DEADLINE DAY: Inn og ut!

Postet av Ullern Fotball den 31. Aug 2022

Overgangsvinduet er i ferd med å stenge og her er oversikten over spillere inn og ut fra Ullern i dette vinduet. 

INN:

Akenaton Empa, født 2002 - Finnsnes
Spiss
Adnan Dudic, født 1997 - Mladost Kakanj (Bosnia)
Midtbane
Andreas Olsvoll, født 2000 - Jerv (lån ut sesongen)
Keeper
Thomas Boye Lopez Borgersen, født 2000 - Skeid
Forsvar
UT:
Fredrik Stokke - Råde
Filip Terzic - Frigitt
Christian Hanche-Olsen - Frigitt / Lagt opp
Yannis Moula - Sotra
Cornelius Bencsik - Heming IL
Felix Smith-Halle - Frigitt

Ullern åpner dørene

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2022

Ullern har fått en fantastisk ny hall med kiosk, kontorer, kjøkken, trenings- og møterom. Nå ønsker de også små og store velkommen til å ta i bruk "minglerommet" i 3. etasje. 

Johan Egil Rudi, en av Ullerns hovedtrenere, er ofte å finne i bygget eller på banen. Han har store visjoner og åpne dører:

- Visjonen er å skape et sted der folk møtes på tvers av alder, kjønn, idretter og roller. Minglerommet skal være et sted å møtes for å spise før trening, etter skolen eller kamp. Kanskje man kan møtes for å se håndball EM eller basket OL, eller bare for å møtes og slå av en prat med de ansatte. Vi tar i mot både barn, ungdom, voksne og pensjonister som har litt ekstra tid og lyst til å stikke innom. Alle skal kunne bruke bygget og føle tilhørighet og at de er velkomne.

Og hva er reglene for bruk?

- Så lenge man rydder etter seg er man velkommen så sant det er folk/ansatte på huset. Reglene for bruk er nokså enkle: ikke ødelegg noe, respekter andre og rydd etter deg når du går.

Når kan man stikke innom? 

- Så og si til alle døgnets tider - det er stort sett ansatte her hele dagen fra morgen til kveld.


Følg med på Ullern fotball sin facebookside for invitasjon til felles arrangement og minglekvelder


Minglerommet står klart til bruk 


MSB: Ullern 2 toget ruller videre!

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2022

Ullern 2 sikret seg nok en 3 poenger borte mot Rilindja. Selv om resultatet vitner om en tett og jevn kamp så var Ullern 2 flere hakk bedre enn Rilindja, men sjansesløseri endte opp med noen meget spennende siste minutter på Haugerud Stadion. 


Sjansesløseri
Ullern 2 har vært livsfarlige foran mål så langt denne sesongen med hele 50 mål på 13 kamper. Og Bendik Foss Evensen (bildet) hadde scoret 13 av dem på bare 7 kamper. Men mot Rilindja så slet Ullern med å sette sjansene og burde allerede ledet kampen med et par mål når Rilindja setter inn 1-0 scoringen.

Ullern 2 fortsetter å trykke og trykke, men ballen vil rett og slett ikke i mål før helt på slutten av omgangen, da varter Ullern opp med et strålende angrep og sist på ballen er nærmest som vanlig Foss Evensen. Han spilles gjennom av Øverby og i duell med forsvarspiller og keeper klarer Foss Evensen å vippe ballen med seg over keeper og da gjenstår bare den enkle jobben for unggutten og det er å bredside ballen i det åpne målet.

Unødvendig spennende
Ullern 2 er klart det beste laget i store deler av andre omgang også og de får omsider ledelsen de fortjener og igjen er det Foss Evensen som setter kula i mål. Det er 17-åringens 15 mål på bare 8 kamper i 4.divisjon.

Fra nå av og ut tenker nok de fleste at dette skal gå Ullern sin vei, men Rilindja satser det de har fremover og de siste minuttene på Haugerud Stadion er det virkelig spennende og Ullern keeper Jesper Wold må virkelig være på jobb for å sikre at Ullern får med seg alle poengene hjem. Det lykkes han heldigvis utmerket med og Ullern legger dermed ytterligere press på konkurrentene om opprykk som spiller dagen etterpå.


God kamp i følge Johansson
Trener Johansson var meget fornøyd etter kampen og mente dette var en av de bedre kampene de har spilt denne sesongen, selv om det ble litt hett på slutten.
- Spillemessig syns jeg dette er noe av det bedre vi har levert denne sesongen. Vi skaper masse målsjanser selv og slipper til veldig lite imot. Også var det en sånn dag hvor vi brenner veldig masse målsjanser og sliter med å få uttelling, og av og til så er det slik. Men utover det så skal vi være godt fornøyd med prestasjonen og glad for at vi får med oss alle poengene til tross for mange brente sjanser, sier Johansson. 

Var du nervøs på slutten når Rilindja presset på for utligningen?
- Det er klart når man leder med bare ett mål og motstander for noen cornere der helt på tampen så er man jo ikke helt trygg. Og der må jeg si at Jesper Wold i målet virkelig har noen gode involveringer som gjør at utligningen ikke kommer. Ellers også må jeg trekke frem midtbanen i dag med Udnæs, Tobiassen og Øverby som alle gjør en solid kamp. Når jeg tenker meg om så kunne jeg trukket frem så mange navn fra dagens kamp at jeg syns synd på dem som skal sette poengbørsen, for det er virkelig ikke lett, avslutter Johansson. 

Kampfakta:
Rilindja - Ullern 2: 1-2
Mål: Murati 10.min, Foss Evensen 45.min, 66.min. 
Gule kort: Malsori (Rilindja), Empa (Ullern)
Tilskuere: 30

Poengbørsen
3.poeng: Håkon Øverby
En spillesugen Øverby viste at han hadde mye overskudd etter kun noen få minutter i a-kampen mot Notodden. Mange gode offensive valg med ball og setter opp flere fine kombinasjoner.

2.poeng: Bendik Foss Evensen
Er det noen som har scoret mer i 4.divisjon som 17-åring? Ufattelige 15 mål på bare 8 kamper. Kunne sikkert scoret flere i dag også, men måtte nøye seg med "bare" to idag.

1.poeng: Jesper Wold
Veldig mange gode utpå der i dag, men de siste minuttene bikker Jesper Wold inn på poengbørsen når han gjør noen meget viktige inngripener som sikrer at Ullern tar nok en seier og befester posisjon på toppen av tabellen. MSA: Viktig seier hjemme mot Notodden

Postet av Ullern Fotball den 30. Aug 2022

Ullern er igjen blitt et vanskelig lag å hamle opp med. En mer eller mindre skadefri tropp har ført til 2 strake seiere på CC Vest Arena og et knepent 1-0 tap borte mot Arendal etter ferien. Kampen mot Notodden var lenge et tett oppgjør uten de store sjansene, men Ullern tok mer og mer over utover i kampen og med 2-0 scoring på overtid var poengene sikret for Bjellas menn! 


Sjansefattig
Det var ikke mange store målsjanser som ble skapt på CC Vest Arena denne ettermiddagen. Et par halvsjanser for Notodden og et par hakke større sjanser til hjemmelaget. Og det var tydelig at Ullern hadde et fokus på å være tette og kompakte med liten risiko i spillet sitt. Det ble slått en god del langt noe som er litt uvanlig å se av Ullern på hjemmebane.
Ullern tar ledelsen etter ca en halvtime på straffespark. Aslaksrud blir felt inne feltet og spisskollega Walid Idrissi for æren av å sende hjemmelaget i ledelsen. Dette smakte nok ekstra godt for Idrissi som har vært ute med skade lenge og setter inn sin første scoring siden 18.april.

Ullern best etter pause
Det var kanskje ventet å se et mer desperat Notodden lag etter pause, men det store trykket kom egentlig aldri og det var Ullern som var det beste laget etter pause. Et frispark fra 20 meter som keeper Olsvoll redder enkelt var i grunn det eneste av betydning som ble skapt av Notodden. Ullern skaper heller ikke de store sjansene, et skudd fra Idrissi og en heading fra Aslaksrud som begge endte over mål var det lille som ble skapt i ordinær tid. Men på overtid bryter Lars Følstad og avanserer opp langs høyre siden, han finner innbytter Abdel-Hedi Ali som står helt alene foran mål og han kan bare bredside inn den deilige spikeren i kisten. En utrolig velsmakende og viktig seier av et solid og godt Ullern lag.


Utrolig viktig seier
Didrik Bjella var tydelig på at dette var en viktig seier for hans lag etter kampen.
- Vi visste før kampen at dette var en kamp som Notodden i bunn og grunn måtte ha 3 poeng i for at avstanden opp til trygg plass ikke skal bli for stor. Så vi valgte en litt mer forsiktig tilnærming til kampen og la oss litt dypere enn vi vanligvis gjør. Og jeg syns guttene utfører den defensive oppgaven meget godt og vi slipper til mer eller mindre ingenting av sjanser. Litt skuffet over at vi ikke klarer å holde bedre i ballen, men allikevel føler jeg vi har ganske god kontroll på kampen. Og det var selvfølgelig deilig å få den siste scoringen der på overtid, sier Bjella. 

Kampfakta
Ullern - Notodden: 2-0
Mål: Idrissi 29.min (str), Ali 90+min (Følstad).
Gule kort: Ademaj (Ullern), Pozo-Venta, Husebø, Erga (lag.leder), Solberg, Bråten (ass.trener) (Notoddden)
Tilskuere: 140

Poengbørsen: 
3.poeng: Tomas B. Lopez Borgersen
Bunnsolid levert av midtstopper Borgersen. Er sterkt delaktig til at Ullern kun har sluppet inn 1 mål de siste 3 kampene. Leser spillet utmerket og virker alltid å ha kontroll i denne kampen.

2.poeng: Henrik S. Navarsete
Vikarierende kaptein for dagen og spiller kanskje sin beste kamp denne sesongen. Virker å være på rett sted til rett tid under hele kampen og god kontroll på sin venstre side. En pasningsfeil tidlig i første omgang var vel det eneste å plukke på ved denne prestasjonen.

1.poeng: Lars Følstad
Virker som han nå er 100% tilbake igjen og holder samtlige 90 minutter. Blir mye kriging på midten denne kampen og Følstad kommer veldig ofte seirende ut. Strålende prestasjon på overtid når han drar seg forbi en Notodden spiller og serverer Abdel-Hedi på sølvfat.MSA: Martinussen er tilbake i aksjon

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2022

En feildiagnose har holdt Thomas Skog Martinussen ute av spill denne sesongen. Men siste ukene har han vært i trening og mot Notodden sist helg var det nok flere som stusset over at sunnmøringen var tilbake på banen. Overraskende, men veldig gledelig. Vi tok en liten prat med Thomas på status rundt skaden og høstsesongen. 

Hva var det som egentlig skjedde i vår? 

Fikk beskjed i midten av mai at det var tretthetsbrudd i femte metatars (utside fot). Fikk kontrabeskjed i midten av august etter konsultasjon med ortoped gjennom forsikringa til klubben at det ikkje e tretthetsbrudd, men et ekstra bein på utsida av foten. 

Hvordan er det der å spille med og kan du delta for fullt utover høsten?

Ikkje farlig, men veldig smertefullt og kan oppleves som brudd i foten. Skal operere ut ekstra beinet etter sesongen og blir da med på så mange treninger som mulig og alle kampa resten av sesongen. 

Hvordan er formen etter så lenge ute? 

Det er slitsomt å være tilbake på grunn av lite kondisjonstrening i 3 mnd, men veldig gøy å være tilbake på feltet og i garderoba med alle gutta igjen :) 

Vi sier velkommen tilbake til nr 10 og ser frem til en særdeles spennende høstsesong der en rutinert ringrev kan utgjøre en stor forskjell både på og utenfor banen. G16 IK: Det ble et voldsomt drama på Nordre Åsen når Ullern slo Skeid 1-0

Postet av Ullern Fotball den 29. Aug 2022

Mye har handlet om Skeid sin bane siste uken, men heldigvis var det oppholdsvær og fine forhold når Ullern sine 16 åringer tok turen over på Nordre Åsen for å spille om høstens første seier i Interkrets. Det skulle bli en kamp av den begivenhetsrike sorten. 

Tidlig ledelse - som så ofte før 

Som vanlig og som så mange ganger før i år gikk Ullern rett i strupen på sin motstander og det var bare gått et par minutter når et par meget gunstige brudd i det høye presset hadde blitt skuslet bort. Men det var Ullern som var på fremfoten og alltid aggressive Storm Sundet Luytkis var frempå for 16 gang på 15 kamper etter 11 minutter spilt. Utover omgangen tok Ullern mer og mer kontroll på kampen, men Skeid var aldri ufarlige og det var en kamp med to godt spillende lag som kjempet på toppen av bark og rask. På omgangens siste spark var nevnte Luytkis alene gjennom med keeper, men skuddet gikk like utenfor. Fortjent 1-0 ledelse for Ullern til pause. 

Helt kokkos på kokos i 2 omg 

Der 1.omg var av den kontrollerte sorten skulle andre omgang bli noe helt annet. Skeid måtte naturlig nok etterhvert frem og kampen ble veldig åpen, der Ullern fikk drøssevis av farlige overganger som en burde utnyttet til å drepe kampen. Men så begynte høstens farger å gjøre seg gjeldende på Nordre Åsen, først Stensland ut 5 min, så Røen Bjørge en tur, før Stensland får sitt andre gule fra en vel rask korttrekkende dommer. Da var Ullern to mann mindre en periode og kampen for å holde på ledelsen var godt i gang. Men i mellomtiden hadde Ullern brent noen enorme sjanser og burde ledet mer, Guntvedt hadde en enorm dobbel som endte i krysstanga og de nevnte overgangene hadde ikke blitt utnyttet. Nyskapt kynisme måtte i sving siste 10 min og når dommeren la til 5 min så var det ikke direkte vakkert det som skjedde siste minuttene. Men smultring ble det og høstens første seier for Ullerns 2006 gutter i interkretsserien. 

Hovedtrener Rudi om kampen 

Det er ingen tvil om at vi har gjort en del feil underveis i kamper i år der vi med ledelse og full kontroll ikke har tatt hensyn til eksterne faktorer som har spilt inn på vår evne til å angripe og ikke minst forsvare oss som vi ønsker. Denne 5 min regelen endrer ofte premissene for ting og har flere ganger totalt endret kampens gang. Vi har snakket mye om at vi må ta hensyn til disse faktorene og gjøre det som er lurt for å være i en best mulig situasjon for å vinne en gitt fotballkamp. Selv om vi såklart ikke har løst denne koden på et par uker så har vi vertfall sett etter denne kampen at vi har fått det første sifferet riktig på kodelåsen og det er noe å bygge videre på når vi står igjen med å ha kjempet i land en sterk seier borte mot Skeid. Nå gleder vi oss til å møte Asker igjen, som er den kampen i år både trenerapparat og spillere leverte lengst under forventet nivå. Ukeplan uke 35

Postet av Ullern Fotball den 28. Aug 2022

Fin både trenings- og kampuke bak oss, sistnevnte resulterte i 11 mål og 2 seiere av 2 mulige mot hhv Lille/Tøyen og Gruner. Det går mot en spennende høst i 3 div mtp hvem som havner hvor på tabellen. Men, 1 kamp av gangen som det så fint heter. Kamp blir det også denne uken, kanskje av det mer vriene slaget. Men innen vi kommer så langt skal det jobbes godt på trening. 


Mandag: Trening på Ready, 18.30 - 19.45

  • Ringsjef
  • Volleykonk evt 9v9, 2x5 min om mulig. 
  • 4v3 frispilling
  • Spill 5v5 / 6v6 + gjøgling for de som spilte i går. 

Tirsdag: Fri/egentrening

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

  • Boks + dynamisk og nordic + copenhagen.
  • Sprinter
  • 6v6 etablert angrep. 
  • Småbane

Fredag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

  • Ballmestring + dynamisk
  • 1v1
  • HIFen
  • Innleggs HIFen
  • Spill 4v4 / 5v5

Lørdag: Fri/egentrening

Søndag: Kamp, se Spond. Uke 35 - Mange kamper!

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2022

Et bilde som inneholder tak, innendørs, person, gulv
Automatisk generert beskrivelse

Uke 35

Uke 34 ga oss 6 nye poeng, og nå begynner virkelig det tette kampprogrammet. Alle må gjøre sitt for å bidra til lagsintensjonen, og samtidig holde seg på 100% så ofte som mulig. 


When you are dead, you don't know you are dead. It's pain only for others. It's the same thing when you are stupid.

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Adrian V + Fredrik R

Vester og kjegler: Sondre LR + Casper S

4 småmål til mini-kamp: Ludvik M + Simen S


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Inn i slottet med kontroll 


Mandag 

Trening TG1, 17:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 60 min. Innhold: 

  • Egenfirkant + dynamisk
  • Konkurranse
  • Kongespill
  • Fotballtennis-turnering

Kamp hjemme i G17 OBOS-cup, 20:15 mot Jutul. Oppmøte senest 19:20. Tropp: Salim L, Faustas F, Ludvig L, Fredrik R, Tiam F, Jonas E, Theo HV, Magnus G + 6 fra G16 TG.1. 

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag 

Trening TG1, 18:00 på Hulleberg (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 80 min. Innhold: 

  • Minispill + dynamisk
  • Pasningsøvelse 4v3
  • Avslutningsøvelse 4v4
  • Spill 4v4, 3-lags

Kamp borte i G17 1. divisjon, 20:30 mot Frigg. Oppmøte senest 19:45 (Suhmsgt 20, 0362 OSLO). Tropp: Salim L, Faustas F, Jonas E og Caspar H. 

Torsdag 

Trening TG1, 16:45 på Jarmyra (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

  • Minispill + dynamisk
  • Avslutningsøvelse 4v4 eller egenfirkant
  • Maksimale fotballhandlinger med minimal rest eller fotballtennis
  • Spill opp mot 6v6

Fredag

Egentrening/fri

Lørdag

Trening TG1, 10:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

  • Minispill + dynamisk
  • Dødballkamp
  • Posisjonsøvelse 10v9
  • Spill opp mot 10v10

Videomøte rett etter økta!

Søndag 

Kamp borte mot Haslum, 20:15. Oppmøte senest 19:20 (Gjønnesjordet 36, 1357 Haslum). Tropp: Magnus G, Simen S, Faustas F, Casper S, Jonas E, Salim L, Henrik R, Ludvik M, Ludvig L, Adrian V, Caspar H, Samuel F, Tiam F, Theo HV, Sondre LR, Marcus BF, Johannes A og Fredrik R.
Uke 35 - To lokaloppgjør og spennende bortekamp

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2022

Tre kamper denne uka, og to av dem er lokaloppgjør mot Heming og Ready. Den siste er mot Klemtsrud. Det kaller jeg ei god uke! Ellers er det ingenting nytt under solen - vi bare gønner på videre. 

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

KAMP (2. div.) - Ullern vs. Ready 2 kl. 18:30 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 17:45 i garderobe 7. Tropp: Matta, Trym, Markus, Luca, Utheim, Mikkel B, Tekken, Sondre, Alex, Moe, Steen, Jone, Paul, Max

*Fin dag for styrke overkropp for dem som hadde kamp i går, og styrke bein for dem som har kamp mot Ready. 

Tirsdag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte før tida i gamle klubbhus. 

  • Video
  • Rondo
  • Pasningsøvelse
  • Trang possession
  • Headeleiken/Albert-leiken

Onsdag

KL. 16:15-17:45. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr. 

  • Oppvarming med skadeforebyggende
  • Intensiv possession/spilløvelse med retning
  • Bølgeøvelse
  • Spill
  • Styrke bein etter kamp

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke bein eller egentrening på banen

Fredag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp eller egentrening på banen

Lørdag

KL. 10:00-11:30. Trening for TG1 på KG2. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

  • Oppvarming m/pasningsøvelsene fra tirsdag
  • Minispill - Tema: Overtall i bredden av banen
  • Dødballspill
  • Spill på så stor bane som mulig
  • Fin dag for kampforberedende egentrening

Søndag

KAMP (2. div.) - Klemetsrud vs. Ullern kl. 16:30 på Mortensrud kunstgress. Oppmøte senest kl. 15:45 på garderoben på Mortensrud. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946356 Tropp: Christian (08), Trym, Elias, Mikkel B, Gaas, Peder,  Sondre, Alex, Steen, Paul, Moe, Tekken, Myhre, Hågå


KAMP (1. div.) - Ullern vs. Heming kl. 18:45 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 17:55 i garderobe 8. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946225 Tropp: Matta, Markus, Marius, Sebastian, Luca, Sam,  Tran, Jone, Lucas, Stefan, Aksel, Osci, Albert, Moe, Peder

*Styrke bein etter kamp anbefales. Uke 35: Mye kamper og nytt gress på Ullernbanen

Postet av Ullern Fotball den 27. Aug 2022

Flere av gutta går i sine treneres fotspor og prøver seg som nettopp trenere, her er Emil Protosevic i gang som keepertrener på fredager for unge keeperspirer. Om du har lyst å prøve deg og tenker at du kan passe i denne rollen så si fra til meg, Marius eller Ole. Kommende uke kan vi håpe på nytt gress på Ullernbanen og det blir plenty med kamper for alle. Kjør uke 35! 

Fre 2.sept

TG.1 - Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp. 

Lør 3.sept

Kl.13.30 - Interkrets vs Asker på CC Vest Arena. Oppmøte kl.12.30 i gard 8. Tropp: Proto, Noah M, Jon, Edi, Lind, Theo, Fredrik, Gustav, Oscar, Tollef, Noah CAM, Teigen, Albert, Dani, Storm, Tran og Rafa. 

*Styrke ben etter økten i treningsrommet anbefales. 

Kl.16.20 - 2.div vs Grei på CC Vest Arena. Oppmøte kl.15.30 i gard 5. Tropp: TG.2

Søn 4.sept

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: Restitusjon for noen og normal økt for noen. Plan kommer når vi nærmer oss. Mat sammen etter økten med Man Utd vs Arsenal på storskjerm fra kl.17.30. J17: J2006 på Hamar Talentcup

Postet av Ullern Fotball den 26. Aug 2022Helgen som gikk deltok vår eldste jenter på Hamar Talentcup som tidligere dokumentert på Facebooksiden vår. 

Jentene deltok på samme cup i fjor, og hadde med det en viss ide om hva dette er og hva man gikk til. Navnet på cupen gir jo en viss indikasjon. Det var en spent gjeng som ankom Hamar fredags ettermiddag hvor kvelden ble brukt til sosialisering og avslapping foran det som skulle skje dagen etter. Behovet for nevnte var også i aller høyeste grad der for mange, spesielt de som hadde deltatt som trenere på ulike sommerskoler, bl.a på Ullernbanen. 

Sogndal

Lørdag morgen braket det løs og første kamp av totalt 3 i gruppespillet stod for tur, med Sogndal som første motstander. Navnet i seg selv er og var det knyttet en viss spenning til, og man var samtidig litt usikker på hva man møtte, også når man vet at Sogndals J07 lag havnet på 3. plass i årets utgave av Norway Cup. Men det var J07, vi skulle møte J06. Sistnevnte ble det ganske tidlig i kampen klart at vi var fullt på høyde med, og at det skulle og burde være gode muligheter for å få en god start på turneringen. Det får vi også når vi tar ledelsen 1-0 ved Maria Volldal. Det skulle også vise seg å bli kampens eneste mål, i en kamp hvor vi har kontroll fra start til slutt og man ikke kan huske at Sogndal løsnet et eneste skudd på mål.

Nittedal

Man rakk såvidt å finne roen etter den første kampen før dommeren på nytt blåste i fløyta og det var kampstart i kamp nr 2. Denne gangen var det Nittedal som var motstander. Også her skulle vi stifte et nytt bekjentskap, og det eneste vi hadde å utgå fra var en tabell hvor de på daværende tidspunkt var tabellnabo med et lag vi i aller høyeste grad hadde stiftet bekjentskap med, i form av Frogner, som vi på hhv Sør Cup og Norway Cup fikk gleden av å møte 4! ganger. 


Nittedal tar tidlig ledelsen og det virker ikke som om vi er helt klare for kamp. De første 10 minuttene klarer vi ikke å gjøre og gjennomføre det vi skal på 100%, og da blir vi løpende litt etter ballen. Men, noe ut av det blå, får vi et frispark på egen halvdel. En årvåken Aurora ser at det er brukbart med bakrom og slår også ganske hurtig ballen inn i nevnte bakrom til en like årvåken Annika som har startet. Like utenfor 16-meteren får hun hivd frem en fot og sendt ballen i en bue over en utrusende keeper og 1-1 er et faktum. Det virker som en vitamininnsprøyting for her ifra og ut overtar våre jenter fullstendig både styring og kampen. 2-1 Sitter ikke voldsomt lenge etter når Aurora mottar ballen på ca 25 meter. På første touch brenner hun til og dundrer ballen i mål via tverrliggeren.
Midtveis i den andre omgangen kommer også kampens 4. mål, og kanskje også kampens angrep. Vi spiller oss kontrollert fremover etter å ha vunnet ballen midt på egen halvdel. Via midtbaneleddet når vi Anna ute på sin høyre kant, som kommer seg forbi backen sin, skjærer inn i 16-meteren og fra relativt kort hold setter ballen kontrollert i keeperens lengste hjørnet. 3-1 og full kontroll. Så, litt ut av ingenting reduserer Nittedal til 3-2 og med litt under 5 min igjen å spille blir det som så veldig komfortabelt ut litt vel spennende. Men, Nittedal skaper ingenting og vi haler i land 3 nye poeng og avansement til a-sluttspillet er et faktum. 

Røa

Vi rekker å returnere til hotellet og få i oss mat, før vi setter kursen mot Løten Stadion og siste gruppespillskamp mot våre venner fra Kristian Auberts Vei, Røa. Om man skal fatte seg i korthet og oppsummere denne med så få ord som mulig kan man si at vi spiller mens Røa scorer. Og det er jo åpenbart sistnevnte som gir poeng. Vi starter kampen strålende, presser høyt og vinner ballen i gunstige posisjoner gang etter gang. Men vi klarer ikke å få den forbi keeper og inn i mål, og det er Røa som tar ledelsen på sin første mulighet i kampen. Kampen fortsetter litt i samme spor, men igjen er det Røa som finner nettmaskene når et innlegg går via en uheldig Hanna og inn i målet bak en utspilt Matilde. 2-0 i en kamp hvor vi føler at vi er fullt på høyde med motstander og kanskje ikke fortjener å ligge under. 

Her ifra og ut er det en jevnere kamp og det skapes sjanser begge veier uten at det blir voldsomt mange. Røa skal også få æren av å sette kampens siste scoring etter at vi ryker på et uheldig balltap på egen 16-meter. Men, etter endt gruppespill tar vi med oss 2 positive resultater, pluss en mer enn godkjent prestasjon i den siste kampen, og det er en sliten men fornøyd gjeng som tar kveld og forbereder seg til kvartfinale mot Smørås dagen etter.

Kvartfinale og Smørås IL

Fart Stadion er vertskap for kampen, en kamp som er tett og jevn i starten uten at noen av lagene skaper noen målsjanser. Ikke før midt i omgangen hvor vi vinner ballen i en særdeles gunstig posisjon, men man skal ikke ta noe for gitt, og en jublende delegasjon med tilknytning RUFO må med en form for sjokk og vanntro konstatere at ballen de var sikker på gikk i det åpne målet går i tverrliggeren og ut igjen. Dessverre er det Smørås som på et litt tilfeldig langskudd fra et par og tyve meter smeller ballen i krysset og dermed 1-0. Den 2. omgangen blir også tett og jevn, uten at våre jenter klarer å skape de store sjansene. Det er etterhvert en ganske sliten gjeng ute på banen, og mot slutten avgjør Smørås kampen når de får snappet en ball inne i vår 16-meter som de enkelt triller i mål fra kort hold og dermed var det over og ut for RUFO for denne gangen. 

I etterkant

Vi kan uansett når vi får cupen litt på avstand, som også nevnt tidligere, se tilbake på en strålende helg hvor vi gjør en vesentlig bedre figur enn vi gjorde året før, hvor vi tapte samtlige oppgjør (innledet med et særdeles knepent tap mot det som skulle bli vinneren av turneringen det året, LSK), og trener Garcia konstaterer også med glede at arbeidet på trening i økende grad bærer frukter i kamp. 

Siden endt cup har man allerede kommet i gang med seriespillet, og jentene har rukket å spille en kamp i 3 div, en kamp som endte med 6-2 seier mot Lille/Tøyen og dermed en god start på høsten. Vi gleder oss til fortsettelsen og satser på mange strålende stunder på og utenfor banen, og skal etter beste evne holde dere oppdatert :) 
Uke 35 - Kamprik uke

Postet av Ullern Fotball den 25. Aug 2022

Mange kamper denne uken for alle våre lag, det er gøy!

Håper vi ser mange feiringer som Otto sin i løpet av uka :D 

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl. 16.15 - 17.00 Restitusjonsøkt for TG2 på Ullernbanen
Innhold: Firkant + fotballtennis. 

Fri/Egentrening med ball 

Tirsdag

Kl. 20.15 Kamp for lag 1 borte mot VIF på Valle Hovin kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Klem, Emil, Loly, Fjell, Ola, Øybø, Gus, Erik, William, Max, Frank, Eimhjellen, Ankjell, Tarald. 

Onsdag

Møte TG1 kl 18.45 i 3 etasje.
Kl 19:00-20:00 Trening på Ullernbanen for TG1

Innhold: Oppvarming+tøy og bøy, spilløvelse, spill 5v5. 

Kl. 20.15 Kamp for lag 3 borte mot Hasle/Løren 4 på Linderud kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Adrian, Jacob, Sander, Marcus, Johan, Fredrik, Philip A, Nityan, Henrik, Elvis, Aleks, Tobias, Philip G, Philip H, Mathias, Kristian, Eugen og Iver.

Torsdag

Kl. 18.55 Kamp for lag 2 borte mot VIF 3 på Valle Hovin kgress. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Mateo, Bernhard, Magnus, Joachim, Cedric, Aslak, Thomas, Sander, Klem, Tian, Ler, Tarald. 

Fredag

Kl 17:00-18:00 Trening på Ullernbanen 2

Innhold: Pasningsøvelse 3v1, Avslutninger 4v3, spill 6v6. 

Kl 18:00-19:30 Trening på Hullbergmyra for TG2

Innhold: Rondo, avslutningsøvelse, spill på så stor bane som mulig

Lørdag

Kl. 15.00 Kamp for lag 1 hjemme mot Heming på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Klem, Emil, Loly, Eimhjellen, Ludde, Frank, Ankjell, Fjell, Max, William, Matteo, Erik, Magnus, Tarald, Tian, Magnus 09, Jacob 09. 

Fri/Egentrening med ball

Søndag

Kl. 15.00 Kamp for lag 3 hjemme mot ØHIL 3 på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Adrian, Jacob, Sander, Marcus, Johan, Fredrik, Philip A, Henrik, Elvis, Aleks, Tobias, Philip G, Philip H, Kristian, Eugen og Iver.

Fri/Egentrening med ball for TG1G16 IK: Tøff start på høsten for 16 åringene i Interkrets

Postet av Ullern Fotball den 25. Aug 2022

3 kamper ut i høstsesongen og fasiten er 3 tap for våre 16 åringer i Interkrets. Kamper som har vært jevnspilt men der for mange baklengs har ført til lite resultater i poeng. Laget har møtt svært ulik motstand og kampene er veldig tette og jevne i denne serien. 

Tøff kamp mot Vålerenga

I høstens første seriekamp var det Vålerenga som var motstander på CC Vest Arena. Ullern tok takk i kampen fra start og tok en tidlig ledelse ved toppskårer Storm Sundet Luytkis. Men laget har slitt med å forsvare eget slott og spesielt innlegg mot har vært en utfordring vi har jobbet med og må bli langt dyktigere på. VIF utligner bare få minutter senere og til pause leder gjestene 2-1. En jevn og tett fotballkamp på høyt nivå ender 3-1 etter at vi i andre omgang brenner våre sjanser og må frem med flere som dermed blottlegger oss og VIF tar med seg 3 poeng fra CC Vest Arena. 

Rudi om kampen: "Vi viser igjen at vi er fullt på høyde med klubber som Vålerenga som såklart soper inn spillere fra hele byen og vel så det. Det er kult å se. Samtidig så savner jeg at vi har flere spillere som står mer frem når målet skal forsvares. Det er flott å spille fin fotball og alt det, men slipper du inn for mange mål så blir det tap". 

En kamp med to helt ulike omganger mot LSK

Det ble en veldig spesiell kamp når Lillestrøm to turen til Oslo Vest. Første omgang var den totale enveiskjøring og Ullern burde ledet med både 4 og 5-0 til pause, det var bare 2-0, men det var rett og slett ekstremt flatterende. Men verdens dummeste fotballregel (5 min utvisning for gult kort) skulle bidra til at kampen vippet totalt når hjemmelaget får gult rett før pause, LSK tar over inn mot pause, får summet seg i pausen, kommer utpå med en mann mer OG skårer 2-1 målet 35 sekunder etter pause. Derifra og ut er det 100% motsatt av 1 omg, LSK kjører over oss og vinner til slutt ufattelig nok 4-2. 

Rudi om kampen: "Denne kampen sitter fortsatt litt i selv om det har gått over en uke. Den første omgangen er kanskje det beste vi har gjort noen gang, vi er 3 alene med keeper, det er baller i stolper og stenger, vi leder 2-0 og de skaper absolutt null. Men at en kamp kan vippe så totalt er det som fascinerer med fotballen, vi må lære oss at med en mindre og pause så handler det om å ta smarte valg for å absorbere det LSK måtte komme med. Vi gjør det stikk motsatte og flyr i høyt press ut fra avspark med en mindre og lar LSK få lillefingeren og da er de såpass gode at de tar absolutt hele hånden uten at vi klarer å ha ryggrad nok til å stå mot. Mye læring i det". 

Lillehammerbussen var solid parkert på Stampesletta 

På Lillehammer onsdag kveld lå alt til rette for en helt annerledes kamp enn de to første. Ullern møtte en motstander uten den minste plan om å ballen, lå ekstremt lavt og satset på kontringer og dødballer. Det skulle vise seg å bli fryktelig vanskelig. Til tider så det ut som Lillehammer lå med 7 bakerst og det gjorde det vanskelig. I siste sekund i 1.omg header de inn 1-0 på corner og da ble det naturlig nok ikke lettere. Ullern hadde mer enn nok sjanser til å skåre uten å klare å få pallen i mål. Til tross for enormt ballinnhav så var ikke Ullerngutta gode nok denne kvelden og Lillehammer kontret inn 2-0 som ble sluttresultatet. 

Rudi om kampen: "En motstander som parkerer bussen fullstendig og gir oss en helt annen utfordring enn i de to første kampene i høst. Vi blir for utålmodige i vårt posisjonsspill, spillere løper for mye og vi mister ofte punktene i banen som må til for å strekke en 7!! backslinje. Mot en slik motstander må vi ha mye folk høyt i banen og de som starter angrepet må være dyktige til å velge riktig tidspunkt for å føre frem eller slå gjennom eller vri med høyere balltempo. Her er vi ikke dyktige nok og vi spiller på oss brudd på situasjoner laget ikke er forberedt på det, noe som fører til at vi blir tatt i ubalanse og Lillehammer får stadig påfyll av energi selv om de knapt har ballen. Dette er det City møter stort sett hver uke, det er mot denne typ motspill de er best i verden og hakket over alle. Vi må øve mer mot denne typen motstand". Åpen keeperdag for jenter

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2022

Et bilde som inneholder gress, fotball, utendørs, ball
Automatisk generert beskrivelse

Det er lite som slår følelsen av å stoppe et skudd fra å gå i mål, hvor du kan se motstanderen på knærne i bunnløs frustrasjon. Denne følelsen er det bare keepere som får oppleve, og gjør rollen til noe av det kuleste du kan gjøre på et fotballag. Derfor har vi denne høsten gleden av å arrangere to åpne keeperdager for jenter.

Den 18. september og 30. oktober har vi gleden av å invitere til Ullerns første åpne keeperdager for jenter. Dagene er satt av til jenter født 2015-2011, hvor rollen som keeper skal få enda større oppmerksomhet! Helga den 30. oktober kombinerer vi også med jentedagen, noe som gjør helga til et must for deltagelse.

18. september: 11:00-13:00

30. oktober: 13:00-15:00

Et bilde som inneholder tekst, gress, fotball, utendørs
Automatisk generert beskrivelseKeepertrener Dennis Berg Smalsundmo har følgende å si om arrangementet: Dette blir først og fremst utrolig gøy, og vi skal legge til rette for at flere jenter opplever keeperrollen som akkurat det. Med kunnskapen og kompetansen om rollen i klubben, er vi overbeviste om at enda flere jenter kan få en interesse for rollen. Følelsen av å ta på hansker og stoppe skudd er noe helt spesielt, og den gleden ønsker vi å øke blant jenter spesielt i Ullern, men også de som ønsker å være med på disse åpne keeperdagene. 

Uavhengig av tid brukt på skuddstopping, kan hvem som helst være med. Det blir lagt til rette for alle ferdighetsnivå og aldre, med klubbens egne keepertrenere. Det er heller ikke et krav at du spiller på Ullern, da alle er velkomne. Vi håper at mange melder seg på, spesielt når dette er et lavterskel-tilbud.

Til dagen er vanlig fotballklær og utstyr et fint utgangspunkt. De som har keeperhansker kan/bør selvfølgelig bruke det, men det er ikke noe krav for å stoppe skudd.  Arrangementet ligger i Spond på alle aktuelle årskull i Ullern, men skulle noen fra andre klubber være interessert, så kan keepertrener Dennis kontaktes på 97619810, eller densmal@me.com.

Vi ses på klubbens første åpne keeperdager for jenter, på Ullern CC Vest Arena!
MSB: Ullern 2 med nok en overbevisende seier

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2022

Ullern 2 vant hele 5-1 i motsatt oppgjør borte mot Kolbotn, og hjemme på CC Vest Arena møtte Ullern et Kolbotn lag som tok veldig hensyn til Ullern sin offensiv. Men det hindret ikke Ullern fra å putte tre mål i Kolbotn buret og en solid hjemmeseier. 

ARKIVFOTO: Akenaton Empa

Overbevisende av Ullern 2 
Ullern 2 fikk en glimrende start på høstsesongen når de slo Heming i forrige serierunde. Også Kolbotn fikk en bra start med sin seier mot Stovner, men mot Ullern var det liten tvil om hvor poengene skulle ende.

Ullern møter et lavtliggende Kolbotn lag som tidvis gjør det vanskelig for Ullern å komme til de aller største sjansene. Og det er en dødball som skal til for å åpne målkontoen for de hvite og røde.
Christoffer Skårn som spilte sin første kamp for Ullern 2 denne sesongen slår et frispark inn i feltet og der er Akenaton Empa akkurat der han skal være og setter inn 1-0 til Ullern 2.

Og Skårn og Empa skulle være en dødelig kombo i denne første omgangen. I det 44.minutt setter Skårn på turboen langs venstresiden og setter opp Empa en mot en. Og der viser Empa at han også har en grei turbo når han tar seg forbi Kolbotn forsvareren og setter ballen kontant i mål. Empa sitt tredje mål på to kamper for Ullern 2.

ARKIVFOTO: Christoffer Skårn

Trygg forestilling i andre omgang
Kolbotn virker ikke å være særlig lysten på å åpne mer opp i andre omgang selv om de ligger under med to mål.
Og etter kun noen få minutter av andre omgang så punkterer Andreas Dahl Jørgensen med en avslutning fra kloss hold.
Og da er mesteparten av jobben gjort og Ullern kontrollerer kampen trygt og greit. Kolbotn er på en av veldig få visitter i Ullern sin sekstenmeter helt på tampen av kampen og det ender opp med et straffespark til Kolbotn.
Men trøstemål vil ikke Jesper Wold ha noe av og redder straffesparket mesterlig. Det hele ender med 3-0 og en meget overbevisende seier til Ullern 2.

ARKIVFOTO: Anders Romsøy Johansson

Veldig godt fornøyd
Trener Johansson var godt fornøyd med hvordan spillerne løste kampen mot et lavtliggende Kolbotn lag
- Vi møter et godt organisert Kolbotn lag som ligger lavt og stenger mye rom. Vi bruker litt tid på å finne ut av det, men jeg syns vi etterhvert løser det på en ganske bra måte. Må også berømme Kolbotn for å stå imot hele kampen ut og aldri gi opp selv på 3-0. De kjemper i samtlige 90 minutter og gir oss motstand hele veien. Men alt i alt gjør vi en god fotballkamp og jeg liker måten vi klarer å kontrollere kampen fra start til slutt, sier Johansson. 

Det har generelt vært mye å juble for for hovedtrener Anders Johansson på Ullern 2. Laget topper tabellen i 4.divisjon avdeling 2 og har scoret hele 50 mål på de første 13 kampene.  
Etter å ha slitt i nedre sjiktet av fjorårets 4.divisjon mener Johansson at det er flere grunner til at laget nå presterer så godt som det gjør nå.
- Vi hadde en ambisjon før sesongen å kjempe i toppen denne sesongen. Selv om forutsetningen er litt vanskeligere med tanke på at vi kun kan bruke 3 overårige på banen når vårt A-lag rykket opp til 2.divisjon så har vi mange gode unge spillere som kan hevde seg bra på dette nivået. Mange av dem fikk også en del kamperfaring forrige sesong på seniornivå pluss et år til på baken og det har hatt mye å si. 
Også har vi et mye større apparat rundt laget og vi er veldig tydelig på at dette ikke bare er en utviklingsarena, men en arena hvor vi har et sterkt resultatfokus. 

Så vil jeg også løfte frem spillerne som kommer fra A-laget for å spille kampene, de kommer med akkurat samme innstilling som de gjør i kampene i 2.divisjon og det gir de unge guttene på laget masse hjelp til å prestere så bra som mulig, avslutter Johansson. 

På spørsmål om opprykk er ambisjonen så er Johansson mer tilbakeholden.
- Nå er ambisjonen vår å slå Rilindja i neste kamp og lengre enn det tenker vi ikke. Det er det kjedelige svaret, men også det eneste riktige svaret. For å kunne vinne serien er du avhengig av mange gode prestasjoner fremover og da er det kun fokus på neste kamp som gjelder, også får man heller telle opp til slutt, sier Johansson klart og tydelig. 

Kampfakta
Ullern 2 - Kolbotn: 3-0
Mål: Empa 34.min (Skårn), 44.min (Skårn), Dahl Jørgensen 48.min.
Gule kort: Høidal
Tilskuere: 40

Poengbørsen
3.poeng: Sindre Grytnes
Rydder opp det som er og gjør mange gode offensive valg med ballen. Spiller vel mer eller mindre enn prikkfri kamp på stopperplass.

2.poeng: Akenaton Empa
Strålende førsteomgang med to flotte mål. Er i tillegg til å være målfarlig veldig god feilvendt og får til flere gode kombinasjoner. Forsvinner litt mer utover i andre omgang, men igjen en god kamp av vår nye spiss.


1.poeng: Christoffer Skårn
Stadig på farten langs kanten og skaper mange sjanser i tillegg til sine to assister til Empa. Og farten er det vel ingen som matcher han på i 4.divisjon.MSA: Tap borte mot Arendal

Postet av Ullern Fotball den 23. Aug 2022


Ullern så rødt og måtte til slutt gi tapt
Ullern stod lenge godt imot Arendal og slapp til få sjanser, og de sjansene som kom ordnet Andreas Olsvoll i Ullern buret opp i på mesterlig vis.

Men når Ullerns kaptein Ismar Dizdar fikk sitt andre gule så ble det verre for bortelaget. Selve utvisningen virket å være av det merkelige slaget, Ullern får frispark og kaptein Dizdar løper bort til dommer fordi han mener motstander skal få gult kort. Istedenfor mottar han selv sitt andre gule, noe dommer ikke virker å være klar over. Så det tar ganske lang tid før dommer til slutt tar opp det røde etter å ha blitt informert av Arendal spillerne.

Arendal får til slutt scoringen sin etter 74 minutter spilt signert Sander Lille-Løvø.

Ullern kunne fått med seg det ene poenget på overtid når innbytter Akenaton Empa får stå helt alene 7-8 meter foran mål, men dessverre så blir avslutningen altfor svak.

Det ender dermed med tap borte mot Arendal, men det var mye godt å hente allikevel fra denne kampen. Ullern virket langt mer solide bak enn tidligere denne sesongen.

Kampfakta

Arendal-Ullern: 1-0
Sander Lille-Løvø 74.min
Gule kort: Dizdar x2, Ademaj, Empa
Rødt kort: Dizdar
Tilskuere: 290

Poengbørsen
3.poeng: Andreas Olsvoll
Sisteskansen gjør noen meget kvalifiserte redninger og er ellers trygg og god med beina og i feltet.

2.poeng: Lars Følstad
Gjør en viktig jobb på midten og kommer ofte ut av vanskelige situasjoner med ballen i beina.

1.poeng: Tomas Lopez Borgersen
Nyervervelsen på stopperplass virker og samarbeide godt med sine stopperkolleger og gjør en god jobb med å hindre Arendal i å komme til så mange målsjanser.Uke 34 - Vålerenga og Oppsal borte

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2022

Et bilde som inneholder tekst
Automatisk generert beskrivelse 

Uke 34

Med Salim tilbake er vi fulltallige, og går inn i en ny uke med to kamper, dommer-dugnad og treninger. Alle skal også ila. uka være startet på skolen, og derfor er det noen nye eksterne faktorer som må håndteres for å opprettholde gode fotballaksjoner. Gjør ditt for å bidra til gruppens intensjon!

“Han fortalte meg: ‘Du må gjøre ting. Ikke bare si at du vil gjøre det, men faktisk gjøre det.’” Gå ut på banen. Ingen unnskyldninger. Noen ganger hører jeg spillere si, ‘Jeg ville, men keeperen ville ikke’. So what? Da går du ut alene. Virkelige toppspillere finner aldri unnskyldninger. De tar ansvar. Jeg tror jeg har hatt framgang på dette.”

  • (Robin van Persie, om trening av frispark med David Beckham, Algemeen Dagblad, 26. mai 2008)

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Johannes A + Salim L

Vester og kjegler: Caspar H + Theodor HV

4 småmål til mini-kamp: Tiam F + Marcus BF


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: HOT mot AMK


Mandag 

Trening TG1, 16:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 60 min. Innhold: 

  • Egenfirkant + dynamisk
  • Konkurranse
  • Kongespill
  • Fotballtennis-turnering

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag 

Kamp borte i G17 1. divisjon, 20:30 mot Vålerenga. Oppmøte senest 19:35 (Innspurten 16, 0663 OSLO). Tropp: Magnus G, Adrian V, Marcus BF. Jonas E, Ludvig L, Caspar H, Fredrik R, Faustas F, Salim L + 4 fra 06 TG1. 

 

Torsdag 

Trening TG1, 18:45 på Jarmyra (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 85 min. Innhold:

  • Minispill + dynamisk
  • Avslutningsøvelse 3v3 eller egenfirkant
  • Maksimale fotballhandlinger med minimal rest eller kongespill
  • Spill opp mot 5v5 eller fotballtennis

Fredag

Egentrening/fri

Lørdag

Obligatorisk og felles lunsj, 15:00 i 3. etasje. A-kamp 16:00 og trening rett etter det. 

Trening TG1, 18:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 65 min. Innhold: 

  • Minispill + dynamisk
  • Dødballkamp
  • Posisjonsøvelse 9v8
  • Spill opp mot 10v10

Videomøte rett etter økta! 

Søndag 

Kamp borte mot Oppsal i OBOS-cup, 14:45. Oppmøte senest 13:50 (Vetlandsveien 49, 0671 OSLO). Tropp: Ludvik M, Samuel J, Casper S, Henrik R, Mikkel AS, Marcus BF, Adrian V, Caspar H, Sondre LR, Johannes A, Olav S, Theo HV, Jonas E, Magnus G
Ukeplan uke 34

Postet av Ullern Fotball den 21. Aug 2022

Da var Hamar 2022 historie og vi kan se frem mot høsten og seriespillet. Måten vi gjennomfører Hamar på må vi si oss veldig fornøyd med, vi presterer jevnt over veldig godt i samtlige kamper, er minst på høyde med, og også bedre enn motstanderen, i samtlige 4 kamper vi spiller. Det er små marginer som skiller fra full pott i gruppespillet og ikke minst avansement i sluttspillet. Gledelig er det å se at måten vi spiller fotball på stadig blir bedre, altså vi får i større grad til det vi øver på på hver eneste trening i kamp. 

Seriekamp også denne uken, så bruker vi morgendagen til å få helgen ut av systemet og å hente oss inn igjen. 


Mandag: Trening på Gressbanen, 18.30 - 19.45. 

  • Boks
  • Ulik strek- og nettsus. 
  • Spill for noen + Tennis og/eller danka. 

Tirsdag: Seriekamp, se Spond. 

Onsdag. Fri/egentrening. Muligheter for styrkebua. 

Torsdag: Trening på Fossum, 17.00 - 18.30

  • Boks
  • Possession 5v5+3
  • Angrep siste 1/3, angripe med kontroll
  • 3v2
  • Spill 6v6 / 7v7
  • Dødball

Fredag: Trening på Ullernbanen, 18.30 - 20.00

  • Boks
  • 1v1
  • Angrep siste 1/3 6v6/ 7v6, alternativt HIFen
  • 3v2 + keeper
  • 7v7 e.l

Lørdag: Fri

Søndag: FriUke 34: Langtur for Interkretsgjengen onsdag

Postet av Ullern Fotball den 20. Aug 2022

Da er sommerferien over for denne gang, vi har vært godt i drivet noen uker allerede, men nå kommer hverdagen over oss og den er herlig med sine utfordringer. Å komme inn i gode rutiner tidlig er viktig, komme tilbake i normal døgnrytme og komme godt i gang fra dag 1. Ønsker alle lykke til med oppstarten på videregående, det er alltid spennende med nye klassekamerater og venninner og mye nytt å sette seg inn i. Mange kamper kommende uke så her er det bare å være klare. 

Lørdag 27.aug 

Kl.14.00 - Styrkerommet åpent for bruk. 

Kl.15.00 - 2.div mot Nordstrand på Nordstrand kunstgress. Oppmøte kl.14.15. 

Kl.16.00 - MSA vs Nesodden på CC Vest Arena. Vi ses på tribunen alle mann! 

Søndag 28.aug 

Kl.17.00 - Interkrets mot Skeid på Nordre Åsen. Oppmøte kl.16.00. Tropp: Proto, Jon, Stensland, Oscar, Edi, Theo, Gustav, Fredrik, Tollef, Noah, Albert, Teigen, Dani, Storm og Lind (?). Uke 34 - Til Sofiemyr for revansj

Postet av Ullern Fotball den 20. Aug 2022

Til helga så er det duket for revansj for lag 1. Da møter vi Kolbotn, et lag vi tapte på verst tenkelige måte for i vår: Vi gjorde ikke vårt beste. Vi har nevnt den kampen flere ganger siden da, og nå er det endelig dags for å gjøre opp for oss og slå tilbake. 

Lag 2 har ikke noen kamper i uke 34, men begynner uke 35 med lokaloppgjør mot Ready. Sist vi møtte dem så ble det 9-1-seier med noen skikkelig flotte scoringer inkludert i de sifrene. Vi får håpe gutta bruker helga godt og forbereder seg slik at den bedriften kanskje kan gjentas!

Før den tid så skal vi legge bak oss ei fantastisk treningsuke med høy kvalitet og mye engasjement. 

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte før tida i gamle klubbhus. 

  • Video
  • Rondo
  • Trang possession
  • Headeleiken/Albert-leiken

Onsdag

KL. 16:15-17:45. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr. 

  • Oppvarming
  • Større possession m/retning (linje, mål og lignende)
  • Spilløvelse
  • Spill (4v4-6v6)

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for egentrening på banen (ikke for mye eller for "tunge" ting) eller styrke overkropp. 

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr.

  • Oppvarming
  • Langballsøvelse
  • Bølgeøvelse
  • Spill på så stor bane som mulig
  • Fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag

KL. 11:00-12:15. Trening TG1 på Jarmyra. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr. Oppvarming m/rondo, possession, 1v1, spill 5v5/6v6 + konk

*Fin dag for styrke overkropp
MSA: Ullern - Notodden kl. 16:00 på CC Vest Arena. 

Søndag

KAMP (1. div.) - Kolbotn vs. Ullern kl. 18:45 på Sofiemyr kunstgress. Oppmøte senest kl. 17:55 i garderoben på Sofiemyr. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946219. Tropp: Matta, Ludde, Sebastian, Luca, Markus, Sam, Martin T, Aksel, Osci, Stefan, Moe, Abbe, Peder, Lucas

*Styrke bein etter kamp anbefales. 

Lag 2 får ei økt i løpet av helga.Uke 34 - Start på både skole og sesong

Postet av Ullern Fotball den 19. Aug 2022

Skolen starter opp igjen og sesongen er fullt i gang. Derfor minner vi på at det er viktig å drikke vann gjennom hele dagen og ta med nok næringsrik mat, slik at du har mulighet til å yte best mulig på både skolen og fotballbanen!

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl. 18.45 Møte for TG1 i 3. etasje.

*Mulig å gjennomføre styrkeprogrammet etter møte. 

Tirsdag

Kl 16:30-18:00 Trening på Hullbergmyra for TG1

Innhold: Oppvarming+skadefor, spilløvelse, spill 5v5. 

Onsdag

Fri/Egentrening med ball


Torsdag

Fri/Egentrening med ball


Fredag

Kl 16:30-18:00 Trening på Hullbergmyra for TG2

Innhold: Rondo, avslutningsøvelse, spill på så stor bane som mulig

Kl 18:30 - 20:00 Trening på Jarmyra for TG1

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse på stor bane, spill 9v9.

Lørdag

A-kamp Ullern vs Notodden kl 16.00. 

Fri/Egentrening med ball

Søndag

Kl. 18.30 Kamp for lag 2 hjemme mot Skeid 2 på Ullernbanen. Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Klem, Otto, Tian, Matteo Ø, Magnus, Mateo, Eimhjellen, Joachim, Ler, Sander, Thomas, Aslak, Thoner, Bernhard. 

Kl. 19.00 - 20.00 Trening på Hullebergmyra for TG1G19: Skuffende tap borte mot Årvoll

Postet av Ullern Fotball den 18. Aug 2022

G19 var klare for å revansjere prestasjonen vi hadde på hjemmebane mot BVH, med en treningsuke tilpasset måten motstanderen spiller på, hadde vi troen på å få med oss poeng hjem. Dessverre har starten på høstsesongen for G19 ikke gått som vi ønsket. 


Kampen mot Årvoll startet som forventet, et hjemmelag som ligger lavt i en 1-5-3-2 formasjon og som gjør det vanskelig å for oss å komme oss gjennom, i tillegg er de direkte i sine overganger. Vi gir bort ballen for mange ganger i etablert angrepsspill og de straffer oss tidlig i første omgang.
Vi fortsetter å spille mot etablert og skaper sjanser fra dette, i tillegg gir Årvoll bort en del bakrom når de mister ballen høyt i banen, men disse overgangene blir gjort til mål bare en gang i løpet av første omgangen. I en veldig åpent første omgang, tar begge lag pause med stilling 1-1. 

De første minuttene av andre omgang er veldig likt det vi opplevde de første 45 minutter. Vi burde nok ha drept kampen i første omgang og økt ledelsen i starten av andre omgang. Men Årvoll er igjen farlige på både overganger og dødballer, dermed må gutta i hvitt reise hjem uten poeng denne gangen.

Kort kommentar fra Nicolas Gajardo: Vi var bedre forberedt på et lag som ligger lavt og er direkte i sin spillestil, der synes vi lykkes bedre enn i forrige seriekamp. Vi hadde nok målsjanser til å dra hjem med 3 poeng, men mangel på kvalitet og timing i overganger F->A gjør at vi ikke skårer på disse sjansene. 
Vi har fortsatt en lang høstsesong foran oss, så dette er langt fra over. 

Kampfakta: 

Årvoll vs Ullern 3-2 (1-1) Ellef O.H og Thomas S. for Ullern.

Gule kort: Noah G.R (Ullern) og Jens A.R (Årvoll)

Tilskuere: 76

Vi takker Årvoll, dommere og tilskuere for kampen!G14: Bunnsolid start på høsten i 1.div når Frigg ble slått med 4-1 på Tørteberg

Postet av Ullern Fotball den 17. Aug 2022

Endelig var serien igang også for G14 i 1.div og det var nabo Frigg som var motstander mellom regnbygene på Tørteberg kunstgress. Ullerngutta fikk en pangåpning på kampen før det ble langt mer spennende utover i 2 omg. Alle poengene ble likevel med tilbake til Ullern. 

En rask og tidlig dobbel fra Fjellman 

Philip Fjellman som denne uken fikk prøve seg for G16 laget i Interkrets var tidlig frempå med venstreslegga og med gode pasninger i bakrom som favorittmat så hamret han inn både 1-0 og 2-0 før kvarteret var spilt. Men Frigg var slettes ikke ufarlige og kun en god Otto Hagen forhindret de i å få seg et mål i 1.omg. 

Frigg redusering og spennende 2 omg med mye greier 

Det var fort bare spilt 3-4 minutter av 2 omg får et Friggskudd går via et Ullernben og i en bue over en sjanseløs Hagen i Ullernmålet. Frigg hadde fått målet de trengte og dermed hadde de fått troen på at et resultat var mulig. Nevnte Fjellman måtte forlate banen og flere hadde smårusk i maskineriet som gjorde at Ullern måtte gjøre flere bytter. Men Ullern skapte mye og William Eikheim fikk i det 52 minuttet pirket ballen forbi keeper og den trillet ulidelig sakte mot mål, skulle den treffe stolpen eller gå inn? Heldigvis stolpe inn og 3-1 ledelsen. I denne perioden kunne begge lag fort ha skåret flere, men helt på tampen fikk Ullern straffe som Eikheim banket inn og 4-1 endte bataljen med. 

Slik ser dermed tabellen i 1.div ut før høstsesongen. 

 MSB: Seier, hat-trick, debutscoring og tabelltopp for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2022

Ullern 2 var ustoppelige i første omgang mot Heming og gikk til pause med stillingen 1-3. En mer jevnspilt andre omgang endte til slutt med 2-4 på resultattavlen og fullt fortjent seier mot Heming. 

3 målscorer Bendik Foss Evensen

Strålende Ullern 
Lagene møttes i første serierunde og da var det Heming som stakk av med seieren. Heming har siden den kampen skiftet ut mer eller mindre hele troppen og erstattet den med flere spillere fra høyere nivå og det er ingen tvil om hvor ambisjonen ligger oppe på Heming.
Men vårt U-21 lag har vist seg meget konkurransedyktige i denne ligaen og kjemper om opprykk til 3.divisjon, og Heminglaget skulle virkelig få erfare at Ullern 2 mener alvor denne sesongen.

Bendik Foss Evensen har hamret inn mål i årets 4.divisjon og hadde fått seg ny spisskollega for anledningen. Akenaton Empa som er nysignert fra Finnsnes mønstret opp ved siden av Foss Evensen og de gjorde virkelig livet vanskelig for Heming.
Ikke mange minutter er spilt når Foss Evensen flikkes gjennom og setter ballen i en nydelig bue over en utrusende keeper til 0-1 for bortelaget.

Ullern 2 fortsetter å presse på med til tider nydelig angrepsspill og bare noen minutter etter den første scoringen flikker Foss Evensen spisskollega og debutant Empa strålende gjennom. Empa er sikkerheten selv og setter ballen enkelt forbi Thomas i Heming buret.

Mål i debuten for Akenaton Empa.

Heming skaper omtrent ingenting i første omgangen, men får en litt heldig scoring etter ca halvtimen. Ullern sliter med å få klarert ordentlig etter et innlegg og ballen havner til slutt hos Endre Nash som får et godt treff på volley og ballen sniker seg inn i hjørnet bak Jesper Wold.
Men det tar ikke lange tiden før Ullern 2 igjen øker ledelsen, og igjen er det Bendik Foss Evensen som scorer, denne gangen utfordrer han 1V1 og setter ballen i korthjørnet til keeper med venstrefoten.

Mikael Foss Andersen og Brage Tobiassen strålende fornøyd etter seieren mot Heming.

Aldri truet

Andre omgang starter i stor grad som den første sluttet, Ullern 2 setter opp flere angrep, men lykkes ikke helt med den siste pasningen. Heming tvinges mer og mer fremover i banen i jakten på redusering og det gir Ullern laget mye bakrom. Og det rommet utnyttes til det fulle rett før halvtimen er spilt. Akenaton Empa kommer helt alene med keeper og uselvisk serverer han Bendik Foss Evensen foran det åpne målet og nok et hat-trick er et faktum for 17-åringen. Dette er unggutten sitt mål nummer 13 på 8 kamper for Ullern 2 (!).

Bortelaget legger seg lavere i banen og satset på overganger, og burde strengt tatt puttet et par mål til når man ser på sjansene som ble skapt. Heming får et ørlite håp i det 70.minutt når Ullern sin keeper er uheldig og glipper en enkel ball rett i beina på tidligere Ullern spiller Benjamin Sunde. Jobben er da enkel for Sunde og setter inn reduseringen til 2-4.

Heming kunne faktisk fått sitt tredje mål også helt på slutten, men noen fattige centimeter for korte bein på Sunde gjør at han ikke får den nødvendige tåen på et farlig innlegg fra Lyngen.

Men det ender med en fullt fortjent seier for Ullern 2 og seieren fører de opp til tabelltopp i og med at Årvoll tapte sin kamp mot Holmlia denne runden.

En meget godt gjennomført kamp av våre unggutter og det blir spennende å se hvor langt dette laget kan nå denne sesongen under ledelse av Anders Johansson.Kampfakta
Heming - Ullern 2: 2-4
Mål: Foss Evensen 5.min, Empa 15.min, Nash 30.min, Foss Evensen 40.min, Foss Evensen 52.min, Sunde 70.min.
Gule kort: Haugsvær, Ali, Rye
Tilskuere: 50

POENGBØRSEN
3.poeng: Bendik Foss Evensen
13 mål på 8 kamper taler for seg og unggutten leverer nok en strålende spissprestasjon mot Heming. Danner partnerskap med nyervervelsen Empa og de to fant hverandre umiddelbart. 3 mål og assist gir han prisen som dagens bestemann.

2.poeng: Mikael Foss Andersen
Som vanlig kommer man ikke foruten Foss Andersen. Storspiller i første omgang og er umulig for Heming forsvaret og hanskes med. Dabber litt mer av utover i kampen naturlig nok, men leverer nok en strålende kamp.

1.poeng: Akenaton Empa
Debuterer fra start og finner umiddelbart tonen med Foss Evensen på topp. De finner hverandre ved flere anledninger og måten scoringen hans kommer ville fått selv Yorke og Cole til å applaudere hemningsløst.
Viser at han har fart og smidighet i tillegg til at han er flink å kombinere med sine medspillere. Meget lovende debut av Finnsnes gutten. 


J17: Høstsesongen i gang for 2006 modellene

Postet av Ullern Fotball den 16. Aug 2022

Våre eldste jenter tok søndag turen til Korsvoll og høstsesongens første oppgjør i 1 div J17. Det var et lag vi på forhånd hadde brukbare forhåpninger om å kunne få til både en god prestasjon og et positivt resultat mot, bl.a basert på det motsatte oppgjøret i vårsesongen. Men det var en noe forbedret utgave som møtte oss denne kvelden.

Tar styringen fra start. 

I starten av kampen er det våre jenter som tar initiativet og styringen, og har det meste av ballen og spillet. Det er også vi som skaper det som er av målsjanser, mens vi samtidig har brukbar kontroll på Korsvoll som ikke kommer til noe som ligner på målsjanser.

Defensiv dødball. 

Ovenfornevnte er en variant vi har slitt med i lengre tid, samtidig som det stadig er bedring og spore. Men, det er på corner kampens første, og eneste mål, skal komme. Innlegg fra vår venstre side går forbi 3 spillere, før en av våre får dempet den, men i det den skal klareres sniker en Korsvollspiller seg inn og foran, får snappet ballen og dyttet den i mål fra inni 5-meteren. 

Vi fortsetter å ha initiativet.

Resten av den første omgangen er relativt jevnspilt uten de voldsomt store sjansene, men det er fortsatt vi som har høvelig kontroll på begivenhetene.
Det forsetter også i den andre omgangen, hvor vi får gjort noen små justeringer, bl.a i det offensive hvor vi ga vekk ballen litt for ofte på bakgrunn av ikke alt for gode valg, og vi ønsket å være mer tålmodige i det oppbyggende angrepsspillet. 

Utover i omgangen får vi 2-3 veldig store muligheter, men vi lykkes ikke med å få ballen i mål. De siste 10 bærer preg av at vi er slitne (kanskje etter en litt for lang ferie?), avstandene i laget er store, vi kommer oss ikke opp i press tidsnok og blir dermed løpende en del etter. I denne perioden skaper også Korsvoll 2 store muligheter, men det blir ikke flere mål i kampen og den ebber ut med et litt surt 1-0 tap.

                                 

   

   (Til tross for store sjanser ville ikke ballen i mål) MSA: Målbonanza da Ullern knuste tabellnabo Staal

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2022

Det var duket for en real 6 poeng kamp i kampen om å unngå nedrykk fra PostNord når Ullern tok imot Staal Jørpeland på CC Vest Arena. Ullern som hadde en skadeplaget vår sesong kunne endelig nesten stille en skadefri tropp, kun med unntak av Thomas Martinussen som enda er ute en god stund. Og det var ikke noen tvil om at det var et heltent Ullern lag som aldri levnet noen tvil om hvor poengene skulle havne og hjemmelaget ga seg ikke før det stod hele 8-0 på tavla.
Jens Bonde Aslaksrud var i fyr og flamme og med sine 12 mål er han toppscorer i avdelingen

Avgjort før pause
Ullern brukte et kvarters tid på å åpne målkontoen, men når den først var åpnet så rydde det inn med scoringer. Jens Aslaksrud stod med 9 mål før denne kampen og jager toppscorer tittelen i avdelingen. Og han satte inn sin tiende scoring og Ullern sin første for dagen etter et vakkert angrep. Og nå var det bare ett lag på banen, kun to minutter etter den første scoringer så finner Følstad en umarkert Dreni Ademaj i boksen og han setter enkelt inn 2-0. Og nå var det virkelig morsomt på CC Vest Arena. Jens Aslaksrud får ballen inne i boksen fra Walid Idrissi som endelig er tilbake igjen og Aslaksrud banker ballen i mål fra kloss hold. Like før pause punkteres kampen fullstendig, Lars Følstad jager et svakt tilbakespill og bryter et nonchalant pasningsforsøk fra bortelagets keeper. Da er resten av jobben veldig enkel for Følstad som kan trille ballen i det åpne buret, 4-0 til pause.

Foten på gasspedalen
Fokuset til Ullern trener Didrik Bjella var helt tydelig i pausen, foten skulle ikke tas av gasspedalen og hjemmelaget skulle fortsette å angripe. Walid Idrissi ble byttet ut til pause for og spares, men Ullern fortsatte allikevel å kjøre på fremover.

53.minutter er spilt når debutant Tomas Lopez Borgersen sitt volley forsøk i feltet ender opp hos kaptein Ismar Dizdar som hamrer den i nettet fra kloss hold.
Mål nummer 5 for dagen kommer etter at Magnus Fosen spilles flott gjennom av Lars Austnes, og Fosen er sikkerheten selv alene med keeper.
Jens Aslaksrud har hatt til gode å score hat trick for Ullern, men denne dagen skulle endelig hat tricket fullføres når han setter inn 7-0 etter 76.min. Dette var hans 12 scoring denne sesongen og det fører han helt opp til toppen av toppscorer listen sammen med Kristian Lien på Fløy Flekkerøy.

Like før slutt satte Bendik Foss Evensen inn sitt første mål i PostNord ligaen, 17-åringen blir spilt fri av spisskollega Jens Aslaksrud og med en utsøkt volley fastsetter han sluttresultatet til utrolige 8-0.

En fantastisk dag for Ullern folket, men en blytung opplevelse for Staal laget som nå virkelig sliter med å komme seg over nedrykkstreken i PostNord avdeling 2.


Kampfakta
Ullern - Staal Jørpeland: 8-0
Aslaksrud 16.min (Følstad), Dreni Ademaj 18.min (Lars Følstad), Aslaksrud 26.min (Idrissi), Følstad 41.min, Dizdar 53.min (Borgersen), Fosen 71.min (Austnes), Aslaksrud 76.min (Ademaj), Foss Evensen 90.min (Aslaksrud).
Gult kort: Øverby, Mufoncol
Tilskuere: 120

Poengbørsen
3.poeng: Jens Bonde Aslaksrud
Spissen som kom til Ullern fra Kjelsås forrige sesong har virkelig blomstret i Ullern trøya. Og noterer seg for 3 scoringer og 12 totalt så langt denne sesongen. Med 12 mål på 15 kamper så vekker dette fort interesse fra klubber høyere i ligasystemet.

2.poeng: Dreni Ademaj
Så stygt ut når han gikk i bakken med det som så ut som en albue som var ute av ledd bare etter noen få minutter. Men Ademaj fortsetter allikevel kampen og det gjør han på fantastisk vis. Driver fremover med ballen i kjent stil og noterer seg for både scoring og assist.

1.poeng: Lars Følstad
Rakk noen minutter med fotball like før ferien etter et lengre skadeopphold. Og ferie og trening har virkelig gjort han godt den drøye måneden det har vært pause i PostNord avdeling 2. Dette var Følstad i godt gammelt slag med to assist og scoring i første omgang. Blir nok litt tom for krefter utover i andre omgang og byttes ut i det 73.min. Men meget godt å ha han tilbake igjen for fullt.

Ukeplan uke 33

Postet av Ullern Fotball den 15. Aug 2022

Siste ferieuke for samtlige og snart er hverdagen over oss igjen. Det gjelder også på fotballbanen. Høstsesongens første seriekamp unnagjort i går, en kamp hvor vi går på et litt kjedelig tap, som absolutt kunne og burde vært minst 1 poeng. Men slik ble det ikke. Vi får bare komme oss på trening, øve på å putte ballen i mål, så klarer vi forhåpentligvis å få bedre uttelling når vi tar fatt på første oppgjør på Hamar på lørdag. 

Mandag: Trening på Hulleberg, 16.20 - 17.40. 

  • Boks
  • Stafett
  • Konkurranse
  • Spill

Tirsdag: Seriekamp eller fri, avklares i løpet av dagen. 

Onsdag: Trening på Ullernbanen, 16.30 - 18.00

  • Ballmestring
  • 2v1
  • Spill 8v8 / 9v9
  • Småbane

Torsdag: Trening på Gressbanen, 16.00 - 17.30

  • Boks
  • Sprinter
  • 3v2
  • Småbane

Fredag: Avreise Hamar. 

Lørdag: Kamper

Søndag: Kamp(er)Tilbake på gamle trakter

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2022

August markerer starten på slutten på sommerferien, og uke 32 og 33 er også ukene hvor Ullern gjennomfører sommerskolene, hvor man har 2 uker med masse fotballmoro. Til å gjennomføre festlighetene trenger man også trenere, både de som jobber i klubben til daglig, men også nåværende og tidligere spillere. Et eksempel på sistnevnte er Juni og Natalie som tilhører 2004 årgangen som sist spilte fotball i Ullern for Ullern/Fossum i 2018. Dessverre stod laget igjen med for få spillere til å kunne fortsette, og det endte med at de gikk til Røa, hvor Juni og Natalie fortsatt spiller for J19. 

Hvordan har uken vært så langt?

Natalie: Uken har vært veldig morsom og sosial med barna, men samtidig slitsom og krevd mye innsats.
Juni: Uken så langt har vært morsom og spennende, samt at det har vært lange dager med bruk av mye energi. 

Har dere erfaring fra lignende arbeid tidligere? 

Natalie: Ja, har jobbet på fotballskolen i noen år. Jobber også fast i klubben der jeg, sammen med andre trenere leder j08 kullet. Jeg jobber også på akademiet på Røa og har hatt ansvar for g2010 i ett år nå sammen med en annen trener. 

Juni: Ja, har jobbet litt på fotballskole før, men fikk en ordentlig smakebit da jeg fikk lede j08 som et hoved lag, sammen med andre ledere. der jeg samt skulle jobbe som trener i vanlige ukedager kombinert med skole, og egne fotball treninger. samt at jeg har jobbet litt for Røa på aktivitetsuke og barne gym, noe jeg har trivdes med! 

Hva er det morsomste med å være trener, og kan man trekke noen paralleller til ,eller erfaring fra det, som kan brukes i egen hverdag som spiller? 

Natalie: Det morsomste med å være trener er nok alle de forskjellige barna man møter på. Uansett alder, kjønn og ferdigheter så er det mange utfordring og det er det som gjør jobben spennende og krevende. Det å å klare å finne løsninger som passer for hver enkel spiller, men også noe som bidrar til noe positivt i laget. Det er det beste med å være trener og veldig givende når man får til.

Den største utbyttet jeg har fått som trener i min egen hverdag som spiller er forståelsen av at øvelser har et nyttig formål. Som trener minner man andre på hvorfor man gjør det man gjør og hva utbyttet skal være. Mens som spiller går alt mye mer på egen forståelse. Etter noen år som trener, føler jeg at denne forståelsen har blitt bedre og jeg kan se større sammenhenger i fotball. 

Juni: Det morsomste ved å være en trener er at man blir kjent med mange forskjellige barn/ ungdommer. de gjør jobben mer livlig og spennende, og de er like forskjellige uansett hvem de er! alle har forskjellige behov, og det gjør jobben mer utfordrende og gir ennå mer spenning i hverdagen. forskjellen med å være trener og trene selv er nok forståelsen. forståelsen ved ulike treningsøvelser, som skal gjenspeile ulike fotball situasjoner og at øvelsene har et mål i seg selv. som trener gir man ofte råd, og går mer dypere inn i hvorfor man gjør det man utfører. når man spiller selv er det mer basert på egen forståelse for hvordan man spiller. har selv ikke vært trener så  altfor lenge, men synes forståelsen øker mer og mer i det større bilde. 

Øving på forbedring av fotballferdigheter kombinert og kamuflert i lek.

Er treneryrket noe dere ser for dere å fortsette med også i fremtiden? 

Natalie: Ja, jeg tror det. Det er gøy, krevende og hver dag er annerledes. 

Juni: Treneryrket for meg virker veldig spennende, samt at jeg går på en skole der man lærer hvordan man kan bli en bedre leder, og trener. 

Og når er dere tilbake i Ullern? En gang Ullernspiller, alltid Ullernspiller :)

Natalie: Hahaha ja, nei det er vanskelig å si. Jeg stortrives i Røa sammen med laget mitt. Men jeg kan se for meg meg i Ullerndrakten igjen om noen år.

Juni: Hehe, ehm. akkurat nå så spiller jeg for røa, og der har jeg det egentlig veldig bra! men samt at jeg ikke helt vet hvor lenge laget holder ut! så jeg vil nok så og si returnere tilbake til gamle trakter så snart det blir et ordentlig lag!


Vi takker for praten og ser frem til en ny uke med masse fotballmoro.
Uke 33 - Serienspillet er tilbake

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2022

Et bilde som inneholder person, tre, utendørs, gress
Automatisk generert beskrivelse 

Uke 33

Vi er tilbake med seriekamp denne uka, og får både kamp i G17 og G19! Med standarden som er satt, og gruppeintensjonen klar, gjør vi siste forberedelsene.

 

"People say I'm hard, I'm Mr Angry. I'm this, I'm that. I just want to win matches. There's no point going out there and being Mr Nice Guy. We get 65,000 at Old Trafford and I don't think they want fellas going out there and thinking: Ah, if we lose, so what?"

 - Roy Keane

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar: Magnus G, + Ludvig L

Vester og kjegler: Jonas E

4 småmål til mini-kamp: Faustas F + Samuel J


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Høyt press


 Mandag 

Trening TG1, 16:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 60 min. Innhold: 

  • Egenfirkant + dynamisk
  • Konkurranse
  • Kongespill
  • Fotballtennis-turnering

Videomøte rett etter økta. 3. etasje på nye klubbhus. 

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag
 

 Trening TG1, 15:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

  • Minispill + dynamisk
  • Pasningsøvelse 4v3
  • Avslutningsøvelse 5v5
  • Spill 4v4, 3-lags 

Kamp hjemme i G17 1. divisjon, 20:30 mot Årvoll. Oppmøte senest 19:35. Tropp: Fredrik R, Faustas F, Jonas E, Adrian V, Tiam F

Torsdag 

Trening TG1, 16:30 på Hulleberg (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

  • Minispill + dynamisk
  • Avslutningsøvelse 3v3/4v3 eller egenfirkant
  • Maksimale fotballhandlinger med maksimal rest eller fotballtennis
  • Spill opp mot 6v6

Fredag

Egentrening/fri

Lørdag

Trening TG1, 10:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

  • Minispill + dynamisk
  • Dødballkamp
  • Posisjonsøvelse 8/9v6
  • Spill opp mot 10v10

Videomøte i 3. etasje på nye klubbhus, rett etter økta! 

Søndag 

Kamp hjemme mot Lommedalen, 15:30. Oppmøte senest 14:35 i garderobe 8. Tropp: Magnus G, Mikkel AS, Casper S, Olav S, Johannes A, Marcus BF, Tiam F, Adrian V, Simen S, Theo HV, Caspar H, Henrik R, Ludvig L, Jonas E, Samuel J, Fredrik R, Sondre LR og Ludvik MUke 33: Alle lag i aksjon

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2022

Å forsvare egen boks er viktig for å unngå baklengs og skape seg et resultat. For lag 1 sin del ble det helt avgjørende mot Vålerenga og dessverre i stor grad det som avgjorde kampen i vår disfavør. Til uken får alle lag sjansen til å forbedre akkurat det. Ellers begynner skolen for de fleste i løpet av eller etter denne uken, så å begynne å komme i normal døgnrytme er absolutt å anbefale. 

Her er ukens meny 

Fre 19.aug 

TG.1 - Fri/egentrening (er i treningsrommet kl.13.00) 

Lør 20.aug 

Kl.12.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming + prepp, EPE, 1v1 og struktur/spill 11v11. Ferdige kl.14.00. 

Kl.15.00 - G16 div 2 vs Langhus på Langhus stadion. Oppmøte kl.14.15. Tropp: TG.2 + 

Søn 21.aug 

TG.1 - Fri/egentrening (er i treningsrommet kl.13.00) Bli med på Elveløpet

Postet av Ullern Fotball den 14. Aug 2022

HØSTENS VAKRESTE LØPETUR - 20 ÅRS JUBILEUM

Onsdag 7. september går Elveløpet av stabelen, langs vakre Lysakerelven. Siden 2002 har dette løpet blitt arrangert i regi av Ullern Fotball og med CC Vest som stolt samarbeidspartner, støttespiller og sponsor. Det betyr at vi har 20 års jubileum i år.


Elveløpet er for alle

Elveløpet skal være en god opplevelse for alle. Her vil du finne likesinnede enten du er eliteløper, turgåer, barn, pensjonist, eller en hel familie som skal ha en hyggelig opplevelse i flotte omgivelser. Elveløpet tilbyr både 2, 5 og 10-kilometersløype – Her er det noe for alle uansett form og fysisk nivå.


Løp for en god sak

Påmeldingsavgiften går til å drifte arrangementet og til Ullern Fotball som sørger for et aktivt og godt tilbud til alle barn og unge i nærmiljøet.


PRISER OG PÅMELDING

Klikk her for å melde deg på

Priser:

  • 2 km uten tidtaking koster kr 250,- for alle klasser
  • 5 km med tidtaking koster kr 300,- for alle klasser
  • 10 km med tidtaking koster kr 400,- for alle klasser


Det er mulig å melde seg på helt frem til løpsstart, men prisen øker med 100 kr på løpsdagen.

Alle distanser har sin start på baksiden av CC Vest med målgang på Ullernbanen.


Starttider:

  • 10-km-løperne starter fra kl 18:00
  • 5-km-løpere med ambisjon om svært høy fart starter fra kl 18:10
  • 5-km-løpere med antatt lavere fart starter fra kl 18:12
  • 2-km-løperne starter fra kl 18:15


Familierabatt

Dersom du har meldt på for kr 700,- eller mer for din husstand, kan du motta en gratis kode for påmelding av flere i din husstand. Kontakt tage@ullern.no og oppgi både hvem som er påmeldt, og hvem som skal meldes på via gratiskoden. Denne muligheten gjelder ut dagen 7. september.

PS! Det er ikke mulig å refundere i etterkant, dersom du allerede har foretatt alle påmeldinger.


Praktisk informasjon

Henting av startnumre

Startnumre kan hentes i startområdet fra kl 16:00 på løpsdagen og helt frem til løpsstart. Vi har god bemanning for effektiv henting. Husk at klokka ikke starter å gå før du passerer startstreken, dersom du skulle ankomme forsinket.


Samtykke til fotografering

Våre eminente fotografer vil publisere bilder av løpere på Facebook/instagram. Påmelding betyr at du godkjenner slik publisering.

Premier

Alle deltagere er med i startnummerlotteriet. Vinnerne mottar et gavekort på kr 200,- fra CC Vest.

Alle klassevinnerne mottar et gavekort på kr 200,- fra CC Vest.

Det vil i tillegg bli premiering av bedriftsklassen og sammenlagtvinner på 5- og 10 km kvinner og menn.


Klasser

Barn og ungdom

  • 10 år og yngre (f. 2012 og senere) - Ingen rangering etter tid. Premiering etter loddtrekning blant deltakerne.
  • 11-12 år (f. 2011-2010)
  • 13-14 år (f. 2009-2008)
  • 15-16 år (f. 2007-2006)
  • Junior 17-19 år (f. 2005-2003)

Senior

  • 20-34 år (f. 2002-1988)
  • 35-49 år (f. 1987-1973)

Veteran

  • 50-67 år (f. 1972-1955)
  • 68 år og eldre (f.1954 og før)


 For ytterligere informasjon og løypetrase se www.ccvest.no/artikler/bli-med-pa-elvelopet


Spørsmål? 

For alle spørsmål vedrørende Elveløpet, kontakt:

nils-einar@ullern.noRøa/Ullern – Spillerutviklingsuke jenter 7-12 år.

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2022

Denne uken har vi i Ullern samarbeidet med Røa for å gi jentene våre noen flotte dager med fotball. Jenter fra begge klubbene har trent sammen annen hver dag på Ullernbanen og Røabanen, og har derfor i løpet av disse dagene blitt kjent med nye jenter, trenere, og fått prøve ting de ikke har vært med på før. 

Dagene på Ullern har startet med at alle jentene har sett video sammen knyttet opp mot et tema. Videoene har bestått av både kvinnelige fotballspillere fra de store klubbene, og av våre egne damespillere! Etter dette har det vært øvelser, konkurranser og leker med ball ute på banen. 

Opplegget som har blitt gjennomført denne uken, har skapt glede og trivsel for alle jentene som har deltatt denne uken, fra de yngste til de eldste  Vi  håper derfor at dette er starten på en tradisjon hvor vi kan samle jenter fra flere klubber i uke 32.G16 IK: Det ble et litt surt tap mot Vålerenga i første høstkamp

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2022

Etter en solid camp på Kolbu var det duket for spill i G16 Interkrets igjen og kamp mot en av Oslos største klubber i Vålerenga IF. Ullern fikk en drømmestart og både kunne og burde ledet med mer før VIF ble forært to meget billige mål som skulle snu kampen. 

Det var lite som stod på forholdene i oppkjøringen til årets sesong når årets camp ble lagt til fantastiske naturgressforhold på Kolbu og treningskamp mot Toten G16. Den kampen endte med 8-0 seier, men mot Vålerenga ble det hakket tøffere. 

Tidlig ledelse - ble fort snudd 

Det skulle bare gå noen minutter før toppskåreren i G16 Interkrets Storm Sundet Luytkis var frempå og gav Ullern ledelsen 1-0. Høyt press og flere gunstige ballvinninger gav gode muligheter til både to og tre mål i den perioden. Men fra full kontroll i fotball er det aldri lagt til ikke noen kontroll og dessverre brukte keeper Emil Protosevich litt for lang tid og ble fratatt ballen. 1-1. Dermed får VIF kommet seg litt til hektene etter en tøff start og kampen jevner seg ut. 1-2 kommer etter ett innlegg som Ullern håndterer fryktelig dårlig og en VIF spiller får altså dempe ballen inne i 5m og rulle den til side for mål. Utover i omgangen skaper Ullern spesielt mange gode muligheter som en ikke får omsatt i mål. 1-2 står seg til pause. 

Dagen da ballen ikke ville i mål 

I andre omgang er det en jevn fotballkamp mellom to lag som ønsker å spille fotball på en kontrollert måte. To gode lag og kampen står lenge og vipper på stillingen 1-2. Dessverre vil ikke ballen gå i mål flere ganger for Ullern og når det oppstår et balltap på vei fremover med backen ute av posisjon straffer deres gode høyrekant oss og det ender 3-1 på CC Vest Arena lørdag ettermiddag. 

Hovedtrener Johan Egil Rudi om kampen og litt annet

Det er ingen tvil om at Interkretsserien er en fantastisk kamparena for våre 16 åringer og spesielt mot lag som Vålerenga får vi brynt oss på spill motspill på et nokså høyt nivå for dette alderstrinnet. Selv med stadig flere spillere ut og opp fra vår gruppe så er det spesielt gledelig at nye gutter tar sine sjanser og hevder seg. I dag får også se en spennende 2007 modell i Martin Tran som kommer inn til sin debut fra start og tar godt for seg, mens 2008 modellen Philip Fjellman får sitt andre innhopp i årets serie. Litt bevegelser er det i gruppen, kaptein Andreas Vindenes flytter til Fredrikstad og skal fra i høst starten på Wang i plankebyen. Mens vi fra Jardar har fått inn en ny solid keeper i Noah Meland. Vi gleder oss til en spennende høst med mye god matching, kommende onsdag får vi besøk av Lillestrøm på Ullernbanen kl.18.45. Uke 33 - Første seriekamper i høstsesongen

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2022

Vi sparker høstsesongen i gang og lag 1 har dobbeltkamp denne uken, først borte mot Frigg og så hjemme mot Stabæk.

Lag 2 spiller hjemmekamp mot Skeid 2, som ligger da rett over oss på tabellen. Mens lag 3 må vente enda en uke før de kan spille seriekamp. 

Vi gleder oss til å få spilt seriekamper igjen!

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl 15:00-16:00 Trening på Hullbergmyra for TG2

Rondo og masse spill

Fri / Egentrening med ball
Lett egentrening for de som har kamp i morgen*

Tirsdag

Kl. 20.15 Kamp for lag 1 borte mot Frigg på Tørteberg kgress 2 . Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Klem, Ola, Ludde, Matteo, Luka, Gustav, Tarald, Frank, Loly, Emil, Noah, Ankjell, Willi, Max, Fjell, Erik. 

Onsdag

Kl 16:30-17:30 Restitusjon for de som spilte kamp i går

Kl 16:30-17:30 Trening på Hullbergmyra for TG2

Innhold: Rondo, avslutningsøvelse, spill på så stor bane som mulig

Torsdag

LAG 2 KAMP ER UTSATT TIL SØNDAG NESTE UKE.

Fredag

Kl 14:00 - 15:00 Trening på Hullebergmyra for TG1

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse, spill 5v5. 

Lørdag

Kl. 15.00 Kamp for lag 1 hjemme mot Stabæk på CC Vest Arena . Oppmøte senest 45 min før. Tropp: Otto, Klem, Ola, Ludde, Matteo, Luka, Gustav, Tarald, Frank, Loly, Emil, Noah, Ankjell, Willi, Max, Fjell, Erik. 

Kl: 12:00 - 13:00 Trening på Hullebergmyra for TG2.

Søndag

Fri / Egentrening med ball.Uke 33 - Tilbake til hverdagen

Postet av Ullern Fotball den 13. Aug 2022

Med Dana cup og sommerferie tilbakelagt kan vi nå se frem til noe vel så trivelig: Hverdagen! Her kommer det kamper i fleng for begge lag. Lag 1 får allerede nå ei spesiell uke med 3 matcher på sju dager. Restitusjon og forberedelser blir svært viktig - om vi ikke har fått klargjort det fra før av. Ellers er det lite nytt. Treningsdagene våre er de samme (og som vanlig kan de variere litt ut fra div. faktorer), og kampdagene er mye godt de samme de også. Så la oss bare peise på!

SAMHOLD - TRIVSEL - KVALITET - ENGASJEMENT

Mandag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte på tida i gamle klubbhus. 

  • Video
  • Rondo
  • Trang possession
  • Dødballer
  • Headeleiken

Onsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr. 

  • Oppvarming
  • Possession (3v3+3)
  • Bølgeøvelse
  • Spill 5v5-7v7

KAMP (1. div.) - Røa vs. Ullern kl. 17:45 på Røa kunstgress. Oppmøte senest kl. 16:55 på Røabanen. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946201. Tropp: Teodor RG, Seb, Luca, Abbe, Markus, Peder, Sam, Tran, Nermoen, Osci, Jone, Moe, Stefan

*Fin dag for styrke bein etter økt. 

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 10 minutter før ferdig skiftet og klar med utstyr. 

  • Oppvarming
  • Rolletrening / rondo
  • Possession i formasjon 
  • Dødballspill
  • Spill på så stor bane som mulig
  • Fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Søndag

KAMP (2. div.) - Ullern vs. Oppsal kl. 17:15 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 16:30 i garderobe 8. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946344. Tropp: Matta, Gaas, Trym, Utheim, Mikkel B, Albert, Peder, Sondre, Alex, Lucas, Jone, Steen, Tekken, Paul, Jokke

KAMP (1. div.) - Ullern vs. Skeid kl. 18:45 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 17:55 i garderobe 8. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7946213. Tropp: Teo, Markus, Marius, SebS, Luca, Martin T, Samuel, Moe, Oscar, Stefan, Aksel, Lucas, Albert, Steen, Peder, Jone

*Styrke bein etter kamp anbefales. Ukeplan uke 32

Postet av Ullern Fotball den 8. Aug 2022

Da var vi der igjen, tilbake til noe som ligner på hverdagen. Håper alle har hatt en prima ferie, som i hver sin ende inneholdt to cuper, hhv Sør Cup og Norway Cup, som jeg håper dere som deltok på sitter igjen med gode minner fra, selv om det rent sportslig ikke gikk helt som vi håpet på. 


Mandag: Fri/egentrening

Tirsdag: Trening på Ullern, kl 15.30 - 17.00. Fin dag for styrke overkropp. 

  • Ballmestring
  • 3v3 + 3 possession 
  • Spill
  • Dødball

Onsdag: Fri/egentrening

Torsdag: Trening på Hulleberg, kl 17.00 - 18.30

  • Boks
  • Possession 4v4 +3
  • Frispilling 7v4 + Angrep siste 1/3 7v4
  • 1v1
  • Spill

Fredag: Trening på Hulleberg, kl 16.30 - 18.00. Fin dag for styrke bein. 

  • Boks
  • Sprinter
  • 1v1, 2v1 og 3v2
  • Avslutninger 
  • Spill

Lørdag: Fri/egentrening.

Søndag: Seriekamp, se Spond. 
Uke 32: Seriestart Interkrets og 2.div

Postet av Ullern Fotball den 7. Aug 2022

Da er sommerferien på hell og vi skal igjen i aksjon i normalt seriespill. Interkrets starter opp igjen med Vålerenga på lørdag og i 2.div er det Lyn som skal slås på søndag kveld. 

Fre 12.aug 

TG.1 - Fri/egentrening. Styrke i bua kl.13.00 for de som ønsker å bli med der. 

Kl.18.00 - Trening TG.2 på Hullebergmyra. Innhold: Oppvarming, possession og spill. Ferdige kl.19.00.

Lør 13.aug 

Kl.11.30 - Interkrets vs Vålerenga på CC Vest Arena. Oppmøte kl.10.30 i gard 8. Tropp: Proto, Mauritz, Fredrik, Edi, Stensland, Gustav, Jon, Tollef, Theo, Noah, Teigen, Albert, Dani, Sondre, Storm, Luca og Tran. 

Søn 14.aug 

TG.1 - Fri. 

Kl.20.15 - 2.div vs Lyn på CC Vest Arena. Oppmøte kl.19.30 i gard 7. Uke 32 - Treningskamp mot Frigg

Postet av Ullern Fotball den 7. Aug 2022

Et bilde som inneholder gress, himmel, person, utendørs
Automatisk generert beskrivelse 

Uke 32

Uke 31 ble innholdsrik, med både VAR, USA og fotballtreninger igjen! Nå ser vi fremover, og har allerede funnet ut hva som må skje frem til kampen mot Frigg på søndag: intensjonene må følges og gjøres med en høyere frekvens. Det skal vi få øvd mye på i uke 32!

 

“We only see what we aim at” – Jordan Peterson

 

Fravær meldes seinest kl 12:00! 

 

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Ballansvar (sjekk luft!): Adrian V + Fredrik R

Vester og kjegler (2x12 og 3x12): Simen S + Ludvik M

4 småmål til mini-kamp: Sondre LR + Casper S


Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til økstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord).

 

Tema: Oppbyggende spill vs høyt press


Mandag 

Egentrening/fri

Tirsdag 

Trening TG1, 15:30 på Hulleberg (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold: 

  • Minispill + dynamisk
  • Pasningsøvelse 5v3
  • Avslutningsøvelse 4v4
  • Spill 5v5

Onsdag 

Trening TG1, 18:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 90 min. Innhold:

  • Minispill + dynamisk
  • Avslutningsøvelse 2v2//3v3
  • Maksimale fotballhandlinger med min. rest.
  • Spill 7v7

Torsdag 

Egentrening/fri

Fredag 

Trening TG1, 18:30 på Hulleberg (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

  • Minispill + dynamisk
  • Posisjonsøvelse 7v6 (forskjellige banestørrelser)
  • Spill opp mot 8v8

Lørdag 
 
 Trening TG1, 09:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Ca. 75 min. Innhold: 

  • Minispill + dynamisk
  • Dødballkamp
  • Posisjonsøvelse 9v6
  • Spill opp mot 9v9

Søndag 

Kamp borte mot Grei, 14:00. Oppmøte senest 13:05 (Apalløkkveien 35, 0956 OSLO ) Tropp: Magnus G, Simen S, Jonas E, Ludvig L, Henrik R, Faustas F, Sondre LR, Fredrik R, Ludvik M, Theo HV, Adrian V, Caspar H, Olav S, Tiam F, Marcus BF, Casper S og Johannes A
Uke 32 - Høstsesongen snart i gang

Postet av Ullern Fotball den 5. Aug 2022

Da var NC eventyret over, vi kom ikke så langt som vi forventet men det var gøy så lenge det varte :)

Vi har vår første vanlig uke etter sommerferie og NC, så nå er det bare å brette opp armene og fullføre sesongen med stil!

Utstyrsansvarlig
Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl 20:00-21:30 Trening på CC Vest Arena for TG1

Innhold: Pasningsøvelse + skadefor., spilløvelse, spill på storbane.

Kl 15:00-16:00 Trening på Hullbergmyra for TG2

Innhold: Rondo, 1v1, spill stor bane

Tirsdag

Fri/Egentrening med ball

Onsdag

Kl 15:00-16:30 Trening på CC Vest Arena for TG1

Innhold: Pasningsøvelse., skuddøvelse, spill på storbane.

Kl 15:00-16:00 Trening på Hullbergmyra for TG2

Innhold: Rondo, avslutningsøvelse, spill på så stor bane som mulig

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl 14:00 - 15:30 Trening på Hullebergmyra for TG1

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse, spill 4v4. 

Lørdag

Kl 13:00-14:00 Trening på Hullbergmyra for TG2

Innhold: Rondo, Konkurranse, spill stor bane.

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl 16:30-18:00 Trening på CC Vest Arena for TG1

Innhold: Pasningsøvelse, spilløvelse, spill på storbane.