G19: Mathias Enge Railo, Bendik Foss Evensen og Ole Dokken Skrivervik tar steg opp fra G16

Postet av Ullern Fotball den 27. Jan 2020

Mandag kunne de tre lovende 2004 modellene Mathias Enge Railo (t.v), Ole Dokken Skrivervik og Bendik Foss Evensen (t.h) sette sitt navnetrekk på papiret som tilsier at de er blitt tildelt plass i G19 stallen for sesongen 2020. Guttene har gjennom vinteren hospitert mer og mer i trening og fått stadig større tillit i kamp av G19 trener Anders Johansson. 

G04 trener Johan Egil Rudi sier følgende om trekløveret som nå forlater hans gruppe for større utfordringer. 

Mathias Enge Railo

Mathias har de siste 12 mnd gått fra å være en litt rotete indreløper til å bli et midtbanebeist dypere i banen. Med hans ferdigheter som ballvinner er det ingen tvil om at det er i dypet, i en ankerrolle, han hører hjemme. Mathias dekker enorme rom, mister så å si aldri ballen og har en lav feilprosent i sitt pasningsspill. Han innehar også den unike egenskapen å kunne sklitakle på kunstgress hele uken uten å få skrubbsår, det er verdt et studie i seg selv. 

Ting har naturlig nok ikke kommet tilfeldig, Mathias er ekstremt nøye på detaljer, gjør alltid sine skadeforebyggende tiltak før og etter trening, trener med klare mål for seg selv og forventer mye av de rundt seg. At han har holdt seg skadefri over tid og fått utvikle seg i den dype rollen har gitt han den stabiliteten vi nå kan se. I vinter har han også vært selvskreven på kretslaget og kan umulig være langt unna et nivå som gjør han aktuell for nasjonale oppdrag. Det er få som har de egenskapene som Mathias har defensivt i den rollen som jeg har sett i hans aldersklasse. En spennende spiller med de rette verdiene i bunn. 
Ole Dokken SkrivervikOle var mye lik Mathias i forhold til valg med ballen om vi går 12 mnd tilbake i tid, det var mye føring og dribling på egenhånd, lite spill med laget rett og slett. Hans erkjenning om at dette var en heller dårlig måte å bruke hans ferdigheter på ble et vendepunkt våren 2019, og med hans blikk for spillet og evne til å finne den gode pasningen foran å gjøre alt selv hele tiden gjorde at han både ble med på G19 sin treningsleir og hospiterte jevnlig frem mot sommeren. 

Men å spille med opp mot 4 år eldre var ikke ideelt og en gradvis tilvenning med G04 og G19 ble løsningen som virkelig skulle få ting til å løsne. At Ole vokste kraftig utover høsten førte også med seg at han i større og større grad var seg selv i G19 sammenheng. Etter en meget god høstssesong som endte med et solid antall mål og assist fra sin indreløperposisjon gjorde Ole seg mer og mer gjeldende også på G19 treninger. Med en silkemyk nærteknikk, godt blikk for spillet og stor taktisk forståelse er det liten tvil om at Ole er en herlig spiller å se på. Med sin nyoppdagede fascinasjon for backrollen blir det spennende å se hvor Ole havner på fotballbanen til slutt. Bendik Foss Evensen

Bendik har gått fra i være en spiss som kom til mye sjanser, men som ikke helt fikk ballen i mål på vårsesongen til å bli en notorisk målskårer for G04 i høst. Et uendelig antall timer på Ullernbanen med en ivrig kjerne av 04ere skal ha mye av æren for at det virkelig løsnet for Bendik utover i 2019. Et målskred i vinterens kamper mot NF Academy gjorde også at han fikk et spennende, motiverende og lærerikt opphold i den portugisiske storklubben Sporting Club de Portugal tidligere i år. 

En klassisk nr 9, midtspiss, med stor fysikk og god nærteknikk gjør Bendik til en perfekt Ullernspiss. Både feilvendt og rettvendt utgjør han en trussel for motstanderen og ikke minst i større og større grad i luftrommet der med sine 190 cm bør sette skrekken i de fleste midtstoppere ved innlegg og dødballer. 

Mye tillit på topp for G19 gjennom vinteren fra hovedtrener Johansson og det blir spennende å se om målene fortsetter å renne inn også på dette nivået. Videre hardt arbeid både på felles og egentrening vil være en nøkkel for fortsatt utvikling. Årets G19 stall begynner virkelig å ta form og gjennom de neste to ukene vil vi presentere stallen med både nye spillere inn og de som fra i fjor har blitt et år eldre. 


0 Kommentar

Uke 5 - Dobbelkamp i helgen

Postet av Ullern Fotball den 27. Jan 2020

Da er det tid for å holde seg litt hjemme og normalisere saker og ting. Kjekt å høre om gode økter med Gaja de to siste ukene der jeg har vært mer eller mindre på reisefot. Vi skal fortsette å øve på vårt eget spill mot diverse høyt press varianter og til helgen er det god øving når vi skal gjennomføre to nye kamper. 

Treningsleir info: De som har bestilt billett til Barcakampen overfører 1400kr til samme konto som andre betalinger ift leiren. Merk med navn og Barca. 

Veldig få nå som ikke har gjort opp for seg når det kommer til grunn og sats vinter avgift. Vi satser på at når uken er omme er absolutt alle på kullet inne der. 

Fre 31 jan

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Lør 1 feb

Kl.10.00 - Trening TG.1 (de som ikke spiller kamp). Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse, Rolletrening og spill 5v5/6v6. 

Kl.14.00 - Lag 2 vs Bærum SK 1 på Kaddettangen. Oppmøte kl.13.15. Tropp: Maks, Jonatan, Casper, August, Ludvik, Slåstad, Philp, Henrik, Simen, Johannes, Ivers og Samuel. 

Søn 2 feb

Kl.12.00 - Lag 1 vs Lyn 1 på CC Vest Arena. Oppmøte kl.11.00. Tropp: Mats, Cleve, Tor Ed, Ferdinand, Jonas, Talstad, Sletten, Peter B, Jordet, Andreas DJ, Stinus, Didrik og Jonatan. 


0 Kommentar

Uke 5 - frihelg

Postet av Ullern Fotball den 26. Jan 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold.

Vi fortsetter å jobbe med vårt høye press i spill, mandag og torsdag. Tirsdag enda intensiv. Torsdag skal vi se mer konsentrert på hvordan vi løser problemene vi møtte mot Lommedalen i vårt høye press. Mandag blir det 1v1 og 2v2, samt possession på torsdag.

Legg merke til at treningen på torsdag er flyttet et kvarter tidligere. 

Godt er det også å se alle på trening. Jeg koser meg, og håper dere gjør det samme.

Noen tilfeller av dårlig kommunikasjon før kampen mot Lommedalen, noe vi må prøve å unngå.

Uansett, jeg håper jeg ser dere alle til uka, og at dere fortsetter å melde frafall. Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • 1v1/2v2
 • Spill 6v6-7v7, 5x5 min
 • Konkurranse?

Tirsdag

KL. 20:00-21:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • Intensiv firkant
 • Spill 3v3, 6x1,5 min

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening


Torsdag

KL. 19:15-20:45. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • posisjoner i høyt press
 • Possession 
 • Spill 7v7, 5x5 min

Fredag  

Egentrening/fri

*Fin dag for spenst/hurtighet

Lørdag  

Egentrening/fri

*Fin dag for å styrke føtter

Søndag 

Egentrening/fri

*fin dag for å trene kjernemuskulatur


0 Kommentar

G19: Måtte gi tapt for Stabæk

Postet av Ullern Fotball den 26. Jan 2020

Søndag ettermiddag var det duket for et skikkelig nabooppgjør mot Stabæk (Interkrets A/G19 Nasjonal) for våre juniorer. Det ble som ventet et tøft oppgjør, men Ullern hang bra med ganske lenge. 

- I første omgang er det veldig jevnt, og vi klarer å skape mange gode situasjoner for oss selv. Presset vårt sitter også ganske bra. Det er veldig gøy at det ser såpass bra ut mot så god motstand, og særlig så tidlig i "sesongen". Vi produserer en del sjanser som vi faktisk burde scoret på, så vi kunne faktisk ledet inn til pause, sier juniortrener Anders Johansson. 

Men slik ble det ikke. Ullern ga bort et noe billig mål imot og fikk enda ei scoring av det finere slaget rett i fleisen før hvilen. Dermed sto det 2-0 til hjemmelaget i sort og blått. 

- I andre omgang er de bedre enn oss, og alt i alt vinner Stabæk fortjent. De bytter ut hele laget sitt, og med den bredden de har så går ikke nivået særlig ned, for å si det sånn. Da blir det tungt å presse med samme intensitet som i første omgang, og det sitter heller ikke like bra offensivt, oppsummerer Johansson. 

- Vi tar med oss de første 45 minuttene, så får vi prøve å lære så mye som mulig av denne kampen også. Tidvis viser vi jo at vi er på høyde med dem. La oss håpe vi møter dem i cupen i år igjen, så skal vi få vår revansj. 

P.S.: Neste helg har juniorgutta fri, så neste mulighet til å se Ullerns eldste unge, lovende spillere er 8. februar hjemme mot Kolbotn. 

Ullern XI (1-4-5-1 fra høyre): Wold - Shantan, Gallo, Skrindo (K), Jørgensen - Hagen (Dokken fra 65.), Lode Pedersen (Lindeman fra 75.), Railo (Oma fra 75.), Vachaud (Nilsen fra 45.), Leikvoll (Foss Evensen fra 45.) - Ihlen (Slåtsve fra 75.)

Foto: Trude Dahl Jørgensen


0 Kommentar

Uke 5 - Rigacup + Vinterligaoppgjør mot Nesøya til helgen

Postet av Ullern Fotball den 25. Jan 2020

Da er det klart for Rigacup til helgen og en skikkelig test på hvilket nivå vi har inne som lag og enkeltspillere - det blir gøy!

For de som ikke er med til Riga er det kamp på Ullern i Vinterligaen mot Nesøya.

Telenor Arena: Vi har fått litt tid der også kommende periode. Onsdag førstkommende er det TG1 som bruker den, mens neste onsdag er det TG2. Deilig med litt innetid selv om det er forholdsvis mildt ute også. 

UKE 5

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Herman U, Fabian G, Theo HV

Ordensmenn denne uken TG2: Erlend og Kasper 

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Oppbyggende spill – skape målsjanser og skåre mål

Tema TG2: oppbyggende spill - skape målsjanser og skåre mål 

 

Mandag:

TG1 kl 17:00: Spillermøte på klubbhuset, ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2 + nedjogg 5 min

TG2 kl 20:30 (20:15): Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 2v2v2 omstillingsfirkant, spill 8v8 + 5 min nedjogg

* styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

Fri/egentrening

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 18:00 i Telenor Arena (17:45): Ekstensiv oppvarming, posisjonsøvelse, spill 11v11, headekonkurranse + nedjogg 5 min

TG2 kl 16:30 (16:15) Ekstensiv oppvarming med ball, posisjonsøvelse, spill 8v8 + nedjogg 5 min

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

 Avreise Rigacup med flytoget kl 16:45 - fra Lysaker

TG2 kl 18:00 (17:45) - intensiv oppvarming m prepp, 2v2 omstillingsspill og spill 6v6 + nedjogg. 

Fredag:

05.1 vs JK Tallinna Kalev kl 11:30

05.1 vs Manchester City kl 16:30

Keepertrening: Gantzel,  Nikolai og Philip

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

05.1 vs Kapylon Pallo kl 12:00

Sluttspill kamp kl ?

Søndag:

Vinterligaen: 1900 (oppmøte 1815) Ullern-Nesøya, Ullern CC Vest Arena

Tropp: Gantzel, Olav, Kasper, Fredrik R, Aasen, Adrian, Caspar, Gaas, Due, Bela, Ole Martin, Bull, Leo, Haakon, Otto, Max, Simeon, Peter, William

Sluttspill kamp kl ?“Nothing thought provoking, inspiring, evolutionary ever happened in the comfort zone” 


0 Kommentar

Kamp mot Frigg for lag 1 og 2 & Fossum for lag 3/4

Postet av Ullern Fotball den 25. Jan 2020

 Uke 5

Husk å melde dere på cupene!
Ski cup 26. april for alle som melder seg på, påmelding foregår vi Spond!
Stjerne cup Innlandet 22. – 24. mai, påmelding i kommentarfeltet på Facebook (frist 29. jan).

Møte for TG1 på mandag, alle tar med mobil til møte. 

For å ikke belaste lagkassa så mye setter vi opp dommeransvarlige til akademi-/treningskamper, samme rutine som vi hadde forrige sesong. Ta kontakt med meg om dere har spørsmål rundt det.  

Utstyrsansvarlige i Januar

De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å ta inn alle baller, kjegler og vester etter treningen.

Baller
 Daniel & Fjellman

Johan WJ & Thomas
Vester

Lucas & Ola

Strandbakken & Nityan
Kjegler

Eimhjellen & Emil

Noah & Martinus


Ukens tema: Utspilling mot høyt press

Mandag

Kl. 15.30 Møte for TG1. Ta med mobil. 

KL. 16.30 – 18.00 Trening

Tirsdag

Egentrening med ball

Onsdag

KL. 15.00 – 16.30 Trening

Torsdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Fredag

KL. 15:00-16:30 Trening.

Lørdag

Lag 3/4 vs Fossum på bortebane kl 10.30, oppmøte 30 min før.
Tropp: Jacob, Martinus, Bjørklund, Jonathan, Nityan, Tobias, Talgø, Eirik, Isak, Mattias, Adrian, Leon.


Akademirunde mot Frigg for lag 1 og 2 kl. 18.00 på CC Vest Arena, oppmøte senest 30 min før. 

Felles tropp: Eimhjellen, Even, Ler, Erik, Bernhard, Fjellman, Loly, Julian, Ankjell, Joachim, Aksel AW, Otto, Aksel H, Ola, Mateo, Max, Iver, Tian, Daniel, Amund, Magnus.

Dommeransvarlige: Daniel Sølvberg
                                Kristoffer Ler

Søndag 

Fri / Egentrening


0 Kommentar

Uke 5 - Kamper for alle tre lag

Postet av Ullern Fotball den 25. Jan 2020

Vi kjører på med ei ny uke og mange nye muligheter. Til helga blir det trippelkamp. Vi har ikke fått napp - tross innsats siden november - på nivå 2 og 3 til søndag enda. Men vi gir ikke opp, og kamp skal vi spille uansett. Motstander antar vi at vi har i orden ila. starten av uka. Det er dessverre litt vanskeligere å finne motstandere til nivå 2 og 3, da mange av klubbene rundt oss ikke har like mange ivrige gutter på vinterstid som det vi har - de som spiller hos dem er ofte bare de på nivå 1 ... 

Sist uke måtte vi sende noen gutter inn for å trene styrke i stedet for å delta på fotballtreningen. Det er selvsagt kjedelig for alle parter, men det må gjøres - vi som ansvarlige kan ikke la guttene bli syke. Så lue, hals/buff og hansker/vanter er et must helt til vi sier noe annet. Det har guttene fått beskjed om. Så håper vi at dette følges fra nå av, sånn at folk får spilt mest mulig fotball. 

Hvis man skal trene styrke i stedet, så har vi basisprogrammet til Runhild. Det er sendt ut på mail til alle i sommer. Om du/gutten ikke har fått det, si ifra!

Ukens tema:

Omstillinger fra angrep til forsvar

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Mathias tar ut vester og kjegler før treningen. 

Trym og Opdahl tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker).

Jone tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Peder og Samuel tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Kristoffer tar ut vester og kjegler før treningen. 

Dyrland og Kristian tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Arkady tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Cornelius og Lars tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 16:30-18:00. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Possession 

·Spill på så stor bane som mulig (5v5-7v7)

*fin dag for basistrening bein (og overkropp) senere på kvelden - men ikke for dem som spilte kamp dagen før

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for basistrening eller egentrening på banen

Onsdag

Egentrening/fri
*fin dag for egentrening på banen og basistrening

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring

·Overtall/undertallsøvelse (2v1/3v2/4v3/4v2 osv.)

·Spill på så stor bane som mulig 

Sonetrening: Martin Ø, Sam

*fin dag for basistrening overkropp - ikke bein!

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene på Hullebergmyra. Innhold: 

·Ballmestring 

·1v1/2v2/3v3

·Småbanespill (2v2-5v5)

Keepertrening: Mathias (kl. 16:00)

*fin dag for basistrening bein (og overkropp)

Lørdag

Egentrening/fri

*fin dag for basis overkropp - ikke bein!

Søndag

KAMP - Ullern vs. Lørenskog kl. 14:00 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 13:30 på banen. Tropp: Matta, Opdahl, Steen, Martin Ø, Samuel, Ludde, Max, Jone, Roander, Markus, Peder, Trym

KAMP - Ullern 2 vs. Haslum kl. 15:30 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 15:00 på banen. Tropp: Myhre, Gaaserud, Dyrland, RH, Corni, Arkady, Kleivdal, Loly, Fjellman, Matta

KAMP - Ullern 3 vs. Vestre Aker kl. 15:30 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 15:00 på banen. Tropp: Jossi, Sebjørnsen, Viktor, Haugen, Anund, Benjamin, Lars, Mikkel 

*basistrening på bein etter kamp er topp!


0 Kommentar

Uke 5 - Frihelg

Postet av Ullern Fotball den 25. Jan 2020

Da skal vi ha oss ei frihelg, som aktivitetsplanen sier. Det betyr at det ikke er krise om man mister fredagstreningen, og søndagstreningen blir frivillig. De som er hjemme og som ønsker det, får da to økter denne helga. Ellers er det verdt å merke seg at man muligens kan bli tatt ut til kamp på lørdag. Da spiller B-laget vårt mot Lørenskog 2, og det kan være aktuelt å stille med et par fra vår stall. 

Vi skal nå jobbe en del med det offensive spillet vårt igjen. Både denne uka og neste. 

Ukens tema:

Spill mot middels/lavere press

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 19:00. Videomøte. Klipp fra Stabæk-kampen. 

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv) + skadeforebyggende 
 • Possessionøvelse 
 • Struktur: Backrollen
 • Spill: 6v6, 2x4 min. / Fotballtennisturnering

Onsdag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv)
 • Intensiv pasningsøvelse (firkant 4v2-5v2)
 • Spill: 2v2-4v4 min., 12x1,5-2,5 min. (Tema: Høyt press)

*fin dag for styrke bein etter økt

KAMP - Ullern vs. Nordstrand kl. 20:30. Oppmøte senest kl. 19:30 i garderobe 2. Tropp: Brauti, Ingvald, Dokken, Foss Evensen, Nilsen, Casper, William Haugen, Fredrik Haugen, Slåtsve, Davidsen, Oma, August, Mørk, Andreas Jørgensen 

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp eller bevegelighetstrening

Fredag  

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv)
 • Ekstensiv pasningsøvelse (rondo)
 • Rolletrening (gå sammen 2 og 2 og planlegg selv)
 • Spill på så stor bane som mulig (7v7-11v11). Tema: Spill mot midtpress/lavere press

Lørdag  

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp, bevegelighetstrening eller egentrening med ball

B-kamp. Får beskjed om du skal delta på den!

Søndag 

KL. 17:30-19:00. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • Intensiv pasningsøvelse
 • 1v1
 • Spill: 2v2-4v4, 12x2,5 min.

0 Kommentar

Uke 5 - Litt inn i Telenor Arena igjen

Postet av Ullern Fotball den 24. Jan 2020

Etter en spennende og ikke minst lærerik uke i Riga innendørs skal vi over til en annen arena innendørs de neste ukene, nemlig Telenor Arena på Fornebu. Merk at økter der er merket med TELENOR ARENA, alle andre økter er som vanlig på CC Vest Arena. 

Lør 1 feb

Fri/egentrening

Søn 2 feb

Kl.12.00 - Lag 1 vs Nordstrand på Nordstrand Arena. Oppmøte kl.11.15. Tropp: N. Myhre (G05), Frithjof, Christian, Philip, Ken Ole, Tollef, Estin, Andreas, Fredrik, Theo, Dani. 

Kl.13.30 - Lag 2 vs Nordstrand på Nordstrand Arena. Oppmøte kl.12.45. Tropp: Keeper, Haavard, Oscar LJ, Oscar D, Seb, William, Thomas, Anders, Chris B, Jonas L, Tobias, Preben, Linus + 1-2. 


0 Kommentar

A-laget med stø kurs inn i 2020-sesongen

Postet av Ullern Fotball den 24. Jan 2020

A-laget er godt i gang med forberedelsene mot 2020-sesongens tellende kamper. Her kommer en statusrapport fra hovedtrener Didrik Bjella, som er flott å få med seg før årets første treningskamp lørdag kl. 12 på Ullernbanen mot Gjelleråsen:

A-laget er inne i sin tredje treningsuke av sesongoppkjøringen. Innledningsvis har de første ukene bestått av å «komme i gang» etter en lengere friperiode for å snart kunne komme tilbake til en mer normalisert treningshverdag.

Tiden fremover mot seriestart går veldig fort og allerede i morgen tester vi oss i årets første treningskamp. Denne kampen spilles på hjemmebane mot 3.divisjonslaget Gjelleråsen kl.12.00. I denne kampen vil vi så langt det går gi 45minutter spilletid til samtlige som er klare for det. Etter denne kommer kampene på rekke og rad. I år har vi valgt å booke doble treningskamper stort sett hver gang for å kunne gi rikelig med spilleminutter i oppkjøringen til samtlige slik at alle står godt rustet og forberedt til sesongstarten i 3.- og 4.divisjon.

Fjoråret ble på mange måter starten på noe nytt. 2019 startet med store utskiftninger i spillerstallen der vi stod igjen med spillere som virkelig hadde lyst til å spille i Ullern. Resultatet endte med at en mer eller mindre helt ny spillergruppe som aldri hadde spilt sammen før ble en veldig god kameratgjeng som jobbet hardt for å utvikle seg og for å vinne fotballkamper. Jobben som ble lagt ned for ca ett år siden resulterte i avansement til 2.runde i NM der vi fikk bryne oss på Strømsgodset og en sterk 4.plass på tabellen i årets (kanskje) sterkeste 3.divisjons avdeling. Men, den største og viktigste prestasjonen laget la ned var tillitten til hverandre. Denne tilliten førte til at mer eller mindre hele stammen resignerte sine kontrakter så tidlig som i fjor sommer, noe som er nokså unikt på dette nivået. Den samme sultne kameratgjengen spiller også i Ullern i 2020, noe som betyr at vi kan videreutvikle det vi begynte på, fremfor å begynne helt på nytt. Nå har vi et meget godt utgangspunkt til å kunne bli bedre, til å kunne spille bedre fotball, levere flere mål, slippe inn færre og forhåpentligvis ta flere poeng.

Vi har hele veien sagt at vi mener vi kan slå alle lag på dette nivået, det utsagnet står vi fortsatt ved. I så måte har ikke våre mål forandret seg noe fra i fjor annet enn at vi forventer mer av oss selv etter å ha jobbet sammen ett helt år. Vi har som mål å bli kvitt de store prestasjonssvingningene vi hadde i fjor og levere et mer stabilt nivå gjennom sesongen. Toppnivået vårt vil vi gjerne se igjen oftere og bunn nivået vårt må bli høyere. Samtidig ser vi at vi har havnet i en veldig interessant avdeling som byr på andre utfordringer enn det vi møtte i fjor. Vi møter en del lag vi aldri har spilt mot før og som vi vet svært lite om på forhånd. Vi vet også at det krever litt mer av oss å få flere lange reiser i kontrast til fjorårets «trikke avdeling», og dette blir også en ny utfordring som vi blir nødt til å håndtere på en god måte.

Lagene i Nord blir tøffe, der spesielt pengesterke Mjølner som rykket ned fra Post Nord ligaen blir en vanskelig nøtt å knekke. Finnsnes, på lik linje med Mjølner har ansatt en godt kjent hovedtrener og uavhengig av lokal profil eller ikke, også blir en tøff motstander. Vi kommer heller ikke fra at vi møter en haug med rekruttlag der man aldri helt vet om man møter juniorspillere eller etablerte A lagsspillere. I år Har vi Tromsø2, Bodø/Glimt2, Skeid2 og Stabæk2. Lagoppstillingen i deres kamper kan naturligvis være med på å avgjøre en del. Jeg vil også trekke frem Nordstrand som et «wild card», de kom fryktelig sterkt på slutten av forrige sesong og skapte problemer for flere av topplagene i avdelingen sin. Når det er sagt står vi for at hva vi klarer å oppnå i år er helt opp til oss selv. Vi har mye jobb å gjøre og det viktigste for oss i kommende sesong blir å sørge for at vi har tatt de nødvendige stegene for å kunne starte sesongen som et bedre fotball lag enn det vi er i dag.

Når det gjelder spillerlogistikk så var som nevnt det viktigste for oss å beholde så mange som mulig fra fjoråret. Kun to spillere som var sentrale brikker har funnet seg nye klubber. Nyemah Brownell prøver lykken i Lyn, mens Håkon Helland Hoseth har tatt turen til KFUM.

Av spillere inn har vi tatt opp fire spillere fra egen juniorstall, og vi har signert tre spillere utenfra. For kommende sesong skal vi ha en større stall for å kunne dekke både 3.divisjon og 4.divisjon på en måte som gjør os konkurransedyktige på begge arenaer. Dette innebærer at vi fortsatt ser oss om etter ytterligere 2-3 signeringer som både bidrar til å heve treningskvaliteten og som bidrar til miljøet og kulturen vi har skapt i troppen. En nærmere presentasjon av A stallens nyeste tilskudd blir offentliggjort om kort tid.

Vi gleder oss allerede til sesongstart, men før den tid skal det legges ned en god mengde arbeid på treningsfeltet de kommende ukene. Håper å se så mange som mulig når sesongen sparkes i gang.

Didrik Bjella


0 Kommentar

Sommerleir 2020

Postet av Ullern Fotball den 22. Jan 2020

Vi gjentar suksessen med summercamp 2019 og kjører på med det samme i år! Vårt sommerleir tilbud i år vil foregå i uke 26, 32 og 33.

Inkludert i satsingavgiften er 3 fotballøkter per uke i disse ukene. For å delta på utvidet opplegg for de tre ukene koster det totalt 1750.
Ta kontakt om du pga andre bookede aktiviteter eller ferier bestilt før kalender ble lagt ut i høst, og ikke kan være på alle. Det betaler du i så fall 900 for 1 uke og totalt 1450 for 2.

Ukene det er snakk om: 

Uke 26 fra mandag 22. juni til fredag 26. juni

Uke 32 fra mandag 3. august til fredag 7. august

Uke 33 fra mandag 10. august til fredag 14. august

*Kamper kommer i tillegg enkelte helgedager

Bortsett fra mye fotballtrening blir det bading på Sollerud/Bogstad, grilling, foredrag, konkurranser, utfart til Vålerenga og Felix' trening på Intility og mye mer!

Her der det bare å henge seg med og få en herlig start og slutt på sommerferien!


0 Kommentar

Sommerleir i uke 26, 32 og 33!

Postet av Ullern Fotball den 22. Jan 2020

Sommeren 2020 blir helt rå med mye trening, konkurranser, bading og utfarter!😎💪

For alle som har valgt satsingsstilbudset på G2009 har vi vanlig aktivitet i uke 26, 32 og 33.

Inkludert i satsingavgiften er 3 økter per uke i disse ukene. For å delta på utvidet opplegg for de tre ukene koster det totalt 1750. Ta kontakt om du pga andre bookede aktiviteter eller ferier bestilt før kalender ble lagt ut i høst, og ikke kan være på alle. Det betaler du i så fall 900 for 1 uke og totalt 1450 for 2.


Ukene det er snakk om: 

Uke 26 fra mandag 22. juni til fredag 26. juni

Uke 32 fra mandag 3. august til fredag 7. august

Uke 33 fra mandag 10. august til fredag 14. august

*Kamper kommer i tillegg enkelte helgedager


Bortsett fra mye fotballtrening blir det bading på Sollerud/Bogstad, sykkeltur, foredrag, konkurranser, utfart til Vålerenga og Felix' trening på Intility og mye mer!

Her der det bare å henge seg med og få en herlig start og slutt på sommerferien!!


0 Kommentar

Bendik Foss Evensen og Johan Egil Rudi i Sporting Club de Portugal

Postet av Ullern Fotball den 21. Jan 2020


For de fleste er Sporting Lisboa mest kjent for Christiano Ronaldo. Deres akademi er kjent over hele verden for å få frem spillere til det aller ypperste nivået og i EM finalen var hele 8 av 11 spillere i startoppstillingen fra nettopp dette akademiet som ligger godt utenfor Lisboa sentrum. Hit reiste G04 spiller Bendik Foss Evensen for å prøvespille med de grønne og hvite og ullerntrener Johan Egil Rudi for å lære og skape kontakter. Det ble et opphold med mange inntrykk for begge to.

 

Treningskvalitet er gratis 

Det er ingen tvil om at forholdene ligger godt til rette for de som er så heldige å få være en del av Sporting sitt akademi, men de spiller på grønt gress med en rund ball og reglene er det samme. Forskjellen ligger ikke i det som koster penger, men det ligger i kvaliteten og innsatsen som legges igjen av spillerne ute på banen. En spesiell blanding av løst humør, lave skuldre, lekne detaljer, en enorm energi og knallhard vinnermentalitet er det som går igjen i øktene her, kan Rudi fortelle om etter å ha observert økter gjennom hele uken både hos Sporting og nåværende storebror Benfica.

Fotball uten følelser er ikke det samme

Dette var også noe som gikk igjen i begge klubber, de ønsket spillere som ikke bare var gode her og nå, men de så like mye etter de som åpenbart for alle la mer i spillet enn andre. Spillere med stor grad av engasjement, dette var typer de så for seg kunne pushe seg selv fremover over lengre tid og dermed til slutt nå et høyere nivå enn gutten som kanskje var hakket foran per dags dato men som ikke viser de samme følelsene. Mål for og hindre mål mot er spillets grunnleggende poeng og om spillerne ikke viser sterke følelser rundt det å skåre mål så kunne de få straffe mot seg, eller om de var likegyldig til mål mot så fikk det andre laget begynne med ballen, kan Rudi fortelle. 

Kampen om mulighetene 

Noe som var ekstra spesielt var å møte 12-13 åringer som hadde flyttet hjemmefra, flere fra motsatt side av landet, for å få sjansen til å spiller for en av de to klubbene. Uten foreldrene var det naturlig nok tøft de første ukene kunne de fortelle, men etter en periode med hjemlengsel var det overhode ikke noe som tydet på at disse guttene ikke hadde det bra og trivdes sammen med likesinnede som overhode ikke omtalte det som å ofre noe som helst å flytte hjemmefra og bort fra familie og venner i en sånn alder. De så på det som noe som var helt åpenbart å gjøre for å kunne bli så gode som mulig og ikke minst drive med det de syntes var artigst å gjøre, nemlig spille fotball. Det er åpenbart at disse guttene har det viktigste på plass, 100% støtte og tillit fra foreldrene sine. 

På to av øktene til Bendik var der også to 15 åringer fra Ecuador og Guatamala på prøvespill. Imponerende å se de to guttene gå inn i en setting der de ikke kan språket eller kjenner noen og bare være seg selv og peise på. 

Ovenfor arbeidspulten til mannen som oppdaget både Luis Figo, Christiano Ronaldo og Nani, for å nevne noen, henger det drakter med hilsener fra de nevnte spillerne. De ansatte kunne fortelle at han ukentlig fikk telefon fra Ronaldo som de håpet etterhvert ville ha en rolle i akademiet. 

Bendik trente sammen med klubbens U16 gruppe de tre første dagene av oppholdet. Her er det 6-9 stk som er regelmessig på det portugisiske landslaget og et generelt sett meget høyt nivå. 

De er veldig aggressive og tempoet i spillet er mye høyere enn jeg er vandt med fra hjemme, kunne Bendik fortelle etter sine tre første økter. 

Det var ingen tvil om at her ble en spist opp om en stod med lua å hånden og ikke 100% engasjerte seg på alle måter. Dette var nok ekstremt lærerikt for Bendik å oppleve, sier trener Rudi. Det er sånn i fotball at en klar referanse får en ikke før en opplever det på egen kropp, her har nå Bendik fått en referanse som andre bare kan se for seg, han sitter igjen med en klar følelse av hva han selv nå må ta tak i når han kommer hjem for å jobbe seg oppover mot dette nivået. 

For meg som trener blir også bildet av hvor vi må sette inn trykket som trenere i Ullern veldig mye klarere etter sånne erfaringer der en får sett sin egen spiller i en sånn setting. Jeg husker godt bildet vi som var med Felix Horn Myhre i Ajax satt igjen med etter hans opphold der før han gikk til Vålerenga. Nivået er skyhøyt, den kvaliteten spillerne legger ned i alt av detaljer og måten de ter seg på er alltid viktig for oss som trenere å jevnlig oppleve og ikke minst for våre spillere å kjenne på kroppen enten det er gjennom prøvespilling som dette i et topp europeisk akademi eller om det er som G06 og G05 som de neste ukene skal møte Premier League klubber i Riga. Den råskapen, den sulten og den viljen som de beste miljøene besitter kan ikke fortelles og forstås på den måten, den må en møte ansikt til ansikt og bli målt på gjennom kamper. 

Vi håper Bendik sine erfaringer vil gi inspirasjon til andre som har høye mål for sin fotballsatsing i Ullern Fotball, muligheter kommer til de som gjør handlinger hver eneste dag som tar de små steg mot sitt mål. 


0 Kommentar

Uke 4 - perfekt helg for egentrening

Postet av Ullern Fotball den 20. Jan 2020

I uke 4 har vi fri lørdag og søndag; en perfekt anledning til å teste ut alle de kule egentreningsøvelsene dere har sett i videoene vi har lagt ut!

Huskeliste til alle treninger:

 • Fravær meldes seinest kl 12:00 den aktuelle dag. 
 • Vi er ferdig skiftet 100% klar med alt av eget utstyr på plass senest 5 min før økten starter. 
 • Vi trener i Ullernkolleksjonens bekledning. 
 • Vi har på oss jakke, ull- eller superundertøy, hals, hue og hansker når det er kaldt
 • Vi takker alltid for økten, uansett hvordan det har gått!


UKE 4

Mandag: Trening Sats kl 15:00 (oppmøte seinest 14:50 for alle som ikke slutter seint på skole)

Innhold: Konkurranse, fotballsprinter og spill 7'er/5'er

*Inndeling i 2-4 grupper


Onsdag: Trening Sats kl 15:00 (oppmøte seinest 14:50 for alle som ikke slutter seint på skole)

Innhold: Konkurranse, pasningsøvelse. og spill 5'er/7'er

*Inndeling i 3 grupper


Fredag: Trening ALLE kl 15:00 (oppmøte seinest 14:50 for alle som ikke slutter seint på skole)

Innhold: Konkurranse, pasningsøvelse og spill 5'er

*Inndeling i 3 grupper


‘What counts is not necessarily the size of the dog in the fight – it’s the size of the fight in the dog’

 • President Dwight D. Eisenhower0 Kommentar

Uke 4 - Halvveis til treningsleir

Postet av Ullern Fotball den 19. Jan 2020

Da er jeg tilbake fra Portugal og med i bagasjen mye interessante og lærerike erfaringer som vi skal snakke om gjennom uken. Fra torsdag reiser jeg bort på nytt når Riga Cup med 2006 gjengen står for tur, så Gajardo styrer da resten av uken. Forfall inn mot kampene meldes til Gaja. 

Kamper for begge lag til helgen. 

Man 20.jan

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet 

Tirs 21.jan

Kl.16.30 - Spillermøte TG.1 i klubbhuset. Tema: Erfaringer fra Sporting og Benfica. 

Kl.19.00 - Trening TG.3. 

Hosp til G19: Ole, Railo og Bendik. 

Ons 22.jan

Kl.20.00 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming/skadeforebyggende, pasningsøvelse, taktisk trening - spill bakfra mot høyt press og 11v11 spill. 

Hosp til G19: Mats, Ole, Railo og Bendik. 

Tors 23.jan

Kl.19.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 4v2 3X2 min, Taktisk spilldel i soner mot 4-4-2 press og evt spill 10v10/11v11. Ferdige ca kl.20.45. 

Kl.19.30 - Trening TG.3. 

Fre 24.jan

Kl.20.15 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse i fullskala og taktisk trening/spill 11v11. 

Lør 25.jan

Lag 1 restituerer på egenhånd og lag 2 tropp må få kjent litt på ballen før kampen i morgen søndag. Ledig på banen frem til kl.11.30 og mellom 14 og 15. 

Søn 26.jan

Kl.17.00 - Lag 2 vs Lyn på Kringsjå. Oppmøte kl.16.15. Tropp: Maks, Jonatan, August, Casper, Ludvik, Talstad, Philip - Henrik - Simen - Slåstad, Ivers, Johannes, Viktor, Sletten og OP. 


0 Kommentar

Uke 4 - kamp mot Lommedalen

Postet av Ullern Fotball den 19. Jan 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold.

Denne uka er det kamp hjemme mot Lommedalen, og vi fortsetter med enda en god treningsuke. 

Vi fortsetter å jobbe inn våre relasjonelle- og strukturelle ferdigheter i frispill på torsdag, samt fotballsprinter på mandag. I spilldelene vil det bli jobbet med vårt høye press, samt det å komme i numerisk balanse om vi skulle bli utspilt. 

Legg merke til at treningen på torsdag er flyttet en halv time tidligere. 

Godt er det også å se alle på trening. Jeg koser meg, og håper dere gjør det samme.

Uansett, jeg håper jeg ser dere alle til uka, og at dere fortsetter å melde frafall. Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • Fotballsprinter 
 • Spill 6v6-7v7, 5x4 min
 • Konkurranse?

Tirsdag

KL. 20:00-21:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • Intensiv firkant
 • Spill 3v3, 6x1,5 min

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening


Torsdag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • Relasjonelle- og strukturelle ferdigheter i frispill
 • Sone-possession 
 • Spill 7v7, 5x5 min

Fredag  

Egentrening/fri

Lørdag  

Kamp mot Lommedalen på CC vest klokken 15:00, oppmøte senest 14:00 i garderobe 2. Alle fra G18 møter opp til kamp!

Søndag 

Egentrening/fri

*fin dag for å trene kjernemuskulatur


0 Kommentar

G19: Sterk seier mot Lyn

Postet av Ullern Fotball den 19. Jan 2020

Adrien Vachaud, Henrik Lode Pedersen, Markus Dahl Jørgensen og resten av Ullern G19 kunne juble for seier for andre helg på rad.

Lørdag møtte Ullerns juniorer Lyn til treningskamp på CC Vest Arena. Etter å ha tapt det forrige oppgjøret mot Lyn, i Interkrets B i høst, var det en revansjesugen gjeng som entret kunstgressmatta i hvite og røde Ullern-drakter. Og revansj fikk de. Oppgjøret endte til slutt med 3-2 til Ullern - langt fra ufortjent sett ut fra sjansestatistikken. Men kampen bølget frem og tilbake. 0-1 ble til 2-1. Og 2-1 ble til 2-2. Til slutt trakk Ullern det lengste strået og avgjorde med nok en cornerscoring til 3-2. For øvrig den sjette scoringen på dødball på de fem kampene laget har spilt i vinter.  

- Først og fremst veldig fornøyd med innsatsen til alle på laget, vi går utpå og løper fra start til slutt. Tror dette er mye av grunnen til at vi går seirende ut av kampen. Jeg synes vi viser karakter når vi havner under, snur kampen for så at Lyn reduserer, før vi avgjør kampen på noe som lenge har vært en svakhet for oss, sier William Haugen, lørdagens Ullern-kaptein.


- Til slutt vil jeg trekke frem (Mathias) Railo som viser null respekt for motstandere som er både ett og to år eldre, skyter han til. 

William Haugen, kaptein mot Lyn. Foto: Trude Dahl Jørgensen

Ny, tøff test venter

Denne helga har G19-laget faktisk to oppgjør. De som ikke spilte mot Lyn på lørdag, spiller mot Kjelsås på søndag. 

- Vi begynner å få en stor tropp, og da er det viktig å gi nok god matching til alle. Det som er kult er at vi har flere i kampen mot Kjelsås som er høyaktuelle for en startposisjon i elleveren vår. Vi har dermed en fin konkurranse om plassene, og det lover godt akkurat nå, sier Anders Johansson, G19-trener, til Ullern.no. 

Neste helg møter juniorgruppen Lommedalen hjemme på lørdag og Stabæk borte på søndag. Sistnevnte er antakelig den tøffeste testen i hele oppkjøringen for Ullern, og guttene gleder seg til å forsøke å ta nok en skalp mot naboene fra Bærum. 

- Vi fikk en veldig lærerik kamp mot Lyn, der vi får testa oss skikkelig både offensivt og defensivt mot en god motstander. Selv om vi vinner - etter min mening - fortjent, og består de testene vi blir satt på i ganske stor grad ganske ofte, så er Lyn gode nok til å gi oss mange utfordringer. De har sine sjanser de også, og vi kommer til å bruke denne kampen godt for å lære mest mulig inn mot Stabæk - og inn mot sesongstarten, sier Johansson. 

- Per nå så har vi tatt noen fine steg i det offensive spillet vårt, der vi har flere måter å skape sjanser på enn da vi begynte i november. Og presset er på riktig vei, både når vi presser lavt og når vi går høyere. Vi gleder oss til å demonstrere at vi kan få til ting mot Stabæk også. Vi spiller ikke kampen for å "henge med" eller spille uavgjort. Det er ikke vår stil, avslutter G19-treneren. 

Ullern XI (1-4-5-1 fra høyre): Wold - Jørgensen, Gallo, Skrindo, Haugen (K) - Hagen, Lode Pedersen (Oma fra 80. min.), Railo, Vachaud, Leikvoll (Slåtsve fra 70. min) - Ihlen (Dokken Skrivervik fra 80. min.)

Foto: Trude Dahl Jørgensen


0 Kommentar

Uke 4 - Riga Cup

Postet av Ullern Fotball den 18. Jan 2020

Årets første cup står for tur når lag 1 på torsdag reiser til Riga for å møte blant annet Premier League laget Norwich. Etter å ha vært en uke i Portugal og Lisboa har jeg vært innom både Akademiet til Benfica og Sporting og snakket om både hvordan de jobber, hva de mener er viktig og ikke minst se hvilke områder vi kan ta med i vårt opplegg med våre rammer. Det å oppleve en helt annen matching enn en får mot lokale lag her i Oslo er noe portugiserne holder veldig høyt, møte ulike kulturer, spillestiler og ikke minst skulle være på sitt beste når en er langt unna sine normale omstendigheter på kampdag som ofte er hjemme eller en kort kort biltur unna. Så det blir spennende å se hvordan vi takler denne utfordringen. 

Pakkeliste Riga: 

- Alt av fotballutstyr for å spille kamp innendørs på kunstgress i shortstemperatur. Fotballsko og joggesko. 

- Ullerndrikkeflaske

- Pass (som er gyldig :)) 

- Helsetrygdekort 

- Toalettsaker

- Skift med undertøy til 4-6 kamper. 

- Vi reiser i Ullerngenser og bukse. 

- Flippers for bruk på hotellet 

- 500kr maks i lommepenger

- Behagelig tøy å ha på hotellet og på reisen hjem

- Solid og saftig matpakke til reisen. 

Tirs 21.jan

Kl.17.30 - Trening TG.1. Innhold: Taktisk gjennomgang inne på klubbhuset - Spill bakfra mot høyt press. Skadeforebyggende, Pasningsøvelse, spill 6v6 med 4 lag. 120 min + rydde og evaluere. 

Kl.18.45 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarming/skadeforebyggende, 4v4 øvelse der vi jobber med hvordan opptre i et ledd i forsvar og spill. 105 min + rydde og evaluere. 

Ons 22.jan

Kl.18.30/19.00 - Trening TG.1 (de som skal til Riga møter på klubbhuset kl.18.30). Innhold: Pasningsøvelse, Taktisk trening - spill bakfra mot høyt press og dødballer og spill 9v9/11v11. 90 min + rydde og evaluere. 

Tors 23.jan

Kl.16.45 - Riga Cup. Oppmøte på Lysaker stasjon. Flytoget går kl.17.07. Fremme på Gardermoen kl.17.42. Flyet går kl.19.35. De som skal møte direkte på Gardemoen er da der kl.17.42. Jeg og Muslim reiser på flytoget og gutta da gratis med oss. 

Kl.18.00 - Trening TG.2 + de som ikke er med til Riga fra TG.1. Innhold: 90 min + rydde og evaluere. 

SUP: Husk å melde fra at dere er i Riga denne torsdagen på cup. 

Fre 24.jan

Kl.19.00 - Trening TG.2 + de som ikke er med til Riga med TG.1. Innhold: 90 min + rydde og evaluere. 

Lør 25.jan

Fri/egentrening

*Fin dag for styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Søn 26.jan

Kl.16.30 - Trening TG.2 + de som ikke er med til Riga med TG.1. Innhold: 120 min + rydde og evaluere. 


0 Kommentar

Uke 4 - Fornebu søndag

Postet av Ullern Fotball den 18. Jan 2020

Det nærmer seg Rigacup for lag 1, men et par uker med god trening gjenstår før City står på motsatt halvdel - det blir en spennende opplevelse for oss!

Telenor Arena: Vi har fått et par tre økter der inne også i kommende periode fra og med uke 5 - kommer inn i ukeplanen da. Jobber for mer tid, men det får vi ta som en bonus. Vinteren er ikkje akkurat knallhard så langt og forholdene på Ullern er tipp topp!

TG1 hadde egentrening/fri uke 3 helgen så denne helgen får TG2 egentrening/fri.


UKE 4

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Sean BA, Johannes A, Ludvig L

Ordensmenn denne uken TG2: Haakon og Aasen

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Oppbyggende spill – inn i mellomrom

Tema TG2: Oppbyggende spill – inn i mellomrom

 

Mandag:

TG1 kl 17:00: Video på klubbbhuset, ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, posisjonsøvelse, spill + nedjogg 5 min

TG2 kl 20:30 (20:15): Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, posessionøvelse, spill 8v8

* styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

Fri/egentrening

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 16:45 (16:30): Ekstensiv oppvarming, posisjonsøvelse, spill 6v6/7v7, nedjogg 5 min

TG2 kl 16:30 (16:15): Ekstensiv oppvarming, posisjonsøvelse, spill 8v8, nedjogg 5 min

SUP: Mikkel S, Herman V, Louis CM

Hosp til G04: OCK

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG1 kl 20:30 (20:15): Intensiv oppvarming, EPE (8x40m til 80%), struktur, spill 11v11 (2x14 min) + 5 min nedjogg

TG2 kl 18:00 (17:45): Intensiv oppvarming, 8x fotballsprinter 20m, 3x 2v2 omstilling/overganger, spill 5v5 + 5 min nedjogg

* Styrke bein kan gjennomføres etter trening

Fredag:

Fri

Keepertrening: Mikkel, Martin, Gantzel, Nikolai, Gustav og Philip

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 17:45 (17:30) – Intensiv oppvarming, 11v11 struktur, spill 5v5 (4-lags) + 15 min egentrening. 

Søndag:

Fri

Lag 1 v Fornebu kl 14:00 (13:00 i garderobe 1)

Tropp: Mikkel S, Fredrik D, Ola R, Martin E, Johannes A, Herman U, Markus F, Lars HK, Louis MC, Thomas S, Herman V, Theo HV, OCK, Sean BA

Trening rett etter kampen for de som ikke er i tropp og spilte mindre enn en omgang: Martin G, Ludvig L, Trym M, Fabian G, Caspar H, Adrian V, Ole Martin, Thomas Due, Bela, Fredrik R, Olav

 

‘There’s no such thing as a ‘meaningless game.’ Doesn’t matter if it’s the first preseason event or the last game in a losing season...a professional shows up to make a difference’


0 Kommentar

Akademirunde mot Holmen på søndag

Postet av Ullern Fotball den 18. Jan 2020

 Uke 4

Husk trening på søndag for de som ikke spiller kamp.

Vil også minne om at forfall sendes senest kl 12.00 den aktuelle dagen! Vi bruker en god del tid på planlegging av økta og vil gjerne vite hvem som evt er borte så tidlig som mulig. 

Utstyrsansvarlige i Januar

De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å ta inn alle baller, kjegler og vester etter treningen.

Baller
Daniel & Fjellman

Johan WJ & Thomas

Vester

Lucas & Ola

Strandbakken & Nityan

Kjegler

Eimhjellen & Emil

Noah & Martinus

 

Ukens tema: Utspilling mot høyt press

Mandag

KL. 16.30 – 18.00 Trening

Tirsdag

Egentrening med ball

Onsdag

KL. 15.00 – 16.30 Trening

Torsdag

Egentrening med ball / Basisprogram

Fredag

KL. 15:00-16:30 Trening.

Lørdag

Fri/Egentrening med ball

Søndag 

Akademirunde mot Holmen på CC Vest Arena kl. 12.00 (oppmøte senest 30 min før)
Nivå 1 og 2

Felles tropp: Eimhjellen, Even, Ler, Erik, Bernhard, Fjellman, Loly, Emil, Julian, Kristian, Joachim, Tarald, William, Aksel AW, Otto, Aksel H, Ola, Mateo, Max, Iver, Tian, Daniel, Amund.
 

 

Kl. 16.00 Trening for de som ikke spiller kamp.


0 Kommentar

Uke 4 - Kamp for lag 1, helgetrening for lag 2 og 3

Postet av Ullern Fotball den 18. Jan 2020

Som nevnt tidligere denne uka er lag 1s kamp mot Grorud flyttet til søndagen som nå kommer (26. jan.). De som ikke blir tatt ut til den, skal trene i løpet av helgen. Mads legger inn i ukeplanen tidspunkt etter hvert. Stay tuned! 

Ellers vil jeg bare minne om våre aktiviteter fremover. Da med tanke på påskehelgen, Norway cup og Sør cup. Vi har en flott cupkomité som står på for at dette skal bli bra for våre gutter, så ta en sjekk på at alt er i orden angående dette (påmelding/forfall). 

Ukens tema:

Omstillinger fra forsvar til angrep

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Mathias tar ut vester og kjegler før treningen. 

Trym og Opdahl tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker).

Jone tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Peder og Samuel tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Kristoffer tar ut vester og kjegler før treningen. 

Dyrland og Kristian tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Arkady tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Cornelius og Lars tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 16:30-18:00 (oppmøte ferdig skiftet 16:25). Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Possession

·Spill på så stor bane som mulig (5v5-7v7)

*fin dag for basistrening bein senere på kvelden

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for basistrening eller egentrening på banen

Onsdag

Egentrening/fri
*fin dag for egentrening på banen og basistrening

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring

·Overtall/undertallsøvelse (2v1/3v2/4v3/4v2 osv.)

·Spill på så stor bane som mulig 

Sonetrening: Martin Ø, Sam

Fredag

KL. 16:00-17:30. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring 

·1v1/2v2/3v3

·Småbanespill (2v2-5v5)

Keepertrening: Mathias (kl. 16:00)

Lørdag

Egentrening/fri

Søndag

Kl. 10:30-12:00: Trening for alle som ikke er i troppen under. Ekstenstiv oppvarming, omstillingsfirkanter 2v2v2, spill 9v9

KAMP - Ullern 1 vs. Grorud Kl. 18:30 borte på Grorud kunstgress. Oppmøte senest kl. 18:00 på banen på Grorud. Tropp: Matta, Peder, Elias, Markus, Trym, Max, Jone, Opdahl, Steen, Martin Ø, Samuel


0 Kommentar

Uke 4 - Nabooppgjør

Postet av Ullern Fotball den 18. Jan 2020

Dobbeltkamper er ikke å forakte. Vi møter denne uka Lommedalen på lørdag og Stabæk på søndag. Det blir gøy å måle muskler mot vår kjære nabo fra Bærum igjen. Håper og tror alle er innstilt på at vi skal levere en heidundrende kamp mot blå- og sortstripene, og at alle er minst like motivert for å legge ned grovjobben som kreves i treningsuka i forkant. Kjør!

Husk at kampdager er en glimrende anledning til å kjøre styrke bein i etterkant. Særlig denne uka. Med mindre du er i tropp lørdag og skal spille søndag, er det bare å peise på! 

Ukens tema:

Høyt press

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 19:00. Videomøte. Klipp fra Lyn-kampen. 

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv) + skadeforebyggende 
 • Possessionøvelse 
 • Spill: 11v11. Tema: Høyt press vs. dobbel pivot. 

Onsdag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv)
 • Intensiv pasningsøvelse (4v1/3v1)
 • Fotballsprinter med min. rest.
 • Spill: 5v5-7v7 min., 4x7,5 min. (Tema: Høyt press)

*fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp eller bevegelighetstrening

Fredag  

KL. 19:00-20:15. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv)
 • Rolletrening (felles)
 • Spilløvelse (frispilling vs. høyere press)
 • Innkast offensivt

Lørdag  

KL. 10:00-11:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball
 • 1v1 omstillingsspill
 • Spill: 2v2-4v4, 6x1,5 min. (avhengig av om man er i tropp til søndag eller ikke)
 • Egentrening: Kampforberedende

KAMP – Ullern 2 vs. Lommedalen kl. 15:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 14:00. Med fra G19: Meldt på Facebook. 

Søndag 

KAMP – Ullern vs. Stabæk kl. 13:00 på Nadderud. Oppmøte senest kl. 12:00 i garderoben. Tropp: Kommer!


0 Kommentar

Uke 3 - oppbyggende spill

Postet av Ullern Fotball den 14. Jan 2020

Vi fortsetter med pasningsspill fremover og hvordan bygge opp spillet vårt bakfra.

Huskeliste til alle treninger:

 • Fravær meldes seinest kl 12:00 den aktuelle dag. 
 • Vi er ferdig skiftet 100% klar med alt av eget utstyr på plass senest 5 min før økten starter. 
 • Vi trener i Ullernkolleksjonens bekledning. 
 • Vi har på oss jakke, ull- eller superundertøy, hals, hue og hansker når det er kaldt
 • Vi takker alltid for økten, uansett hvordan det har gått!


UKE 3

Mandag: Trening Sats kl 15:00 (oppmøte seinest 14:50 for alle som ikkje slutter seint på skole)

Innhold: Konkurranse, fotballsprinter og spill 7'er/5'er

*Inndeling i 2-4 grupper


Onsdag: Trening Sats kl 15:00 (oppmøte seinest 14:50 for alle som ikkje slutter seint på skole)

Innhold: Konkurranse, pasningsøvelse. og spill 5'er/7'er

*Inndeling i 3 grupper


Fredag: Trening ALLE kl 15:00 (oppmøte seinest 14:50 for alle som ikkje slutter seint på skole)

Innhold: Konkurranse, pasningsøvelse og spill 5'er

*Inndeling i 3 grupper


“Nothing thought provoking, inspiring, evolutionary ever happened in the comfort zone”
0 Kommentar

Hoseth til OBOS: Det absolutte intervjuet

Postet av Ullern Fotball den 13. Jan 2020

For oss som har vært i Ullern Fotball i noen år så er dette en herlig tommel opp sak. Håkon Helland Hoseth har vært den perfekte Ullernspiller hele veien fra barnefotballen og nå inn i toppfotballen. Og her snakker vi ikke bare om en spiller, men en hel familie som har og fortsatt står på for flere enn bare sin egen sønn. Så vel fortjent og her kommer det absolutte intervjuet med unge Helland Hoseth. 

KFUM har vært en klubb som alltid har gitt Ullern god kamp og som spiller en herlig fotball. Hvorfor ble det akkurat KFUM Håkon?

Fikk et godt inntrykk av klubben etter å ha trent med dem en god del i løpet av sesongen. Besto av gode treninger med bra fotballspillere og en spillestil som passer meg, ikke veldig ulik Ullern sin. Så beviser de at både spillestilen og spillergruppa er bra og funker, når de når langt i cupen og kjemper i toppen av OBOS.

Du har gått hele veien i egen klubb Håkon, hvordan er det å gå akkurat denne veien?

Det er helt nydelig. Lang og hard, med opp- og nedturer, men aller flest oppturer. Det har handlet om å trene mest mulig og best mulig, å takle motgangen og medgangen som har fulgt med. Der har samarbeidet med Alexander Bendiksen (Ullern trener) vært veldig viktig for meg.

99 kullet i Ullern og i Norge har vist seg å være spesielt sterkt med resultater både for aldersbestemte landslag og mange 99ere i Tippeliga og ute i Europa. Hvordan var det å være en del av et så sterkt kull?

Jeg er veldig glad for å ha vært en del av 99-kullet. Mange gode fotballspillere som pushet hverandre til å bli bedre og samtidig hadde det veldig gøy sammen.

Du nevner Alexander Bendiksen der, hvordan var han viktig og hva har du lært av de ulike trenerne du har hatt opp gjennom på vei mot OBOS? 

Pratet mye med Bix (aka Alexander Bendiksen) om hvordan få mest mulig ut av hver eneste økt, sette tydelige mål og evaluere dem ofte og finne ut hva jeg bør gjøre annerledes til neste gang. Vært heldig med trenerne jeg har hatt og samarbeidet med gjennom tiden min i Ullern, og lært mye forskjellig fra de ulike. 


Trenere er viktig, hvem andre har vært avgjørende hjelpere på veien? 

Gode venner som støtter og har troen på deg, men aller viktigst er familien, mor og far (bildet over, Tage Hoseth, oppmann på G99 og i dag daglig leder i Ullern Fotball) som har hjulpet til og lagt alt til rette for at jeg har kunnet holde på så mye som mulig med tingen jeg elsker, veldig takknemlig for det. 

Klarer du å trekke frem noen høydepunkter fra dine år i Ullern Fotball?

Mange å velge mellom 1. A-lagsdebut fra start og første scoring mot Kjelsås 2. Magisk snuoperasjon mot Oppsal i cupen 3. Folkefesten på ullernbanen mot Stabæk i cupen Så skal også diverse futsalcupseiere under GH (Geir Harald Smith, tidligere Ullern trener for G99 og MSA) nevnes. 


Nedturer er det som tester en på veien.....

Et par sesonger hvor vi følte vi kunne oppnådd bedre resultater etter veldig gode utgangspunkt i forkant av sesongen. Til kommende sesong har ikke utgangspunktet til Ullern vært bedre under min tid i klubben og jeg er sikker på at gutta kan ende sesongen veldig fornøyde hvis de gjør jobben skikkelig. Også synd at jeg ikke fikk være med på å slå ut noen av eliteserielagene av cupen, selv om vi var veldig nære på.

Det er mange unge fotballgutter som går rundt med drømmer og mål om å nå nivået du har nådd, hva vill du si til de?

Hele tiden let etter ting som kan gjøre deg til en bedre fotballspiller, på og utenfor banen, lær av de rundt deg, tren så mye og så godt som mulig og aldri slutt å spille fotball.

Hvilke medspillere står frem som spesielle for deg opp gjennom årene? 

Barnefotballen var det gamle kompisen min, Jonatan, pushet hverandre på hver eneste trening på grusbanen på Ullern. Etter hvert kom Felix Horn Myhre til klubben, for en maskin han er, kan alt den gutten der. Også må Anders Ripegutu nevnes (dom kaller han for Ripa), en leder både på og utenfor banen.

Hvem betaler du mest for å se spille fotball?Mange å velge mellom, elsket å spille med den gjengen med kompiser vi har blitt de siste par sesongene, i tillegg til mange forskjellige typer i 99-kullet. Må trekke frem Rasmus Løvseth, få som koser seg mer med å sende backen til pølsebua en del ganger ila hver kamp. Og så må HP (Hans Petter Etholm Karstensen) nevnes, hyller snittet på lukeforsøk pr minutt på fotballbanen. 

Hva er områdene du ser på som viktige å ta tak i for din del nå som to nivåer opp skal takles?

Til å begynne med skal jeg jobbe med duellspillet og fortsette å jobbe med valg med ball, skyte litt mer hadde vært fint. 

En vakker dag satser vi på at våre 99 gutter avslutter karrieren med et par sesonger sammen i den hvite drakten, men til den tid skal mange flere slå følge om de legger ned den jobben som kreves og har den hjelpen de trenger på veien. At det er mulig skal ingen tvile på og nå har vi ikke bare en men flere som har vist veien dit. Veien hele løpet i egen klubb, Ullern Fotball. 

Lykke til Håkon, vi lover å følge med. 


0 Kommentar

Uke 3 - fotball i januar funker også i nord

Postet av Ullern Fotball den 13. Jan 2020

Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold.

Enda en fin uke står for tur, og med to valgfrie jr-bredde-økter kan man virkelig få mye ut av denne uka. Viktig er det også med en god treningsuke nå, for neste uke er det kamp. Jeg gleder meg!!!!

Vi fortsetter å jobbe inn noen relasjonelle- og strukturelle ferdigheter i frispill på torsdag, samt fokusere på 1v1 på mandagen. Tirsdagen er intensiv ;) 

Godt er det også å se alle på trening. Jeg koser meg, og håper dere gjør det samme.

Uansett, jeg håper jeg ser dere alle til uka, og at dere fortsetter å melde frafall. Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • 1v1
 • Spill 6v6-7v7, 6x4 min
 • Konkurranse?

Tirsdag

KL. 20:00-21:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • Intensiv firkant
 • Spill 4v4-6v6, 5x4 min

Onsdag

Egentrening/fri/Jr-bredde

 • Jr-bredde 20:30-22:00

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening


Torsdag

KL. 19:30-21:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • Relasjonelle- og strukturelle ferdigheter i frispill
 • Possession 
 • Spill 5v5-7v7, 5x4 min

Fredag  

Egentrening/fri

Lørdag  

Egentrening/fri

*fin dag for å styrke kjernemuskulatur

Søndag 

Egentrening/fri/jr-bredde

 • Jr-bredde 20:30-22:00

*fin dag for å trene hurtighet/spenst


0 Kommentar

Uke 3 -

Postet av Ullern Fotball den 12. Jan 2020

To gode kamper i helgen mot bra motstand - god matching for alle og vi ser igjen mye av det vi har jobbet med på trening. Det betyr at folk er tiltstede, reflekterer og gjør justeringer underveis til fordel for seg selv og laget - bra!

Kommende helg er fri for TG1 og en perfekt mulighet til en av to ting; 1) trene litt ekstra dersom en bør det eller 2) ta mer eller mindre fri 3 dager dersom en faller inn under kategorien som burde det. 


UKE 3

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Trym M, Ola R, Fredrik D

Ordensmenn denne uken TG2: Bull og Shane 

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Oppbyggende spill over i etablert angrep

Tema TG2: Oppbyggende spill over i etablert angrep

 

Mandag:

TG1 kl 17:00: Video på klubbbhuset, ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2 + nedjogg 5 min

TG2 kl 16:30: Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2, nedjogg 5 min

* styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

Fri/egentrening

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 16:45 (16:30): Ekstensiv oppvarming, soneøvelse, spill 6v6/7v7, nedjogg 5 min

SUP: Mikkel S, Herman V, Louis CM

Hosp til G04: OCK

TG2 kl 16:30 (16:15): ekstensiv oppvarming, passningsøvelse og spill 6v6 + nedjogg 5min

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG1 kl 18:00 (17:45): Intensiv oppvarming, fotballsprinter for hurtighet (7 5metere, 4 15 metere og 2 25 metere), spill 3v3 (12x1 min kamper, 2,5 min pause) + nedjogg 7 min. 

TG2 kl 19:30 (19:15): Intensiv oppvarming+skadeforebygging, 2v2 omstillingsspill og spill 8v8 + nedjogg 7 min. 

* Styrke bein kan gjennomføres etter trening

Fredag:

Fri

Keepertrening: Mikkel, Martin, Gantzel, Nikolai og Philip

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

Kamp 1730 (Oppmøte 1645) Ullern-Frigg (Ullern CC Vest Arena)

Tropp: Gantzel, Olav, Kasper, Otto, Erlend, Aasen, Leo, Molly, Haakon, Ole Martin, Peter, Simeon, Caspar, Fredrik R, William

Styrke bein kan gjennomføres

Søndag:

Fri

* Styrke overkropp kan gjennomføres 


‘I accepted the challenge and I fought, and competition makes you increase your level. People talk about luck, but you need to create your own. When you work, you get the reward at the end’

-        Thierry Henry


0 Kommentar

Uke 3 - Sporting Club de Portugal

Postet av Ullern Fotball den 11. Jan 2020

En spennende uke er gjennomført og vi kan se frem mot en uke der en av våre, Bendik, skal få prøvd seg i en europeisk storklubb kjent for å utvikle meget gode spillere som f.eks Ronaldo. Det betyr at jeg og Bendik blir borte hele uken og lover å holde dere godt oppdatert. 

Forfall og kommunikasjon tar dere som vanlig direkte med meg. 

Lør 18 jan

Fri/egentrening

*Lag 2 kampen ble avlyst. 

Søn 19 jan

Kl.17.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming/skadeforebyggende, rolletrening/individuelt og spill. 


0 Kommentar

Uke 3 - Kamper til helgen

Postet av Ullern Fotball den 11. Jan 2020

Mandag reiser jeg til Portugal med 04 gutten Bendik Foss Evensen som skal prøvespille for storklubben Sporting Club de Portugal. Det betyr at Muslim er den som leder alt av TG.1 aktiviteter denne uken og jeg er først tilbake til treningene på søndag. Forfall og all dialog tar dere likevel med meg som vanlig. 

I helgen blir det plenti med kamper. 

Kamper og økter og det meste er på plass til vår neste tur i påsken til Gøteborg. 

God uke! 

Søn 19 jan

Kl.09.30 - Lag 2 vs Høvik 1 på CC Vest Arena. Oppmøte kl.09.00. Tropp: Jonas, Adrian, Philip, Benjamin, Oscar, William, Frithjof, Seb, Oskar LJ, Thomas, Henrik W, Jonas L. 

Kl.14.00 - Trening TG.1. Innhold: Pasningsøvelse 4v4+3 på større område med en berøring, Taktisk trening - Siste økt med fokus på overgang F til A/overganger og spill 11v11. 120 min + rydde og evaluere. 


0 Kommentar

G19: Begynte året med seier

Postet av Ullern Fotball den 11. Jan 2020

Interkrets B-laget Skjetten måtte reise hjem fra CC Vest Arena med 0-3-tap i sekken lørdag ettermiddag.

Ullerns G19-lag rakk å spille tre fine treningskamper mot henholdsvis Follo, Nordstrand og Grorud før nyttår. Det er fortsatt fullt av gjenværende kamper i vinter, og på lørdag var det duket for den første i 2020. Akershus-laget Skjetten, som rykket opp til Interkrets B forrige sesong, sto på motsatt banehalvdel. Til tross for at Ullern på ny møtte en motstander fra divisjonen over, hadde hvit- og rødtrøyene fra Oslo vest brukbar kontroll i store deler av kampen. Så da sto det til slutt 3-0 i favør hjemmelaget da dommer Fillipsveen blåste i fløyta for siste gang.

- Vi gjør en solid førsteomgang der vi stort sett har full kontroll og bygger mange gode angrep på en tålmodig nok måte; det er selvsagt fint, og spesielt siden vi har øvd på det den siste tiden. Før kampen hadde vi fokus på det høye presset vårt i tillegg, og det lyktes vi relativt bra med, synes jeg, sier hovedtrener Anders Johansson til Ullern.no.

Hawaii i andre omgang

Faktisk kunne det blitt mer enn 3-0 til Ullern denne lørdagen. Skjetten hadde to redninger på strek. Bjerknæs traff stanga i sluttminuttene. Og i tillegg hadde Ullern flere sjanser fra veldig kloss hold. Likevel er det rom for forbedring etter dagens prestasjon.

- Guttene har riktig kommet frem til konklusjonen om at vi faktisk hadde mer å gå på i dag. Vi har litt for mange enkle balltap – særlig i andre. Og siden Skjetten gir oss svært mye rom utover kampen, velger vi litt for ofte å gå fremover på tidspunkt der vi bør bevare ball for å spare litt krefter og for å skape enda større sjanser enn den som umiddelbart foreligger, oppsummerer Johansson.

- Men det er veldig positivt at vi fortsatt har ting å ta tak i etter å ha slått en Interkrets B-motstander 3-0, skyter han til.

Ny angrepsspiller debuterte

I løpet av vinteren har flere nye spillere kommet inn garderobedørene til Ullern G19. Også i dag debuterte en ny spiller: Martin Sending Slåtsve. Han kommer fra Bærum og er sisteårs junior i år.

- Martin er en angrepsspiller som kan bekle flere posisjoner fremst i banen, og er således en veldig fin tilvekst til stallen vår. Han har vært svært god på trening den siste tiden, og viser en fin figur i dag. I tillegg virker han å være veldig motivert, så vi gleder oss til å se fortsettelsen i Ullern-drakta, sier Johansson om karen som var indreløper i dagens startoppstilling.

Neste kamp for Ullern-guttene er førstkommende lørdag, altså 18. januar, kl. 14:00 på CC Vest Arena.

Ullern XI (4-5-1, fra høyre): Wold – Jørgensen (Lindeman fra 70.), Gallo, Skrindo, Haugen – Hagen, Slåtsve (Bjerknæs fra 60.), Lode Pedersen (Oma fra 70.), Vachaud, Leikvoll (Ihlen fra 60.) – Foss Evensen

Foto: Trude Dahl Jørgensen


0 Kommentar

Uke 3 - Valhall Arena, here we go again!

Postet av Ullern Fotball den 11. Jan 2020

Kjedelig med frihelger. Endelig kamper igjen. Lørdag spiller lag 2 og lag 3 i Valhall Arena igjen. Lag 1 spiller dagen derpå, mot Grorud på CC Vest Arena. En ny motstander vi gleder oss til å møte! :) La oss håpe på like god matching som vi fikk sist vi hadde kamphelg. 

Så er det sånn at vi har fire stykker med på cup i Riga med NF Academy i helga. Det er kult! Dette blir gjort mulig via vårt samarbeid med NF, som jo er nytt for året. Vi håper på flere lignende tilbud i fremtiden til våre spillere!

Vi i Ullern legger i disse dager ut filmer til inspirasjon til egentreningen. Abonner på vår Youtube-kanal, så får du med deg det som blir lagt ut. Trykker du på bjella, får du også varsel når vi legger det ut. https://www.youtube.com/channel/UCxQ6Hs4P8zWDYurTC9A1Xag 

Ukens tema:

Omstillinger fra angrep til forsvar

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Mathias tar ut vester og kjegler før treningen. 

Trym og Opdahl tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker).

Jone tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Peder og Samuel tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Kristoffer tar ut vester og kjegler før treningen. 

Dyrland og Kristian tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Arkady tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Myhre, Cornelius og Lars tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 16:30-18:00 (oppmøte ferdig skiftet 16:25). Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Possession

·Spill på så stor bane som mulig (5v5-7v7)

*fin dag for basistrening bein senere på kvelden

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for basistrening eller egentrening på banen

Onsdag

Egentrening/fri
*fin dag for egentrening på banen og basistrening

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring

·Overtall/undertallsøvelse (2v1/3v2/4v3/4v2 osv.)

·Spill på så stor bane som mulig 

Sonetrening: Martin Ø, Sam

Fredag

KL. 16:00-17:30. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring 

·1v1/2v2/3v3

·Småbanespill (2v2-5v5)

Keepertrening: Mathias (kl. 16:00)

Lørdag

KAMP - Kl. 09:00 i Valhall Arena. Oppmøte senest kl. 08:30. 

Lag 2 vs. Grorud

Lag 3 vs. Heming

Felles tropp: Matta, Jakob Haugen, Gaas, Myhre, Kleivdal, Dyrland, Cornelius, Benjamin, Viktor, Sebjørnsen, Daniel, Kristoffer, Jossi, Lars, Martin FH, Filip RH, Mikkel Kjelman, Arkady, Max, Peder, Markus

Søndag

Egentrening/fri

Kampen mot Grorud er flyttet til søndag 26. januar. 


0 Kommentar

Uke 3 - Lyn hjemme

Postet av Ullern Fotball den 11. Jan 2020

Kampene kommer på rekke å rad. Neste utfordring er Lyn, hjemme på CC Vest Arena på lørdag. Det blir skøy. Ellers, som dere kan se i planen, går vi "tilbake" til spill mot høyt press samtidig som vi skal jobbe med det høye presset vårt, etter to uker med spill mot lavere press. Vi kommer til å gå litt frem og tilbake på særlig disse to temaene ila. vinteren, fordi det er såpass viktig. 

Legg også merke til at søndagens trening er erstattet av restitusjonstrening på egenhånd. Dette fordi banen er full hele søndag og mandag. Vi tar også videomøtet fra Lyn-kampen på tirsdag neste uke (4), slik at vi får sett noen klipp før vi går ut og øver på det. 

Ukens tema:

Høyt press (og spill mot høyt press) / grunnspill

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv) + skadeforebyggende 
 • Possessionøvelse 
 • Spill: 11v11

Onsdag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv)
 • Intensiv pasningsøvelse (4v1/3v1)
 • Fotballsprinter med min. rest.
 • Spill: 5v5-7v7 min., 4x7 min. (Tema: Høyt press)

*fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp eller bevegelighetstrening

Fredag  

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv)
 • Rolletrening (felles)
 • Spill: 2v2-4v4, 6x1,5 min.
 • Korridorfrispark offensivt

Lørdag  

KAMP – Ullern vs. Lyn, kl. 14:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 13:00 i garderobe 2. Tropp: Kommer! 

Søndag 

Restitusjonstrening på egenhånd. Ta gjerne initiativ til å dra sammen, men baneplanen er ganske full (derfor vi ikke har fellesøkt), så ta kontakt med Anders/Rudi angående tidspunkt. 

KAMP – Ullern vs. Kjelsås, kl. 18:45 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 17:45 i garderobe 2. Tropp: Kommer!


0 Kommentar

Felles spising og kamp for lag 3

Postet av Ullern Fotball den 10. Jan 2020

 Uke 3

På fredag kjører vi felles spising etter trening. Vi drar rett opp på klubbhuset etter treningen er ferdig og spiser sammen. Vi er ferdige rundt kl 17.15. 

På lørdag er det kamp mot Frigg på hjemmebane for lag 3.
Ingen organisert trening denne helgen, men fin mulighet til å bruke tid på egentrening.

Forslag til egentrening ser dere her:  https://www.youtube.com/watch?v=IUbZPlvJI6M 

Utstyrsansvarlige i Januar

De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å ta inn alle baller, kjegler og vester etter treningen.

Baller
Daniel & Fjellman

Johan WJ & Thomas

Vester

Lucas & Ola

Strandbakken & Nityan

Kjegler

Eimhjellen & Emil

Noah & Martinus


Ukens tema: Høyt press

Mandag

KL. 16.00 Videomøte for TG1 - oppmøte i klubbhuset.
KL. 16.30 – 18.00 Trening

Tirsdag

Egentrening med ball - se video.

Onsdag

KL. 15.00 – 16.30 Trening

Torsdag

Egentrening med ball / Fin dag for å kjøre basisprogram.

Fredag

KL. 15:00-16:30 Trening.
KL. 16.30 Felles spising i klubbhuset rett etter trening.

Lørdag

Kl. 16.00 Lag 3 mot Frigg på CC Vest Arena. Oppmøte 30 min før.

Tropp: Strandbakken, Martin AØ, Thomas, Talgø, Rye, Noah, Aslak, Johan WJ, Francke, Adrian, Aksel H, Marcus. 

Søndag  

Egentrening med ball - se video for forslag til øvelser.


0 Kommentar

Uke 2 - kamper onsdag, lørdag og søndag!

Postet av Ullern Fotball den 7. Jan 2020

Nå er fokuset mer på pasningsspill og selve utførelsen av pasningen og dette vil vi jobbe med ut januar. 

Huskeliste til alle treninger:

 • Fravær meldes seinest kl 12:00 den aktuelle dag. 
 • Vi er ferdig skiftet 100% klar med alt av eget utstyr på plass senest 5 min før økten starter. 
 • Vi trener i Ullernkolleksjonens bekledning. 
 • Vi har på oss jakke, ull- eller superundertøy, hals, hue og hansker når det er kaldt
 • Vi takker alltid for økten, uansett hvordan det har gått!


UKE 2

Mandag: Trening Sats kl 15:00 (oppmøte seinest 14:50 for alle som ikkje slutter seint på skole)

Innhold: Konkurranse, fotballsprinter og spill 7'er/5'er

*Inndeling i 2-4 grupper


Onsdag: Trening Sats kl 15:00 (oppmøte seinest 14:50 for alle som ikkje slutter seint på skole)

Innhold: Konkurranse, pasningsøvelse. og spill 5'er/7'er

*Inndeling i 3 grupper

Kamp mot Bærum 1 og 2 for noen - info i Spond


Fredag: Trening ALLE kl 15:00 (oppmøte seinest 14:50 for alle som ikkje slutter seint på skole)

Innhold: Konkurranse, pasningsøvelse og spill 5'er

*Inndeling i 3 grupper


Lørdag: Akaliga hos Holmen fra ca kl 12:00. Oppmøte er alltid seinest 20 minutter før første kamp. Vi er påmeldt med 4 lag.


Søndag: Treningskamper i Valhall kl 09:00 mot Heming 1, 2 og 3. Oppmøte er seinest 20 minutter før kamp. 


‘You are what you do, not what you say’


0 Kommentar

Uke 2 - Fyrverkeri av en start

Postet av Ullern Fotball den 5. Jan 2020


Hei igjen! Under følger ukeplanen, tidspunkt og innhold.

Endelig er vi igang igjen, og vi har allerede gjennomført en kamp mot NF-academy. Veldig fint å få prøvd forskjellige posisjoner og kombinasjoner så tidlig i år. Da blir det tydeligere hva som må jobbes med, og hva som funker bra. 

Mandagstreninga blir rolig grunnet kampen på søndag, hvor vi kanskje får kjørt en fotballtennis-turnering? Uansett, under er planen videre. Mandag tar vi oss også en prat om kampen i forkant av treninga. 

Brage Leiner kommer også å prøver seg med oss mandag og torsdag, det blir spennende! Smil og vink ;)

Uansett, jeg håper jeg ser dere alle til uka, og at dere fortsetter å melde frafall. Som alltids er jeg tilgjengelig for en hyggelig prat på facebook eller på 97619810.

Mandag

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

 • Mattegeni
 • Fotballtennis
 • Konkurranse(r)

Tirsdag

KL. 20:00-21:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • Intensiv firkant
 • Spill 4v4-6v6, 5x4 min

Onsdag

Egentrening/fri/Jr-bredde

 • Jr-bredde 20:30-22:00

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening


Torsdag

KL. 19:30-21:00. Trening. Innhold:

 • Oppvarming med og uten ball
 • Relasjonelle- og strukturelle ferdigheter i frispill
 • Possession 
 • Spill 4v4-6v6, 5x4 min

Fredag  

Egentrening/fri

Lørdag  

Egentrening/fri

*fin dag for å styrke kjernemuskulatur

Søndag 

Egentrening/fri 

*fin dag for å trene hurtighet/spenst


0 Kommentar

Uke 2 - Årets første fulle uke

Postet av Ullern Fotball den 5. Jan 2020

Da kan vi se frem mot årets første fulle uke med det som i utgangspunktet skal være kamper til helgen, men mange lag i vår klasse er ikke så organisert og sterke på tidlig planlegging, så det er faktisk vanskelig å få folk til å møte oss....alle vil gjerne møte oss i februar og mars. Så vi får se hva det blir til i helgen. 

Ellers minner eg om: 

Grunnavgift (for ALLE - TG.1 og 3) og sats vinter (ALLE i TG.1). Info i egen artikkel under denne ukeplanen. 

Treningsleir - plasser som ikke er betalt for avbestilles denne uken. 

Man 6 jan

Kl.18.15 - Spillermøte TG.1. Tema: Taktisk gjennomgang på periodens tema (fra forsvar til angrep), alle skal komme med minst 2 klipp av ballvinninger vi kan lære av og så mental trening "Tenk rått - bli rå". Hvordan påvirke hvordan en tenker gjennom selvsnakk/indre dialog. Vi holder på til 19.30. 

Tirs 7 jan

*TG.1 - Styrke overkropp, balanse og bevegelighet. Jeg trener kl.17.00 om noen vil være med i bua. 

Hosp til G19: Mats, Railo, Ole og Bendik. 

Kl.19.00 - Trening TG.3. 

Ons 8 jan

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming/skadeforebyggende, pasningsøvelse 4v2, Taktisk øvelse - ballvinning og så hva? 1v1 og 2v2 og spill 6v6 med fire lag. 

Hosp til G19: Railo, Ole og Bendik. 

Tors 9 jan

Kl.19.30 - Trening TG.3. 

Kl.20.30 - Trening TG.1. Ferdig skiftet 15 min før i gard 2. Vi starter økten der inne, så ikke gå ut. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse med motstand i full skala, Taktisk trening - posisjonering bak og foran ballvinning og spill 11v11. 

Fre 10 jan

*TG.1 - Styrke overkropp, balanse og bevegelighet. Jeg trener kl.15.00 om noen vil bli med i bua. 

Hosp til G19: Railo, Ole og Bendik. 

Lør 11 jan

Fri/egentrening

Kl.14.00 - G19 vs Skjetten på CC Vest. 

Hosp: Bendik

Søn 12 jan

Kl.16.30 - Trening TG.1. Ferdig skifta i gard 2 15 min før. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse med motstand 2v1/3v2, Rolletrening - offensive relasjoner og spill 5v5/6v6. 

Hosp til G19: De som spilte kamp med G19 i 45 min eller mer stiller på G19 økten. 

Kl. 16.00 - Årvoll vs Lag 2 på Årvoll kgress (Adresse; Bård skolemesters vei 1). Oppmøte senest Kl. 15.15. Tropp: Maks, Casper, August, Jonatan, Viktor, Talstad, Slåstad, Simen, Ivers, Samuel, Philip, OP, Henrik og Ludvik. 


0 Kommentar

Uke 2 - Årets første fulle uke

Postet av Ullern Fotball den 5. Jan 2020

Da tar vi fatt på årets første fulle treningsuke. Lag 3/4 har vinterseriekamp på søndag mot Holmen, merk at tidspunktet der ikke er 100% satt. Siden vi endte med kamp denne helgen for lag 1 og 2 blir det ikke kamp denne helgen for de. 

Minner om betaling av treningsavgiftene - grunnavgift og sats vinter. Se egen sak under denne ukeplanen her på nettsiden og egen sak øverst på FB siden for mer info. 

I Spond er det også fortsatt noen som ikke har svart på alle eventene, sjekk at du har svart på alle og gi oss evt en status om det ikke er mulig å svare ja eller nei. 

I disse stunder søker vi på nye tider i Telenor Arena, så vi håper vi får noen tider der den neste mnd. 

Tirs 7 jan

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Skadeforebyggende, pasningsøvelse 6v2 på en berøring og spill 6v6 med fire lag. 120 min + kveldsmat (muligens). 

Kl.18.30 - Trening TG.2. Tema: Skape og utnytte rom. Innhold: Posession, Hiffen, 4 lagsspill 120 min + kveldsmat (muligens). 

Ons 8 jan

Trening med 05-2: Jonas L og Preben. 

Tors 9 jan

SUP: Jonas, Ole, Ken Ole, Jacob, Gustav, Andreas, Ellef, Storm og Theo. 

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Pasningsøvelse med motstand 2v1/3v2 og spill 4v4 med fire lag. 90 min + rydde og evaluere. 

Kl.18.00 - Trening TG.2. Innhold: Posession, 1v1, 4 lagsspill 90 min + rydde og evaluere. 

Hosp til TG.1: Frithjof, Seb, Dani, William, Thomas, Henrik W og Os LJ. 

Fre 10 jan

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Pasningsøvelse 4v4+3, full skala pasningsøvelse mot et mål med motstand og spill 9v9. 90 min + rydde og evaluere. 

Lør 11 jan

Kl.12.00 - Trening TG.2. Innhold: Fotballgolf/tennis, Pasningsøvelse 4v4+3, spill på så stor bane som mulig. 90 min + rydde og evaluere. 

Krets: Jacob

Søn 12 jan

Kl.10.30 - Lag 3/4 vs Holmen i vinterserien på Risenga i Asker. Oppmøte kl.10.00. Tropp: Oliver, Nico P, Linus, Chris B, Chris S, Falk, Nicholas, Henrik A, Sanne, Anders, Jonas L, Preben, Mathias, Noah, Tobias og Henrik W

Kl.13.30 - Trening TG.1. Innhold: Video og taktisk gjennomgang i klubbhuset (45 min), pasningsøvelse 4v2, Taktisk trening 11v11 - tema fra video (overgang fra forsvar til angrep) og spill 11v11. Vi er ferdige da kl.16.30. 

Krets: Jacob


0 Kommentar

Uke 2 - Kamper søndag

Postet av Ullern Fotball den 4. Jan 2020

God start på året for begge grupper. Skade- og sykdomsfri er en åpenbar suksessformel for å bli bedre og her må vi sørge for å være best i klassen. Kle oss riktig til hver økt, men også utenfor banen slik at vi minimerer sjansen for å bli syk. I tillegg er det vitalt med 10 timer søvn og godt med mat og drikke hver eneste dag. 


UKE 2

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Adrian V, Mikkel S, Martin G

Ordensmenn denne uken TG2: Peter og Simeon  

Oppgaver: Pumpe 30 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Oppbyggende spill (ofte mot høyt press)

Tema TG2: Oppbyggende spil mot høyt press 

 

Mandag:

TG1 kl 17:45 (17:30) Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2, spill 4v4 (4-lags) + nedjogg 5 min

TG2 kl 20:30 (20:15): Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 5v2 og spill + nedjogg 

* styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Tirsdag:

Fri/egentrening

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

TG1 kl 16:45 (16:30): Ekstensiv oppvarming, oppbyggende øvelse, spill 6v6/7v7, nedjogg 5 min

SUP: Mikkel S, Herman V, Louis CM

Hosp til G04: OCK

TG2 kl 16:30 (16:15): Ekstensiv oppvarming, pasningsøvelse og spill 6v6 (3 lag) + nedjogg 5 min 

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Torsdag:

TG1 kl 18:00 (17:45): Intensiv oppvarming, fotballsprinter for hurtighet (6 5metere, 4 15 metere og 2 25 metere), spill 3v3 (12x1 min kamper, 3 min pause) + nedjogg 7 min. 

TG2 kl 19:30 (19:15): Intensiv oppvarming m prepp, 1v1 på mål, oppbyggende spill øvelse og spill 8v8/9v9 + nedjogg 

* Styrke bein kan gjennomføres etter trening

Fredag:

Fri

Keepertrening: Mikkel, Martin, Gantzel, Mads og Philip

* Styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

TG1 kl 09:30 (09:15) – Intensiv oppvarming med prepp, struktur 11v11, spill 4v4 (4-lags) + 20 min egentrening

Søndag:

TG2 10:30 til 11:30- trening for de som ikke er i kamptropp

Lag 1 vs Eik Tønsberg kl 10:30 i Valhall (oppmøte 09:30 ved den høyre benken)

Tropp: Martin G, Johannes, Ola, Sean, Varden, Udnæs, Lars, OC, Theodor, Støfring, Louis, Dugstad, Markus F

Lag 2 vs Asker 1 kl 13:00 på Ullernbanen (oppmøte 12:00 i garderoben)

Tropp: Mikkel, Olav, Trym, Martin E, Ludvig, Caspar, Shane, Markus F, Haakon, Bela, Due, Gaas, Fredrik R, Ole Martin

=> De som ikke blir tatt ut til kampene denne helgen spiller mot Snarøya neste helg.

* Styrke overkropp og bein kan gjennomføres 


‘The detail that separates the good from the best football players, especially at professional level, is brain. The most important muscle in football’


0 Kommentar

Uke 2 - kampfri

Postet av Ullern Fotball den 4. Jan 2020

Etter å ha fått en flott start på året med Valhall-kamper for alle tre satsningslag, er vi klar for mer. Ingen kamper denne kommende uka, men fire gode treninger. Ja, vi trener litt tidlig på lørdag, pga. andre faktorer enn bare når det passer best for guttene å trene (som trenerkapasitet, baneplass osv.). Og så må vi tåle å trene til litt "upassende" tider noen ganger, om vi skal bli gode i fotball. La meg sitere OL-vinner Daley Thompson: “I train twice on Christmas Day because I know the others aren’t training at all. It gives me two extra days.” Så skal vi selvsagt prøve å legge til rette for best mulige treningstider hver uke, både med tanke på dager og tidspunkt. 

Ellers håper jeg det ikke er altfor lenge siden man han kjørt basisprogrammet. Uansett er det fint å kjøre litt basis de dagene det er foreslått!

Vi i Ullern legger i disse dager ut filmer til inspirasjon til egentreningen. Abonner på vår Youtube-kanal, så får du med deg det som blir lagt ut. Trykker du på bjella, får du også varsel når vi legger det ut. https://www.youtube.com/channel/UCxQ6Hs4P8zWDYurTC9A1Xag 

Ukeplan TG3: 

Trening torsdag kl. 16:30-18:00

Ukens tema:

Omstillinger fra angrep til forsvar

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Mathias tar ut vester og kjegler før treningen. 

Trym og Opdahl tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker).

Jone tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Peder og Samuel tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Kristoffer tar ut vester og kjegler før treningen. 

Dyrland og Kristian tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Arkady tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Myhre, Cornelius og Lars tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 16:30-18:00 (oppmøte ferdig skiftet 16:25). Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Possession

·Spill på så stor bane som mulig (5v5-7v7)

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for basistrening eller egentrening på banen

Onsdag

Egentrening/fri
*fin dag for egentrening på banen og basistrening

Torsdag

KL. 16:30-18:00. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring

·Overtall/undertallsøvelse (2v1/3v2/4v3/4v2 osv.)

·Spill på så stor bane som mulig 

Sonetrening: Martin Ø, Sam

Fredag

KL. 16:00-17:30. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring 

·1v1/2v2/3v3

·Småbanespill (2v2-5v5)

Keepertrening: Mathias (kl. 16:00)

Lørdag

KL. 10:00-11:30: Trening for satsningsgruppene. 

Innhold: 

·Pasningsoppvarming  

·Possession-øvelse

·Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for egentrening/basistrening

Søndag

Egentrening/fri
*fin dag for basistrening


0 Kommentar

Uke 2 - Årets første kamp

Postet av Ullern Fotball den 4. Jan 2020

Første halve treningsuke tilbakelagt, nå til neste. Da er det duket for treningskamp igjen. Lørdag møter vi Skjetten hjemme. Det blir stas! Nå som vi nærmer oss seriestart med stormskritt, kommer vi etter hvert til å rullere mindre og mindre på startellever og spilletid for G19-laget. Når det er sagt, så vil man likevel få et kamptilbud. Vi skal ha treningskamper for G18 også, som man får spille med hvis man får lite spilletid for G19. Det skal også sies at vi på ingen måte hugger startelleveren i stein nå i januar - det vil absolutt være mulig å melde seg på i kampen om startplassene utover vinteren her nå. Så: Do your best!

Merk videomøte på søndag igjen. Info kommer!

Ukens tema:

Spill mot lavere press

Mandag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp/bevegelighetstrening

Tirsdag

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv) + skadeforebyggende 
 • Possessionøvelse
 • Rolletrening 
 • Spilløvelse: Spill mot lavere press

Onsdag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv) + EPE
 • 1v1
 • Spill: 9v9-11v11 min., 3 x 14 min. (Tema: Høyt press)

*fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp eller bevegelighetstrening

Fredag  

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball (keepere for seg selv)
 • Rolletrening (felles)
 • Spilløvelse: Spill mot lavere press
 • Cornere defensivt

Lørdag  

KAMP – Ullern vs. Skjetten, kl. 14:00 på CC Vest Arena. Oppmøte senest kl. 13:00 i garderobe 2. Tropp: Kommer! 

Søndag 

KL. 15:30: Videomøte

KL. 16:30-17:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Ekstensiv pasningsøvelse (rondo/firkant)
 • Fotballtennisturnering / spill for dem som har spilt < 45 minutter vs. Skjetten (9x1 min. 2v2-4v4)

0 Kommentar

Powered by: Bloc