G13 kullet endelig klar for full seriesesong!

Postet av Alexander Bendiksen den 24. Jan 2022


Etter to sesonger med kun høstsesong er G2009 kullet klar for sin første fulle sesong som G13! Kullet består av nærmere 60 gutter som verker etter å komme i gang med ungdomsfotballen og ser frem til mange uforglemmelige øyeblikk sammen denne sesongen. 

Kullet er påmeldt med 4 lag i seriespillet for å gi alle en kamparena som er tilpasset hver enkelt spiller så godt det lar seg gjøre. Alexander Bendiksen er kullansvarlig og har med seg Mads Hultgreen, Nicklas Lohk og Ole-Christian Kran som dyktige trenere for mange ivrige spillere. 

Både Nicklas Lohk (bilde under) og Ole-Christian Kran er tidligere spillere i klubben og vaskeekste "Ullerngutter" som vi er veldig stolte over at etter endt fotballkarriere blir med som trenere for å gi tilbake til neste generasjon spillere. 

I Ullern har vi plass til alle, enten de vil spille fotball kun i sommerhalvåret, 1 gang i uken eller ønsker å være på banen hver eneste dag og drømmer om å spille for diverse toppklubber rundt om i Europa - vi streber etter å kunne gi alle 09 gutter et tilbud som gjør at de digger å være på Ullernbanen og samtidig får anledning til å bli en litt bedre fotballspiller hver gang de kommer på trening. 

Kullet trener sammen 4 ganger i uken; tirsdag, onsdag, fredag og søndag gjennom hele vinteren og har et samhold eg tror mange kan misunne oss. Spillere på tvers av ferdigheter, interesse og skoletilhørighet går til og fra trening sammen. Dette ispedd med jevnlige sosiale aktiviteter ligger det meste til rette for mange fine år fremover🙂

I tillegg til dette har klubben et splitter nytt kamerasystem, Spiideo, som gjør at kullet har jevnlige videomøter og ikkje minst kan hver enkelt spiller se treningene/kampene sine på mobilen eller PC så mye de ønsker. Dette er et fantastisk verktøy for å få hente enda mer ut av tiden en bruker med fotballsko på beina. Klubben har også utarbeidet et styrkeprogram i 3 steg som 09 spillerne er i ferd med å bli faset inn i - muligheten til å kombinere utvikling av både person og spiller er noe vi setter høyt i klubben og det føler vi blir ivaretatt på en god måte og så leiter vi selvsagt alltid etter muligheten til å bli enda flinkere!

Vi ønsker kullet lykke til i årets sesong og kommer tilbake med flere saker når serien sparkes i gang!


P.S Vi har alltid plass til flere spillere og dersom du er interessert kontakter du Alexander Bendiksen på alexander.bendiksen@gmail.com 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.