G19: Juniorlaget vinner sin 4.strake!

Postet av Alexander Bendiksen den 21. Mai 2022

G19 reiste en kort tur til Gressbanen på onsdag på utkikk etter sin fjerde strake seier og heng på opprykksplass. Det skulle vise seg å bli meget dramatisk, spesielt på slutten av kampen.

1.omg

Ready sjokkåpner og tar ledelsen 1-0 etter 3 minutter på et stygt balltap inni 16m til Ullern. Ullern jobber seg inn i kampen og store deler av omgangen er spill mot lavt 1-4-4-2 press som Ready behersker på en ok måte, men likevel var det gode muligheter for å skape store målsjanser når de delvis mannsmarkerer i bakerste ledd. Omgangen ebber ut med noe sånt som 70-30 i ballinnehav favør Ullern, men bare et par målsjanser, den største kom Thomas Støfring til, men skuddet hadde for dårlig retning.

2.omg

Andre omgang blir mer åpen med et Readylag som er interessert i å presse høyere og det gjør at det blir mer strekk i begge lag og langt flere målsjanser. Ullern skaper et flust av halvsjanser før Thomas Støfring utlginer etter ca 13 minutt. Derfra og ut jager begge lag seieren, og det skapes flere store sjanser i begge ender. Kampen ser derimot ut til at det skal ebbe ut i 1-1, men med kampens nest siste spark smeller Joakim Stang ballen i mål på halv volley fra 20m på høyde med hjørnet av 16m og Ullern vinner sin 4.strake kamp!

Kommentar fra Alexander Bendiksen: Vi var klar over Ready sine kvaliteter i overgangsspillet og det løser vi også på en god måte kampen gjennom. Før kamp snakket vi også om at 90 minutter er lenge å spille fotball og viktigheten av å følge intensjonene våre så ofte som mulig og på en så god måte som mulig - og at dette vil føre til at vi skaper nok målsjanser til å vinne. Heldigvis viste dette seg å stemme og vi kan gå inn i enda en treningsuke med en god prestasjon og 3 nydelige poeng i banken. Nå gleder vi oss til Lyn kommer på besøk på Ullernbanen torsdag!