Uke 1 - Starten på ei morsom reise

Postet av Ullern Fotball den 29. Des 2021

Velkommen tilbake! Håper alle har hatt ei god jule- og nyttårsfeiring, at store og litt mindre har ladet batteriene og gjort seg klar for de utfordringer og oppgaver som ligger foran oss i det nye året. 2022. Jeg kjenner allerede at dette kan bli et veldig morsomt fotballår. Vi skal på camp, vi skal til Danmark, vi skal på cup og vi skal spille svært mange fotballkamper. Det er bare å spenne setebeltene, for her kjører vi på!

De første ukene blir vi nok litt påvirket av koronarestriksjonene i form av at det ikke er mulig å spille kamper mot andre lag enda. Vi skal som før være fleksible og likevel sørge for at spillerne får spilt en del internkamper og lignende. 

Taktisk tema: Etablert forsvar lavere i banen (1) + sjanseskaping (2)

Mandag

Kl. 16:30-17:45. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med EPE
 • Pasningsøvelse: Rondo med småmål 4v2/5v2
 • Spilløvelse: Spill i overtall/undertall (lavt press i fokus)
 • Spill på mellomstor bane (5v5-7v7)

Tirsdag

Kl. 20:30-22:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming & EPE
 • "Vanlig" possession (3v3+3/4v4+2/4v4+3)
 • Position-øvelse på større bane
 • Spill på så stor bane som mulig (7v7-8v8)

Onsdag

Kl. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming (prepp) og EPE
 • 2v2+1 med retning (linje eller småmål å score på)
 • Bølgeøvelse
 • Spill på kvart bane - 5v5-6v6

*Fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

TG1: ØKT UTSATT TIL LØRDAG PGA. SNØ PÅ BANEN. Se Messenger for info. 

Lørdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Søndag

KL. 09:00-10:30 Trening for TG1 i Valhall Arena:

 • Oppvarming (prepp) og EPE
 • Pasningsøvelse: Rondo mot småmål/linjer
 • Spilløvelse med fokus på lavt press og spill mot lavere press
 • Spill på så stor bane som mulig (3 kamper 9v9-11v11)
 • Styrke bein0 Kommentar

Uke 1 - Endelig er vi igang igjen!

Postet av Ullern Fotball den 27. Des 2021

Da har du forhåpentligvis fått tatt så mye eller lite fri som akkurat du har hatt behov for og er ladet opp for et nytt år med lek og moro. Ofte blir nyttårsforsett omtalt i noe negative ordlag, men i vår verden er det ikke så dumt og det kan ofte føles helt naturlig å gå inn i et nytt år med nye målsettinger og strategier både som menneske og som fotballspiller. Ofte vil de to ha mange ting til felles. 

Vårt neste store høydepunkt er treningsleir i uke 8 der vi skal reise nedover med nesten 40 spillere pluss trenere, vi krysser fingrene for at vi kan kjenne lukten av nyklippet gress i februar. 

Frem til den tid er vår base på Ullern der vi skal kose oss med gode økte på raskt gress med rim og om ikke lenge får vi håpe vi også får lov å avvikle første treningskamp. 

Så ønsker alle et godt nytt år fra meg, Ingo, Marius, Ole og Dennis. 

Tirs 4.jan

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo på små områder + aktivering/dynamisk tøying, possession 4v4+3 på liten plass og spill 9v9/11v11 på halv bane. Ferdig kl.20.30. 

Kl.20.30 - Trening TG.2. Innhold: Firkanter, 2v2 og spill. Ferdig kl.22.00. 

Ons 5.jan

TG.1 og 2 - Fri/egentrening

Tors 6.jan

Kl.19.00 - Trening TG.2. Innhold: 4v2 med mål, spill og konkurranse. Ferdige kl.20.30. 

Kl.19.30 - Trening TG.1. Innhold: Rondo på mellomstort område + skadeforebyggende, spilløvelse og spill 11v11. Ferdige kl.21.30. 

Fre 7.jan

Kl.20.15 - Trening TG.1. Innhold: Spilløvelse + skadeforebyggende, spill mot et mål øvelse (inn i slottet med kontroll og forsvare mål/hindre mål) og spill 4v4/5v5 på to baner. Ferdige kl.22.15. 

Lør 8.jan

TG.1 og 2 - Fri/egentrening

Søn 9.jan

Kl.16.00 - Trening TG.2. Innhold: Firkant, 1v1 og spill. Ferdig kl.17.30. 

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: 2v1 øvelse, 4+1v2 øvelse mot 2 småmål, spill på offensiv halvdel 6v6/7v7. Ferdig kl.17.30. 


0 Kommentar

Uke 1 - Let`s go!

Postet av Ullern Fotball den 27. Des 2021

 Med sesongstart første uke i april er det ikke lenger til vi sparker 2022 sesongen i gang. Vi gleder oss masse til det! Før første seriekamp har vi 3 måneder til å bli litt bedre i fotball både på trening og i treningskamper, og vi skal bruke disse 3 måneder bedre enn alle andre!

Tema: Skåre mål

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18:00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Oppvarming + skadefor, possession, spill, konkurranse.

Onsdag

Kl. 19.30-21:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Rondo, possession, småbanespill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball
* Fin dag for gjennomføring av styrkeprogram

Fredag

Kl. 19.30-21:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Rondo, deløvelse, spill. 

Lørdag

Fri / Egentrening med ball
* Fin dag for gjennomføring av styrkeprogram

Søndag

Kl. 19.00-20:30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: oppvarming, 3v2/4v3, spill. 


0 Kommentar

G17: Et fullverdig sportslig tilbud

Postet av Ullern Fotball den 25. Des 2021

I Ullern Fotball har vi de siste årene hatt et klart mål om at G17 skal være et naturlig trinn mellom G16 og G19. Det vil alltid være noen som kan ta steget rett opp til G19, men for mange er det behov for litt mer tid og da trenger spillerne et sportslig opplegg som gir de alle muligheter til å ta det steget i sitt tempo. 

Årets G17 gruppe er allerede godt i gang og det er svært gledelig at også flere 18 åringer er blitt med i opplegget. Dette gir oss et solid antall spillere som ønsker å trene mye og med den kvaliteten vi ønsker i våre treningsgrupper. 

Trenerteamet for 2022 sesongen er for lengst på plass med Dennis Berg Smalsundmo som hovedtrener og Tobias Fjellbakk som assistent. Begge tungt involvert i Ullern Fotball mens de prøve å få studert litt ved siden av. 

Hovedtrener Dennis Berg Smalsundmo er mer enn klar for å ta fatt på en ny sesong

Dennis Berg Smalsundmo. 

 G16 TG.1 hadde forrige sesong både lag i G16 1. divisjon og G19 2. divisjon. Det ble spennende til siste slutt i G16 1. divisjon, hvor det ble en solid 2. plass bak Kolbotn. I G19 2. divisjon ble det tøffere motstand, men neste sesong vil det bli nye muligheter i samme divisjon, hvor det skal legges til rette for opprykk til G19 1. divisjon! Med en gjeng som dette, vil mulighetene være store.

På neste års G17 vil det bære et stort preg av spillere som vil ta et stort steg som lag og egen utvikling. Derfor har allerede 4 spillere fra fjorårets G17 blitt med oss, for å fortsette den gode utviklingen og ta større steg som individ. Derifra er veien åpen for alle som vil opp på årets G19! Samtidig har Ullern sitt A-lag rykket opp til toppfotballen, noe som gir spillerne masse mål å strekke seg etter (om det er ønsket). Parallelt blir det gøy, både på og utenfor fotballbanen.


I uke 8 (om ikke dette viruset setter en stopper for all reising) vender gruppen nesen mot Spania og nærmere bestemt Ullern Fotball sin faste base for G16, G17 og G19 i vinterferien - Salou. En drøy time sør for Barcelona blir det en full uke med profesjonelle rammer der alt fokus og energi kan brukes på å forberede seg optimalt til trening, trene på ekte gress og alle detaljer rundt som en ikke alltid får tid til i en normal hverdag med skole og annet som tar sin tid. 

Om du leser dette og har lyst å teste ut vårt tilbud så er du velkommen til å kontakte oss for en nærmere prat og et eventuelt prøvespill 

Dennis nås på: 

Telefon: 97 61 98 10

E-post: densmal@me.com 


0 Kommentar

J2007 - Første sesong gjennomført som Ullern/Ready

Postet av Ullern Fotball den 17. Des 2021

J2007 har nå gjennomført sin første sesong som Ullern/Ready. Etter hektiske måneder med seriespill i 2 divisjoner + OBOS-cup ser nå disse jentene tilbake på en vel gjennomført sesong og en god start på samarbeidet mellom Ullern og Ready.

En ny treningshverdag

De trives bedre i treningshverdagen nå enn før samarbeidet kom i gang. Blant annet på grunn av økt mengde, men også at antallet spillere har doblet seg. Videre sier de at kullet som enhet passet veldig godt sammen da det som har manglet tidligere kom fra motsatt klubb, dette gjelder begge veier.

Nye venner

Det å skulle møte opp på trening med 15-20 nye spillere som du ikke kjenner fra før var nytt og kjentes litt skummelt til å begynne med. Dette gikk overaskende fort over og nå er vi en sammensveiset gjeng som har det moro med fotball sammen.

Sesongen 2021

For jentene endte det med opprykk til 1.divisjon, etter en 2.plass årets seriespill. Det mener de selv forklares av mye trening og stor forbedring utover sesongen. Kampene de husker best var mot Røa og Heming, som var de største utfordringene denne sesongen. Kampene som huskes best er de som ble tapt, men selv sier de at erfaringene fra de kampene har hjulpet dem og kommer til å hjelpe dem i framtiden.

I OBOS-cup ble det stopp mot KFUM i semifinalen. Før det var det spennende runder mot Årvoll og Vålerenga. Begge kampene endte 2-2, men vi gikk heldgivis videre etter straffesparkkonkurranse begge gangene. Det var første gang vi opplevde straffesparkkonkurranse og det var stressende. Men, en erfaring rikere.

Oppfordring til andre kull som nå er Ullern/Ready

Kristine Askim har en klar oppfordring og sier at det handler om å møte opp på trening, være åpen og ha et ønske om å bli kjent nye jenter. De har fotball som felles interesse, ha det gøy med fotball sammen, så har dere mange morsomme år i vente!
0 Kommentar

MSA: Nergaard skadefri og klar for ny sesong!

Postet av Ullern Fotball den 14. Des 2021

Tilbake for fullt.

Nergaard signerte for Ullern i desember 2020 og var da klar for å ta opp kampen om spissplassen, men allerede i februar 2021 merket han at noe var galt med kneet.
- Jeg følte meg veldig bra når jeg kom til Ullern, men i februar merket jeg smerter i kneet som jeg hadde operert i 2018. Det viste seg at jeg måtte sy roten til menisken, noe som ville holde meg ute i 6 måneder. Så i mai ble jeg operert og sesongen var da mer eller mindre over for min del. Men jeg hadde et mål om å rekke spilleminutter i sesongen som var og jeg rakk å få med meg siste kampen for sesongen for Ullern 2. 

Du har vært i full trening nå et par måneder, føler du at du nærmer deg toppformen igjen?
- Jeg merker at det blir bedre og bedre, men jeg har enda en vei å gå. Jeg har jo en stor kropp som skal koordineres, så jeg trenger litt mer tid. Men med 4-5 måneder med pre-season, så skal jeg være skarpere enn noen gang når sesongen starter. 

Skadeplagene og veien videre
Allerede som 17-åring fikk Thorvald sin første alvorlige kneskade. En skade som skulle vise seg å holde han ute fra fotballen i 1,5 år.
- Jeg trente da med a-laget til Asker og på denne tiden gikk jeg på NTG og trente først fotball på morgenen der, før jeg hadde styrkeøkt og påfølgende trening med Asker. Så det er mulig at det ble for mye og at det var derfor det skjedde. Vi hadde en possession øvelse hvor jeg skulle snu meg å gå i press. Så satt foten fast i bakken og jeg kjente det bare knaset i kneet. Det visste seg da at både korsbånd og menisken var røket. Og på grunn av komplikasjoner i arrvevet så var jeg ute i 1,5 år. 


Når Thorvald kom tilbake igjen fra skaden var veien lang for å få spilletid i Asker og han bestemte seg da for å ta en overgang til Ready. Og i sin første hele sesong nettet han 9 mål på 24 kamper og ble dermed toppscorer i 2017-sesongen. Men også denne sesongen skulle ikke gå helt knirkefritt, i en av sesongens siste kamper mot Gjøvik-Lyn ble han taklet og måtte gå av med skade tidlig i kampen. Det viste seg at ytre leddbånd i kneet var røket og nye 4-5 måneder ventet på sidelinjen.
En sulten Thorvald var klar til å fortsette utviklingen sin i Ready i 2018, men det skulle vise seg å bli en vanskelig sesong hvor han igjen måtte tilbringe tid på sidelinjen.
- Jeg begynte å føle smerter i menisken igjen som jeg hadde operert, dette går det jo an å spille med, men du blir veldig hemmet av smertene. Så da ble det bestemt at jeg måtte fjerne menisken, hvilket betydde at nye 5 måneder i treningsrommet ventet. Når jeg da kom tilbake var jeg ikke i form, pluss at vi hadde en annen meget god spiss i Finn Badou Jor som scoret bra med mål, så det ble bare med noen innhopp den sesongen. Endelig skadefri 

Etter en ødelagt 2018-sesong så skulle Thorvald igjen vise hva han var god for. Finn var dratt til Ullern for å score mål der, mens oppe på Gressbanen var det en annen rask og sterk spiss som begynte å finne formen for alvor.

i 2019 var jeg endelig helt skadefri og jeg merket at jeg ble bare bedre og bedre utover sesongen. Spesielt siste halvdel av sesongen var veldig bra. Jeg endte vel på 13 mål i serien og scoret blant annet hat-trick mot Frigg husker jeg. Så da følte jeg meg sterkere og bedre enn noen gang. 


Kjelsås og Corona

Den gode sesongen hadde blitt lagt merke til oppe på Oslos tak som de liker å si, og trener for Kjelsås, Eivind Kampen kunne gjerne tenke seg en rask og sterk spiss i laget sitt. Thorvald følte seg klar for å ta et steg opp og meldte overgang til Kjelsås. Men lite visste man da at sesongen 2020 skulle bli en helt spesiell sesong. 

- etter sesongen jeg hadde hatt med Ready følte jeg meg mer enn klar for å prøve meg i 2.divisjon. Og jeg syns det gikk veldig bra i de treningskampene vi rakk å spille før nedstengingen. Vi spilte da blant annet mot sterke motstandere fra Obos ligaen og jeg følte jeg hadde nivået inne. Dessverre så ble det jo full nedstenging og når vi endelig kunne trene å spille kamper igjen så var jeg ikke samme form som jeg hadde vært. Så det ble bare med to innhopp i den amputerte sesongen vi spilte. Overgangen til Ullern

Som tidligere nevnt så ble dessverre ikke første sesongen helt som planlagt, men nå ser Thorvald fremover og er klar til å ta fatt på ny sesong.
- jeg gleder meg veldig til sesongen starter og jeg tror vi har et lag som kan matche enhver motstander i serien. Så jeg tror vi kommer til å slå godt fra oss selv om det er en divisjon opp. 
For min del hadde jeg selvfølgelig håpet at vi skulle få møte Asker og Kjelsås og et hadde også vært gøy med et Oslo derby, men uansett så blir dette veldig spennende. 

Hva er ambisjonen din for kommende sesong?
- jeg håper at jeg får mitt endelige gjennombrudd i 2.divisjon. I og med at oppholdet i Kjelsås ikke ble noen personlig suksess, så håper jeg at jeg får vist hva jeg kan denne sesongen. 

Er det noen andre unge spillere på laget du tror også kan få sitt gjennombrudd i kommende sesong?
- ja, jeg tror Alexander Nilsen kommer til å få en god sesong. Han har en sterk mentalitet og masse ferdigheter, så han tror jeg kan bli ordentlig god. Også må jeg nevne kanskje min favorittspiller i Ullern, Magnus Fosen. Selv om det kanskje ikke kan kalles et gjennombrudd siden han spilte mer eller mindre fast i sesongen som var, så har jeg tro på at også han vil bli bare bedre og bedre. 


Stor som liten
Akkurat som nå så raget Thorvald et hode over de andre også i barn og ungdomsfotballen. Bildet er tatt fra G13 laget til ØHIL hvor han blant annet spilte med landslagspiller og Belgia proff Andreas Hanche-Olsen, som for øvrig er bror til vår egen Christian Hanche-Olsen.
- Jeg begynte å spille fotball for Hosle når jeg var 5 år også ble vi senere slått sammen til Øvrevoll Hosle. Der var Pappa med som trener i barneårene og etter hvert som jeg ble eldre gikk han over til å følge opp laget jeg spilte på som oppmann. Så han har fulgt meg opp hele veien og er jo også med her i Ullern. (Per Nergaard som er lagleder for a-laget er også Pappa til Thorvald. Red.anm)
Så han har både støttet og kritisert meg når jeg trengte det. Han visste at jeg hadde veldig lyst å bli god i fotball, så han har alltid pushet meg i riktig retning. Jeg har alltid ønsket å drive med fotball og det har aldri vært slik at jeg har vurdert å gjøre noe annet. Og slik føler jeg det fortsatt. Selv om jeg har hatt tanken i hodet når jeg har vært skadet at hvis jeg blir skadet igjen så gir jeg meg. Men den tanken klarer jeg ikke å følge og har derfor gått på med opptrening igjen når jeg har blitt skadet. 

Vi ønsker Thorvald Storm Nergaard en riktig god jul og lykke til med sesongen som kommer! 


0 Kommentar

Ukeplan uke 50

Postet av Ullern Fotball den 12. Des 2021

Heisann! Da tar vi fatt på det som i utgangspunktet blir siste treningsuke i kalenderåret 2021. Ryktene går om en god treningsuke i uken som var, selv om forholdene var utfordrende til tider, spesielt på torsdag. Som dere vet, og undertegnede kan skrive under på, så er det fort gjort å ryke på sykdom nå for tiden, og selv om man ikke har noen garantier, er det viktig at vi gjør det vi kan for å holde oss friske. Det inkluderer nok og varme klær, spise nok og riktig og nok søvn så langt det lar seg gjøre. 

Jeg tar sikte på å delta igjen denne uken, så sørger vi sammen for at vi får en strålende treningsuke. 


Mandag. Trening på Fossum, 18.30 - 20.00

 • Boks + skadeforebyggende 
 • Småbane 5v5 /6v6
 • 9v9 

Tirsdag. Trening på Heming, 20.30 - 22.00

 • Boks + skadeforebyggende
 • Småbane
 • Spill

Onsdag: Fri

Torsdag. Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

 • Boks + styrke
 • Avslutninger
 • Spill og/eller turneringsspill. 

Fredag: Juleferie :) 


0 Kommentar

Uke 50: Årets siste normale treningsuke

Postet av Ullern Fotball den 12. Des 2021

Jula nærmer seg men først skal vi gjennom en siste treningsuke og så håper vi på litt mindre snø mens vi trener og har kamp. Værmeldingen tyder på bedre fotballforhold kommende uke. 

Minner om betaling av grunnavgift og sats for sommer som forfaller 1.januar, vi setter stor pris på alle som kan betale i god tid før det. Gir oss mindre purrejobb like over nyttår. 

Dessverre er covid med ny variant også klar for jul, så vi velger å være forsiktige med samlinger/julebord nå rett inn mot jul og tar det heller igjen over nyttår når ting er roet seg noe forhåpentligvis. 

Tir 14.des

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Ferdige kl.20.30. 

Kl.19.30 - Trening TG.2. Innhold: Firkanter, skuddkonk og spill. Ferdige kl.21.00. 

Ons 15.des

Kl.20.30 - Trening TG.1. Innhold: Ferdige kl.22.00. 

Tors 16.des

Kl.17.00 - G19 vs MSA

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Ferdige kl.20.30. 

Kl.19.00 - Trening TG.2. Innhold: Lagkonkurranse og spill. Ferdige kl.20.30. 

*Felles enkel mat og drikke ute etter siste økt før jul. 


0 Kommentar

Uke 50 - Siste uke (og kamp) før juleferie!

Postet av Ullern Fotball den 11. Des 2021

Da går vi inn i siste uke før juleferie. Som det ble sagt på fredag så vil det ikke bli gjennomført noe julebord i uke 50 (som planlagt) pga. covid-situasjonen. Likevel kan (og skal) vi fortsette å trene godt opp mot kampen mot Korsvoll, en skikkelig test før vi lar jula sige innpå!
The difference between a successful person and others is not a lack of strength, not a lack of knowledge, but rather a lack of will. - Vince Lombardi

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag. 

Ordensmenn denne uken TG1: Ludvik M, Fredrik R, Fabian G og Johannes A


Tema: Oppbyggende spill mot høyt press

Uke 50

Mandag

Egentrening/fri

Tirsdag

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse 
 • Pasningsøvelse 4v2
 • Spill 4v4 (4-lags)

*Økta filmes i Spiideo fra 20:50

Onsdag 

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Uklart innhold

*Fin dag for styrke overkropp og/eller bein

**Økta filmes i Spiideo

Torsdag 

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Fredag 

Trening TG1, 18:30 – 20:00 (oppmøte senest 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Uklart innhold

*Økta filmes i Spiideo

Lørdag

Juleferie!

Søndag

Juleferie! 0 Kommentar

Uke 50 og 51 - Juleavslutning

Postet av Ullern Fotball den 11. Des 2021

Da går vi inn i årets siste halvannen uke med fotball. I tillegg til mye moro med treninger og kamper, skal vi ha en felles juleavslutning. I år som i fjor holdes den utendørs, av åpenbare årsaker. Pass på at du setter av litt tid etter økta tirsdag 21. desember, slik at du får vært med på opplegget sosialkomiteen har stelt i stand for oss. 

Vi ønsker videre alle en riktig god julefeiring og et godt nytt år når den tid kommer. Vi gleder oss til fortsettelsen på Ullern G2007 i 2022!

Mandag

Kl. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Position-rondo (rondo i ca. formasjon)
 • Spill på trang bane
 • Fotballtennis

Tirsdag

Kl. 20:30-22:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming
 • Possession (3v3+3)
 • Position-øvelse på større bane
 • Spill på så stor bane som mulig (7v7-8v8)

Onsdag

Kl. 19:00-20:30. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming
 • 2v2+1 med retning (linje eller småmål å score på)
 • Spilløvelse (mellomstor bane)
 • Småbanespill u/støtte til keeper

*Fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke overkropp

Fredag

KL. 18:30-20:00 Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming
 • Possession: 5v5+3
 • Spilløvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Lørdag

KL. 14:00-15:30 Internkamp for TG1 på CC Vest Arena. Kampstart kl. 14:30, oppmøte ferdig skifta og klar kl. 14:00. 

Søndag

TG1: Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp

Mandag

TG1: Egentrening/fri*

*Fin dag for styrke overkropp

Tirsdag

Kl. 18:30-20:00. Trening for TG1 og TG2 på CC Vest Arena. Innhold TG1:

 • Oppvarming
 • Rondo
 • Spill
 • Konkurranser


KL.20:00: Juleavslutning for begge grupper! :-D Se Spond for in


0 Kommentar

Uke 50 - Siste uke før juleferie

Postet av Ullern Fotball den 10. Des 2021

Da tar vi juleferie fra og med fredag denne uken. Det skal være gode muligheter for å stikke opp på banen og ha egentrening enten alene eller med en gjeng, spesielt i den tiden vi vanligvis har trening :)Håper alle får en fin ferie med familie og venner! Vi er da tilbake på feltet tirsdag 4.1 kl 18.00!
 
God jul og godt nyttår!

Tema: Skåre mål

Utstyrsansvarlige


Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18:00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Oppvarming + skadefor, pressøvelse, spill, konkurranse.

Onsdag

Kl. 19.30-21:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Rondo, possession, småbanespill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl. 16.45-18:15 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Rondo, deløvelse, spill.

Innhold TG2: Rondo, deløvelse, spill.

Lørdag

Juleferie / Egentrening med ball

Søndag

Juleferie / Egentrening med ball


0 Kommentar

PostNord avdelingene 2022 er klare!

Postet av Ullern Fotball den 10. Des 2021


Avdeling 1
Ullern slapp unna forhåndsfavoritten Ull-Kisa i sin avdeling, men skal opp mot sterke lag som Strømmen, Arendal og Egersund.
Strømmen rykket ned fra Obos denne sesongen, mens Arendal og Egersund ble henholdsvis nummer 2 og 3 i PostNord avdeling 2.

Avdelingsoppsett PostNord 2022

Avdeling 1
Strømmen
Notodden
Odd 2
Fløy
Sotra
Øygarden
Moss
Ørn-Horten
Egersund
Kvik-Halden
Vard Haugesund
Staal Jørpeland
Ullern
Arendal

Avdeling 2
Hødd
Alta
Brattvåg
Levanger
Træff
Ull/Kisa
Asker
Bærum
Frigg Oslo
Gjøvik/Lyn
Vålerenga 2
Eidsvold Turn
Tromsdalen
Kjelsås

Spennende oppsett
Hovedtrener Didrik Bjella syns oppsettet er spennende med mange lag man ikke har møtt noe særlig tidligere.
- Jeg syns det er litt synd at vi ikke får noen oppgjør mot Oslo lagene. Dette er kamper som potensielt kunne trukket bra med publikum og det er alltid gøy med lokaloppgjør. Til gjengjeld er det også morsomt å møte lag man ikke har møtt noe særlig tidligere, så vi ser absolutt frem til sesongen starter. 

Er det noen lag du mener skiller seg ut som topp og bunn?
- Nå skal jeg innrømme at vi ikke kjenner alle lagene i vår avdeling like godt, enda. Men jeg ser for meg at Arendal og Egersund er lag som kommer til å kjempe i toppen. Litt usikker på hvor sterke Strømmen blir, men det er klart at de også som nedrykket fra Obos blir et lag å regne med i toppen. Når det gjelder nedre halvdel av tabellen er det naturlig å tenke at opprykkslagene inkludert oss selv må kjempe for å holde seg i ligaen. Det er en betydelig nivåforskjell på andre og tredje divisjon, så det blir en annen verden for lagene som rykket opp og er veldig vandt til å vinne fotballkamper til plutselig kjempe knallhardt for hvert eneste poeng. 

Hva tenker du om målsetningen foran neste sesong?
- Først og fremst så er selvfølgelig målsetningen vår å holde oss i divisjonen. Men samtidig så vet vi at vi har god kvalitet i troppen og flere unge spillere som vi håper og tror vil ta ytterligere steg fra 21-sesongen, så jeg håper vi skal kunne kjempe om en plass på øvre halvdel av tabellen.  
0 Kommentar

Vær en Ullernvenn!

Postet av Ullern Fotball den 8. Des 2021

Vær en Ullernvenn, bli med å bidra til Ullern Fotball 
Til tross for at Ullern IF i sitt samfunnsoppdrag aktiviserer over 1000 unge medlemmer i fotball hver eneste dag er vi å regne som en liten fisk i et stort hav, og innen fotballen konkurrerer vi om oppmerksomhet og støtte med sterke navn som Stabæk og Lyn i vårt nærområde. I motsetning til hva mange kanskje tror - at Ullern Fotball er synonymt med overflod av ressurser- er vi en klubb som må snu på hver eneste krone. Og det skal vi fortsette med!   
Men for å kunne opprettholde vår gode drift og også utvikle den til det beste for bydelens innbyggere, trenger vi økonomisk støtte fra alle våre gode venner. Derfor oppretter vi nå Ullernvennveggen. Gir du et bidrag til oss lover vi at pengene vil brukes fornuftig til utvikling av anlegg, sportslig satsing og nesten døgnåpent bruk av Ullernbanen som et sunt og aktivt møtested. 
• Kan du bidra med 1000 kroner å bli en Ullernvenn? 
• Eller kan du bidra med 5000 kroner å bli en Ullern perlevenn. 
• Eller om du har litt ekstra følelser for det vi gjør for barn og unge i bydelen kan du kanskje bidra med 10 000 kroner å bli en Ullern hjertevenn?  
Alle våre venner får navnet sitt på våre nettsider, samt på en fysisk vegg i tilknytning til Ullernbanen. Ønsker du å være en hemmelig venn, respekterer vi selvsagt det😊 
Ta kontakt med sportslig leder Magne Aarvik (magne@ullern.no - Tlf. 47265966) eller daglig leder Tage Hoseth (tage@ullern.no - Tlf. 9152541) dersom du vil være en venn. Og hvis du ønsker og har mulighet til å bidra med mer, vil vi også gjerne høre fra deg.  
Heia Ullern!

0 Kommentar

Abdel-Hedi Ali signerer for Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 7. Des 2021


"Ny" midtstopper klar for Ullern
Abdel-Hedi Ali med 10 kamper for Ullern i 2016-2017 returnerer nå til Ullern og er klar for 2022-sesongen. Hedi spilte forrige sesong i Bjarg i 3.divisjon avd. 4. Den høyreiste midtstopperen spilte ungdomsfotball i Oppsal før han dro til Tunisia og spilte for Esperance Sportive de Tunis frem til han returnerte til Oslo og Ullern i 2016. Før Bjarg har han også vært i Gjelleråsen og Bærum, pluss et bittelite opphold i Ready. 
- Abdel-Hedi er en spiller vi har fulgt med en god stund og han var aktuell også før 2021-sesongen uten at det ble noen overgang. Nå er vi glade for at han er på plass foran neste sesong, sier hovedtrener Didrik Bjella. 

Hedi selv var også meget fornøyd med at overgangen var klar og at han igjen skulle ikle seg Ullern drakt.
- Jeg føler at Ullern er en klubb i utvikling og på vei opp, og det er noe jeg gjerne har lyst å være en del av, og forhåpentligvis hjelpe laget med å nå målene sine. Jeg tror laget er sterkt nok til at vi skal kunne kjempe om en plass på øvre halvdel neste sesong, selv om vi er nyopprykket. 

Rask og duellsterk
- Hedi er en rask og duell sterk stopper som også er god med ballen i beina. Og vi mener han er en spillertype som vil passe veldig godt inn med måten vi ønsker å spille fotball på, sier Bjella. 

Vi ønsker Abdel-Hedi Ali hjertelig velkommen tilbake til Ullern og han blir å ikle seg trøye nummer 5 i året som kommer!


0 Kommentar

Hoseth og Brauti klar for semifinale i kveld!

Postet av Ullern Fotball den 6. Des 2021

                   Håkon Helland Hoseth og Jonas Vatne Brauti før kveldens kamp mot Fredrikstad
3 hinder igjen fra Eliteserien 2022
Både Hoseth og Brauti har gått gradene i Ullern Fotball før de tok steget opp i norsk toppfotball.
Jonas Vatne Brauti (f.99) debuterte for Ullern i PostNord i 2016 og spilte 33 kamper for Ullern før ferden gikk videre til Stabæk foran 2019 sesongen. I sommer valgte han å ta turen til KFUM Oslo i Obos-ligaen hvor han nå sammen med en annen vaskeekte Ullern gutt, Håkon Helland Hoseth (f.99) kjemper om den siste plassen i neste års Eliteserie.

Etter å ha slått Sogndal 1-0 i kvartfinalen så er de nå klare for semifinale mot Fredrikstad i kveld. En kamp som for øvrig vises klokken 18:00 på Eurosport.
Vinner KFUM denne kampen så er det finale mot Jerv. Og vinneren av den kampen skal møte laget som havner på kvalikplassen i Eliteserien for endelig å avgjøre hvem som får den siste plassen i neste års Eliteserie.

(Bilde: Håkon Helland Hoseth 2019. Foto: O. Helland)


97 kamper for Ullern
Håkon debuterte helt tilbake i 2015 og rakk hele 97 kamper for Ullern før ferden gikk videre til KFUM og Obos ligaen i 2020 hvor han nå står med 44 kamper for KFUM.
Han er også en del av den gylne 99-generasjonen som i tillegg til Hoseth og Brauti også har Felix Horn Myhre som nå spiller i Brann.

Dere har stabilisert dere i Obos ligaen med 4.plass i 2019, 8.plass i 2020 og nå 5.plass i 2021. Og dette med et budsjett som er langt lavere enn de fleste lagene i ligaen. Hva er det som gjør at KFUM presterer på et så jevnt og høyt nivå?
- Det er jo på banen at resultatene kommer, hvis man klarer å gjøre den delen bedre enn motstanderne gir det et veldig godt utgangspunkt for å hente mange poeng. Når de frivillie i klubben i tillegg hjelper til med rammene rundt gjør det oss til et godt fotballag. 

Ullern skal neste år spille i PostNord ligaen, hva tenker du om mulighetene for Ullern til å hevde seg der? 
- Ullern tror jeg kommer til å klare seg bra i 2.divisjon neste år. De har satt sammen et sterkt lag og hadde en veldig god sesong i år. En ubeseiret sesong gir et veldig godt utgangspunkt til neste sesong. Det blir selvsagt en tøffere sesong, men det skal ikke mye til før Ullern etablerer seg som et godt lag i PostNord, ingen tvil. 

Semifinale mot Fredrikstad i kveld, hva blir nøkkelen for at dere skal gå seirende ut av denne kampen? 
- For vår del, kampen mot Fredrikstad, har vi også et godt utgangspunkt. Vi har spilt god fotball i det siste, og resultatene har fulgt med. 
Når vi er på vårt beste kan vi slå hvem som helst, så det gjelder å pushe det nivået i kveld, så tror jeg vi kan utsette ferien litt til. 

Hvor viktig har Ullern vært for din spillerutvikling?
- Ullern har vært veldig viktig for min utvikling, gode sportslige rammer, gode trenere og alltid gode medspillere som pushet hverandre. Så må jo absolutt den individuelle oppfølgingen gjennom blant annet samarbeidet med Bix nevnes som ga meg utrolig mye.


Brauti tror på seier
Også Brauti tok seg tid til å svare på noen spørsmål fra oss.

Hvordan har overgangen vært fra Stabæk til KFUM?
- Jeg er veldig fornøyd med overgangen til KFUM. Jeg tror det var bra med et miljøskifte og jeg setter stor pris på sjansen jeg har fått i KFUM. 

Det er sterk kamp om keeperplassen i Kåffa og du måtte godta å sitte på benken de første kampene, men nå har du stått de 5 siste og dere er ubeseiret i alle de kampene Føler du at du er inne i din beste periode i karrieren?
- Jeg har fått mye spilletid i 4.divisjon og Obos ligaen som jeg ikke har gjort siden Ullern tiden. Det hjelper veldig på og jeg føler jeg er i stadig utvikling og håper det skal fortsette videre.

Semifinale mot Fredrikstad, hva tenker du om kveldens kamp?
- Jeg tror det blir en jevn kamp som kan bikke begge veier, men tror vi drar det lengste strået. 

Vi ønsker de begge lykke til og minner igjen om at kampen kan sees direkte på Eurosport klokken 18:00 i kveld! 


0 Kommentar

Uke 49 - On the road again!

Postet av Ullern Fotball den 6. Des 2021


Da var vi endelig i gang igjen. 2022-sesongen, come at us! Jeg håper alle har hatt en fin fotballferie, og at samtlige er klare for nye tak inn mot en ny sesong. Vi trenerne gleder oss enormt, og håper dere andre gjør det samme. Som vi sa på foreldremøtet og spillermøtet før ferien, er det fritt frem til å ringe meg eller Mads om man har spørsmål om ting og tang. Vi går også i gang med spillersamtaler denne uka, og vil gi ut skriftlig tilbakemeldinger til alle før jul. Merk at foreldre er veldig velkomne til å stille på samtalen, såfremt spilleren selv ønsker det. 


Mandag

Kl. 16:30-18:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming med skadeforebyggende
 • Pasningsøvelse: 7/6v4
 • Spilløvelse: 7v7/8v8+2
 • Spill på mellomstor bane (5v5-7v7, 2x2-4 min.) 

Tirsdag

Kl. 20:30-22:00. Trening for TG1 på CC Vest Arena. Innhold:

 • Oppvarming
 • Pasningsøvelse: 2v2+1/3v3+1
 • Bølgeøvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Kl. 19:30-21:00. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • Oppvarming med ball
 • 2v2 omstillingsspill
 • Spill 4v4/5v5

Onsdag

Kl. 18:30-20:00. Trening for TG2 på CC Vest Arena. Innhold: 

 • 4v2 med retning
 • Possession
 • Spill 4v4/5v5

Egentrening/fri for TG1

*Fin dag for styrke bein

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for styrke bein

Fredag

KL. 18:30-20:00 Trening for TG1 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming og liten possession
 • Possession/position-øvelse (tredjemann i fokus)
 • Spilløvelse
 • Spill på så stor bane som mulig

Lørdag

KAMP - Ullern vs. Vålerenga rekrutt kl. 18:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 17:10 i garderobe 7. Tropp: 


Keepere: Teo & Matta
Høyrebacker: Trym & Emil
Stoppere: Luca, Marius, Nicco
Venstrebacker: Utheim & Simen
Sentrale: Kiki, Samuel, Peder, Aksel
Høyrekanter: Lucas & Albert
Venstrekanter: Paul & Markus
10ere: Steen, Jone & Alex
Spisser: Moe, Ibra, Jokke


Søndag

KL. 16:30-18:00. Trening for TG2 på CC Vest ArenaInnhold:

 • Oppvarming med ball 
 • Sprints/skudd
 • Spill storbane 

Egentrening/fri for TG1
*Fin dag for styrketrening overkropp 


 


0 Kommentar

Uke 49 - nytt tema og nye muligheter til å bli litt bedre

Postet av Ullern Fotball den 5. Des 2021

Olav Sætre er en av de som har blitt tatt med i kapteinsgruppa på G17 TG1. Her ser vi litt hvorfor. 

Det ble ikke det resultatet som var ønsket mot Frigg, men vi tar med oss situasjoner hvor vi både vinner ballen høyt og tidlig, noe vi har jobbet masse med de siste ukene. Vi skal uansett fortsette å trene godt for å ta enda flere steg mot sesongstart 😊 Denne uka skifter vi tema til det oppbyggende spillet mot høyt press, og det gledes til en ny og god uke. Ellers er det godt å se at relasjoner begynner å bli bedre mellom spillere som ikke har spilt så mye sammen tidligere!
 
 Som en ekstra gladnyhet er Muslim Razzaq med som assistenttrener på G17 TG1 fra og med neste uke, noe som både blir å heve standarden i gruppa sosialt og sportslig.

 
“Be Brave and Take Risks: You need to have faith in yourself. Be brave and take risks. You don't have to have it all figured out to move forward.” - ― Roy T. Bennett

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag. 

Ordensmenn denne uken TG1: Ludvik M, Fredrik R, Fabian G og Johannes A

Tema: Oppbyggende spill mot høyt press

Uke 49

Mandag

Egentrening/fri

Tirsdag

 • Videomøte TG1, 19:00-20:15 i 3. etasje på nye klubbhus. 

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant + dynamisk
 • Konkurranse 
 • Pasningsøvelse 4v2
 • Spill 5v5 (3-lags)

Onsdag 

Trening TG1, 20:30 – 22:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant
 • Prepp + EPE 
 • Fotballsprinter (2x6, 15 meter, 10 sekund pause)
 • Spill med så mange som mulig
 • Skadeforebyggende 2x9

*Fin dag for styrke overkropp og/eller bein

Torsdag 

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Fredag 

Trening TG1, 18:30 – 20:00 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant 
 • Konkurranse 
 • Posisjonsøvelse 7v5
 • Spill 6v6 (3-lags)

* Økta filmes i Spiideo
** Treningsrommet er booket til 21:00

Lørdag

Egentrening/fri

Søndag

Trening TG1, 19:00 – 20:30 (oppmøte 10 minutter før, ferdigskifta og med alt utstyr klart). Innhold:

 • Egenfirkant
 • Posisjonsøvelse 9v7
 • Spill 8v8/9v9
 • Konkurranse

* Økta filmes i Spiideo


0 Kommentar

Ukeplan uke 49

Postet av Ullern Fotball den 5. Des 2021

Hei, da var adventstiden over oss og vi har to uker med økter igjen får vi får (enda en) liten pause. 

Treningstidene ser relativt satte ut nå, med mandag, tirsdag og torsdag som faste dager, så skal vi ikke se bort ifra at en slenger fredag her og der kan dukke opp. Ja og forhåpentligvis kamper i helgene. Sistnevnte håper vi å få til denne helgen. Hold utkikk i Spond. 

Mandag: Trening på Fossum, 18.30 - 20.00

 • Boks + skadeforebyggende
 • HIFen
 • Småbane
 • 9v9

Tirsdag: Trening på Heming, 20.30 - 22.00

 • Boks + Skadeforebyggende
 • Possession
 • Spill
 • Avslutningstrening + styrke

Onsdag: Fri

Torsdag: Trening på Ullern, 18.30 - 20.00

 • Boks + Skadeforebyggende
 • Småbane
 • Spill

Fredag: Fri

Lørdag: Forhåpentligvis kamp. Info i Spond

Søndag: Forhåpentligvis kamp. Info i Spond


0 Kommentar

Uke 49: Nest siste uke før vi tar julefri

Postet av Ullern Fotball den 5. Des 2021

Da går vi inn i årets nestsiste fulle treningsuke og kong vinter har virkelig entered the building. Mye sykdom og delvis panikk over ny covid hører som seg hør og bør førjulstiden til siste årene. Så kle dere godt, forsiktig med julebord og fullføre 2021 med stil får være målet vårt nå fremover. God bedring til Ole! 

Man 6.des

TG.1&2 - Fri/egentrening

Treningsrommet booket fra kl.16.00-17.00 for begge grupper. 

Tirs 7.des

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Rondo + skadeforebyggende, taktisk gjennomgang 11v11 fra 1-4-5-1 til høyt press og spill 9v9/11v11 3X12 min. Boller (uten rosiner, gjerne med sjokko ;)): Proto, Fredrik, Gustav og Theo i garderobe 5 etter trening. Ferdige kl.21.00. 

Kl.20.30 - Trening TG.2. Innhold: Firkant+lagkonkurranse, 2v2 og spill. Ferdige kl.22.00. Varm kakao på termos: Jonas, Preben og Chris B. Pappkopper og krem: Henrik W. 

Ons 8.des

TG.1&2 - Fri/egentrening

Tors 9.des

Kl.18.30 - Trening TG.2. Innhold: 4v2, spill og straffekonk. Ferdig kl.20.00. 

Kl.20.00 - Trening eller kamp TG.1. Mer kommer. 

Fre 10.des

Kl.20.00 - Kamp TG.1 vs HSV fra Østfold. Oppmøte kl.19.00. Tropp: 

Lør 11.des

TG.1 - Fri/egentrening

Kl.16.00 - G19 vs Follo på CC Vest Arena. 

Kl.19.00 - TG.2: Miniturnering i futsal.

Søn 12.des

Kl.16.00 - Trening TG.1. Innhold: Kommer når vi ser hvordan fredag ble. Ferdige kl.17.30. 0 Kommentar

G16: Tøff matching for 2006 modellene i Kristiansand mot Agder kretslag

Postet av Ullern Fotball den 1. Des 2021

Tidligere Ullerntrener Alexander P. Øren har de siste årene jobbet for IK Start i Kristiansund og siste helgen i november var G06 trener Johan Egil Rudi og hans disipler klare for tur til sørlandet for kamper mot Agder kretslag 2006. 

Hovedtrener Johan Egil Rudi om å komme seg litt bort utenfor sesong

Vi ønsker utenfor sesong å komme oss litt ut av Oslogryta og møte andre lag enn de vi vanligvis møter i serien. Så når vi fikk muligheten til å komme sørover på tur så var det en ekstra utfordring for oss å skulle møte ett kretslag med hele spillergruppen. IK Start tok oss godt i mot og lånte bort stadion for oss til den kampforberedende økten dagen i forveien. 

Etter en nokså strabasiøs busstur der vinteren skapte en del forsinkelser kom den 30 mann store gruppen frem til Scandic Bystranda Hotel som var base for helgen. 

Det var ikke bare fotball som stod i fokus for gutta denne helgen, men det sosiale som vanlig også viktig på tur. Spillermøter med ulike tema, styrketrening på den lokale gymmen, bading i badeland og OBOS kamp på Sør Arena. 

Men høydepunktet for turen var kampene mot Agder kretslag i Sørlandshallen. De skulle egentlig gå på Sør Arena, men tvilsomme værmeldinger gjorde at de ble flyttet inn på nytt kunstgress. Det var like greit så surt været var ute. 

Knalltøffe kamper

Vi møter to veldig gode fotballag, og når vi har to av våre egne gutter på kretslag hjemme i Oslo så ble ikke oppgaven noe mindre. Men vi skal alltid være på jakt etter å skape referanser for spillerne og for mange er ikke det aktuelt via kretsaktivitet i egen krets i Oslo. Derfor er slike tiltak viktige for mange. I den ene kampen er vi fullt på høyde med Agder og det er bare litt uflaks foran begge mål som gjør at vi ikke går seirende ut av den. I den andre kampen gjør litt skader og sykdom at vi fra start av får store utfordringer mot et Agderlag uten svakheter hverken fysisk eller fotballmessig og i den kampen får vi oss en skikkelig referanse på hvor listen ligger. Alt i alt en solid referanse for alle som ble med, vi ser at vi er nærme kretsnivå på noen områder også har vi en vei å gå på andre. Så hjem å øve bedre. 

Vi takker IK Start for gjestfriheten og Øren for hjelpen med å sette i stand trening og kamper.


0 Kommentar

Uke 49 - Julebord på fredag!

Postet av Ullern Fotball den 1. Des 2021

På fredag er det planlagt julebord for hele kullet i gamle klubbhus! Håper alle har mulighet til å komme :)
Vi tar gutta i mot med julestemning, grøt, drikke og quiz!

På søndag spiller vi en intern futsal turnering inne i Ullernhallen. Så ta med futsalsko/joggesko, shorts og t-skjorte. 

Tema: Fra angrep til forsvar 

Utstyrsansvarlige

Alle hjelper å samle inn baller, kjegler og vester etter økta er ferdig.

Mandag

Fri / Egentrening med ball

Tirsdag

Kl. 18:00 - 19.30 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: 2v1+1 øvelse, possession 8v5 med småmål, spill 5v5, headekonk.

Innhold TG2: Oppvarming + skadefor, pressøvelse, spill, konkurranse.

Onsdag

Kl. 16.30-18:00 Trening på CC Vest Arena.

Innhold TG1: Pasningsøvelse 6v3, 3v3 omstillingsspill, spill 7v7/9v9.

Innhold TG2: Rondo, 2v2, småbanespill. 

Torsdag

Fri / Egentrening med ball

Fredag

Kl 18.00 Julebord i gamle klubbhus for alle. Det blir servert grøt, drikke og quiz.
Dresscode: Kle dere pent :) 

Lørdag

Fri / Egentrening med ball

Søndag

Kl. 18.00 - 19.30  Futsal turnering i hallen

Innhold TG1 og TG2: Turnering 6v6. 


0 Kommentar

Powered by: Bloc