Prestisjeoppgjør for J06

Postet av Daniel Garcia den 31. Mai 2022

Kampfri helg innebar en ypperlig anledning til å få gjennomført det etterhvert tradisjonsrike oppgjøret "Ungdommen vs Foreldrene". Avstanden har blitt mindre år for år, og fjoråret bød på det så langt jevneste oppgjøret disse "lagene" i mellom, et oppgjør som måtte avgjøres på straffer.

Før kampen

Foran årets utgave hadde begge lagene forsterket, men det skulle etterhvert vise seg at dette i størst grad gjaldt de eldste.

En kombinasjon av fysisk overlegenhet og mengder med rutine, som for enkelte, men på langt nær alle, kompenserte for løpskapasitet, ble utslagsgivende, og de voksne tok både kommandoen og en tidlig og etterhvert komfortabel ledelse, og det stod 4-0 på tavla før dommeren blåste av til pause.

Ulik tilnærming

De voksne benyttet pausen til løs og lettbent prat om vær og vind, akkompagnert av et anstendig inntak av kaffe, mens de litt yngre funderte på hva som måtte justeres og hvordan man skulle få gjort noe med kampforløp og resultat.

Et ørlite håp

Skal man utgå fra starten av den andre omgangen, virket det som om ungdommen brukte pausen mest fornuftig, og de har et aldri så lite overtak som også resulterer i omgangens første mål. Men, det blir med den, i tillegg til et par brukbare muligheter, bl.a en kontroversiell hendelse hvor det til dags dato, til tross for både bilde og videobeviser hevdes at det skulle endt med 2 mål totalt, og kampens siste mål for de voksne æren av å sette, og når den andre omgangen blåses av står det 5-1 på tavla i favør de voksne.

Da ser RUFO gjengen frem til innspurten av vår sesongen, som byr på 6 kamper + Sør Cup og en liten treningsleir før man tar ferie.

(En håndfull av jentene ladet opp til kampen kvelden før med sosialt, mat og CL-finale)