G19 slår Kjelsås og inntar tabelltoppen!

Postet av Alexander Bendiksen den 13. Jun 2022

G19 laget er inne i en fin periode og slo i går Kjelsås 3-1 og tok dermed sin 8. strake seier og topper nå tabellen og har skaffet seg en fin posisjon inn mot vårens tre siste kamper.

Laget får en drømmestart på kampen med 2 mål på 12 minutter av venstreback Jacob Cleve Broch og da er tonen satt for alvor! 1.omg må sies å være bunnsolid hvor en slipper til svært lite og skaper en del målsjanser selv i tillegg til målene.

Utover i andre omgang har Kjelsås mer ball og skaper en del farligheter og får til slutt en fortjent redusering. Kampen fortsetter med et Ullernlag i lavt press som får noen eventyrlige overgangsmuligheter uten at det blir uttelling før helt på slutten med Marius Railo aleine med keeper.

Kort kommentar fra Alexander Bendiksen:  Vi var forberedt på at dette skulle bli en tett og jevn kamp i 90 minutter og fikk delvis rett. Mange av spillerne måtte ned i kjelleren ila kampen, men viser igjen at vi har mange å spille på og samtlige gir alt av seg selv. Sånt fører til gode prestasjoner og så langt mange trepoengere. Vi er fornøyd med stegene som er tatt i måten å spille fotball på, men minst like mye hvordan kvaliteten i treningsarbeidet har utviklet seg gjennom vinter og vår. Vi gleder oss til å ta fatt på vårsesongens tre siste kamper og få en god følelse inn i sommerpausen!