikke noe unntak. Er nok ikke lenge før han er aktuell for debut også i 2.divisjon.

2.poeng: Mikael Foss Andersen
Kan egentlig bare kopiere poengbørsen fra alle de andre gangene. Strålende en mot en og virker rett og slett altfor god for nivået.

1.poeng: Peder Herman J. Udnæs
Spilleren som har vært ute med skade i vår spiller sin andre kamp fra start for Ullern 2. Veldig god i forrige match mot Fagerborg og fortsetter med det mot Holmlia. Scorer sitt første seniormål på et særdeles viktig tidspunkt.