Kveldskamp på Ferd for J06

Postet av Daniel Garcia den 25. Mai 2022

RUFO tok søndag kveld turen til Ferd Arena og ØHIL i den 5 serierunden i 1 div J17. Selv om resultatet tilsier en ujevn affære, vil de som var tilstede kunne fortelle en annen historie.

God start

Våre jenter får en strålende start på kampen når Aurora sender et frispark fra ca 25 meter i en fin bue over keeper og rett i lengste kryss. Dessverre går det ikke mange minutter før ØHIL utnytter et balltap sentralt i banen på ca 30 meter, broderer seg igjennom og setter 1-1 alene med vår keeper. Det er tett og jevnt etter dette, men ved 2 anledninger er vi igjennom alene med keeper, men dessverre får vi ikke ballen forbi keeper og inn i mål.

1-1 står seg til slutten av omgangen hvor ØHIL får et frispark på ca 25 meter litt skrått i banen. Det legges inn og havner på ca 5 meter hvor en ØHIL spiller er først på ballen og geleider den i lengste hjørnet og dermed 2-1 til pause.

Mye av det samme i den andre omgangen.

2.omgang fortsetter der den første slapp. Tett og jevnt, men nå kanskje med et ørlite spillemessig overtak til ØHIL. Dog er det våre jenter som skårer omgangens første mål, når Pilar drar seg fri på høyrekanten og legger ballen perfekt inn foran mål til Nora som har posisjonert seg inne i 5 meteren og dermed får en enkel jobb med å sette 2-2. Men som i den første omgangen skal det ikke gå lang tid før ØHIL får ballen i mål. Rett fra avspark spiller de seg igjennom og det går under et min før vi tilslutt er uheldige og setter ballen i eget mål i et forsøk på å klarere den.

Kampen fortsetter i samme spor, men nå er det etterhvert ØHIL som skaper et par farligheter. I jakten på utligning, treffer vi både tverrligger og stolpe, men det vil seg ikke. Så, når ØHIL setter 4-2 går lufta ut av den berømte ballongen, og de siste 10 minuttene er det null luft og ikke noe igjen. ØHIL setter 3 baller i vårt mål på 7 min i det som kun kan beskrives som fullstendig resignasjon og kollaps.

Men, vi tar med oss mye bra spill i en kamp som var tett og jevn i 70 min, men dessverre varer kampene vi spiller i 80 min, og når dommeren blåser av er det hjemmelaget som sitter igjen med poengene.

Vi takker for kampen, ser frem til kampfri helg, og forsøker igjen mandag 6.6 når Stabæk kommer på besøk.