G19 - sesongoppkjøringen godt i gang!

Postet av Alexander Bendiksen den 26. Jan 2022


G19 er nå godt i gang med sin sesongoppkjøring og forrige uke var det klart for første treningskamp mot Interkretslaget Asker. Der leverte laget en bunnsolid kamp og kjørte til tider over Asker i en kamp som til slutt endte med 3-1 etter to mål av Andreas Dahl Jørgensen og ett av Thomas Støfring. Spesielt kvaliteten i det høye presset gjorde at laget fikk mange brudd nærme Asker sitt mål og ut fra sjansestatistikken burde det resultert i langt flere enn tre mål.


Gruppen består av mange 05'ere og 06'ere i tillegg til en håndfull andre og siste års juniorspillere. Brage Tobiassen (bilde over) er en av mange lovende unge spillere som skal bidra til en sterk sesong i 2022. Et sterkt 05 og 06 kull gjør at fremtiden ser lys ut for de eldste lagene i klubben og vi gleder oss til å bivåne mange dyktige fotballspillere på Ullernbanen i årene som kommer. 


Nytt av året er at alle G19 spillere signerer kontrakt som binder de til klubben gjennom en hel sesong - dette bidrar til å skape forutsigbarhet og klare rammer for både spillere og trenere. I tillegg betyr det noe i seg selv å sette navnetrekket sitt på en kontrakt. 

I tillegg til fotballtreningen brukes det mye tid på video med både enkeltspillere, grupper og laget som helhet. Vi har et splitter nytt videosystem (spiideo) som har vært et veldig løft for måten å drive spiller- og lagsutvikling på. Nå kan spillerne se hele treninger og kamper rett på mobilen sin og jobbe med sine utviklingsmål på en helt annen måte enn tidligere. 


Ola Rye er utnevnt til kaptein for G19 gruppen etter en veldig sterk sesong i fjor. Ola bidrar til å heve spillerne rundt seg med sin tilstedeværelse og kommunikasjon. Dette har resultert i ukentlig hospitering med vårt A-lag som kommende sesong spiller i Postnord ligaen (2.div). 

Vi gleder oss til å følge dette laget i noe som garantert blir en spennende, dramatisk og utviklende sesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.