INFO SKARA CUP

Postet av Ullern Fotball den 30. Jul 2019

Hei! Siden vi trenerne anså Larvik cup som en stor suksess på de aller fleste fronter, tenker vi å gjøre mye av det samme før og under Skara cup også. Det betyr at dette infoskrivet er ganske likt det forrige, så her bør det være en del kjent. Men likevel anbefaler jeg å lese det, for det er et par viktige detaljer å få med seg. Si ifra om det er noe helt essensielt som mangler!  

Angående det sportslige: Jeg og Muslim Akil Razzaq, bedre kjent som "Mush", har ansvaret for 07-kullet på denne turen. Mush kjenner kullet godt fra før, og gutta kjenner han. Jeg har hovedansvar for lag 1, mens vi kommer til å dele på ansvaret for lag 2 og lag 3 (det kan fort skje at noen av lagene spiller samtidig eller på ugunstige tidspunkt i sluttspillet). Lag 1 er valgt på samme grunnlag som i seriespillet, og de spiller 9-er i G13-klassen. Lag 2 og lag 3 er som i Larvik delt inn i to jevne lag, og spiller 7-erfotball i G12-klassen. Som i Larvik er dette først og fremst en tur hvor det sosiale er viktigst; vi skal ha det kult på cup sammen, både på og utenfor banen. Men de to første dagene er litt annerledes for dem som er på lag 1 kontra dem som spiller på lag 2 og lag 3. I billetten er det inkludert en inngang til Skara sommarland (som også har navnet på cupen), og der er det organisert slik at G13-klassen er i parken på fredag, og spiller kamper på lørdag. G12-klassen gjør det motsatte: Kamper på fredag og sommarland på lørdag. Her vil vi gjerne ha hjelp med å organisere turen til Sommarland! Om vi får med én voksen fredag med lag 1, og to voksne lørdag, skulle det være nok. 

På søndag spiller alle kamper, enten det er i A- eller B-sluttspill. 

 Laginndelingen er som følger:

Lag 1: Samuel, Martin Ø, Max, Mikkel BA, Elias, Albert, Nicco, Jone, Peder, N Mathias, Markus

Lag 2: Leon, Iver, Trym, Cornelius, Kristian K, Kasper, Lars, Filip RH, Martin FH, Peder T  

Lag 3: Dyrland, Myhre, Gaaserud, Viktor, Pavel, Mikkel K, Kristoffer, Johannes, Daniel M, Alex

N.B.: Det benyttes gressbaner på Skara. Ta med ett par gressko, eller i det minste sko med knotter, og evt. et par kunstgressko.

Her er kampoppsett for alle våre lag. Lag 2 heter Ullern 1 i P12-klassen, og lag 3 heter Ullern 2 i samme klasse. 

https://www.procup.se/cup/32990.htm?f=CLASS


Praktisk info: 

Vi sover på skole og reiser innover torsdag. Oppmøte er senest 17:00. Sindre Næss har allerede lagt ut tilstrekkelig info om reisen på Facebook. 

Øvrig info:

·        Vi sover på skole sammen. Anders og Mush sover sammen med guttene. Om det skulle oppstå noe som tilsier at vi trenger hjelp, så er det fint om 1-2 foreldre står klare til å bidra, om nødvendig overnatte på skolen.

·        Vi får middag torsdag kveld, frokost, lunsj og middag fredag og lørdag, og frokost og lunsj på søndag. Ta med matboks likevel, som det står i pakkelista. Kan godt hende man trenger litt påfyll under ei travel og aktiv helg! En liten matpakke til bilturen på torsdag vil nok være lurt også.

Pakkeliste:

·        Liggeunderlag/oppblåsbar madrass

·        Sovepose + evt. pute (anbefales!)

·        Toalettsaker

·        Håndkle

·        DRAKT, SHORTS og STRØMPER

·        FOTBALLSKO, gjerne to par.

·        Leggskinn

·        Matboks (anbefales!)

·        Drikkeflaske (får kjøpt en Ullern-flaske av Anders for 50kr ila. uka om du mangler)

·        Ullern-genser (rød)/Ullern-jakke (rød/sort). Denne skal vi bruke under oppvarming til kamp, men også når vi spiser fellesmåltid på skolen.

·        Mobiltelefon (se også kjøreregler litt lenger ned)

·        Nok tørt ombytte.

·        Lommepenger: Maks 200 kroner

IKKE nettbrett og bærbar PC eller noe sånt, om noen i det hele tatt tenkte tanken.

Kjøreregler (viktigst at spillerne leser denne!):

·        Vi er i Skara for å bedrive idrett, så vi avstår fra godteri og sukkerholdige drikker denne helga her. Ja, dette inkluderer kjeks, potetgull, boller, brus og is. Red bull og slike energidrikker er forbudt. Det som er tillatt: sjokomelk rett etter kamp (helst YT, da den inneholder mer protein), mellombarer eller new energy kort tid før kamp, nøttemiks. Det er mulig vi trenerne legger inn et lite vindu hvor vi setter av tid til litt godis og mobilspilling på lørdag kveld, om oppførselen er god. Det får dere spillerne da beskjed om. Man får også lov til å kjøpe seg én is per dag.

·        Mobiltelefon er forbudt når vi spiser sammen. Vi er her som et lag, og da er vi sosiale mens vi spiser.

·        Det oppfordres til et minimumsbruk av mobiltelefonen generelt. Om vi ser at enkelte blir for opphengt i telefonen sin, så vil vi trenerne konfiskere den for en periode.

·        Leggetid: I seng med lysene slukket 22:00.

·        Alle tidspunktene spillerne får av Anders og Jakob er absolutte, og vi vil alltid skrive det tidspunktet man senest skal starte noe. F.eks.: Hvis det står frokost kl. 08:00, betyr det at vi begynner å spise senest 08:00. Det samme gjelder for ALLE tidspunkter. Blir ikke tidspunktene overholdt, går det utover spilletid. à Klarer du ikke å møte til satt tidspunkt, må du gi beskjed til Anders eller Jakob på SMS (har du ikke numrene våre, så skaff deg dem. Står under kontaktinfo på hjemmesiden vår).

·        Det viktigste med turen er at vi alle skal ha det gøy og trives sammen. Det betyr at ingen skal bli utelatt fra noe som helst! Gjør ditt for at de andre skal ha det trivelig på tur, og vær den beste utgaven av deg selv for resten av laget.

·        Hvis det måtte oppstå noe i løpet av helga som du ikke synes er greit, så si ifra til Anders med en gang.


0 Kommentar

Uke 31

Postet av Ullern Fotball den 28. Jul 2019

Med alle mann alle omsider på plass går vi løs på siste treningsuke før høstsesongen er i gang. Vi kan si oss fornøyd med hvordan vi har startet opp, og forhåpentligvis kjenner folk allerede på Mandag at både bein og hode er i modus igjen. Noen solid kveldsøkter unna verste varmen gir oss også forhåpentligvis enda et gir opp!
Som varslet skal vi altså holde et fokus på det vi gjør med ballen i laget kommende uke, og spesielt Mandagens møte og økt vil i hovedsak dreie seg om det. Vi har tatt noen viktige steg her ila siste ukene, og det blir spennende å se om vi kan ta dette med oss i Onsdagens treningskamp mot Grorud.

FOM neste uke av igjen er vi over på våre vanlige treningsdager, med kampdag Torsdag og treninger Man, Ons, Fre og Søn.

Anbefaler også å tenke i gjennom hvordan få en god inngang til øktene nå som mange har ferie. Måltider dagen i gjennom, inntak av vann og at man ikke tilbringer de siste timene inn mot økt på å slikke sol feks.

Mandag 29.juli:
Spillermøte kl. 19:00
Trening fra kl. 20:00
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse 8v3
11v11 med coaching: Oppbygging og offensiv struktur
11v11: 3x8

Tirsdag 30.juli:
Trening kl. 20:30
Oppvarming
Possession: 4v4+3
Rolletrening: Individuelle fokusområder
5v5/7v7: 2x4 min

Onsdag 31.juli:
Ullern - Grorud. Oppmøte 18:00. Kampstart 19:00.

Torsdag 1.aug:
Trening kl. 10:00 - Restitusjon
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse
Konkurranse

Fredag 2.aug:
Egentrening/fri.

Lørdag 3.aug:
Egentrening/fri.

Søndag 4.aug:
Trening kl. 09:00
Oppvarming og skadeforebyggende
Possession: 4v4+3
11v11: Tema kommer
11v11: 2x8 min


0 Kommentar

Uke 31 - Nesten vanlig treningsuke

Postet av Ullern Fotball den 27. Jul 2019

Andre uke er straks i sving. Som forrige uke er vi ikke helt fulltallige og tilbake til normale uker helt enda, men fra og med neste uke er vi det. Neste mandag er også kampen mot Heming, så jeg håper det fungerer som en ekstra motivasjonsfaktor for å yte godt i den kommende uka. Som jeg tidligere har skrevet på Facebook håper jeg også disse tre siste ferieukene brukes på best mulig måte av dere som har ambisjoner utover det å prestere godt for JR2; mye søvn, riktig kosthold og optimal treningsmengde inkludert egentrening er altså det som menes her. 

Mandag blir det en litt annerledes trening. Mer om det senere 😊 Og torsdag til søndag er Anders og Gaja på Skara cup med 07 og 08, som er årsaken til at vi trener tidlig torsdag og sent søndag. Fint om dere også får inn ei egentreningsøkt på lørdagen der. 

Bytter utstyrsansvarlige neste uke. 

Utstyrsansvarlige:

Gusevik, Oma og Davidsen har ansvar for å ta ut ballene, telle dem og pumpe dem opp før trening.

Haugli har ansvar for å ta ut våre kjegler og vester før trening.

Jesper, Karlsen og Emil Varden har ansvar for å telle ballene, legge dem i nettet og ta dem med inn i ballboden etter trening (legges selvsagt i buret med låsen på). Bare ballene som det står TG2A/JR2 skal ligge i våre ballnett!

Nilsen har ansvar for å ta inn våre vester og kjegler etter trening. Av praktiske årsaker skal disse kjeglene sorteres etter farge, og gjerne vestene også! Bare kjeglene det står JR2 på skal vi legge i buret vårt.

Deres egne forventninger til dere selv i treningshverdagen (valgt på møtet fredag 8. mars):

 • 100 % innsats, fokus og trøkk
 • Engasjement og vinnervilje
 • Stille krav til hverandre 
 • Konstruktiv kommunikasjon (positivt treningsmiljø)
 • Effektive (ryddig og oppsetting av bane, være klare til øvelser fort)

Forventninger utenom selve treningen, for at treningene skal bli best mulig:

 • Nok søvn og hvile
 • Nok mat og drikke
 • Riktig bekledning til trening
 • Møte tidsnok
 • Sette seg mål for økta og evaluere seg selv i ettertid

Mandag

Kl. 10:00-11:30. Trening. Innhold:

 • Oppvarmingsøvelse
 • Deløvelse
 • Evt. enda en deløvelse / rolletrening
 • Spill: 9v9-11v11, 3x6-9 min. 

Tirsdag

Egentrening/fri

 • fin dag for bevegelighetstrening eller styrke overkropp

 

Onsdag

KL. 12:00-13:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Ekstensiv pasningsøvelse (firkant/rondo)
 • Spill: 2v2-4v4, 6x1-1,5 min.. Tema: Fra lavt til høyt press. 

Torsdag

KL. 10:00-11:30. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball + EPE og firkant 3x1 min.
 • Forsvar vs. angrep. Tema: Frispilling
 • ·Spill: Så stor bane som mulig. 3x7-12 min., avhengig av banestørrelse. Tema: Høyt press                    *Fin dag for egentrening etter økta, eller styrke bein. 

Fredag  

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening og tøying 

Lørdag  

Egentrening/fri

*fin dag for egentrening 

Søndag 

KL. 20:00-21:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming 
 • Firkant 4v1/3v1
 • Evt.: Taktisk repetisjon inn mot Heming-kampen
 • Spill: 2v2-4v4, 6x1 min.
 • Dødballer

0 Kommentar

J15: Ullern Fossum Jenter 2004 er klare for semifinale i B sluttspillet på Dana Cup!

Postet av Ullern Fotball den 26. Jul 2019

I sommervarmen i Danmark er Ullern Fossum Jenter 2004 på plass på Dana Cup i Hjørring og etter et litt ineffektivt gruppespill så ble det B sluttspill. Der har jentene nå tatt seg til semifinalen der du i kveld fredag møter Skogn IL kl.18.15. 

Vi ønsker jentene lykke til og kommer tilbake etter kampen. 


0 Kommentar

G19-2: Inn mot en spennende høstsesong etter flott vår

Postet av Ullern Fotball den 26. Jul 2019

Lagbilde etter en sterk borteseier mot ØHIL.

I løpet av en morsom vår har Ullerns G19-2-gruppe skaffet seg et meget godt utgangspunkt inn mot høsten, og kjemper på flere fronter.

Ullerns G19-2-gruppe har i år tre kamparenaer, da de i skrivende stund er så mange som 27 spillere i troppen. Guttene har deltatt i 8. div. herrer, OBOS cup og 2. div. junior. Etter halvspilt sesong er ståa som følger: 2. plass i 8. div., kvartfinale i OBOS cup og 1. plass i 2. div. junior.

- Jeg synes det har vært ekstremt bra, både når det gjelder i kamp og trening. Angående treninger har vi hatt bedre perioder enn andre og i kamp har det jo vært seier i alle kamper unntatt én (tap for Snarøya borte, 1-3). Det tror jeg vi kunne endret på og hatt "perfect record". Den kampen mot Snarøya dreide seg om litt slurv, sier lagets kaptein, Lukas Gallo.  

Resultatene i vår gjør at gruppa kan nå de resultatmålene de selv satte seg før sesongen, der det viktigste målet er opprykk fra 2. div. junior. Å vinne OBOS cup og rykke opp fra 8. div. er også veldig ønskelig, om alt skulle gå JR2s vei.

- Jeg håper høstsesongen kan bli enda bedre selv om vi mister noen viktige spillere. Men jeg er veldig sikker på at vi både rykker opp og tar OBOS, sier kaptein Gallo.

JR2 begynner høsten med OBOS-kvartfinalen borte mot Heming mandag 5. august. Deretter starter henholdsvis 8. div. og 2. div. i tur og orden. I sistnevnte liga er det våre naboer i ØHIL som ser ut til å bli den største utfordreren, som bare er bak oss på målforskjell. Det blir i alle fall en spennende høst, med mange kamper som forhåpentligvis kan friste Ullern-publikummet ned på CC Vest Arena for å følge våre JR2-gutter.


0 Kommentar

Uke 31 - frivillige treninger og Skara cup

Postet av Ullern Fotball den 24. Jul 2019

Da kjører vi på med ei «enkel» uke med frivillige treninger mandag og tirsdag, før vi drar på cup på torsdag. Innhold og tidspunkt for øktene kommer søndag kveld. Begge treningene er frivillige, med påmelding til Anders senest kl. 12:00 samme dag. TG3-spillere er også velkomne, om de ønsker å delta på disse. Siden vi har mye baneplass er det fullt mulig vi drøyer økten så lenge vi kan, så jeg anbefaler guttene å sykle/gå til trening og hjem igjen. Torsdag reiser vi som sagt på Skara cup. Her kommer alt av info på Facebook, så følg med der de nærmeste dagene 😊

Ukeplan TG3: 

Sommerferie! Ingen treninger. 

Ukens tema:

Varierer fra økt til økt. 

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Mikkel BA tar ut vester og kjegler før treningen. 

Max og Kristian tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker).

Martin Ø tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Sebby, Elias og Markus tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Martin FH tar ut vester og kjegler før treningen. 

Arkady og Hugo tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Johan tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Herman JC, Olav og Sondre tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL: 15:00-16:30. Frivillig trening. Påmelding til Anders på tekstmelding innen kl. 12:00 samme dag. 

Innhold:

 • 1v1
 • Omstillingsspill/1v1-4v4-øvelse
 • Spill

Tirsdag

KL: 15:00-16:30. Frivillig trening. Påmelding til Anders på tekstmelding innen kl. 12:00 samme dag. 

Innhold:

 • Firkant
 • Possession
 • Spill

Onsdag

Fri/egentrening

Torsdag

Avreise Skara-cup. Info kommer på Facebook!

Fredag

Skara cup.

Lørdag

Skara cup.

Søndag

Skara cup (og hjemreise).

 


0 Kommentar

Uke 30-31 - Norway Cup

Postet av Ullern Fotball den 23. Jul 2019

Da er sommercupen rett rundt hjørnet og vi gleder oss stort!

Under finner dere laginndeling, ukeplan og kampoppsett. Det skal bli meget varmt utover uken så utrolig viktig å ikkje oppholde seg i solen i timesvis, drikke nok vann (med elektrolytter/salt) og spise nok slik at energilagrene er fulle når kampene sparkes i gang!


Tropp lag 1: Mikkel S, Fredrik D, Martin E, Trym M, Ola R, Johannes A, Ludvig L, Henrik G, OCK, Herman U, Markus F, Theo HV, Fabian G, Thomas SD, Herman V, Thomas S + Sean BA


Tropp lag 2: Myhre, Gantzel, Erlend, Leo B, A Aasen, Otto N, William A, Oskar, Olav S, A Bull, Theo R, Haakon U, Victor,  Markus,  Peter F,  Peder 


Uke 30


TG 1 & 2 

Utstyrsansvarlige: Alle!

Torsdag kl 20:00 - Skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2, spill stor bane

Fredag kl 11:00 - Innhold kommer

Lørdag kl 11:00 - Innhold kommer


TG2 trener på CC vest torsdag og lørdag. Og på gamlebanen på fredag. 


Kampoppsett lag 1: 

05.1 vs Hafslo på Furuset bane 2 kl 16:10 søndag

05.1 vs New York på Ekeberg bane 29 kl 10:50 mandag

05.1 va Tertnes på Ekeberg bane 36 kl 09:00 tirsdag 


Kampoppsett lag 2: 

05.2 vs Karmøy på Abildsø bane  kl 16:10 søndag

05.2 vs Bremnes på Ekeberg bane 32 kl 15:10 mandag

05.2 vs Moingen på Ekeberg bane 35 kl 09:00 tirsdagTogheter

Everyone

Achieves             

More


0 Kommentar

Uke 30 - Høstsesongen i gang!

Postet av Ullern Fotball den 19. Jul 2019

Vi er på gang igjen! Håper alle har hatt noen fine uker, og ikke minst gleder seg til å fortsette der vi slapp. Vi skal ha to solide treningsuker før det står seriekamp i ukeplanen igjen, og forberede oss til å angripe en spennende høst sammen. I disse ukene skal vi friske opp rundt vår måte å spille på i ulike spillfaser, med spesielt fokus på vårt offensive spill. I tillegg skal vi gjennomføre en treningskamp, som vil spilles Onsdag 31. Juli. Ser frem til å gå løs på treningsfeltet med dere igjen, og som alltid skal vi ha 100 % kvalitet i hvert minutt vi trener - sørg for å være klar for å bidra til det.

Vi skal også gjennomføre et spillermøte i slutten av uken, eller i starten av neste - oppdaterer fortløpende. 

Mandag 22.juli:
Trening kl. 10:00
Oppvarming og skadeforebyggende
Possession: 4v4+3
3v2/4v3: 3x5 min
7v7/9v9: 2x6 min

Tirsdag 23.juli:
Trening kl. 18:30
Oppvarming: Prepp + EPE (9x30+3)
Possession: Pressøvelse
8v8/11v11: 3x12 min

Onsdag 24.juli:
Egentrening/fri.

Torsdag 25.juli:
Trening kl. 18:00
Oppvarming og skadeforebyggende
Rolletrening: Relasjonelle fokusområder
5v5/7v7: 4x3 min

Fredag 26.juli:
Trening kl. 10:00
Oppvarming: Prepp + EPE (9x30+3m)
Possession: 4v4+3
8v8/11v11: 3x15 min

Lørdag 27.juli:
Egentrening/fri.

Søndag 28.juli:
Egentrening/fri.


0 Kommentar

Uke 30 - oppstart

Postet av Ullern Fotball den 18. Jul 2019

Da var vi tilbake igjen. Nå starter oppkjøringen inn mot det som har alle forutsetninger for å bli en spennende og morsom høstsesong. Jeg håper vi har ladet batteriene godt og kanskje fått inn noen egentreninger i løpet av sommerferien. For det kommer noen krevende måneder og kamper som vi bør være så godt som mulig forberedt på! Husk at vi spiller mot Heming allerede på mandag om to uker, altså 5. august! 

Månedens spiller for juni tar vi så fort som mulig. Minn meg på det, i fall det blir glemt 😉

Vi venter et par uker til før vi endrer utstyrsansvarlige, om dere lurte. 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Utstyrsansvarlige:

Gusevik, Oma og Davidsen har ansvar for å ta ut ballene, telle dem og pumpe dem opp før trening.

Haugli har ansvar for å ta ut våre kjegler og vester før trening.

Elde, Jesper, Karlsen og Emil Varden har ansvar for å telle ballene, legge dem i nettet og ta dem med inn i ballboden etter trening (legges selvsagt i buret med låsen på). Bare ballene som det står TG2A/JR2 skal ligge i våre ballnett!

Nilsen har ansvar for å ta inn våre vester og kjegler etter trening. Av praktiske årsaker skal disse kjeglene sorteres etter farge, og gjerne vestene også! Bare kjeglene det står JR2 på skal vi legge i buret vårt.

Deres egne forventninger til dere selv i treningshverdagen (valgt på møtet fredag 8. mars):

 • 100 % innsats, fokus og trøkk
 • Engasjement og vinnervilje
 • Stille krav til hverandre 
 • Konstruktiv kommunikasjon (positivt treningsmiljø)
 • Effektive (ryddig og oppsetting av bane, være klare til øvelser fort)

Forventninger utenom selve treningen, for at treningene skal bli best mulig:

 • Nok søvn og hvile
 • Nok mat og drikke
 • Riktig bekledning til trening
 • Møte tidsnok
 • Sette seg mål for økta og evaluere seg selv i ettertid

 

Mandag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Ekstensiv pasningsøvelse (firkant 4-6v2, 6x1,5 min.)

·Spill: 2v2-4v4, 6x1-1,5 min.

Tirsdag

KL. 20:00-21:30. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Ekstensiv pasningsøvelse (possession/rondo)

·Spill: 9v9-11v11, 3x6-9 min. 

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening eller styrke overkropp

Torsdag

KL. 17:30-19:00. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Forsvar vs. angrep. Tema: Forsvar og angrep av boks

·Spill: 2v2-4v4, 6x1-1,5 min.

*Fin dag for egentrening etter økta

Fredag  

KL. 17:00-18:30. Trening. Innhold:

·Intensiv oppvarming med og uten ball + 3x1 min firkant 3v1-4v1

·Omstillingsspill 2v2-3v3

·Spill: 9v9-11v11, 3x9-12 min.. Tema: Høyt press

*Fin dag for styrke bein etter økt.

Lørdag  

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening og tøying 

Søndag 

KL. 18:30-20:00. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming 

·Rolletrening

·Spill: 2v2-4v4, 6x1-1,5 min.


0 Kommentar

Oppstart uke 31

Postet av Ullern Fotball den 17. Jul 2019

1 august begynner de obligatoriske treningene igjen for TG.1 og 2, mens TG.3 som kjent følger skolens ferier. 

Lørdag 3 aug

Fri/egentrening

Søndag 4 aug

Kl.12.00 - Trening TG.1 evt lag 1 kamp. Vi prøver å få til 11v11 spill her, mest sannsynlig en internkampvariant med de Jr 2erne som ikke spiller kamp på mandagen. 0 Kommentar

Uke 30 og Norway Cup

Postet av Ullern Fotball den 15. Jul 2019

Da har vi alle hatt en velfortjent pause fra hverandre, men jeg håper at mange har benyttet sjansen til å kose seg med fotballen også mens vi har hatt fri fra fellestrening. Fra 25 juli er vi igang med obligatoriske treninger igjen, men allerede mandag 22 juli er det muligheter for de som er klare. 

Tropper og link til kampoppsettet for Norway Cup uken ligger i arrangementet Norway Cup på Facebooksiden vår. Husk at kamper kan bli endret på både når det gjelder sted, dag og tid, så pass på å sjekke dagen før at du har kontroll. Oppmøte som vanlig 30 min før kampene ved banen i hvit drakt. Vi har med reservedrakter i tilfelle like farger. 

Når første økt blir ETTER Norway Cup avhenger litt av hvor langt vi kommer med de ulike lagene, så det kommer vi tilbake til etterhvert. 

Fredag 26 juli 

Kl.19.00 - Trening TG.2. Hullebergmyra. Innhold: Pasningsøvelse og spill. 

Kl.19.00 - Trening TG.1. Innhold: Pasningsøvelse og spill. 

Lørdag 27 juli

Kl. 13.00 - Trening TG.2. Innhold: Skadeforebyggende, pasningsøvelse og spill.

Søndag 28 juli

Norway Cup starter!

Tropp Ullern 1: Andreas, Brage, David, Ellef, Emil, Estin, Gustav, Jacob, Storm, Tollef, Victor E
Kamper Ullern 1:
https://results.cupmanager.net/6339495,2019,nb/team/21867807/matches

Tropp Ullern 2: Adrian SV, Alex, Benjamin, Dani, Edvard, Elias, Jonas GP, Philip FB, Sebastian, Thomas, William
Kamper Ullern 2:
https://results.cupmanager.net/6339495,2019,nb/team/21867813/matches

Tropp Ullern 3: Anders, Christoffer S, Henrik EW, Jonas L, Mathias, Ole, Oscar LJ, Philip S, Preben, Tobias, Linus
Kamper Ullern 3:
https://results.cupmanager.net/6339495,2019,nb/team/21867811/matches

Tropp Ullern 4: Falk, Henrik A, Herman A, Jens SJ, Nicolai P, Noah, Oliver, Rasmus, Christoffer B (søndag), Ludwig, Amund, Nicholas (tirsdag til fredag)
Kamper Ullern 4:
https://results.cupmanager.net/6339495,2019,nb/team/21867809/matches0 Kommentar

Ullern Fotball søker trenere

Postet av Ullern Fotball den 8. Jul 2019

Er du en trener som brenner for spillerutvikling, ønsker å være en positiv faktor i barn og ungdoms oppvekst, er opptatt av egenutvikling, og drømmer om å bidra til utvikling av toppspillere? Om svaret er ja på ett eller flere av disse spørsmålene er Ullern klubben for deg!

Vi etterstreber et optimalt spillerutviklingstilbud for samtlige alderstrinn fra 5 år og oppover. Gjennom alderstrinnenes organisering, og ikke minst aktivitetsinnhold, strekker vi oss alltid mot denne målsettingen. Det gir et engasjert, nysgjerrig og endringsvillig trenerteam som jobber sammen mot felles mål.

Som vår bydels største fritidstilbud for barn og ungdom, handler Ullern likevel om mer enn spillerutvikling. Vi forsøker å bevise at et ambisiøst opplegg for spillerutvikling kan gå hånd i hånd med et arbeid for å ha flest mulig barn og ungdom aktive i fotballen. Ferdigheter skal ikke ekskludere deg fra et ønsket treningstilbud i Ullern, og vi tar alle spillernes fotballtilbud på alvor. Vi har tro på at uansett hvor mye tid du ønsker å investere i ditt fotballtilbud, finner du glede i å utvikle deg og oppleve mestring i idretten din.

Med yrkesendringer, studiesemestre utenlands, foreldrepermisjoner, og det som verre er i vår stab, er muligheten tilstede for å bli en del av et utviklende og trivelig trenerkollegium i Ullern. Vi er en stor klubb med mye aktivitet fra senior til 5-åringer med mulighet for å tilby både små og store deltidsstillinger avhengig av hvor mye tid du vil og kan bruke på trenergjerningen. Ullern holder til rett ved Bjørnsletta T-banestasjon og er enkelt å komme seg til fra hele Oslo. 

Ta kontakt med sportslig leder på magne.aarvik@gmail.com0 Kommentar

Powered by: Bloc