Målfest på CC Vest Arena

Postet av Ullern Fotball den 13. Jun 2022

Ullern-Kvik Halden serverte publikum hele 8 scoringer når de møttes til dyst på CC Vest Arena. Hjemmelaget var i fyr og flamme i første omgang og hadde i stor grad punktert kampen etter halvtimen spilt når første omgangs store spiller Christoffer Skårn satte inn 4-0. Kvik Halden fikk pyntet litt på resultatet, men var aldri i nærheten av poengene denne dagen.

Årsbeste i første omgang
Et kraftig regnskyll hadde nok skremt vekk en del tilskuere, men de drøye 150 oppmøtte fikk virkelig se festfotball av Ullern i første omgang. Og hovedrolleinnehaver Christoffer Skårn åpnet ballet med en kanonkule av et frispark fra 25 meter via tverrligger og i mål.
Pene mål er noe Dreni Ademaj også vet noe om. Kampen er 19 minutter gammel når han kommer seg fri på høyresiden og hamrer ballen mot mål. Noen mener nok at dette muligens var et innlegg, men det er det kun Ademaj som vet, han var i alle fall tydelig på at det var en klasseavslutning, og det kan man ikke være uenig i.

Målene renner inn nå og 3-0 er det Jens Aslaksrud som gjør når han stusser et innlegg fra Christoffer Skårn i mål via lengste stolpe.
Ullern startet med nysigneringen Yannis Moula, og han viste seg absolutt frem foran sitt nye hjemmepublikum. Halvtimen er spilt nå han på flott vis når han trer gjennom Skårn og han gjør ingen feil og setter inn 4-0 og punktum finale.

Kvik Halden får en redusering før pause ved Alexander Zoulakis, men ingenting tyder på at denne kampen skal bli spennende igjen.

Svakere i andre omgang
Christoffer Skårn byttes ut til pause og Ullern virker ikke like giftige i andre omgang, selv om omgangen starter på best tenkelig hvis. Jens Aslaksrud finner Yannis Moula alene foran mål og Moula setter sikkert inn 5-1 og mål i debuten!

Men Kvik Halden viser at moralen i laget ikke var helt knust og de får faktisk redusert til både 5-2 og 5-3 før dommeren blåser for full tid.
Ullern kunne også økt ledelsen til 6-3 på straffespark, men dessverre så brenner Ismar Dizdar den.

Kampfakta:
Ullern - Kvik Halden: 5-3
Mål: Skårn 14.min, Ademaj 19.min, Aslaksrud 25.min (Skårn), Skårn 29.min (Moula), Zoulakis 38.min, Moula 47.min (Aslaksrud), Adukonis 60.min, Stensrud Ness 69.min.
Gule kort: Ademaj, Makiadi, Simsek
Tilskuere: 150

Poengbørsen:
3.poeng: Yannis Moula
Ny ervervelsen Moula presenterte seg for sitt nye publikum på strålende vis. Den tidligere Øygarden spilleren viste sine ferdigheter ved flere anledninger og ga Ullern enda mer offensiv kraft. Scoring og assist i debuten pluss mange flotte involveringer med ball.

2.poeng: Christoffer Skårn
Måtte av til pause med en liten kjenning. Men for en første omgang han leverte! Hadde han spilt andre omgangen så hadde dette nok vært tidenes klareste 3 poenger, men må nøye seg med 2 denne gangen. 2 vakre mål og assist for hurtigtoget.

1.poeng: Dreni Ademaj
Nok en god match av Ademaj. Flink til å finne rom og og kommer seg ofte ut av trange situasjoner. En strålende prestasjon på scoringen når han vinner ball og drar av to mann før han skyter ballen i mål.