Bendik Foss Evensen (f.04) om oppholdet i Sporting Club de Braga i mai

Postet av Ullern Fotball den 28. Jun 2021

Bendik inne på treningsområdet.  G19 spiller Bendik Foss Evensen (f.04) ble igjen invitert til prøvespill i Portigal via våre kontakter i Nordic Football Academy, denne gangen til Sporting Club de Braga som er en av de fire tradisjonelle toppklubbene i portugisisk eliteserie. 

Vi tok en prat med Bendik om hans opplevelse av dette oppholdet og hvordan ting går ellers for høyreiste spissen. 

God fornøyd med uken 

Ukene jeg var der var veldig bra. Det var god motstand og gode baner, så kan ikke klage. Jeg fikk vist meg bra og matchet det høye nivået deres. Jeg fikk gode relasjoner meg spillerne og trenerne, og det virket som om de stolte mye på meg, som nok kom av god prestasjon under internkampen første dagen da jeg scorte 1 og hadde 2 assist på 1 omgang.

Forskjeller mellom Sporting Club de Portugal og Sporting Club de Braga

Sporting (Lisboa) turen var ganske annerledes enn Braga turen. I Sporting var det som å komme inn som bare en annen prøvespiller som bare skulle være der litt, mens i Braga så fikk jeg inntrykk av at jeg var en del av laget med en gang jeg kom inn i garderoben første dagen. Og i Sporting var det ingen som snakket til meg på banen eller i garderoben, men i Braga kom alle og hilste, snakket med meg i garderoben og på banen, og var generelt hyggelige. Det skal sies at 95% av dem ikke snakker engelsk, men de i Braga prøvde å snakke med meg uansett med de få ordene de kunne på engelsk.

Nyttige erfaringer fra Lisboa kom godt med i Braga

Jeg tok med meg det at jeg skulle spille med lave skuldre og være mer aggressiv inn mot Braga. I Sporting var det mye høye skuldre og et tenningsnivå som var for lavt, så det visste jeg at jeg måtte endre på. Og mentaliteten min inn mot treningene var noe helt annet, jeg sto å skrek og slo meg selv et par ganger foran speilet, jeg skulle være så påskrudd og klar for å gi alt, for de viste jeg at de kom til å være. Det høres litt galt ut, men det hjalp veldig.

Gode tilbakemeldinger fra trenerne

Jeg fikk tilbakemelding om at jeg hadde en veldig god fysikk, som var sjelden i Portugal. De syntes jeg var god teknisk, rask og god målscorer. De ga egentlig god tilbakemeldinger på det fleste felter, utenom det med kommunikasjon, som de mente jeg kunne bli bedre på. De mente også jeg kunne ta mer ansvar, og være som de spillerne i NBA som skytter det siste skuddet i det siste sekundet for å vinne kampen. Men generelt var de veldig fornøyde med det de så og syntes jeg var god. 

God treningsforhold i Portugal på ekte gress. 

 Begynt å trene med MSA

Å trene med A-laget har gått ganske bra, vil jeg si.  Det var bra og komme inn med en god fysikk, for det er mange store kropper der, så det hjelper veldig. Jeg kommer inn med god innstiling til treninger, og vet hva som forventes av meg. Jeg har fått en del gode tilbakemeldinger av trenerne og jeg syntes jeg har tatt nivået godt. Så fikk jeg med meg litt mer aggressivitet i spillet fra Braga, så håper jeg det også hjelper videre. 

Bedre som feilvendt

Når jeg kom inn var det klart at jeg kunne jobbe med feilvendt spillet mitt. Det var litt vanskeligere å skjerme ballen fra mye sterkere og større motstandere. Så med litt endring av kroppsstilling, timing, hvor på foten jeg kontrollerer ballen osv, har det blitt bedre, men det er fortsatt noe jeg må jobbe med inn mot senior fotballen. 

Erfaringer tilbake til Norge og Ullern

Den aggressiviteten og innlevelsen i spillet som jeg så på de spillerne der nede tok jeg virkelig inspirasjon fra og tar med meg inn i hverdagen. Ellers er det nok også det med hvordan de er mellom øvelsene, det er mye ikke prat eller mangel på fokus, de er helt klare for ny øvelse og kaster ikke bort et sekund på kødding eller fjas. 

Ser fremover til nye utfordringer 

Jeg håper å få litt senior erfaringer forhåpentligvis. Hvis det hadde kommet noe mer fra Braga eller andre steder i utlandet, er jeg også 100% klar for flere utfordringer der også. Men her i Ullern er det nok å få prøve meg i 3.div og hjelpe gutta med opprykk til 2. div.

Tiden får vise om SC Braga vil ha Bendik tilbake på nytt besøk. 

 0 Kommentar

Uke 26 - snart ferie😁

Postet av Ullern Fotball den 27. Jun 2021

UKE 26

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Johannes A

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Sjansefasen - skåre mål

Fredag:

Lag 1 vs Hamkam kl 19:00 (oppmøte 18:00 på Ullern) *kampmøte med video + høydemåling

Tropp: Alle i TG1

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 10:00 (09:55): Egenfirkant + stor firkant + quiz m/premie for vinnerparet + en påminner før ferien!

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Søndag:

*Utviklingsmål sendes til alexander.bendiksen@gmail.com før midnatt! (minst 2, maks 3)


"A defeat is only failure if you allow it to be. Use it as a blueprint to get to the next level, an opportunity to improve"


0 Kommentar

Uke 26 - Sommerferie!

Postet av Ullern Fotball den 26. Jun 2021

Da tar vi omsider ferie. Vi håper alle får noen skikkelig fine sommeruker. Om tre ukers tid er vi tilbake med mer fotball, men det blir garantert anledning for frivillige økter før den tid også. Samtidig som vi tar ferie, må vi alle huske at det bare er fem uker til seriestart. Det kan med andre ord være veldig lurt å holde seg i form og - ikke minst - spille litt fotball i løpet av den tre uker lange pausen. Vi gleder oss uansett til å se dere igjen. Men før den tid og før vi tar ferie, skal vi ha et par skikkelig fine økter og et par (forhåpentligvis) gode kamper.

Igjen: Ha en flott sommer, store og små! Vennlig hilsen Anders, Mads, Marius og Nicklas!


Ukens tema: Sjanseskaping/siste tredjedel

Mandag

KL. 12:00-13:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming felles
 • Rondo
 • Overtallssituasjoner mot mål
 • Spilløvelse

KL. 14:00-15:30. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Påmelding i Spond. Innhold:

 • Firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Tirsdag

KL. 14:00-15:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming felles
 • Bred possession-øvelse på stor bane
 • Smalbanespill
 • Spill: 6v6

Onsdag

KAMP - Ullern 2 vs. Vålerenga kl. 18:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl 17:20 ferdig skiftet. Tropp: Matta, Simen, Luca, Trym, Nicco, Jone, Gaas, Max, Alex, AB, Thoner, Loly, Joachim

KL. 14:00-15:30. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Påmelding i Spond. Innhold:

 • Firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

Torsdag

KAMP - Vålerenga vs. Ullern kl. 18:00 på Valle Hovin. Oppmøte senest kl 17:20 ferdig skiftet. Tropp: Luca, Matta, Ludde, Sebu, Marius, Seb, Aksel, Sam, Steen, Martin Ø, Lucas, Emil, Alex, AB

Fredag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Lørdag

KL. 11:00-12:30. Trening for TG1 og TG2 på CC Vest Arena. Innhold TG1:

 • Oppvarming felles med rondo
 • Possession
 • Spill

Innhold TG2:

 • Oppvarming med frikant
 • Spilløvelse 
 • Spill

Søndag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming felles
 • Rondo
 • Angrep vs. forsvar-øvelse
 • Spill på stor bane

0 Kommentar

Uke 25 - NM til helgen

Postet av Ullern Fotball den 21. Jun 2021

Da er vi klar for de 2 beste ukene i året med en mulighet til å komme 100% uthvilt til hver eneste trening og få kjenne på hvordan det føles! Ingen skole eller andre stressende faktorer i hverdagen som kan bidra negativt inn mot treningen. 

NM kamp 2.kvalikrunde blir mot Holmen søndag!

UKE 25

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Johannes A

Ordensmenn denne uken TG2: William, Ibrahim, Filip

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: 3.mann lavt og høyt i banen

 Søndag:

G16 NM: Holmen v 05.1 kl 18:30 (17:45 på Holmen) Tropp:  Mikkel S , Olav S, Martin E, Ola R, Sondre LR, Joakim S, Herman U, Caspar H, Fredrikt T, Thomas S, Herman V, Magnus G, Sean BA, Freddrik R, Julian LV, Fabian G, Markus H

TG2 20:30 (20:15) Ekstensiv oppvarming, fotballtennis 3v3, spill 5v5


“Nothing thought provoking, inspiring, evolutionary ever happened in the comfort zone” 

 

 


0 Kommentar

Uke 25 - Sommertreninger

Postet av Ullern Fotball den 20. Jun 2021


TIPPEKONKURRANSE STABÆK - VIF:
Vi kjører på med en tippekonkurranse til dagens storkamp klokken 20:00. Spillerne sender inn svarene sine på melding til en av trenerne innen 19:55, god mulighet til å skaffe nye poeng til laget sitt før morgendagen!
1: Hvem vinner kampen?
2: Hvem starter med ballen i første omgang?
3: Hvilket lag får flest gule kort?
4: Blir det scoret 3 mål eller mer?
5: Hvilket lag får første corner?
6: Hvilket lag får første innkast?
Lykke til!Etter en helg med mange fotballkamper på cup og en spennende oppgjør mot Heming på bortebane er vi klare for en uke med masse fotball :D
Det blir trening hver dag denne uka + sosiale aktiviteter. De fleste sosiale aktiviteter styres av forelder og noen av dem er ikke helt spikret, mer info rundt dette kommer i løpet av uka. 


Viktig å følge med på ukeplanen da den blir oppdatert hver dag. Vi gleder oss!!

Tema: Ulike temaer hver dag.

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri 

Tirsdag

Kl. 15.00 Sosialt opplegg på Ullernbanen - Quiz med Ingo! Oppmøte ved hovedinngangen til hallen.

Kl. 16.30 - 18.00 Trening 

Innhold TG1: Oppvarming, 7v7 turnering.

Innhold TG2: Oppvarming, 7v7 turnering.

Onsdag

Høyt og Lavt klatrepark på Tryvann.
Oppmøte: Smestad T-banestasjon retning Frognerseteren senest kl. 09.30. Det blir en lang, aktiv og varm dag! Ha med nok mat og drikke til hele dagen, inkludert trening. 
Vipps kr 250,- til Tonje Reiten mobilnr. 93422314. Dere som har årskort skal ikke betale, men ta gjerne med årskortet.
Om det er spesielle behov kan dere ringe/tekste Tonje på 93422314 eller Kristin på 47457629

Kl. 15.00 - 16.30 Trening
Innhold begge grupper: Oppvarming, 7v7 turnering. 

Torsdag

Kl. 11.00 - 14.00 Sollerudstranda med Hege, Romena og Rana. Badminton, fotball og frisbees konkurranser på stranda. Alle tar med en liten niste, badetøy, håndkle. Ferdig på Sollerud ca kl 14, så har dere en time til treningen starter. 

Kl. 15.00 - 16.30 Trening 

Innhold TG1: Oppvarming, rondo, spill på så stor bane som mulig. 

Innhold TG2: Oppvarming, rondo, possession, spill på stor bane. 

Fredag

Kl. 10.30 på gamlebanen. Sosialt opplegg med Robert Eikheim. 

Kl. 12.00 - 13.30 Sluttspill 7v7 turnering på gamlebanen.

God sommerferie! Ses i uke 30 :D


0 Kommentar

Uke 25 - Sommerferien er her!

Postet av Ullern Fotball den 19. Jun 2021

Med trinn 3 iverksatt av Erna så går vi nå mot slutten på denne unntakstilstanden og for vår del betyr det rett og slett at nå er det vi normalt sett driver med lov igjen. Vi går mot en aldri så liten sommerpause snart, men litt trening gjenstår før vi tar helt fri. 

Ons 23.juni

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilløvelse 5v5+4 og spill 9v9. Ferdige kl.20.00. 

Tors 24.juni

Fri/egentrening

Fre 25.juni

Lør 26.juni

Søn 27.juni0 Kommentar

Uke 25 - Nest siste treningsuke

Postet av Ullern Fotball den 19. Jun 2021

Nest siste uke før vi tar ferie! Tiden flyr i godt lag, selv om det har vært både vinter og vår med mye venting og en del frustrasjon. Gutta har gjort en formidabel jobb med å trene godt og med å holde stemninga oppe på trening, så dette har jo faktisk vært veldig gøy - på tross av at vi ikke har fått spilt kamper før nå de siste ukene. Snart venter en velfortjent ferie, men først skal vi ha to gode treningsuker med både kvalitetsøkter og kamper. Siden det er skoleslutt, må man finne en god kombinasjon mellom solmengde og uteaktivitet og fotballspilling. Er man for mye i sola før økta, tappes man for energi og økta blir dårligere for en selv og dermed også laget. Bading og sånt er absolutt å anbefale etter trening, dog! :-D


Gutta stuper inn i ei ny uke med fotball og ferie. 

 Ukens tema: Omstillinger

Mandag

KL. 19:30-21:00. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming felles
 • Rondo
 • Possession på liten bane
 • Spilløvelse på mellomstor bane

KL. 15:30-17:00 Trening for TG2 på gamle kunstgress. Innhold:

 • Oppvarming
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

KL. 14:00-15:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming felles
 • Position på større område
 • Spill på halv bane
 • Spill på så stor bane som mulig (11v11 med fokus på individuelle valg)

Onsdag

KAMP - Ullern 3 vs. KFUM 2 kl. 20:00 på gamle kunstgress. Oppmøte senest kl 19:20 ferdig skiftet.

*IKKE en fin dag for styrke bein - kamp på torsdag. 

Torsdag

KL. 15:30-17:00. Trening for TG2 på gamle kunstgress. Innhold:

 • Oppvarming
 • Spilløvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

KAMP - Grorud 1 vs. Ullern 1 kl. 12:00 på Grorud kunstgress. Oppmøte senest 11:20 på banen på Grorud. Tropp: Matta, Sebu, Markus, Seb, Ludde, Elias, Aksel, Samuel, MartinØ, Marius, Steen, Emil, Lucas, Luca, Ibra

KAMP - Grorud 2 vs. Ullern 2 kl. 13:30 på Grorud kunstgress. Oppmøte senest 12:50 på banen på Grorud. Tropp: Jens, Simen, Luca, Moe, Trym, Peder, Gaas, Jone, Max, Ibra, Alex, Paul, Nicco, Lucas, Emil

Fredag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Lørdag

KL. 10:30-12:00. Trening for TG1 og TG2 på CC Vest Arena. Innhold TG1:

 • Oppvarming felles
 • Overtallsøvelse (2v1 og lignende med retning)
 • Spilløvelse: Angrep mot etablert forsvar
 • Spill på mellomstor bane

Innhold TG2:

 • Oppvarming
 • Spilløvelse
 • Spill på mellomstor bane

Grilling etter trening!

Søndag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke bein!


0 Kommentar

Uke 25 - Siste uke før ferie

Postet av Ullern Fotball den 19. Jun 2021


Siste uke. Nå er min følelse av uke, årstid og sesong helt ute og kjører, men vi er altså ferdig med halve 2021-sesongen. Selv om den er blitt mer enn litt amputert av et litt for velkjent virus, har dere gjort en god jobb. Alle sammen. Treningsoppmøtet har vært jevnt og innsatsen har vært god. Vi trenerne gleder oss enormt til høsten, og håper dere alle kommer tilbake med en umettelig sult etter tellende fotballkamper når ferien er over. Det skal bli utrolig gøy. Men først tar vi som sagt en velfortjent ferie på tre uker - hold formen vedlike og kos deg! 


“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

Egenstyrt restitusjonstrening!

Tirsdag

Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Onsdag

KL. 18:30-20:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold: 

 • Ekstensiv oppvarming med bøy og tøy
 • Rondo
 • Possession-øvelse 
 • Spill på mellomstor bane

Torsdag

KL. 18:30-20:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold: 

 • Intensiv oppvarming
 • Intensiv pasningsøvelse
 • Spilløvelse: Oppbyggende spill vs. høyt press
 • Spill på så stor bane som mulig

Fredag

Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Lørdag

KL. 12:00-13:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Intensiv pasningsøvelse
 • Rolletrening
 • Spill på mellomstor bane

Søndag

Egentrening/fri*

*Flott dag for styrke bein!


0 Kommentar

Ullern Fotball søker trenere

Postet av Ullern Fotball den 16. Jun 2021

Denne gjengen, riktignok med noe utskiftning siden bildet ble tatt et par år tilbake, søker nye kolleger.  

Brenner du for spillerutvikling, ønsker å være en positiv faktor i barn og ungdoms oppvekst, er opptatt av egenutvikling, og drømmer om å bidra til utvikling av toppspillere? Om svaret er ja på ett eller flere av disse spørsmålene er Ullern klubben for deg.

Er du en kunnskapsrik trener som ønsker deg en stor stilling med mye ansvar?
Har du aldri hatt noe treneroppdrag, men tenker det kunne vært kjekt å engasjere deg for barn eller ungdom en time eller tre i uka?
Eller finner du deg selv et sted midt i mellom her?

Vi er en stor klubb med mange muligheter!

Ta kontakt med Sportslig Leder i Ullern Fotball, Magne Aarvik på magne@ullern.no eller 47 26 59 66

Som bildet kan antyde vil vi særlig oppfordre kvinner til å søke.

PS: Ullern planlegger å etablere et senior damelag for sesongen 2022, så trenerarbeid vil både for kvinner og menn effektivt kunne kombineres med å spille selv.


0 Kommentar

Ullern Queens sin debut i ungdomsfotballen

Postet av Ullern Fotball den 15. Jun 2021

Ullern Queens (J 2008) hadde i går sin debut i ungdomsfotballen ved å få besøk av Frigg på Gamle Kunstgress. Det var mye spenning knyttet til å spille om faktiske poeng, men keeper debutant og kaptein for dagen, Isa Tvedt-Østreng tok det med stoisk ro. Kampen startet jevnt, men Ullern Queens fikk etter hvert et spillemessig overtak. Det offensive presset ledet av Ailin Cock, Victoria Bakke og Anna Rellsve ledet til feil i de bakre rekker hos Frigg hvilket Ullern Queens omsatte i både skudd på keeper og i tverrligger. Mot slutten av omgangen løsnet det og jentene fra Ullern kunne ta pause med en velfortjent 1:0 ledelse etter et iskaldt straffespark av Cock.  

Etter en god første omgang bestemte trener seg for å rokerer litt på laget med blant annet å flytte vår gode midtstopper, Martine Thomsen, opp på midtbanen. Det viste seg å være en klassisk trener glipp da laget kom i ubalanse og jentene fikk et par mål imot seg tidlig i andre omgang. Etter å ha fått rebalansert laget med Thomsen tilbake på stopperplass, begynte laget igjen å male ned motstander og sistnevnte fikk også målpoeng ved skru en corner via keeper direkte i mål. 

Tomålsscorer og banens beste, Nora Marie Tron, ledet i andre omgang an fra sin høyre midtbaneposisjon med fantastisk ro forbilledlige pasningsspill. Godt supportert av vingbackene Mina Vincendeau, Sara Prizzi og Hennie Falch-Monsen halet jentene i land en overbevisende 5:2 seier. Etter 3 poeng i debuten kan jentene ta sommerferie på topp av tabellen!


0 Kommentar

Uke 24 - Ingen NM kamp til helgen

Postet av Ullern Fotball den 13. Jun 2021

DEILIG MED SEIER I DAG!!

Eksakt hvordan uken blir seende ut vet eg ikkje før etter møte med kretsen i morgen tidlig. Oppdaterer planen etter det. 

Uke 24

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Mikkel S, Gustav H, Magnus G

Ordensmenn denne uken TG2: Aasen, Due, Kasper

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: 3.mann lavt og høyt i banen

Mandag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

TG1 kl 18:30 (18:15): Ekstensiv oppvarming med 4-kant + skadeforebyggende, pasningsøvelse 3.mann, fotballtennis + spillermøte rett etter økten (90-100 min totalt)

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 16:00 (15:45) Overload: Intensiv oppvarming m/prepp (landing 1 bein) + EPE, fotballsprinter med kort pause (2x8 15m, 10 sek pause 4 min seriepause), spill 5v5-7v7 (4x6 min) + skadeforebyggende (2 øvelser 2x10 reps) + nedjogg 3 runder

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Torsdag:

*Styrke overkropp kan gjennomføres

Fredag:

TG1 kl 10:30 (10:15) Ekstensiv oppvarming m/konkurranse, posisjonsøvelse 6v4 (3.mann), spill så stor bane som mulig (3x13 min) + nedjogg 3 runder

TG2 kl 1200 (1145) CC Vest Arena: Ekstensiv oppvarming m/rondo, 7v7 battleship, spill 7v7/8v8 + skadeforebyggende

Bua satt av fra 12-13:30  - 10 plasser (påmelding)

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

Fri!

Søndag:

Jr1: Ola R + Herman U

Jr2: Mikkel S, Olav S, Herman V,Thomas S, Caspar H, Sondre LR

TG1/2 Internkamp 2030 CC Vest Arena: Oppmøte 1945.

Rødt lag (bortedrakter): Gantz, Leo, Aasen, Martin, Sean, Julian, Gaas, Ludvig, Fabi, Rongve, Thomas, Bela, Ibra, Sakki

Hvitt lag (tar med drakt): Gus, Dugstad, Kasper, Trym, Erlend, Otto, Theo, Shane, Tidemann, Markus, Haakon, William, Filip, Halvor‘You are what you do, not what you say’


0 Kommentar

Uke 24 - Fotballgolf onsdag!😁

Postet av Ullern Fotball den 13. Jun 2021

Da går vi inn i siste uke før første sommeruke! Opplegg for uke 25 kommer ila kommende uke, det er veldig hektisk for alle trenerne nå så vi ber om forståelse for at det kan gå mot slutten av uken før dere får opplegget. Det sagt, så er tidsrammen ganske så lik i fjor, men en del nye kule artigheter inkludert😀

UKE 24

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Tema: Utvikle spilleforståelsen i de ulike rollene i samspill med 2-3 medspillere

Mandag:

Trening kl 15:00 (14:50): Konkurranse, fotballsprinter + avslutninger/1v1, spill liten til mellomstor bane: 7’er/6’er/5’er + rydding og samling

Tirsdag:

Fri

Keepertrening kl 14:15 

Onsdag:

Sommeravslutning: Fotballgolf - se Spond for eget arrrangment!

Torsdag:

Fri

Fredag:

Trening kl 14:00 (13:50): Konkurranse, spill angrep v forsvar, spill større bane: 9’er/7’er/5’er + skadeforebyggende og rydding + samling

Seriekamp: 09.4 vs Røa kl 18:30 (oppmøte seinest kl 18:00 på Røa)Tropp: Kommer i ukeplanen i Spond!

Lørdag:

09.1 vs Vålerenga kl 10:00 (oppmøte seinest 09:20) Tropp: Kommer i Spond!

Søndag: 

Fri

 

"My exclusion from the Champions League list? This is obviously a hard blow and a huge disappointment. That’s life - the important thing is not how often you fall, but how many times you find the strength to get up, roll up your sleeves, keep fighting and never give up. Now, more than ever, I will keep on giving my all to honour this jersey!"

 • Stephane Lichtsteiner etter å ha blitt ekskludert fra Juventus sin 25-manns CL tropp

 


0 Kommentar

Uke 24 - Fotballgolf på fredagen

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2021

Da går vi inn i vårens siste normale treningsuke før vi tar oss en velfortjent sommerpause. Merk at på fredag er det duket for fotballgolf i Lommedalen med påfølgende Pizza fra Prime. Lagkassen dekker dette som blir vår avslutning av vårsesongen. Husk å melde inn til Rudi hvilke pizza du + 1 ønsker. 


Mandag 14.juni

Fri/egentrening

*Styrke overkropp, balanse og beveglighet. 

Tirsdag 15.juni

Kl.18.30 - Trening på Hulleberg. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, 2v1 spilløvelse og spill. Ferdige kl.20.00. 

Ons 16.juni

Fri/egentrening

Tors 17.juni

Kl.20.00 - Trening på Ullern. Innhold: Rondo, avslutninger og spill. Ferdige kl.21.30. 

Fre 18.juni

Kl.18.30 - Fotballgolf i Lommedalen. Oppmøte kl.18.15 på Lommedalen Golf. Husk å ta med egen ball for ditt par, dere går selv sammen helst to og to, evt tre om nødvendig. Fotballsko er også lurt. Husk å melde inn til Rudi hvilke pizza du og din partner vil ha. 

Uke 25

Det settes opp et par frivillige økter for de som vil det, disse legges ut på FB gruppa vår. 


0 Kommentar

Uke 24 - TG.2 møter Skeid på onsdag

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2021

Moro med fotballgolf i Lommedalen fredag, spesielt kjekt å se at vi kan gjøre slikt på tvers av både grupper og sammen med jentene. Blir kick off etter sommerpausen sammen på Sollerudi Beach ;) 

Da går vi inn i vårens siste normale treningsuke. På onsdag spiller TG.2 mot Skeid og til helgen jobbes det med kamper for TG.1. 

Minner alle om å vipse penger for fotballgolfen om en har glemt det. 

Man14.juni

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Lek og skadeforebyggende, rondo, possession og spill. Ferdige kl.20.00. 

Tirs 15.juni

Kl. 20.00 - Trening TG.2. Innhold: Firkanter, fotballtennis og spill. Ferdige kl.21.30.

Ons 16.juni

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilløvelse og spill. Ferdige kl.17.30. 

Kl.20.30 - TG.2 vs Skeid 2 på Ullernbanen. Oppmøte kl.19.45. Tropp: Alle. 

Tors 17.juni

Fri/egentrening

Fre 18.juni

Kl.17.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, prepp + 1v1, fotballsprinter og spill 11v11. Ferdige kl.19.30. 

Lør 19.juni

Fri/egentrening

*Styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Søn 20.juni

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming + skadeforebyggende og mye spill 11v11. Ferdige kl.20.30. 


0 Kommentar

Uke 24 - Snart sommerferie og sommertreninger!

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2021

Siste uka på skolen og snart sommerferie, kan det bli bedre? JA! Vi har en kanon uke med fotballtreninger og kamper i helgen :D
Uke 25, med mange treninger og sosiale aktiviteter, nærmer seg og rett før den morsomme uka skal alle gutta i aksjon! Lag 1 og 2 skal spille en liten cup mot et par Oslo lag både lørdag og søndag, mens lag 3 har en spennende oppgjør mot Heming på bortebane. Det betyr at helgen er igjen fulladet med masse kamper og moro! 

Tema: Angrep: Skape en stor målsjanse.

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl. 15.00 - 16.30 Trening 

Innhold TG1: Oppvarming + skadefor, possession, spill 5v5 med vegger.

Innhold TG2: Firkanter + skadefor, avslutninger, spill. 

Tirsdag

Keeperøkt kl 14.10 - 15.30 med Daniel Garcia.

Onsdag

KL. 18.30 – 20.00 Trening TG1 på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo, liten possession, spill 4v4.

KL. 19.00 – 20.30 Trening TG2 på gamlebanen

Innhold TG2: Oppvarming, possession, spill 6v6.

Torsdag

KL. 18.30 - 20.00 Trening 
Innhold TG1: Rondo, skuddøvelse, spill 5v5 med vegger.
Innhold TG2: Rondo, sprinter, spill, konkurranser.

Fredag

xxx

Lørdag

xxx

Søndag  
Resultater/tabellen finner dere her: https://fotball.hasle-loren.no/yngres-avdeling/g08-2/cup-g2008/
Kvartfinale cup lag 1. Oppmøte senest 20 min før kampstart.
Kl. 09.00 Hasle Løren - Ullern på Lørenbanen.

Kvartfinale cup lag 2. Oppmøte senest 20 min før kampstart.
Kl. 11.00 Lille Tøyen - Ullern på Lørenbanen
Resterende kamper (tidspunkter) for begge lag avhenger av resultat i første kamp.

Kl. 16.45 (oppmøte 30 min før) Kamp for lag 3 borte mot Heming på Hemingbanen, 3x30min. Tropp: Adrian, Tobias, Martin, Jacob, Mathias, Kristian, Elvis, Thomas, Oscar S, Sander, Noah E, Eirik, Henrik, Aslak, Nityan, Philip A, Martinus, Marcus.


0 Kommentar

Uke 24 - Velkommen, Skeid!

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2021

Vi har nå to kamper igjen før vi tar sommerferie. Nå til helga er det Skeid som står på motsatt banehalvdel. De har vi ikke møtt på over to år, så dette blir et artig oppgjør. Når det gjelder sommerferie, regner vi som sagt med at alle er tilbake 19. juli. Om du av en eller annen grunn ikke er det, vil vi vite om det så snart som mulig. 

Målet for de gjenværende ukene før ferie er å komme så langt vi kan før vi tar pause. Da blir det vesentlig enklere å starte på igjen. 

Adrien Vachaud er mai måneds poengkonge!

 


“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 18:30-20:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + bøy og tøy
 • Ekstensiv pasningsøvelse: Rondo 6v4 mot mål
 • Possession: 3v3+3
 • Fotballtennis
 • Headeleiken eller annen leik

Onsdag

KL. 20:30-22:00 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Første halvtime er på lillebanen på enden av gamlebanen - den brukes til oppvarming til internkamp. Internkamp/11v11-overload. Innhold:

 • Oppvarming
 • 3x16 min. 11v11

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening og styrke overkropp

Fredag

Fotballgolf og grilling! Kl. 18:30 på fotballgolfen i Lommedalen, oppmøte senest 18:15. 

Lørdag

KL. 13:00-14:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Intensiv pasningsøvelse
 • Rolletrening
 • Spill på mellomstor bane

Søndag

KAMP - Ullern - Nordstrand kl. 12:00 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 11:15 på Ullern CC Vest Arena. Tropp: Brauti, Sigg, Talstad, Lunde, Sondre, Nicco, Hågå, Fred, Thor, Varden, Støfring, Olav, Emil Schjesvold, Casper Stenstrøm

KAMP - Ullern vs. Skeid kl. 15:30 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 14:45 ved banen (med mindre vi får beskjed om annet). Tropp: Ingvald, Dani, Oma, Ola, Cas, Cleve, Makko, Ågi, Snorre, Junior, Adri, Udnæs, Brage


0 Kommentar

Uke 24 - Ny uke, nye kamper

Postet av Ullern Fotball den 12. Jun 2021

Hoi, som det går. Nye kamper å glede seg til for alle lag. Vi ser jo nå at gutta har begynt å venne seg skikkelig til 11-erfotball, og det er en helt annen idrett som bedrives nå enn da vi starta med litt større bane. Det er faktisk også bare tre uker igjen til vi tar ferie. Gjør ditt beste for å være med på så mye aktivitet som mulig før vi tar pause her nå, så blir oppstarten til høstsesongen mye enklere!  

Ukens tema: Omstillinger

Mandag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG2 på gamle kunstgress. Innhold:

 • Oppvarming med konkurranse
 • 1v1/2v2
 • Spill

*fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming felles
 • Omstillingsrondo (6v3+3)
 • Cornerkamp
 • Spill på mellomstor bane

Onsdag

KL. 17:00-18:30. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Overtallsøvelse
 • Spill på liten bane

*Fin dag for styrke bein!

KAMP - Ullern 2 vs. Kjelsås 1 på CC Vest Arena kl. 20:00 (oppmøte senest kl. 19:30 ute på banen, ferdig skifta og klar med utstyret). Tropp: Jens, Emil, Markus, Luca, Simen, Peder, Opdahl, Gaas, Max, Ibra, Alex, Jone, Nicco, Trym, Myhre, Paul, Moe

Torsdag

KL. 18:30-20:00. Trening for TG2 på gamle kunstgress. Innhold:

 • Oppvarming med firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

*Fin dag for styrke bein

Fredag

KL. 16:00-17:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming felles
 • Battleship
 • Rolletrening
 • 11v11
 • Headeleiken

Lørdag

KAMP - Røa 1 vs. Ullern 1 kl. 16:30 på Røabanen. Oppmøte senest kl. 15:50 ute på banen, ferdig skifta. Tropp: Markus, Sebu, Seb, Elias, Emil, Aksel, Marius, Sam, Lucas, Martin Ø, Steen, Matta, Ibra, Opdahl

KAMP - Røa 2 vs. Ullern 2 kl. 18:00 på Røabanen. Oppmøte senest kl. 17:20 ute på banen på Røa, ferdig skifta. Tropp: Jens, Simen, Luca, Markus, Trym, Peder, Jone, Opdahl, Max, Ibra, Alex, Nicco, Moe

Søndag

KAMP - Ullern 3 vs. Skeid 2 kl. 12:00 på gamle kunstgress. Oppmøte senest kl. 11:30 ferdig skiftet. Tropp kommer i Spond.

KAMP - Ullern 4 vs. Skeid 3 kl. 13:30 på gamle kunstgress. Oppmøte senest kl. 13:00 ferdig skiftet. Tropp kommer i Spond.


0 Kommentar

Uke 23 - Kort uke grunnet karantene

Postet av Ullern Fotball den 10. Jun 2021

Dette ble litt av en uke gitt, med alle i karantene og nye karantener oppå der igjen. Blir en kort uke, så får vi håpe vi kan avslutte med normalitet neste uke. 

Tors 10.juni

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, skadeforebyggende, rondo, avslutninger og spill. Ferdige kl.21.30. 

Fre 11.juni

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke, bevegelighet og balanse. 

Lør 12.juni

Fri/egentrening

Søn 13.juni

Kl.14.00 - Treningskamp vs Ready på CC Vest Arena. Oppmøte kl.13.15. Tropp: Alle. 


0 Kommentar

Uke 23 - Kort uke pga karantene

Postet av Ullern Fotball den 10. Jun 2021

Dette ble litt av en uke gitt, med alle i karantene og nye karantener oppå der igjen. Blir en kort uke, så får vi håpe vi kan avslutte med normalitet neste uke. 


Tors 10.juni

Kl.20.00 - Trening. Innhold: Oppvarming, skadeforebyggende, rondo, avslutninger og spill. Ferdige kl.21.30. 

Fre 11.juni

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke, bevegelighet og balanse. 

Lør 12.juni

Fri/egentrening

Søn 13.juni

Kl.14.00 - Treningskamp vs Ready på CC Vest Arena. Oppmøte kl.13.15. Tropp: Alle. 


0 Kommentar

Uke 23 - Kamper mot Lyn i helgen

Postet av Ullern Fotball den 6. Jun 2021

Spennende lag 3 kamp vi opplevde på gamlebanen på søndag, bra jobba gutter! 

Da har vi en ny søndag fulladet med kamper og denne gangen får vi besøk av Lyn! Men før søndagen har vi en hel uke hvor vi kan prøve å bli en bedre utgave av oss selv og en bedre fotballspiller :D

Tema: Angrep: gode alternativer + balanse i angrep

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Kl. 15.00 - 16.30 Trening 

Innhold TG1: Oppvarming + skadefor, possession, spill 6v6.

Innhold TG2: Firkanter + skadefor, 1v1, spill. 

Tirsdag

Keeperøkt kl 14.10 - 15.30 med Daniel Garcia.

Onsdag

KL. 18.30 – 20.00 Trening TG1 på CC Vest Arena

Innhold TG1: Rondo, possession, spill 4v4.

KL. 19.00 – 20.30 Trening TG2 på gamlebanen

Innhold TG2: Rondo, possession, spill 6v6.

Torsdag

KL. 18.30 - 20.00 Trening 
Innhold TG1: Oppvarming, possession, spill 6v6.
Innhold TG2: Rondo, sprinter, spill, konkurranser.

Fredag

Egentrening med ball / Styrkeprogram

Lørdag

Egentrening med ball / Styrkeprogram

Søndag  

Kl. 17.00 (oppmøte 30 min før) Kamp for lag 1 hjemme mot Lyn på CC Vest Arena. Tropp: William, Ola, Max, Amund, Frank, Iver, Tarald, Fjell, Emil, Loly, Erik. 

Kl. 17.00 (oppmøte 30 min før) Kamp for lag 2 hjemme mot Lyn 2 på gamlebanen. Tropp: Aksel H, Magnus, Ler, Eimhjellen, Ankjell, Noah, Johannes, Mateo, Tian, Cedric, Julian, Bernhard, Joachim.

Kl. 18.15 (oppmøte 30 min før) Kamp for lag 3 hjemme mot Lyn 3 på gamlebanen. Tropp: Adrian, Tobias, Martin, Albert, Thomas, Marcus, Oscar S, Mathias, Martinus, Jacob, Philip G, Johan WJ, Elvis, Aslak.


0 Kommentar

Uke 23 - G16 NM søndag😁

Postet av Ullern Fotball den 6. Jun 2021

Endelig skal vi få spille "tellende" kamp og cup er jo digg fordi det er en ekstra spenning knyttet til sånne kamper. Klarer vi å holde tankene på fotball og arbeidsoppgavene våre kommer vi til å gå videre, mens dersom vi ikkje klarer det vil tilfeldighetene avgjøre. Gleder meg!

Uke 23

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Ole MW, Joakim S, Markus H

Ordensmenn denne uken TG2: Shane, Peter, Bela

Oppgaver: Pumpe 25 baller, ta ut 12 hvite, 12 blå og 12 grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Oppbyggende spill vs høyt/lavt press + vårt høye press

 

Mandag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

TG1 kl 18:30 (18:15): Ekstensiv oppvarming m/konkurranse og skadeforebyggende, posisjonsøvelse 6v4 (oppbyggende mot lavt press - finne ledig spiller via 3.mann), spill 6v6 (4x3 min) + nedjogg 3 min

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 16:45 (16:30): Overload: Intensiv oppvarming m/prepp (landing 1 bein), oppbyggende spill vs høyt press, spill opp til 11v11 m/dødballer (3x13 min) + skadeforebyggende 2x7 reps (2 øvelser)

TG2 kl 18:30 (18:15): Ekstensiv oppvarming m/ rondo, 3v3+3 possession, 2v2 omstilling/overeganger, 5v5 firelagssspill + skadeforebyggende

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Torsdag:

*Styrke overkropp kan gjennomføres

Fredag:

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 17:30 (17:15): Intensiv oppvarming, 2v2 omstillingsøvelse (3 runder til 5 mål),11v11 (2x6 min) + dødballer

Søndag:

TG2 kamp mot Frigg 10:00 på Tørteberg kunstgress (Apalveien 8) oppmøte 09:20: TG2 + Ludvig L, Markus H, Fabian G, Trym M, Martin E, Gustav H

NM: 05.1 vs KFUM kl 12:30 (11:45). Tropp: Mikkel S, Magnus G, Ola R, Sean BA, Olav S, Johannes A, Sondre LR, Andreas S, Herman U, Joakim S, Caspar H, Julian VL, Theo HV, Herman V, Fredrik T, Thomas S, Fredrik R

*Styrke overkropp og bein kan gjennomføres


Shaquille O’Neal was 17. He had just finished basketball camp. He was a talented player but coasting. When he got home, his mum urged him to try harder. To give more of himself. But O’Neal responded: “I can’t do that right now. Maybe later.” It was his mother’s response that changed everything. “Later doesn’t always come to everybody.”


0 Kommentar

Uke 23 - Ready på lørdag😁

Postet av Ullern Fotball den 6. Jun 2021

Kjekt med kamper på løpende bånd og vi blir stadig litt flinkere og det er veldig morsomt å se dere spille fotball!

Mange på leirskole kommende uke og vi ønsker en beskjed fra de som rekker fredagstreningen slik at vi får planlagt øktene best mulig.

Eg (Alexander) er borte hele uken på et svært intensivt kurs fra morgen til natt så det blir Dennis som er sjef kommende uke (ta derfor henvendelser direkte med han på tlf: 97619810). 


UKE 23

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass. 

Tema: Utvikle spilleforståelsen i de ulike rollene i samspill med 2-3 medspillere

Mandag:

Trening kl 15:00 (14:50): Konkurranse, fotballsprinter + avslutninger/1v1, spill liten til mellomstor bane: 7’er/6’er/5’er + rydding og samling

Tirsdag:

Keepertrening kl 14:15 

09.4 vs Try kl 18:15 (oppmøte 17:45 på gamle kunstgress). Tropp: Victor J, Roberto MW, Jayden SS, Eirik G, Andreas I, Anders O, Oscar S, Jonas LD, Martin KF, Leon Z, Gustav S. 
Kamp- og dommeransvarlig: Frederic Gaussen og Julia Maly

Onsdag:

Trening kl 15:00 (14:50): Konkurranse, posisjonsøvelse, spill mellomstor bane 7’er/6’er/5’er + rydding og samling

Torsdag:

Fri eller;
spillerstyrt trening på lillebanen ved gamle kunstgress (19:00-20:00). 

Fredag:

Trening kl 15:00 (14:50): Konkurranse, spill angrep v forsvar, spill større bane: 9’er/7’er/5’er + skadeforebyggende og rydding + samling

Lørdag:

09.1 vs Ready 1 kl 09:30 (oppmøte 09:00) 2x30 min

09.2 vs Ready 2 kl 10:45 (oppmøte 10:15) 2x30 min

09.3 vs Ready 3 kl 10:45 (oppmøte 10:15) 2x30 min

Søndag: 

Fri


"Hardt arbeid over tid, er en klisjé, men også en sannhet"


0 Kommentar

Uke 23 - Fotballgolf på fredag med begge grupper og jentene!

Postet av Ullern Fotball den 5. Jun 2021

Sommeren er over oss for fullt og kampen for å holde kroppstemperaturen er igang. Minner alle om at å drikke gjennom hele dagen og ikke bare like før og underveis i øktene vil bidra stort til at væsketapet ikke fører til redusert yteevne så fort. Å unngå solen så mye som mulig er også å anbefale for dere som ønsker maks ut av hver trening, ingenting sliter mer på kroppen enn å holde kroppen kald og da er direkte sol på huden det verste en kan gjøre. 


Fredag skal vi til Lommedalen sammen med jentene og årets J/G 2006 Fotballgolf mesterskap + grillings etterpå står på planen. Det blir moro! Som i fjor så går vi ut 2 og 2 i parr og det blir kåret en totalmestevrduo samt mestere for TG.1, 2 og Jentene. 

Man 7.juni

Kl.20.15 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, possession og spill stor bane. Ferdige kl.22.00. 

Tirs 8.juni

Kl.20.00 - Trening TG.2. Innhold: Firkant + 2 og 2, spill.

Ons 9.juni

Kl. 19.00 - Trening TG.2 på Hullebergmyra. Innhold: Firkant, 2v2 og spill.

Tors 10.juni

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + prepp og 1v1, fotballsprinter og spill 4v4/5v5. Ferdige kl.17.45. 

Fre 11.juni

Kl.19.00 - Fotballgolf på Lommedalen Golf. Oppmøte kl.18.45. 125 kr som vipses på forhånd til nr: 

Lør 12.juni

Kl.12.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, spilløvelse mot siste 3 del og spill 11v11. Ferdige kl.13.30. 

Søn 13.juni

Kl.12.00 - Trening TG.2. Innhold: Firkant + 2 og 2, spill.

Kl.18.30 - Kamp TG.1 vs Ready på CC Vest. Oppmøte kl.17.45. Tropp: TG.1. 


0 Kommentar

Uke 23 - Nye treningskamper å se frem mot!

Postet av Ullern Fotball den 5. Jun 2021

Nå føler jeg nesten det er sesong igjen. Ny kamp hver helg, og masse å glede seg til. Det har blitt noen justeringer i treningsukene, som naturlig følge av at vi får spilt skikkelige kamper igjen. Ellers er det ikke stort å melde om: Peis på, alle sammen!

Ukens tema: Omstillinger

Mandag

KL. 19:00-20:30. Trening for TG2 på gamle kunstgress. Innhold:

 • Oppvarming med konkurranse
 • Fotballsprinter
 • Spill

KL. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming
 • Pasningsøvelse: Possession/position med omstillingsfokus
 • Pådragspossession
 • Spill: 11v11 2x8 min. med coaching. Tema: Situasjoner fra Heming-kampen
 • Fritt spill 11v11

Tirsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming i gruppene inkludert rondo
 • Omstillingsrondo
 • Overtall og undertall mot mål
 • Spill på mellomstor bane

*Fin dag for styrke overkropp!

Onsdag

KL. 17:30-19:00. Trening for TG2 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming m/firkant
 • Dobbeltfirkant med omstillinger
 • Omstillingsspill
 • Spill på liten bane

*Fin dag for styrke bein!

Torsdag

KL. 20:00-21:30. Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming felles
 • Rondo
 • Possession/position-øvelse på større bane
 • Spilløvelse: Spill i overtall

KL. 19:30-21:00. Trening for TG2 på Hullebergmyra. Innhold:

 • Oppvarming med firkant
 • Spilløvelse
 • Spill

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke bein!

Lørdag

KL. 13:00-14:30. Trening for TG1 på HullebergmyraInnhold:

 • Oppvarming
 • Battleship-rondo
 • SPILL: 11v11 kampforberedende
 • SPILL: 8v8/7v7 for dem som ikke starter søndag.

Søndag

KAMP - Ullern 1 vs. Ready 1 kl. 16:30 på Gressbanen kunstgress. Oppmøte senest kl. 15:50 ute på banen, ferdig skifta. Tropp: Markus, Ludwig, Elias, Seb, Sebu, Steen, Sam, Aksel, Marius, Lucas, Martin Ø, Peder, Ibrahim, Simen, Emil, Opdahl, Moe

KL. 19:30-21:00. Trening for TG2 på gamle kunstgressInnhold:

 • Oppvarming
 • Spill 11v11

0 Kommentar

Uke 23 - Heming, here we come!

Postet av Ullern Fotball den 5. Jun 2021

Duket for nabooppgjør! Vi skal ta turen til Heming for å møte de vi spilte mot i siste obligatoriske kamp før det litt for lange avbrekket. Legg merke til at vi har fri på lørdagen, så der får alle ei utfordring med det å ha fri dagen før kamp. Kanskje kan det være lurt å ta en tur på banen? Men da må du i så fall være veldig nøye med hva du gjør, og hva du ikke gjør, for å kunne prestere dagen etter. Send gjerne melding til meg eller Gaja for råd!

“Success comes from knowing that you did your best to become the best that you are capable of becoming.” - John Wooden

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 18:00-19:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming + bøy og tøy
 • Ekstensiv pasningsøvelse: Rondo 5v3 mot mål
 • Pådragspossession
 • Spill på liten-mellomstor bane

Onsdag

KL. 20:00-21:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming
 • Intensiv pasningsøvelse: Rondo med mål (4v2)
 • Angrep vs. forsvar-øvelse / overtall mot mål
 • Spill: 11v11, 3x15 min. 

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening og styrke overkropp

Fredag

KL. 17:00-18:30 (oppmøte 10 minutter før økt, ferdig skifta og klar med utstyr). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming
 • Ekstensiv pasningsøvelse
 • Position/possession: 9/10v6
 • Femmetere
 • Spill: 5v5/6v6 med vegger 

Lørdag

Egentrening/fri*

*Ha i mente at det er kamp dagen etterpå!

Søndag

KAMP - Heming vs. Ullern kl. 12:00 på Hemingbanen. Oppmøte senest 11:15 ved banen på Heming (med mindre vi får beskjed om annet). Tropp: Ingvald, Brauti, Sigg, Dani, Oma, Francke, Lunde, Talstad, Casper, Cleve, Makko, Snorre, Ågnes, Fred, Andy, Thor, Junior, Adrien, Nicco


0 Kommentar

G19: Cleve Broch på kontrakt!

Postet av Ullern Fotball den 4. Jun 2021


Jacob Cleve Broch har nylig signert en avtale som gjør han til Ullern-spiller ut 2022!


De viktigste signeringene er å beholde dem man har, synes mange. Jacob Cleve Broch, som går på Persbråten VGS, bor på Bestum og som har spilt fotball i Ullerndrakta siden han var guttungen, har nylig takket ja til å være med Ullern IF fotball ut 2022. Han tar det "siste steget" før seniorfotballen slår til for fullt ved å bli junior med kontrakt, og kan nå - med kontrakten i boks - hospitere med vårt A-lag. Dette til tross for at han bare er førsteårs junior (født i 2004). 

Utviklet seg fint

- Vi er svært glade for at vi nå kunne tilby Jacob kontrakt, og enda mer fornøyde med at han valgte å signere. Han var en av dem som vi ønska å tilby kontrakt i november, men som ikke var helt klar for seniorfotball på daværende tidspunkt. Vi vil ikke dele ut kontrakter før de er kommet dit. Men, jeg lovte at dagen han var klar, skulle han få tilbudet. Og den dagen har så absolutt kommet, sier juniortrener og MSA-assistent Anders Johansson. 

- For dem som ikke kjenner Jacob, er han ekstremt dedikert til fotballen og viser dette gjennom utallige timer på banen på egenhånd og en forbilledlig innstilling på alt av fellestreninger. Han har omtrent alt vi ønsker oss av en Ullern-spiller, og jeg gleder meg til å se han bryne seg på de beste spillerne i klubben om kort tid. Jeg er ikke i tvil om at han også kan komme i den kategorien om ikke lenge, for øvrig, skyter juniortreneren til. 

- Veldig stolt

Som bildet kanskje avslørte, var Jacob strålende fornøyd med å signere kontrakten med Ullern fotball. 

- Jeg er først og fremst veldig glad for at jeg er blitt tilbudt kontrakt; det er veldig stort for meg, siden det er min første. Jeg har hatt det som et mål helt siden jeg hørte om muligheten, og jobba hardt for å oppnå dette. Så jeg er veldig stolt over at jeg får denne muligheten og denne anerkjennelsen fra klubben - de viser at hardt arbeid blir belønnet, sier Cleve Broch.

- For fremtiden håper jeg at jeg fortsetter å utvikle meg og presterer godt i 1. div. junior - hvor vi har som mål om å rykke opp til interkrets - og selvfølgelig at jeg også for trent og spilt med A-laget, skyter han til. 

Offensiv type

Jacob har nå vært på G19 i et drøyt år; først som hospitant, deretter som fast medlem av G19-stallen og nå som juniorspiller med kontrakt. Han trives best langt fremme i banen, og kan bidra offensivt med både innlegg, avslutninger, driblinger og flotte kombinasjoner. 

-  I tillegg til gode ferdigheter for alderen, har Jacob en enorm indre motivasjon til å bli bedre i fotball. Iveren og innsatsen hans er det mest bemerkelsesverdige, og antakelig det som har fått han så langt. Jeg håper - og tror - han innser at jobben på langt nær er gjort; mer av det samme kreves for å ta neste steg. Igjen så både håper jeg og tror jeg det er noe Jacob kan få til om ikke altfor lenge, sier juniortrener Johansson. 


0 Kommentar

Powered by: Bloc