Knepent tap for J15

Postet av Daniel Garcia den 14. Mai 2022

Jenter 15 tok lørdag formiddag i mot Bærums Verk Hauger i årets 4. serierunde i 1 divisjon for jenter 15. Våre jenter har fått en helt ok start på sesongen, og var i forrige oppgjør på CC Vest Arena involvert i et høydramatisk oppgjør mot VIF hvor de mot slutten av den 2. omgangen snudde 1-3 til 4-3.

I dagens oppgjør kom gjestene best i gang. De fikk tidlig et overtak i kampen, og de tok også ledelsen på dødball etter ca 20 min. Hjemmelaget kom litt mer med i kampen mot slutten av omgangen og fikk rett før pause en enorm sjanse som bortelaget klarerer omtrent på streken, via tverrliggeren, og ut.

Den andre omgangen ligner den første, men da med hjemmelaget med et overtak. Men til tross for overtaket i banespillet og 2 relativt store sjanser pluss en høyst tvilsom offside (hvor ballen endte opp i mål) og heroisk innsats, ender det med 0-1 til bortelaget. Vi takker gjestene for kampen og ønsker både egne jenter og bortelaget lykke til videre!

(Trenerteamet bestående av Brian Hansen og Caroline Fiedler)