G19: 3 poeng hjem i en tøff bortekamp mot serielederen.

Etter et meget spennende oppgjør på hjemmebane var det duket opp en ny bortekamp for G19. Denne gangen møtte vi serielederen Bærum Verk Hauger som ledet tabellen med 15 poeng på 5 kamper.

Ullern fra start: Ingvald Grønseth Benestad, Sean B. Andreassen, Andreas Talstad, Sigurd Davidsen, Erik Lunde, Herman Udnæs, Andreas Dahl Jørgensen, Thomas Støfring, Brage Tobiassen, Nicolai Wold-Pedersen, Jonas Olsen.

Mål BVH: Tobias Skjolden Bjørneby 7’
Mål Ullern: Thomas Støfring 3’, Herman Udnæs 8’, Herman Varden 87’
Gule kort: Ingvald Benestad, Sean B. Andreassen, Jonas Olsen, Philip Bozza (BVH).

Målrik start på kampen
Det tok ikke lang tid før vi tok ledelsen, vi vinner ballen rett utenfor vår egen 16-meteren og setter Thomas Støfring i bakrom. Han provoserer frem en feilpasning hos BVHs bakerste spiller og ballen ender i mål etter 3 minutter spilt.

5 minutter senere vinner BVH en corner fra høyre side, som blir slått inn på bakerste stolpen og der er Ullern for dårlig i markering og 1-1 blir et faktum etter bare 7 minutter.
Men vi sjokkerer BVH umiddelbart etter baklengsmålet, Herman Udnæs bestemmer seg for å skyte ballen i mål rett fra avspark og vi tar ledelsen igjen.

Det blir mye fram og tilbake resten av omgang hvor ingen av lagene klarer å etablere spillet over lang tid. Mange gode forsøk på å skape store målsjanser endte ofte i balltap i motstanderens halvdel, og overganger ble ikke utnyttet bra nok fra verken de blå eller de røde Ullernspillere. Vi går dermed til pause med stilling 1-2.

Åpen 2.omg
I andre omgang var BVH veldig nære på utlikne til 2-2 ved flere anledninger. Men dagens helt, Ingvald Benestad, reddet Ullern flere ganger.
En taktisk endring i pausen fra vår side førte til at vi hadde større rom å kontre i, noe vi utnyttet ganske bra til tider. Med raske spillere på topp var vi utrolig farlige på overganger og  supersuben Herman Varden sender Ullern opp på stilling 3-1 og der var seieren + 3 poeng sikret denne gangen.

Vi reiser hjem fornøyd med 3 poeng i sekken, i tillegg er vi meget fornøyd med innsatsen laget legger ned mot serielederen på bortebane.

Sean B. Andreassen som spilte hele kampen og Herman Varden som scoret Ullerns tredje mål debuterte for G19 nivå, begge er født i 05 og begge leverte en meget bra kamp.
I tillegg fikk Marius Railo også sin debut på torsdag, Marius hadde en fin innhopp og vi gleder oss til å se flere Ullernspillere debutere for vårt G19-lag.

Ingvald Grønseth Benestad, banens beste mot Bærum Verk Hauger.

Poengbørsen

3 poeng: Ingvald Grønseth Benestad
Keeperen vår har et par fantastiske redninger og redder laget sitt flere ganger. Han er solid i lufta på både cornere og frispark, i tillegg er han enorm når han ender opp 1v1 mot BVH spillere.
Han hadde en kjempekamp mot serielederen og er utvilsomt banens beste denne gangen.

2 poeng: Thomas Støfring

Spissen vår truer bakrommet som BVH gir oss flere ganger og sender oss i ledelsen tidlig i kampen. Thomas gjør seg spillbar på fot i mellomrommet og er alltid gira på å stikke i bakrom, det ender opp i flere farlige situasjoner som kunne ha endt opp i scoring.

1 poeng: Andreas Dahl Jørgensen

I tillegg til at han må spille i en posisjon hvor han ikke spiller til vanlig, tar Andy kapteinsrollen på strak arm og leverer en god kamp som venstre back. Flink til å presse ballfører bredt i banen og trygg med ball både i etablert spill og overganger.