MSB slår Holmen!

Postet av Ullern Fotball den 30. Apr 2019

Det har vært mange tøffe og tette kamper mellom Holmen og Ullern de siste årene som har gitt god underholdning og mange minneverdige øyeblikk. Vi husker spesielt 5-0 seieren 12. september 2015 hvor Ullern leverte en forrykende høstsesong og holdt plassen i daværende 2.divisjon. Holmen gikk den andre veien og har siden da forvillet seg ned i 4.divisjon og har byttet ut så å si samtlige personer på og utenfor banen rundt A-laget sitt. Tidligere Ullerntrener Ole Morten Kristiansen satt i dag på benken til Holmen selv om det så litt ut som at han ønsket å sitte på Ullernbenken i stedenfor. 

Kampen starter med et helt sinnsykt selvmål fra midtbanen akkurat i det klokken slår 1 minutt og Ullern går opp i ledelsen 1-0.Resten av omgangen har Holmen mye ball og skaper 2-3 store målsjanser, mens Ullern må nøye seg med noen sporadiske overgangsmuligheter. I andre omgang skal kampbilde snu, men først skulle Holmen utligne etter ca 10 min av andre omgang. Derfra og ut er Ullern det klart beste laget og skaper veldig mye farligheter rundt boksen til Holmen og det er særdeles fortjent når Peder Bakken (debutant) blir matchvinner 15 min før slutt med et langskudd i lengste hjørnet etter strålende angrepsspill fra det unge Ullernlaget!


Vi takker Holmen og dommertrioen for kampen!


P.S Gøy å se Torbjørn Rosvoll aksle Ullerndrakten igjen!


0 Kommentar

MSA: NM runde 1 på onsdag

Postet av Ullern Fotball den 29. Apr 2019


Onsdag 1. mai kl. 15:00 står Håkon Helland Hoseth (bildet) og resten av A-laget klare til å gi alt og mere til i første NM-runde mot Oppsal. Siden Oppsal langt på overtid er i ferd med å få nytt kunstgress, spilles kampen på KFUM arena.

I 2018-sesongen var Oppsal i samme 3.-divisjonsavdeling som oss. Laget gjorde mer eller mindre rent bord i serien, noe som resulterte i velfortjent opprykk og spill i 2.-divisjon i år. 

Gutta våre er helt klart revansjelystne etter fjorårets to seriekamptap mot Oppsal og NM-tapet mot Stabæk. De er også imponert, inspirert og motivert av juniorlagets NM-seier mot Stabæk i sin runde 1 forrige uke! 

Vi håper mange av klubbens støttespillere møter opp på Ekebergsletta for å hjelpe laget med å vinne kampen på banen og klubben til å vinne tribunen. 

Laget og trener Didrik er godt forberedt på hva vi har i vente: Et godt og robust lag i 4-4-2 som kommer til å stå opp i duellspillet. De liker å angripe i korridorene og scorer mye etter pasninger og innlegg fra disse områdene. Det er et lag som er godt organiserte og spiller en ganske tradisjonell 4-4-2 med splitt av de to sentrale, kanter som utfordrer 1v1 eller drar seg innover i banen og får overlapp fra back. Stoppere som crosser og to hardtarbeidende spisser som har levert mye mål i fjoråret.

Linker til referater fra siste kamper mot Oppsal:

- Pre-season: 2018: https://ullern.no/index.php/fotball-hovedmeny/nyheter-arkiv/9059-msa-ullern-6-1-oppsal

- Vårkamp 2018:   https://ullern.no/index.php/fotball-hovedmeny/nyheter-arkiv/9292-msa-knepent-tap-mot-serielederen 

- Høstkamp 2018:   https://ullern.no/index.php/fotball-hovedmeny/nyheter-arkiv/9471-msa-0-2-mot-oppsal  


0 Kommentar

Uke 18

Postet av Ullern Fotball den 28. Apr 2019

En vel blåst uke avsluttes med et godt møte og en økt av god kvalitet i går kveld. Så moro som 1 runde NM endte opp med å bli, er det nå dags for å rette blikket fremover. Nå har vi evaluert oss selv, og forsøkt å være konkrete på hva vi skal gjøre for å skape flere gode opplevelser for oss selv. Dere virker også å være samlet i at mye av ansvaret ligger hos spillerne, og deres evne til å ta tak i hverandre. La denne uken være en start for å være "10" på de punktene du ikke har vært det hittil, og ha i bakhodet at hva enn av ubehag det måtte medføre for deg handler det om å levere for laget her. Vi trenere er helt sikre på at det vil være et godt steg i riktig retning for oss!

En utfordring vi ikke rakk å snakke noe om på møtet i går er at sesong innebærer at vi er spredt noen dager, og trener med et færre antall. Dette skal ikke påvirke mentaliteten vår, eller gjennomføring av noen av punktene våre.

Start i dag!


Mandag 29.april:

Trening kl. 18:30.
Oppvarming: prepp
Rolle: 6v6 med pressesoner
6v6: 2x5 min (De som skal spille MSB går av)
5v5: 2x5 min
Rolle: Individuelt

Lag 2: Tobbe, JF, Casper, Emil V, Jon

Tirsdag 30.april:
Egentrening/fri. 

Onsdag 1.mai:
Trening kl. 09:30
Oppvarming
Rolletrening: Individuelle fokusområder
8v8/11v11: 3x5 min 

Torsdag 2.mai:
Bærum - Ullern. Oppmøte 19:15. Kampstart 20:15. 

Fredag 3.mai:
Trening kl. 17:00.
Restitusjon
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse
Possession 

Øvrige:
Rolletrening individuelt
5v5/8v8

Lørdag 4.mai:
Egentrening/fri. 

Søndag 5.mai:
Video kl. 11:00.
Trening fra kl. 12:00.
Oppvarming
Rudis pasningsøvelse
11v11:Taktisk tema fra video
8v8/11v11:2x8 min 


0 Kommentar

Uke 18

Postet av Ullern Fotball den 28. Apr 2019

Første uka etter påske er vel gjennomført og det er deilig å være godt i gang igjen. Jeg minner om at vi må følge reglene om å være klare (leggskinn og alt mulig utstyr på) senest 5 minutter før treningsstart.

Mandag 29. april

TG1
Kl. 16:30: Restitusjonsøkt

TG2
Kl. 18.45: Oppvarming med ball, skadefor, avslutninger, 4-lagsspill.

Tirsdag 30. april

TG1
Fri / egentrening

TG2

Kl. 18:30: Ekstensiv oppvarming, firkant/pressøvelse, spill mot ett mål, spill på stor bane.

TG3
Kl. 18:45 (18:00) - kamp for lag 4: Ski - Ullern på Ski kgress (Idrettsveien 35B, 1400 Ski). Forfall til Victor.

Onsdag 1. mai

TG1
Kl. 12:30: Prep, pasningsøvelse (firkanter), spill på mellomstor bane
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 2: Ready - Ullern på Voksen kgress. Tropp kommer.

TG2
Kl. 19:00 (Hullebergmyra): Prep, firkanter, 1v1 omstillingspill, spill.
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 2: Ready - Ullern på Voksen kgress. Tropp: Erling, Trond, Viktor, HF, Moritz, Philip, Ivers, Jens, Jo, Peter, Simen, August, Casper, Jonatan, Kloster, Sigurd.

Torsdag 2. mai

TG1
Fri / egentrening

TG2
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 3: Ullern - Røa på hjemmebane. Tropp: Jesper, Samson, William, HF, Moritz, Lukas, Avin, Dawid, Kloster, Fredrik, Trond, Viktor, Martin, Niko S, Nicolai G, Jasper, Johannes. 

TG3
Kl. 16:30: Vanlig økt på den gamle banen

Fredag 3. mai

TG1
Kl. 16:30 (Hullebergmyra): Innhold kommer.

TG2
Kl. 17:00: Restitusjonsøkt for lag 2 og 3: Fotballgolf, firkanter og fotballtennis. Økt på gamlebanen.

Lørdag 4. mai

TG1
Fri / egentrening

TG2
Fri / egentrening

Søndag 5. mai

TG1
Kl. 14:00: Innhold kommer.

TG2
Kl. 15:40: Innhold kommer

Kl. 18:30 (17:30) - kamp for lag 3: Frigg - Ullern på Marienlyst kgress. Tropp: HF, Samson, Dawid, Avin, Tidemann, William, Nicolai G, Niko S, Jesper, Lukas, Fredrik, Martin, Kloster.


0 Kommentar

Ukeplan uke 18

Postet av Ullern Fotball den 28. Apr 2019

Forsøker oss på en ny uke. Uken som gikk inneholdt to økter og to kamper. En god del likheter mellom de to kampene vi spiller mot henholdsvis Heming og Hasle-Løren. Vi gjør gode førsteomganger, for så å miste initiativet, bli trykt tilbake i banen, satt under press og i begge kampene glipper poengene helt mot slutten. 

Vi går inn til kampen mot Heming som antatte underdogs (Heming klare favoritter), men innsatsen er på topp fra første spark på ballen og vi spiller en helt jevn omgang. Vi havner tidlig under i 2. omgang, men får jobbet oss tilbake og får 1-1 midtveis på en av våre få visitter på Hemings halvdel. 1-2 sitter etter ett av våre utallige balltap på egen halvdel, hvor tilslutt Josefine må strekke våpen etter å ha holdt oss inne i kampen på bemerkelsesverdig vis med den ene redningen etter den andre. Vi gjør uansett en mer enn godkjent kamp mot et lag som, sammen med Korsvoll, har meldt seg på et nivå de mer enn behersker. 

På lørdag løsner det endelig offensivt, i alle fall i større grad enn tidligere. Vi leder 3-0 tidlig i 2. omgang, etter å ha hatt brukbar kontroll i den første omgangen, men som jeg har nevnt tidligere, så må vi bl.a bli flinkere til å identifisere (potensielle) problemer og få justert deretter. Denne gangen var det bortelagets nr. 9 som stod bak alt de hadde å komme med, men da vi ikke evnet å håndtere henne, fikk hun egenhendig slept laget sitt tilbake til 3-3. Surt (sa reven), men godkjent 1. omgang, så må vi lære oss, eller øve på å, prestere over 2x35 min. 

1 kamp denne uken, torsdag hjemme mot Ready. 

Mandag, 15.00 - 16.30. Oppvarming m/styrke, possession eller omstilling, spill

Tirsdag, 18.45 - 20.15. Oppvarming, avslutninger, spill

Onsdag, 15.00 - 16.30. Oppvarming m/styrke, possession, spill. 

Torsdag, seriekamp borte mot Ready. Oppmøte kl 19.45 på "Gressbanen".  


                                                   (Vinneren av lørdagens straffekonk)


0 Kommentar

MSA: Årets første seier

Postet av Ullern Fotball den 28. Apr 2019


Ullern - Ready 2-1 (2-0)

2. min 1-0 ved Finn Badou Jor, 8. min 2-0 ved Lars Jensen Austnes, reduseringen kom i det 85. min.

Ullern stilte med følgende lag; Johan Halvorsen Mork, Tobias Løken, Espen Lindøe, Eivind Stender, Henry August Isegran, Joakim Emilsen Schreuder, Håkon Helland Hoseth, Johannes Bakken Dieserud, Nyemah Roman Brownell, Lars Jensen Austnes, Finn Badou Jor (Sigurd Semlitsch 78 min)


Dagens Ullerngutt ble Lars Jensen Austnes som premieres med en middag for to på Kaktus mat og vinhus.

Til venstre i bildet under.


Vi tok en prat med hovedtrener Bjella etter 2-1 seieren mot Ready.

- Da var den første seieren et faktum, hvordan oppsummerer du kampen?
Det ble et nabooppgjør som ble litt mer spennende enn det vi håpet på i sluttminuttene. Vi får en virkelig god start og scorer tidlig i første omgang. Spillemessig spiller vi nok vår beste omgang til nå. Vi lykkes tidvis veldig godt med kampstrategien vår og jeg mener vi har fullstendig kontroll frem til noen minutter før pausen med unntak av en kjempesjanse der Mork redder mesterlig. Ready har noen fine kombinasjoner i mellomrommet uten at det blir spesielt farlig. Vi starter også andre omgang bra og burde punktert kampen med en 3-0 scoring i løpet av den første timen. I det 85 minutt får Ready en sen scoring og får naturligvis troen på at det er mulig å ta med seg poeng, noe som fører til at de flytter opp mye folk og vi får et kampbilde der vi selv er mest opptatte av å holde tett bakover.

- Noen spillere du vil trekke frem i dag?
Først og fremst er dette en veldig flott laginnsats. Vi trenger at samtlige 11 spillere har samme forståelse og lojalitet til strategien og først da legger til rette for at enkeltspillere kan utrette det lille ekstra. Jeg synes det er spesielt to spillere som spiller sine beste minutter til nå. Lars som ble kåret til BB viser i dag hva som bor i han. Gode ferdigheter 1v1 offensivt, en veldig fin høyre fot. Den andre spilleren jeg vil trekke frem er Stender, han står virkelig frem i duellspillet i dag og jeg tror ikke han taper en eneste duell i lufta. Når jeg tenker meg om er det mange andre jeg kan trekke frem. Resten av B4 var veldig solid i dag, spesielt er de gode til å sikre for hverandre når en støter ut av leddet, noe som er helt avgjørende for å ikke slippe inn mål etter åpent spill, midtbanen fremstår trygg med ball og sammen med begge kantspillerne legger de ned mange meter og et godt stykke arbeid. Finn scorer igjen i sin tredje kamp på rad.

- Det var mange tilskuere på kamp i dag, litt ekstra gøy med mye folk?
Ja absolutt. Vi setter veldig stor pris på at det kommer mange å støtter oss og jeg tror spillerne også synes det er litt ekstra gøy med unge Ullernspillere som lager liv og heier dem frem. Dette ble en seier som tilhører alle i klubben.

- Det er ikke lange pausen dere får, allerede til onsdag venter Oppsal i cupen. Hva venter oss i den kampen?
Et godt og robust lag i 4-4-2 som kommer til å stå opp i duellspillet. De liker å angripe i korridorene og scorer mye etter pasninger og innlegg fra disse områdene. I fjor rykket de fortjent opp med solid margin til 2.divisjon og de kommer nå fra en uavgjort kamp mot Kjelsås. Det er et lag som er godt organiserte og spiller en ganske tradisjonell 4-4-2 med splitt av de to sentrale, kanter som utfordrer 1v1 eller drar seg innover i banen og får overlapp fra back. Stoppere som crosser og to hardtarbeidende spisser som har levert mye mål i fjoråret.
Vi gleder oss til å måle krefter i denne kampen.0 Kommentar

Uke 18 - mye kamper

Postet av Ullern Fotball den 28. Apr 2019

Vi går inn i en hektisk måned med mye kamper og diverse helligdager, skole, osv. Det betyr bare igjen at søvn, mat og drikke er avgjørende for å være uthvilt når en kommer på fotballtrening slik at det blir en god opplevelse og ikkje et ork. 

Reiseplanlegging mandag: Anbefaler tog for spillerne fra Lysaker. Om en skal kjøre så bør en komme seg avgårde seinest 15:45 slik at en er sikker på å være på plass til 17:00.

UKE 18

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Ludvig L, Theo HV, Theo R

Ordensmenn denne uken TG2: Aasen og Bela 

Oppgaver: Pumpe 24 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Spill på offensiv halvdel – mot lavtliggende motstander


Mandag:

Adidascup: Strømsgodset vs 05.1 kl 17:45 på Gulskogen - Øvre Eikervei 25 (oppmøte seinest 17:00)

Tropp: Mikkel S, Johannes A, Ludvig L, Fredrik D, Olav S, Sean BA, Markus F, OCK, Henrik G, Theo R, Thomas SD, Thomas S, Theodor HV

TG2 kl 16:30 (16:20) på Hullebergmyra: Oppvarming med ball, 5v2 posessiondel og spill på så stor bane som mulig (taktisk tema: høyt og lavt press). 

Tirsdag:

Egentrening/fri

*Styrke overkropp

Onsdag:

Adidascup: 05.1 vs Norderhov kl 11:00 (oppmøte 10:00 i klubbhuset)

Tropp: Mikkel S, Johannes A, Ludvig L, Fredrik D, Olav S, Sean BA, Markus F, OCK, Henrik G, Thomas SD, Thomas S, Theodor HV, Theo R, Shane V, Fabian G, Fredrik D, Jacob F, Tollef G, Jonas GP

TG2 kl 13:00 (12:50) på Hullebergmyra: Intensiv oppvarming med prepp, passningsøvelse og småbanespill med turnering. 

Torsdag:

Egentrening m/ball eller fri

Fredag:

Keepertrening kl 16:30 for Magnus og Nico

TG2 kl 17:00 (16:50)

TG2 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 1v1 og 2v2 øvelser omstillingsspill + spill på så stor bane som mulig (taktisk tema: Høyt og lavt press) 

TG1 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, spill 11v11 med coaching Tema: Etablert angrep mot lavt press

TG1 kl 18:30 (18:20)

Lørdag:

1.div: 05.1 vs Grei kl 12:30 (11:30 i garderobe 1)

Tropp: Mikkel, Johannes, Trym, Sean, Ludvig, Dugstad, Gaas, Markus F, Theodor HV, Schneidt, Thomas Due, Herman Varden, Fabian, Thomas Støfring 

Trening TG2 kl 12:00 (11:50) på Hullebergmyra - Oppvarming med og uten ball, Forsvar vs Angrep med fokus på høyt og lavt press og spill på så stor bane som mulig (2x12min)

Søndag:

Egentrening m/ball eller fri

*Styrke: bein kan dere gjøre denne dagen


'The fastest way to lose your focus is to be impressed by your own performance'0 Kommentar

Uke 18 - Tidlig økt onsdag

Postet av Ullern Fotball den 27. Apr 2019

Da er vi gått en aldri så liten evighet uten tellende kamper og gleder oss til å sette igang igjen seriespillet for alle lag. 

1 mai er på onsdag og da trener vi litt tidligere på dag enn normalt så dere får resten av den dagen fri. 

Været blir stadig finere og mulighetene for å drive egentrening eller spille flere sammen på CC Vest eller Hulleberg finner dere i baneplanen som ligger ute øverst på høyresiden i menyen her på nettsiden. Fint å sjekke når en har muligheten til å gjøre det ekstra arbeidet som må til om en har ambisjoner om å bli ekstra god. 

Merk også at med ulike kampdager så blir det mange ulike økter å forholde seg til, så les ukeplanen godt og sjekk den jevnlig for endringer som kan oppstå. 

Ellef er herved den ubestridte straffekongen, så får vi se om han får tillit også når vi får straffe i vanlig kamp ;) 

Mandag 29 april

Kl.15.00 - TG.1 (de som rekker det): Videoanalyse gjennomgang i klubbhuset. 

Kl.15.00 - Trening TG.2 Hullebergmyra. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse og spill. 

*Egentrening med ball, styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Tirsdag 30 april

Kl.16.30 - Trening TG.1 (de som ikke spiller lag 2 kamp). Innhold: Pasningsøvelse 3v1 3X2 min, Rolletrening - skåre mål og spill 3v3 12X2 min. 

Kl.20.15 - Lag 3 vs Røa på Røa. Oppmøte kl.19.30. Tropp: Olli, Tobias, Nour, Chris B, Tobias, Preben, Chris S, Jonas L, Linus, Henrik, Philip S, Oscar LJ, Anders

Kl.20.15 - Lag 2 vs Vålerenga på CC Vest. Oppmøte kl.19.30 i gard 2. Tropp: Ole, GP, William, David, Philip, Adrian, Benjamin, Estin, Elias, Dani, Seb og Malla. 

Onsdag 1 mai (skolefri)

Kl.11.15 - Trening TG.1 på Hullebergmyra. Innhold: Skadeforebyggende, pasningsøvelse 5+1vs3 og struktur/spill 9v9 45 min. Spillermøte i klubbhuset etter økten. Vi er ferdige ca 14.30 denne dagen. 

Kl.12.30 - Trening TG.2 (de som IKKE spilte i går) på CC Vest. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse, 2v2 omstillingsspill og spill 5v5/7v7. 

Torsdag 2 mai

Kl.15.30 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse, Rolletrening - skåre mål og spill 6v6/7v7. 

Fredag 3 mai

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Pasningsøvelse 4+1 vs 2 og spill 9v9. 

Lørdag 4 mai

*Egentrening, styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Søndag 5 mai

Kl.14.00 - Trening TG.1 og 2 (de som IKKE spiller lag 1 eller 4 kamp). Innhold: Pasningsøvelse 2v2v2, Rolletrening off og def og spill 6v6/9v9. 

Kl.18.55 - Lag 4 vs Røa på Ullernbanen. Oppmøte kl.18.15. Tropp: Rasmus, William RB, Jens, Herman A, Daniel U, Chris B, Henrik A, Lukas, Nico P, Nicholas, Nour, Nikolay O, Mathias, Torje

Kl.18.00 - Lag 1 vs Ready på Gressbanen. Oppmøte kl.17.15. Tropp: Victor, Ellef, Tollef, Estin, Samuel, David, Gustav, Jacob, Andreas, Storm. 


0 Kommentar

Uke 18 - sosialt arrangement og kamper for alle lag

Postet av Ullern Fotball den 27. Apr 2019

Ny, spennende og innholdsrik uke står for tur. Husk sosialkomiteens arrangement på onsdag, 1. mai. Ellers er det kamper for alle fire lag, og hele satsningsgruppen spiller på onsdag. 

Lag 2 med en god prestasjon mot Asker forrige uke!

På tirsdag spiller lag 4, altså TG3, kamp igjen, etter ei friuke forrige uke. Sist kamp så møtte det bare 7 spillere til kamp, og da manglet det forfall fra et par. Da blir det ikke særlig gøy for noen av dem som møter opp, verken trener eller spillere. Viktigheten av å møte til kamp kan ikke understrekes nok. Ei heller viktigheten av å melde forfall til kamp, sånn at vi kan få reddet oss inn på ett eller annet vis. Det er viktig for oss å ha et godt tilbud til dem som ikke vil delta på sats, og da er det viktig at særlig slike ting er på plass. Meld forfall til Lukas Gallo så fort som mulig, om du vet at du ikke kan stille!

Ellers takker jeg for deltakelsen på Kick off-arrangementet, og håper å se mange av 07-spillerne og -foreldrene på A-lagets hjemmekamper senere i sesongen også. 

Ukens tema:

Spill i begge bokser + dødballer 

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 


Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

Tirsdag

KAMP – Ullern 4 vs. BVH Grønn kl. 18:55 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på gamlebanen. Tropp: Alle i TG3

Onsdag

KL. 12:00-15:00. Sosialt arrangement for hele kullet! «Sos.kom inviterer til spill og lek, kaker/boller og saft på 1.mai på banen. Tre lag skal spille kamp på kveldstid, så dette blir mer lek enn trening. Vi satser fint vær, hvis ikke spiser vi i klubbhuset. Kjekt om mange kommer ».

KAMP – Frigg vs. Ullern 1 kl. 19:10 på Tørteberg kunstgress 2. Oppmøte senest 18:40 på banen på Tørteberg. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Albert, Markus, Ludde, William (08)

KAMP – Koll vs. Ullern 2 kl. 19:10 på Kringsjå kunstgress 2. Oppmøte senest 18:40 ved klubbhuset på Kringsjå. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Henke, Trym N, Lars, Kasper. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

KAMP – Haslum 3 - Ullern 3 kl. 19:10 på Haslum kunstgress. Oppmøte senest 18:40 på Haslum. Tropp: Filip R, Alex L, Pavel, Iver, Leon, Viktor, Olav Heyerdahl, Johan F, Daniel M, Johannes, Kristoffer, Benjamin, Hugo, Arkady, Phillip TM

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 og TG2. Innhold: 

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på stor bane for TG1 (9-er?), spill på så stor bane som mulig for TG2. 

·Konkurranse

KL. 15:00-16:30. Trening for TG3. Innhold: 

·Firkanter

·1v1/2v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

Lørdag

KL. 10:00-11:30. Trening for satsningsgruppene (gamlebanen). Innhold: 

·Oppvarming og sprinter

·1v1

·Spill på så stor bane som mulig

Søndag

Egentrening/fri

Fantastisk heiagjeng på onsdagskampene forrige uke. Vi håper på gjentakelse! Foto: Sindre Næss0 Kommentar

Uke 18 - hjemme i 8. div., borte i 2. div

Postet av Ullern Fotball den 27. Apr 2019

Denne uka er det kamper for begge lag: Borte for jr. 2, hjemme i 8. div. herrer. Ellers er dette ei relativt vanlig uke, der vi da går inn i mai måned på onsdag. La oss gjøre det til en god en!

Siden det er mange som har spilt kamp på søndag forrige uke, og mange som spiller kamp på mandag denne uka, må vi gjøre noen tilpasninger for å minimere skaderisikoen. Det betyr at enkelte tar fri på dager der andre trener, og omvendt. Men les nøye det som står, slik at vi unngår misforståelser. 

På søndag så trener de som ikke skal spille mot Skaubygda rett før kampen. Det betyr at vi tar med matpakke og så ser vi kampen etterpå 😊

Utstyrsansvarlige:

Alexander Mørk og Sindre Dugstad har ansvar for å ta ut ballene, telle dem og pumpe dem opp før trening.

Oskar HJ har ansvar for å ta ut våre kjegler og vester før trening.

Edberg, Isak, Elias HS og Halla har ansvar for å telle ballene, legge dem i nettet og ta dem med inn i ballboden etter trening (legges selvsagt i buret med låsen på). Bare ballene som det står TG2A skal ligge i våre ballnett!

Einar BH har ansvar for å ta inn våre vester og kjegler etter trening. Av praktiske årsaker skal disse kjeglene sorteres etter farge, og gjerne vestene også! Bare kjeglene det står JR2 på skal vi legge i buret vårt.

Deres egne forventninger til dere selv i treningshverdagen (valgt på møtet fredag 8. mars):

 • 100 % innsats, fokus og trøkk
 • Engasjement og vinnervilje
 • Stille krav til hverandre 
 • Konstruktiv kommunikasjon (positivt treningsmiljø)
 • Effektive (ryddig og oppsetting av bane, være klare til øvelser fort)

Forventninger utenom selve treningen, for at treningene skal bli best mulig:

 • Nok søvn og hvile
 • Nok mat og drikke
 • Riktig bekledning til trening
 • Møte tidsnok
 • Sette seg mål for økta og evaluere seg selv i ettertid


Mandag

KAMP, 2. DIV. JR. – Snarøya vs. Ullern på Hundsund kunstgress 2 kl. 20:15 (oppmøte senest kl. 19:15 i garderoben på Snarøya). Tropp: Tobbe, Varcoe, Jacob F, Sander, August, Heeirthan, Oma, Nilsen, Mørk, Herman, Casper L, Munken, Jørgensen, Gallo, Varden

*Fin dag for litt bevegelighetstrening for dem som spilte kamp dagen før, og styrke bein for dem som spiller mot Snarøya. 

Tirsdag

KL. 18:00-19:30. Trening på Hullebergmyra. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Lagkonkurranse for dem som har spilt 45 minutter eller mer de siste to dagene / spill 1v1-4v4, 6x0,5-1 min. for dem som har spilt mindre enn 45 minutter de to siste dagene. 

*Fin dag for litt bevegelighetstrening etter økta for dem som er på trening. Fin dag for styrke overkropp for dem som ikke er det! 

Onsdag

KL. 16:00-17:30. Trening for alle, bortsett fra dem som spilte 45 min. eller mer mot Snarøya på mandag (de har fri). Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Ekstensiv pasningsøvelse (possession)

·Rolletrening

*Fin dag for egentrening etter økta, evt. bevegelighetstrening eller styrke overkropp etter økta. 

   Torsdag

KL. 20:00-21:30. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Spill 2v2-4v4, 6x1 min.

*Fin dag for litt bevegelighetstrening eller litt styrke overkropp etter økta, evt. egentrening.

  Fredag  

KL. 17:00-18:30. Trening. Innhold:

·Intensiv oppvarming

·Intensiv pasningsøvelse

·Spill på så stor bane som mulig (5v5/7v7), 4x6-10 min.. Tema: Spill mot midtpress/lavt press.

*Styrke bein etter økta.  

  Lørdag  

Fri

*fin dag for litt bevegelighetstrening evt. styrke overkropp. 

  Søndag 

KL. 18:30-20:00. Trening for dem som ikke spiller mot Skaubygda. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Ekstensiv pasningsøvelse 

·Spill 2v2-4v4, 6x45 sek. Fokus: Spill mot lavere press. 

KAMP, 8. DIV. HERRER – Ullern vs. Skaubygda på CC Vest Arena kl. 20:15 (oppmøte senest kl. 19:15 i garderobe 2). Tropp: Elde, Haugstad, Varcoe, Oskar HJ, Edberg, Batman, Halla, Jesper, Mørk, Isak, Haugli, Slettebakk, Herman, Karlsen, Sindre, King

*styrke bein etter kampen


0 Kommentar

Ukeplan Uke 18

Postet av Ullern Fotball den 26. Apr 2019

Ukeplan Uke 18


   Minner om at alle som mister en treningsdag pga kamp får muligheten til å trene torsdag kl 16.30. Treningen er obligatorisk og forfall sendes som vanlig.

Onsdag er det trening for alle som ikke spiller kamp, treningen starter kl 11.00. 

Merk Akademiseriekamp mot Ready på søndag for dere som er tatt ut der! Forståelse for om andre planer er lagt siden tropp ikke har kunnet settes før nå (uklart hvor mange lag Ready kunne stille). Meld forfall asapUtstyrsansvarlige i April


De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å påse at vi rydder sammen alle baller, kjegler og vester etter treningen.


Baller
Erik & Max O
   Fredrik & Aksel H


Vester
   Emil & Eimhjellen

Julian & Bernhard


Kjegler
   Tarald & Even

Heine & Albert


Ukens tema: Skape / utnytte overtall.


Mandag

Kl. 15.00 – 16.30: Trening.Tirsdag

Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 3 (Ullern 7 – G12 9er). Ullern – Vestre Aker på Ullernbanen.
   Tropp: Oscar, Aslak, Jonatan OF, Fredrik T, Kristian T, Johan WJ, Edvard T, Orri, Heine, Noah, Aksel H, Thomas, Adrian, Martin AØ.  

Dommeransvarlig:  Oscar Strandbakken.


Kl. 18.00 (Oppmøte 17.20) Kamp for lag 5 (Ullern 2 – G11 7er). Sagene – Ullern på Bjølsen kgress.
Tropp: Mathias, Benjamin, Lukas J, Niclas, Askil, Marcus, Eirik, Theodor, Philip G, Johan F.


Egentrening med ball for alle som ikke spiller kamp.


Onsdag

KL. 11:00-12:30 Trening for de som ikke spiller kamp.


Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 1 (Ullern 5 – G12 9er). Ullern – Korsvoll på Ullernbanen.
   Tropp:
 Loly, Ola, Erik, Fjellmann, Max, Eimhjellen, Iver, Emil, Tarald, Amund, Lucas, Even.

Dommeransvarlig: Ola Thoner


Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 2 (Ullern 6 – G12 9er). Frigg – Ullern på Frogner kgress.
     Tropp: 
Cedric, Otto, Bernhard, Kristoffer Ler, Aksel AW, Mateo, Tian, Julian, Johannes, Francke, Joachim.Torsdag


Kl. 16.30 – 18.00:     Trening kun for de som spilte kamp onsdag (Lag 1 og Lag 2).


Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening.Lørdag

Egentrening med ball / Fri


Søndag

Kl: 17.30 (Oppmøte 16.50): Akademikamp mot Ready på Ullernbanen
   Tropp: Tarald, Eimhjellen, Iver, Loly, Max, Fredrik T, Aslak, Orri, Heine, Noah, Johannes, Aksel AW, Mateo, Kristoffer Ler, Aksel H. 

Forståelse for om andre planer er lagt siden tropp ikke har kunnet settes før nå (uklart hvor mange lag Ready kunne stille). Meld forfall asap


Egentrening med ball for alle som ikke spiller kamp.0 Kommentar

Jr: Interkretslaget slo ut Stabæk i 1 runde av G19 NM

Postet av Ullern Fotball den 26. Apr 2019

Ullern fra start: Jesper N. Wold, William M. Haugen - Erlend R. Ellingsen - Thor Skrindo - Daniel Smedsrud, Jesper Nesdal Sandberg - Magnus Fosen - Jacob S. Wilhelmsen, Mikkel Hagen, William Ingwardo, Jørgen Crook Labråten. 

Bytter: Mikael Foss Andersen i det 64 min for Sandberg, Teoman K. Andresen i det 75 min for Ingwardo, Jacob Fredrikstad i det 82 min for Hagen, Oskar Ihlen i det 84 min for Labråten og Jon V. Eriksen i det 86 min for Wilhelmsen. 

Resultat: 2-3 (0-1)

Mål av: Labråten 44 min og 56 min og Andresen 95 min 

Dagens Ullerngutt: I dag må vi rett og slett si at hele troppen leverte og spilte en viktig rolle. Laget var dagens beste! 

Kampreferat: 

Stabæk er en av de mestvinnende klubbene i NM for G19 lag og måtte tåle et favorittstempel før Ullern tok turen over grensen til Bærum og Nadderud kunstgress. Fra oppvarming var det vel å merke tydelig at det var en konsentrert og skjerpa gjeng fra Oslo Vest som var klar for å gi Eliteserieklubbens juniorlag kamp om en plass i 2 runde. Kampen åpner med at ingen av lagene helt klarer å ta tak i kampen, Ullern sliter med å spille seg fremover, men slår en del lengre og presser Stabæk nok på deres halvdel til at en vinner ball der regelmessig og kommer til noen småfarlige situasjoner. Stabæk har ballen noe mer i denne perioden og slik forblir det den første halvtimen uten at det er noen virkelig store sjanser. Men så begynner Stabæk å få mer problemer med ball og gir fra seg stadig flere stygge brudd og balltap. På et av disse kommer Ullern rundt på høyresiden og et innlegg fra Hagen ender med avslutning fra Labråten som keeper får avverget i tverra og ut. I denne perioden er vi stadig nærme og med et minutt igjen av omgangen er Labråten igjen frempå og denne gangen ender ballen i mål og til pause leder Ullern 1-0. 

2 omg starter med et visst Stabæk press der de får satt et visst press på Ullern uten å komme til de helt store sjansene. En del dødballer er småfarlige vel å merke. 56 min er gått når Labråten, som leverte en meget sterk kamp som Ullerns midtspiss, er frempå igjen og setter inn 2-0 fra kort hold. Nå er Stabæk rystet og kampen er åpen, de har noe mer ball og Ullern kontrer godt og skaper situasjoner med sitt gode presspill. Men flere og flere situasjoner oppstår og Stabæk blir tildelt det som kunne se ut som en noe billig straffe. Tidligere Ullernspiller Alexander Torvund trer frem, men Ullerns unge keeper Jesper Wold leser straffen og redder strålende. I samme perioden har Labråten vært alene med keeper og satt ballen like utenfor. Stabæk presser på og får stadig flere cornere. 74 min er gått når enda en tidligere Ullernspiller, Lars Petter Bredsdorff Hotvedt setter bannebrasken på en godt slått corner og stanger inne redusering til 2-1. Kramper begynner å dukke opp i Ullernlaget etter heroisk innsats og mange meter lagt ned. Ny corner og Stabæk utligner til 2-2. Flere bytter må gjøres pga kramper og kampen går til 2X5 min ekstraomganger. 

Der ruller Ullern opp et flott innlegg som Andresen møter på bakerste, 3-2, av med drakta og full fyr! Resten av tiden rir en av og en aldri så liten cupbombe blir detonert ca 1 år etter at Ullern MSA var fryktelig nærme mot Stabæk sitt A lag. Vi gratulerer gjengen med en solid skalp og vi gleder oss til 2 runde. 


0 Kommentar

MSA: Skikkelig lokaloppgjør lørdag kl. 14:00

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2019


Under klubbens kick off arrangement på lørdag, kan vi by på et skikkelig lokaloppgjør mot Ready. Vi håper mange av klubbens støttespillere møter opp for å hjelpe laget med å vinne kampen på banen og klubben til å vinne tribunen. 

Trener Didrik sier følgende:

"Vi er på ingen måte fornøyd med ett poeng på de to første serierundene. Den gode seriestarten vi skulle ha har endt med en følelse av å ha tapt fem poeng.

Målene vi har sluppet inn har kommet etter faste situasjoner, to korridorfrispark og én straffe mot. Uheldige eller udyktige, det må hvert fall tas tak i. I begge kampene kommer vi til flest sjanser og det er sånn sett skuffende at vi ikke får med oss alle seks poengene i disse. Det positive er at det er kun spilt to av 26 runder og allerede til lørdag venter en ny mulighet til å rette opp inntrykket da Ready kommer på besøk.

Som ny trener i klubben ser jeg veldig frem til dette nabooppgjøret da slike kamper alltid betyr litt ekstra for både spillere og publikum. Ready fremstår alltid som et godt spillende lag og har siden i fjor bevart mange av de som var med å berget plassen i Norsk Tipping ligaen i fjor. De har samtidig hentet inn noen forsterkninger og erstattere for de spillerne som har forlatt klubben. Vegard Lund Nes har steget i gradene og fått hovedtrener ansvaret etter å ha vært assistent under Jonas Rygg, så årets utgave antas å være en videreføring av den spillestilen og kontinuiteten som har vært i klubben i mange år.

For vår egen del blir det viktig både i denne kampen og fremover at vi tar noen steg i og rundt begge bokser. Vi må bli bedre på markeringsspillet vårt i og rundt 16 meter når vi forsvarer eget mål og vi må bli tilsvarende bedre til å omsette sjansene våre i mål i motsatt ende. Med treningskvalitet og gode forberedelser er forhåpentligvis dette de små detaljene som skal til for at potensialet til spillergruppa virkelig kommer til syne.

Vi ses til naboderby på CC Vest Arena."


0 Kommentar

MSB slår Manglerud Star 4-0!

Postet av Ullern Fotball den 25. Apr 2019

Foto: Ole-Henrik Sandberg

Ukens 4.divisjonsoppgjør for Ullern Menn Senior B (MSB) ble godt gjennomført tirsdag kveld. Som kvalifisert motstand sto Manglerud Star, som i 2018 var et bittelite poeng fra opprykk til Norsk Tipping-ligaen. Det var Nordstrand IF som i høst snøt våre grønnkledde venner for 3.divisjonsspill i 2019, til tross for at MS gikk sesongen gjennom uten tap på bortebane.

I følge gårsdagens tilstedeværende MS-supportere har MS gjennom vinteren hatt en rekke utskiftninger i spillerstallen og vært forsiktige med å definere målsettinger for sesongen 2019. Et antatt topplag i 4.divisjon ble i stedet definert med et stort spørsmålstegn fra tilskuerplass da dommeren blåste det hele i gang.

Kampleder Alexander Bendiksen hadde følgende å si om kampens gang: Vi får en drømmeåpning når Sigurd skårer et herlig mål allerede etter 90 sekunder og derfra og frem til omgangens siste 10 minutter kjører vi kampen og skaper mange målsjanser. Siste 10 minutene av 1.omg daler intensiteten vår litt og vi omstiller ikke like hurtig som vi bør. Da tar M/S over initiativet og det fortsetter utover i 2.omg. Vi forsvarer målet vårt på en eksemplarisk måte og dreper etter hvert kampen på noen strålende overganger. Totalt sett en meget godt gjennomført kamp!

Ullern B – Manglerud Star 4-0 (2-0)

1-0 Semlitsch

2-0 Sandberg (str.)

3-0 Vachaud

4-0 Tveter Andresen

Gule kort: Grytnes (MS)


Kveldens MSB besto for øvrig av; 9 mann fra MSA + 1 imponerende stødig MSC-spiller, samt 3 skarpskodde fra G19.

Vi ønsker avslutningsvis vår uheldige Jakob Mamush Lillestjerna god bedring etter ugreit overtråkk og nødvendig bytte tidlig i kampen.


0 Kommentar

Ukeplan Uke 17 - Kick off

Postet av Ullern Fotball den 21. Apr 2019

Ukeplan Uke 17

Håper alle har hatt en god påskeferie!

Det blir vanlig trening onsdag og fredag denne uka, i tillegg er det kamper for lag 1, 2, 4 og 5.

På torsdag skal alle som spilte for lag 1 trene kl 16.30. Dette er siden de mister en treningsdag på onsdag.

På lørdag er det Kick-off, det forventes at alle spillere blir med på de ulike aktivitene som starter kl 12.00 og at alle blir igjen og ser A-laget spille kamp kl.14.00.
 
 

Utstyrsansvarlige i April


De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å rydde sammen alle baller, kjegler og vester etter treningen.


Baller

TG1: Ludwig & Ola T

TG2: Sander & Tobias


 Vester

TG1: Fjellmann & Loly

TG2: Henrik & Nityan. 


Kjegler

TG1: Lucas & Kristoffer Ler

TG2: Martinus & Noah


Mandag


Kl. 19.00 (Oppmøte 18.20) Kamp for lag 4 (Ullern 1 – G11 7er). Hasle Løren – Ullern på Løren kgress. Tropp: Sander, Nytian, Fredrik B, Martinus, Phillip, Albert, Otto, Kristian T, Fredrik T.

Egentrening med ball for alle som ikke spiller kamp.Tirsdag


Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 2 (Ullern 6 – G12 9er). Ullern – BVH på Ullernbanen. Tropp: Cedric, Otto, Bernhard, Kristoffer Ler, Aksel AW, Mateo, Tian, Julian, Joachim, Even, Francke. 

Egentrening med ball for alle som ikke spiller kamp.


Onsdag

KL. 15:00-16:30 Trening for alle grupper (Lag 1 står over denne treningen)

·        Oppvarming med ball 

·        Firkanter / Possession

·        Spill


Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 1 (Ullern 5 – G12 9er). Ready – Ullern på Readybanen. Tropp: Loly, William, Ola, Ludwig, Erik, Fjellmann, Max, Eimhjellen, Iver, Emil, Tarald, Amund.  


Torsdag

Kl.16.30-18.00: Trening for de som spilte kamp onsdag.

·        Oppvarming med ball

·        Pasningsøvelse

·        Skudd


Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 4 (Ullern 1 – G11 7er). Ullern – Tøyen på Ullernbanen. Tropp: Jonathan, Sander, Nytian, Fredrik B, Martinus, Phillip A, Albert, Tobias, Henrik, Mads T, Adrian.


Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 5 (Ullern 2 – G11 7er). Ullern – Ready på Ullernbanen. Tropp: Sigurd, Mathias, Benjamin, Lukas J, Niclas, Askil, Marcus, Eirik, Theodor.
Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening satsningsgrupper.

·       Oppvarming

·        1v1/2v2

·        Spill på liten bane

·        Konkurranse


Lørdag


Kick off for Ullern fotball sesongen 2019
Starter med 17. mai-leker og andre aktiviteter/konkurranser fra 12:00.
Hjemmekamp for A-laget kl. 14:00. 

Alle skal være med!Søndag


Egentrening med ball / Fri


0 Kommentar

Uke 17

Postet av Ullern Fotball den 21. Apr 2019

Vel overstått påske! Håper alle har fått ladet batteri og føler seg mer enn klare for å gå løs på en spennende vår. Etter 4 serierunder har vi fått noen svar på hva vi må forbedre, og ikke minst hvordan det ser ut når vi lykkes i kampene våre. Forhåpentligvis klarer vi å bruke denne lærdommen til å heve nivået vårt et hakk, og at det skal gi resultater. Den siste måneden har vi også hatt en god porsjon stang ut i form av sykdom og skader som er vanskelige å gardere seg mot. Vi snakker litt mer om dette, og andre synspunkter fra dere på Onsdag etter økten. 

Etter 4 serierunder har de aller fleste fått sjansen til å vise seg, enten i form av innhopp eller å spille fra start. Noen mer enn andre, og slik er det. Om dere sitter med spørsmål på hvorfor vi velger slik vi gjør, eller hva som eventuelt må endres på for at man skal stille sterkere oppfordrer jeg dere til å spørre.

Økten vår i morgen Mandag ledes av Rudi da jeg fortsatt befinner meg i nord. Kjør på og sørg for at vi får en god start på uken vår, og er klare for en aldri så liten test på Nadderud Torsdag!

Mandag 22.april:
Trening kl. 20:00.
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse 8v3
Rolletrening: Individuelt (1v1, 3v2 og boksspill)
8v8-11v11: 3x10 min 

Tirsdag 23.april:
Egentrening/fri.
MSB: Ullern 2 - Manglerud Star. Kampstart 20:15.

Onsdag 24.april:
Trening kl. 18:30
Oppvarming
Rolletrening: Relasjonelt fokus
4v4: 3x1,5 min

Møte på klubbhuset etter økten: Oppsummering av evaluering av Mars 

Torsdag 25.april:
NM runde 1: Stabæk - Ullern. Kampstart 18:45. Oppmøte 17:45. 

Fredag 26.april:
Trening kl. 17:00.
Restitusjon:
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse
Possession 

Resten:
Oppvarming: Prepp
Sprinter: Max rest
3v3/4v4: 12x1-1,5 min 

Lørdag 27.april:
Kick-off før a-kamp mot Ready. Kåring av juniormester i straffekonk. Oppmøte kl. 12:00 i Ullern-genser/t-skjorte. Kampstart for Ullern - Ready er 14:00. 

Søndag 28.april:
Møte kl. 19:30
Trening fra 20:30.
Oppvarming og skadeforebyggende
Taktisk trening: Gjennombrudd på sistetredjedel
11v11: 2x8 min 


0 Kommentar

Uke 17

Postet av Ullern Fotball den 21. Apr 2019

Da håper vi alle har hatt en god påskeferie og fått ladet batteriene. Denne uken er det lag 1 og lag 2 som spiller kamp - resten får seg en god treningsuke! 

Mandag 22. april

TG1
Kl. 18:30: Oppvarming/prep, spill på så stor bane som mulig

TG2
Kl. 13.30: Frivillig trening

Tirsdag 23. april

TG1
Fri / egentrening

TG2

Kl. 17.30: Møte for hele TG2.

Kl. 18:30: Ekstensiv oppvarming, skadefor., firkant / pressøvelse, spill på stor bane.

TG3
Kl. 18:30 (Hullebergmyra): Vanlig trening.

Onsdag 24. april

TG1
Kl. 16:30: Prep, pasningsøvelse (firkanter), spill på mellomstor bane
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 2: Ullern - Lyn på Ullernbanen. Tropp kommer.

TG2
Kl. 19:00 (Hullebergmyra): Prep, firkanter, 1v1 omstillingspill, spill.
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 2: Ullern - Lyn på Ullernbanen. Tropp: Moritz, Jordet, Peter, Jonatan, Jo, Ivers, Trond, August, Casper, Simen, Philip, Viktor, Jens.

Torsdag 25. april

TG1
Kl. 18:30 (Hullebergmyra): Innhold kommer

TG2
Egentrening med ball/ fri

Fredag 26. april

TG1
Fri / egentrening

TG2
Kl. 17:00: Innhold kommer. Økt på gamlebanen.

Lørdag 27. april

TG1
KL. 10:00: Oppvarming/teknisk trening, pasningsøvelse (firkanter), rolletrening, spill

KICK-OFF: Alle skal være med på Kick-off som starter kl. 12:00 på Ullernbanen

Søndag 28. april

TG1
Kl. 18:30 (17:30) - kamp: Høybr/Stovner - Ullern på Høybråten kgress (Sportsstien 4, 1087 Oslo). Tropp: Mats L, Varden, Didrik, Cleve, Gustav, Dokken, Railo, MJ, Jonatan, Stinus, Johan, Bendik, Tor Edvard, Jonas

TG2
Kl. 14:00: Innhold kommer

TG3
Kl. 16:30: Vanlig økt på Ullernbanen


0 Kommentar

Ukeplan uke 17

Postet av Ullern Fotball den 21. Apr 2019

Da var påsken over. Håper alle har hatt en finfin uke og er klare for å ta fatt på resten av vårsesongen. 

Avsluttet før ferien med kamp borte mot Korsvoll, en kamp som på forhånd så vrien ut, men som vi i i alle fall 35 minutter løser på forbilledlig vis mot et lag som kunne bitt godt fra seg en divisjon opp. 


2 kamper denne uken, henholdsvis torsdag og lørdag. Dere som skal spille de ulike er kalt inn via Spond. Husk også kick-off på lørdag i forbindelse med a-lagets kamp mot Ready, hvor det er forventet at alle som har anledning stiller, så har vi selv kamp rett etter a-laget. 


Tirsdag: 18.30 -20.00 Oppvarming m/styrke, avslutninger, spill

Onsdag: 15.00 - 16.30. Oppvarming m/styrke, possession, spill

Torsdag: Heming hjemme, oppmøte kl 19.45. 

Lørdag: Hasle-Løren hjemme, oppmøte kl 15.45. 


Samme prosedyre som alltid angående utstyr. 


0 Kommentar

Uke 17 - Da er det full rulle frem til sommern!

Postet av Ullern Fotball den 20. Apr 2019

Da kan vi endelig se frem mot et periode over tid med kamper og trening uten forstyrrende ferier. Mye som skal skje fremover og vi begynner nå å detaljplanlegge Sunnmørsturen i sommer. Påmeldingsfristen der er satt til 1 mai, da trenger vi et endelig tall. Så de som er usikre bes om å bekrefte eller avkrefte så fort som mulig. 

Lag 2 har fått en særs "enkel" seriestart og med så mange gode spillere som vi har i våre grupper så MÅ vi gi flere tøffere kamper og derfor tar lag 2 over Adidas Cup i nærmeste fremtid, så kan det bli noen variasjoner i kamptropper der alt etter som kampdager de kampene ender på. 

Minner om Kick Offen på lørdag der ALLE Ullernlag møtes til konkurranser, sosialt moro og for å heie frem A laget i kamp mot nabo Ready kl.14.00. På kvelden møtes de voksne til en fotballprat på Kaktus med foresatte og trenere/ledere i Ullern Fotball. Velkommen til alle for årets Kick Off 2019! 

Kjør vårsesong 2019! 

Man 22 april

Kl.17.00 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 4+1vs2/6+1vs3 5X4 min og spill 9v9 30 min. 

Kl.18.30 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarming, skadeforebyggende, pasningsøvelse 4v2 og spill 5v5/7v7 30 min. 

Tirs 23 april

Kl.17.00 - Trening TG.1 (de som IKKE spiller kamp i morgen). Innhold: Pasningsøvelse, 4v4 spill i soner og spill 6v6. 

Ons 24 april

Kl.16.00 - Trening TG.1 (de som skulle spilt kamp). Innhold: Pasningsøvelse, 4v4 spill i soner og spill 6v6.

Tors 25 april

Kl.15.30 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarming, skadeforebyggende, 2v2 omstillingsspill og spill 3v3/4v4. 

Kl.18.45 - Junior NM 1 runde Stabæk vs Ullern på Nadderud, for de som er interessert å se våre juniorer mot et av de bedre juniorlagene i Norge. 

Fre 26 april

Kl.16.30 på HULEBERG! - Trening TG.1. Innhold: Pasningsøvelse 6+1vs3 5X5 min, rolletrening og spill 9v9 45 min. 

Lør 27 april

Kl.12.00 - Kick Off for Ullern Fotball sesongen 2019 med straffemesterskap osv + MSA kamp vs Ready kl.14.00. Alle møter her som en vanlig økt, forfall meldes i god tid. 

Søn 28 april

Kl.12.00 - Trening TG.1 og 2. Innhold: Oppmøte, pasningsøvelse, struktur og spill 9v9. 

Kl.18.00 - Lag 1 vs Skeid på CC Vest. Oppmøte kl.17.15. Tropp: Victor, Ellef, Tollef, Gustav, Emil, Jacob, Andreas, Storm, Brage og Samuel. 0 Kommentar

Uke 17 - To kamper i 8. div. og kick off!

Postet av Ullern Fotball den 19. Apr 2019

Håper alle hadde ei fin påske. Og så må vi jobbe på for at det her nå blir ei fin fotballuke. Siden kampen mot Sagene før påske ble utsatt, spiller vi to kamper i 8. div. denne uka – ingen i 2. div. junior. Kamptroppene kommer på Facebook.

Merk 1: På tirsdag er Anders på kurs. Gaja skal ha 8. div. kampen på kvelden. Og da er vi litt short på trenerfronten for dem som ikke spiller kamp. Dette er derfor en glimrende anledning for dere å få litt ansvar. Det er obligatorisk oppmøte til normal tid i treningstiden. Kommer noen for sent uten å si ifra til meg, så får jeg vite om det. Dere må lage en plan og utføre et opplegg tilpasset egen rolle og egne utviklingsområder, etter felles oppvarming og pasningsøvelse (firkanter). Info står i ukeplanen. Kaptein Gallo er sjef, om det skulle være noen spørsmål eller uenigheter. Det her tror jeg blir veldig fint, jeg!

Merk 2: Kick off på lørdag. Som de flotte representantene for klubben dere er, skal dere møte på dette arrangementet. Er det én A-kamp dere skal dra på i år, så er det denne. Om dere synes dette er skikkelig kjipt (det er det ikke, så slutt å sutre), kan dere kanskje kombinere det med ei egentreningsøkt før eller etter? Mer info om kick off-et kommer. Men det er obligatorisk oppmøte, som det står! 

Utstyrsansvarlige:

Alexander Mørk, Sindre Dugstad og Ask har ansvar for å ta ut ballene, telle dem og pumpe dem opp før trening.

Oskar HJ har ansvar for å ta ut våre kjegler og vester før trening.

Edberg, Isak, Elias HS og Halla har ansvar for å telle ballene, legge dem i nettet og ta dem med inn i ballboden etter trening (legges selvsagt i buret med låsen på). Bare ballene som det står TG2A skal ligge i våre ballnett!

Einar BH har ansvar for å ta inn våre vester og kjegler etter trening. Av praktiske årsaker skal disse kjeglene sorteres etter farge, og gjerne vestene også! Bare kjeglene det står JR2 på skal vi legge i buret vårt.

Deres egne forventninger til dere selv i treningshverdagen (valgt på møtet fredag 8. mars):

 • 100 % innsats, fokus og trøkk
 • Engasjement og vinnervilje
 • Stille krav til hverandre 
 • Konstruktiv kommunikasjon (positivt treningsmiljø)
 • Effektive (ryddig og oppsetting av bane, være klare til øvelser fort)

Forventninger utenom selve treningen, for at treningene skal bli best mulig:

 • Nok søvn og hvile
 • Nok mat og drikke
 • Riktig bekledning til trening
 • Møte tidsnok
 • Sette seg mål for økta og evaluere seg selv i ettertid


Mandag

KL. 12:00-13:30. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Spill 2v2-4v4, 6x1 min. for dem som ikke skal spille kamp dagen etterpå, 3x1 min. for dem som skal spille kamp.  

*Fin dag for litt bevegelighetstrening eller litt styrke overkropp etter økta, for dem ikke spiller kamp dagen etter. 

Tirsdag

KL. 17:00-18:30. Trening for dem som ikke spiller mot Sagene på kvelden.      NB: Denne økten kjøres på egenhånd. Gallo rapporterer tilbake til Anders om hva som foregikk disse 90 minuttene. Innhold:

·Felles oppvarming ledet an av Gallo og Sander

·Pasningsøvelse felles

·Individuell rolletrening/egentrening: Her har dere et ansvar for å planlegge og gjennomføre et opplegg for at du selv skal ha best mulig utbytte av treningstiden. Spør Anders om du trenger råd for hva du kan gjøre eller hva du bør øve på. Gjerne gå sammen i grupper for å trene noe sammen. Rammefaktorer: Halv bane, forhåpentligvis minst 2 11-ermål, og baller, kjegler og vester.  

KAMP, 8. DIV. HERRER – Ullern vs. Sagene på Ullern kunstgress 2 kl. 20:30 (oppmøte senest kl. 19:30 i garderobe 2). Tropp: Kommer ...

*fin dag for styrke bein etter økt/kamp

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for styrke overkropp eller bevegelighetstrening

   Torsdag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Spill 2v2-4v4, 6x1 min. for dem som spilte > 45 minutter mot Sagene på tirsdag.

·Lagkonkurranse for dem som spilte 45 minutter eller mer mot Sagene på tirsdag.

*Fin dag for litt bevegelighetstrening eller litt styrke overkropp etter økta, evt. egentrening for dem som ikke spilte mye mot Sagene. 

  Fredag  

KL. 18:30-20:00. Trening. Innhold:

·Intensiv oppvarming

·Intensiv pasningsøvelse

·Spill 9v9-11v11, 3x10-12 min.

*Styrke bein etter økta.  

  Lørdag  

Kick off for Ullern football sesongen 2019. Starter med 17. mai-leker og sånt fra 12:00. Hjemmekamp for A-laget kl. 14:00. Obligatorisk oppmøte! Ta på Ullern-genseren og kom 😊

  Søndag 

KL. 19:30-21:00. Trening for dem som ikke spiller mot Dania. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Forsvar vs. angrep. Fokus: Innlegg/avslutning

·Spill 5v5, 2x2,5 min.

KAMP, 8. DIV. HERRER – Dania vs. Ullern på Furuset kunstgress kl. 20:15 (oppmøte senest kl. 19:15 i garderoben deres). Tropp: Oskar HJ, Elias G, Jesper, Herman, Elde, Felix, Haugstad, Sindre, Karlsen, Elias, Edberg, Haugli, Mørk, King, Halla, Isak


0 Kommentar

Uke 17 - Kick off og hjemmekamper

Postet av Ullern Fotball den 19. Apr 2019

Håper alle sammen har hatt ei kjempefin påske, med eller uten fotball! Guttene håper jeg har også brukt tiden til å lade litt batterier, slik at de er klare med ny giv å gå inn med mot første halvdel av sommeren. Viktig at alle husker kick off-et til Ullern fotball kl. 12:00 på lørdag (etter treningen vår). For dere voksne som bare er interessert i å se A-kampen, så starter den 14:00. Info finner dere her: https://www.facebook.com/events/238900456989048/

Som dere kan se lenger ned i planen, er ukens første kamp hjemme for lag 3 mot BVH. Lag 1 og lag 2 spiller begge på onsdag, hjemme på Ullern 😊 Lag 4 har ikke kamper denne uke. Si ifra om noen er glemt i kamptroppene!

Kanskje noen av spillerne har nevnt dette hjemme, kanskje ikke: Vi har fått en ny trener på kullet, nemlig Felix Karlsen! Han blir med TG2-gruppa fremover. Felix spiller selv på interkretslaget på junior, og er i tillegg allerede en veldig flink trener. Vi er glade for å ha Felix med oss, så velkommen skal du være! 

Ellers er treningstidene mandag, fredag og lørdag, akkurat som i uka før påske. Oppfordrer også til mye løkkefotball på de dagene vi har fri. Nå har vi fire baner tilgjengelig, og det er som regel både mål og plass nok til de som vil trene litt ekstra!

Ukens tema:

Lavt press og spill mot etablert forsvar (mot lavt press). 

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 


Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

Tirsdag

KAMP – Ullern 3 vs. BVH kl. 18:55 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på gamlebanen. Tropp: Filip R, Alex L, Pavel, Iver, Leon, Viktor, Olav Heyerdahl, Johan F, Daniel M, Johannes, Kristoffer, Benjamin, Hugo, Arkady

Onsdag

KAMP – Ullern 1 vs. Vestre Aker kl. 19:10 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på gamlebanen. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Albert, Markus

KAMP – Ullern 2 vs. Asker kl. 19:10 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på gamlebanen. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Henke, Trym N, Lars, Phillip TM. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 og TG2. Innhold: 

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på stor bane for TG2 (9-er?), spill på så stor bane som mulig for TG1. 

·Konkurranse

KL. 15:00-16:30. Trening for TG3. Innhold: 

·Firkanter

·1v1/2v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

Lørdag

KL. 10:00-11:30. Trening for satsningsgruppene (TG1 trener på Hullebergmyra, TG2 på gamlebanen). Innhold: 

·Oppvarming og sprinter

·1v1

·Spill på så stor bane som mulig

KICK OFF KL. 12:00. Obligatorisk oppmøte for alle spillere. A-laget spiller kamp mot Ready kl. 14:00, som jeg vil oppfordre dere voksne også til å se. Info om kick off-et: https://www.facebook.com/events/238900456989048/

Søndag

Egentrening/fri


0 Kommentar

Uke 17 - seriekamper for begge lag

Postet av Ullern Fotball den 17. Apr 2019

Da er vi i gang igjen etter en kort ferie. Vi har en travel vår foran oss så minner igjen om viktigheten av nok søvn, nok mat og drikke og å planlegge slik at du rekker alt uten stress. 

KICK-OFF: Lørdag er det kick-off for hele klubben på Ullernbanen fra kl 12:00. Alle på G05 kullet skal delta her og vi håper samtidig at så mange foreldre, onkler, tanter og besteforeldre også kommer! Det blir konkurranser fra kl 12 og A-kamp kl 14:00. På kvelden blir det samling på kaktus og her vet vi av erfaring at 05 er sterke!


UKE 17

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn TG1: Sean BA, Johannes A, Henrik HS

Ordensmenn TG2: Herman BS og Victor 

Oppgaver: Pumpe 23 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Spill på offensiv halvdel – mot lavtliggende motstander


Mandag:

TG1 kl 19:30 (19:20) – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, pasningsøvelse 5v2, spill 7v7 (2x12) + nedjogg

*Styrke: Overkropp kan dere gjøre denne dagen

Tirsdag:

TG2 kl 16:30 (16:20) *på Hullebergmyra – Ekstensiv oppvarming, Pasningsøvelse 5v2 og spill på så stor bane som mulig (taktisk tema: fokus på hvordan vi ligger i høyt og lavt press) 

Onsdag:

TG1 kl 18:45 (18:30) – Intensiv oppvarming, soneøvelse på mål, spill 5v5 (4x5 min) + nedjogg

Keepertrening for Mikkel kl 16:45

2.div: Heming vs 05.2 kl 20:15 (oppmøte 19:30 på Hemingbanen) Tropp: Gantzel, Nikolai, Bull, Erlend, Olav, Aasen, Molly, Peder, Schneidt, Theo Rise, Shane, Herman, Victor, Haakon og Peter. 

Torsdag:

Egentrening m/ball eller fri

Fredag:

Keepertrening kl 16:30 for Magnus og Nico

TG1-2 kl 17:00 (16:50)

TG1 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, struktur med fokus på etablert angrep, spill så stor bane som mulig (2x6 min)

TG2 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 1v1 og 2v2 øvelser + spill så stor bane som mulig (taktisk tema: høyt og lavt press). 

=> FELLESMÅLTID I KLUBBHUSET ETTER ØKTA 

Lørdag:

1.div: VASK v 05.1 kl 12:00 (11:15 ved Voksenbanen – gaderober inni flerbrukshallen)

Tropp: Mikkel, Johannes, Ludvig, Dugstad, Olav, Sean, Markus F, OC, Gaas, Varden, Thomas D, Thomas S, Theo, Theodor

KICK-OFF kl 12:00 for hele klubben på Ullernbanen! TG2 møter kl 12:00, mens alle som spiller kamp reiser rett til Ullernbanen etterpå! Alle foreldre ønskes også på A-kampen kl 14:00 og på kaktus på kvelden!

Søndag:

Egentrening m/ball eller fri

*Styrke: bein kan dere gjøre denne dagen

TG2 kl 13:00 (12:50) - Oppvarming, Forsvar vs angrep øvelse og spill på så stor bane som mulig (taktisk tema: høyt og lavt press) "It's the winning mentality," De Ligt says. "It's the mentality of improving every day, becoming better every day and the discipline to do that. That's what you see here."


0 Kommentar

Heggedal vs MSB

Postet av Ullern Fotball den 17. Apr 2019

Tirsdag før palmehelgen – og en ny kampmulighet for Ullern Senior B i 4.divisjon. Denne uken gikk turen til fagre Heggedal, hvor hjemmelaget endte sitt cupeventyr mot Ullern MSA noen dager tidligere, og ble antatt å stille noe revansjelystne til ny dyst mot de vakre Ullerntrøyene. Heggedølene har for øvrig nylig tatt beslutning på sammenslåing med naboklubb Vollen, uten at nettopp DET fikk større betydning for tirsdagens match.

Heggedal kunstgress er imidlertid viden kjent for sine gufsne forhold der banen ligger plassert i et kuldehøl langs Røykenveien, en langpasning fra fylkesgrensa mot Buskerud – og skuffet heller ikke denne kvelden; Hardbarkede hjemmepublikummere iført dunjakker og strikkeluer klarte seg gjennom 90 minutter, men flere tilreisende i småsko ble observert i retning parkeringsplassen litt ut i 2.omgang.

Ullerns kamptropp besto for øvrig denne kvelden av 10 mann fra A-troppen, 3 stykk nedkjølte juniorspillere, samt 1 gammel storhet fra C-troppen. I sum antar vi bortelagets snittalder lå minst 10 år under Heggedals. Hjemmelaget stilte som normalt med en rekke småbarnsfedre i 30-årene med delvis bakgrunn fra spill i høyere divisjoner. Og hjemmelagets rutine veiet tungt i 1.omgang. Hele 4-1 til pause ble notert i protokollen. 2.omgangen tilhørte Ullern, som trumfet Heggedals rutine med påskrudde hoder og dobbel kondis. Dessverre var det ikke tilstrekkelig for 3 poeng – men 5-3 som sluttresultat får noteres som OK etter en slapp kampstart.

MSB trener Alexander Bendiksen har følgende kommentar; kampbildet ble akkurat som spådd, men dessverre havner vi under med 3 mål til pause i stedenfor det ene vi kunne tillate oss og kampen er på sett og vis tapt i løpet av første omgang. Vi er likevel svært nære 4-4, men er litt for udyktig på siste 1/3 av banen. Heggedal er gode offensivt, men ditto dårlige defensivt - dette er noe vi burde klart å utnytte i større grad.

Ullern sine mål ble skårt av: Jacob Wilhelmsen (bilde), Erlend Vangdal og Eirik Heggdal Evensen.

Vi takker Heggedal og dommertrio (for kvelden bunnsolid!) for kampen og gleder oss til å ta i mot Manglerud Star tirsdag 23. april.


0 Kommentar

MÅLKLUBB 2019

Postet av Ullern Fotball den 11. Apr 2019


Også denne sesongen oppretter vi Ullern Målklubb for vårt A-lag. Konseptet går ut på at enkeltpersoner eller bedrifter bidrar med x antall kroner pr.mål Ullern scorer i serie- og NM fra og med første offisielle runde. Minstebidraget er på 10 kroner per mål. Ved bidrag på 50,- eller mer per mål, er sesongkort med på kjøpet :-)!

 Hvordan melde seg på Målklubben? Man kommenterer navn og telefonnummer i sakens kommentarfelt på Facebook, eller tar kontakt med Tage Hoseth på tage.hoseth@yahoo.no.

 I tillegg kan man som medlem i målklubben tippe antall scorede og innslupne mål i serie og NM fra og med første offisielle runde, som f.eks 53-22. Den som kommer nærmest, kan kalle seg Ullern Fotballs beste måltipper 2019! Intet mindre, altså!

 Vi håper mange blir med og bidrar!


0 Kommentar

Seriestart for A-laget lørdag kl. 13:00

Postet av Ullern Fotball den 10. Apr 2019


Lørdag 13/4 kl. 13 braker det løs med seriestart på Ullern CC Vest arena. Trener Didrik sier følgende: 

«Endelig er det seriestart, men en enkelt oppgave blir det ikke. Laget som med unntak av opprykklaget Oppsal slapp inn færrest mål i fjorårets sesong (avd.1) kommer på besøk til CC Vest Arena for å spille om de første poengene i årets sesong. Lokomotiv Oslo som endte på en 5.plass i 2018 fremstår som ett av de best organiserte defensive lagene i Norsk Tipping Ligaen og blir i år, som i fjor et vanskelig lag å møte for de fleste. I generalprøven slo de Frigg som er regnet av mange som en av årets opprykkskandidater hele 4-2.

Selv kommer vi fra to kvalifiseringsrunder med en solid målforskjell på 12-1, til tross for noe slurvete start i begge kamper.

Vi har lagt ned mye arbeid i å få på plass en struktur og en spillestil som er ny for de aller fleste i stallen. Som tidligere nevnt er det relasjonene på banen mellom mange nye spillere som blir vår største utfordring så tidlig på året, men vi begynner absolutt å se igjen mye av det vi har trent på og det vi ønsker å få til. I tillegg har vi klart å beholde "Ullernkulturen" i spillergruppa. Samtlige spillere i stallen bruker mye tid og energi på utvikling, både sammen og individuelt. Alle er genuint interesserte i å lære og forstå, og legge til rette for kvalitet og tilstedeværelse på treninger, dette er noe man kan se igjen i klubben forøvrig, også på A laget.

Til første serierunde i NT ligaen blir det viktig med tålmodighet. Vi vet svært godt hva som møter oss og er forberedt på hva som kommer. Til slutt håper vi at så mange som mulige tar seg turen for å følge oss i serieåpningen!»


0 Kommentar

Sesongkort 2019

Postet av Ullern Fotball den 10. Apr 2019Førstkommende lørdag starter serien for A-laget vårt! Dermed er det på tide å sikre seg det ultimate underholdningskortet: Sesongkort 2019, som også fungere som en bunnsolid bursdagsgave til alle som fyller år i disse dager.

 Sesongkortet selges fra kontoret i 3 varianter:
 • 500,-: Sesongkort
 • 650,-: Sesongkort + supporterskjert
 • 1000,-: Sesongkort + skjerf + kaffe og vaffel på alle hjemmekampene

 Vipps til 1909. Skriv «Sesongkort 2019 + navn + telefonnummer», og hent ut på kontoret.


0 Kommentar

Hall2020: Selve råbygget begynner å ta form

Postet av Ullern Fotball den 10. Apr 2019

Vi har tatt en prat med Ingunn Olsen som er kommunikasjonssjef for byggingen av vår nye hall. Hun kan meddele gode nyheter om prosessen. 

Prosjektet er i rute kan Ingunn melde: 

Flerbrukshallen skal i sin helhet plasseres mot den eksisterende kollen, og for å få plass til hallen har vi gravd og sprengt oss inn i kollen og tatt ut en god del løsmasser.

Nå er byggegropen ferdig gravd ut, grunnarbeidene er ferdig, og vi har boret ferdig 13 energibrønner.

I disse dager og fremover jobber vi med å støpe fundamenter, samt sette opp stålkonstruksjoner og elementvegger i betong.

Hallen er planlagt ferdig i begynnelsen av 2020.

 Du kan lese mer om prosjektet på våre nettsider:

 https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/ullern-flerbrukshall/

Og også på NTB-info:

https://www.ntbinfo.no/pressemelding/ullern-flerbrukshall-gir-ullern-if-en-etterlengtet-hjemmearena?publisherId=12550484&releaseId=17858275


0 Kommentar

Gøteborg 2019 - Info

Postet av Ullern Fotball den 9. Apr 2019

Gøteborg 2019


Fredag setter vi snuten mot Gøteborg og årets kampleir i nabolandet.


Dette skal IKKE med: 


 • Mobiler, nettbrett og alt sånt lar vi ligge igjen hjemme. Vi skal på tur sammen, bli bedre kjent og sammensveiset. Det gjør vi uten tryne nedi hver sin telefon halve turen.
 • Brus og godterier styrer vi også fint unna. Skal vi prestere på banen og ha energi til å være et positivt bidrag gjennom helgen sosialt så trenger vi masse energi.
 • Dårlig oppførsel – vi skal bo på et hotell og DU er selv ansvar for ditt rom, at de ansatte får et godt inntrykk av Ullern Fotball som er min arbeidsplass og ikke minst at foreldre som er med å bidra får positive svar når du blir spurt om å hjelpe med noe. Regler og retningslinjer er til for at vi skal ha det bra sammen, så de følger vi.
 • Helt splitter nye fotballsko som ikke er prøvd, kjedelig å få gnagsår på fredagens økt og ødelegge hele helgen.


Dette skal med: 


 • På bussen: En full Ullern drikkeflaske med vann og en stor og solid matpakke. Kortstokk kan være moro, andre sosiale spill og enkle aktiviteter.
 • Vi reiser i: Lett tøy som er komfortabelt.
 • Fotballtøy: Fotballsko for kunstgress, gode joggesko, leggbeskyttere, shorts, strømper (Flere par er lurt), bukse, T skjorte, genser og drakten din. Den tykke Ullernjakken din kan også være kjekk å ha, det er ikke helt sommer enda.
 • Annet tøy: Et sett med helt vanlig dagligtøy, kan fint være det du reiser i. Lue, buff og hansker.
 • Annet: Håndkle 2X, toalettsaker, medisiner, en god bok og svensk norsk ordbok.
 • Lommepenger: Maks 200kr.


Program: 


Fredag 

Kl.14.45 – Oppmøte på Ullernbanen. Bagasje rett i bussen, husk matpakke og drikke ombord i bussen.

Kl.15.00 – Avgang Ullern.

Kl.18.45 – Ca ankomst Gøteborg inkl et lite stop på veien. Vi sjekker inn og får ting på plass på rommene.

Kl.19.30 – Vi spiser kveldsmat.

Kl.20.30 – Lett trening inne i hallen ved hotellet. Romkonkurransens første konkurranse. 


Lørdag 

Kl.09.30 – Frokost

Kl.11.00 – Spillermøter

Kl.13.00 – Lunsj

Kl.15.00 – Avreise til kamp (adresse: Härlanda Park 6 B (Kålltorpsgatan 2)). Ca 10 min å kjøre, foreldre henter i biler. 

Kl.16.00 – Kamp lag 1 vs Qviding 1

Kl.17.15 – Kamp lag 3 vs Qviding 3

Kl.18.30 – Kamp lag 2 vs Qviding 2

Kl.20.15 – Middag for alle

Om noen blir veldig sultne så ta kontakt med Haakon eller Rudi på deres rom. 


Søndag

Kl.07.30 – Frokost

Kl.09.00 – Kamp lag 1 vs Backatorp 1

Kl.10.30 – Kamp lag 3 - vs Backatorp 3

Kl.11.45 – Kamp lag 2 vs Backatorp 2

Disse kampene går rett ved hotellet. 

Kl.14.00 – Avreise Gøteborg. ALLE reiser i bussen samlet tilbake om det ikke er en spesielt god grunn til at bil med de eldre skjer.

Kl.18.00 – Ankomst Ullernbanen! Vi oppdaterer på FB siden hvordan vi ligger an.


Kontakter på turen om det er noe viktig som må formidles eller kontakt med sin sønn: 

Ring først Haakon (om han ikke svarer så prøv Haakon igjen og så prøv Rudi). Om vi ikke svarer så er vi nok opptatt med en kamp eller noe, send da en SMS så ringer vi tilbake så fort vi kan. 

Haakon - 922 52 395

Rudi - 918 57 577


Takk for turen!


0 Kommentar

Til foreldrene: Hvordan planlegge årets kamper i familiekalenderne?

Postet av Ullern Fotball den 8. Apr 2019

Hei!

Spørsmål 1 står i overskrifta. Spørsmål 2 knytter seg til kommunikasjonsplattform.

Det er ikke utenkelig at det kommer en totalendring av sistnevnte på et eller annet tidspunkt, men for nå man over i den måten vi gjør dette på alle kull fra 2008 og oppover. Det er denne nettsiden som er kommunikasjonsplattformen vår - ikke Facebook. FB-gruppa er kun et supplement. Det er her man skal følge med for å få med seg det man trenger - det gjelder både store og enda større.

Så til spørsmål 1, der spørsmål 2 forsåvidt er en del av det:

Dere kommer dessverre ikke til å få vite nøyaktig hvilke kamper deres gutt skal spille for en tid fremover. Lagene settes opp etter en kontinuerlig vurdering av hvilket nivå som er mest riktig å spille på. I tillegg til at det kan være mange faktorer som spiller inn og gjør at man vil gjøre endringer i troppene fra en uke til en annen - pluss det åpenbare at noen spillere alltid bør flytte litt mellom nivåer. Heldigvis (i denne praktiske forbindelse) er det dog sånn at det veldig langt fra blir totalt omstokk her fra uke til uke. Ferdighetsutvikling, fysisk utvikling, og alt annet som spiller inn, går tregere enn som så. Det ligger altså ikke veldig langt frem i tid at dere alt vet ganske godt hvilket lag dere spiller på, og de som er litt på vippen til enhver tid, vet også det. Tropper legges i ukeplanen som Nicolas kommer til å publisere hver fredag fremover

En del vil kanskje føle at fordelen for familien i å bare kunne dunke inn alle kamper for året i kalenderen, trumfer våre fotballidiotiske grunner til ikke å sette faste kamptropper for en lang periode, men der velger vi å holde på et best mulig sportslig opplegg. I min egen lille husholdning ville det sikkert vært delt forståelse for dette, så jeg har ikke vanskelig for å se motargumenter.

Så er det også sånn at vi er ganske så fleksible! Om din sønn har pleid å spille på lag 2, men en dato ikke passer, si fra så kan han spille lag 1 eller 3 i stedet den uka. Om en som alltid har spilt lag 2 blir satt på lag 1 en uke, har vi forståelse om planer allerede var lagt. Da får vi i stedet gjøre endringa uka etter.

Lita veiledning for å putte fornuftig terminliste i deres kalender:

Lag 1 (G12 Ullern-5) https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6636 De som trolig har dette som kamparena i aller nærmeste fremtid, tror jeg vet det selv. Det deles i grupper på alle treninger, og det har ikke vært enorm omveltning på lag 1 i Akademiligaen seneste tid. 

Lag 2 (G12 Ullern-6) Har du stort sett vært på lag 2 i Akademiligaen? Kanskje veksler litt mellom gr 1 og 2 på trening? Da er det sikkert ikke dumt å abonnere på denne kalenderen https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=138692

Lag 3 (G12 Ullern-7) https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6637 De som ikke finner seg i kategoriene over, og de som ikke har vært i begge kamptropper til lag 4 enda (ser dog at ikke tropp til torsdag lag 4 er lagt ut, det skulle vi hatt klart før denne tid og skal få asap)

Lag 4 (G11 Ullern-1) https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6638 Er gutten nå på torsdag i denne kamptroppen for 2.uke på rad, er det rimelig å forvente at disse kampene er høyaktuelle også utover våren.

Lag 5 (G11 Ullern-2) Her har foreldre som skal legge denne i kalenderen kommunisert direkte med meg på mail.0 Kommentar

Uke 15

Postet av Ullern Fotball den 8. Apr 2019

Mandag 8. april

TG1
Kl. 16:30: Restitusjonstrening

TG2
Fri / egentrening

Tirsdag 9. april

TG1
Kl. 17:00: Prep, pasningsøvelse (possession), 2v2 omstillingsspill, spill mellomstor bane

TG2
Kl. 18:00 (Hullebergmyra): Ekstensiv oppvarming, skadeforebyggende, 2v2 omstillingspill, spill 3v3. 

TG3
Kl. 20:30 (19:45) - kamp for lag 4. Ullern - Romsås på hjemmebane. Alle i TG3 skal være med.

Onsdag 10. april

TG1
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 2: Vålerenga 2 - Ullern på Valle Hovin kgress. Tropp kommer. 

TG2
Kl. 18:30: Prep, pasningsøvelse (firkanter), spill på stor bane
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 2: Vålerenga 2 - Ullern på Valle Hovin kgress. Tropp: Ivers, Jo, Moritz, Casper, Viktor, Jonatan, Jordet, Jens, Trond, August, Martin, Simen, Philip, Peter, Johannes.

Torsdag 11. april

TG1
Kl. 19:00: Prep, struktur/storbanespill

TG2
Fri / egentrening

TG3
Kl. 16:30: Vanlig økt på gamlebanen

Fredag 12. april

TG1
Kl. 19:30 (18:30): Ullern - Ready på Ullernbanen. Tropp: Mats, MJ, Rye, Jonas, Gustav, Didrik, Tor Edvard, Bendik, Dokken, Railo, Johan, Varden, Cleve, Stinus
Vi som ikke spiller kamp, trener kl. 16:30.

TG2
Kl. 16:30: Økt på gamlebanen. Prepp, firkanter, spill på storbane. (1 times økt!)

Lørdag 13. april

Fri / egentrening

Søndag 14. april

Fri / egentrening


0 Kommentar

Ukeplan uke 15

Postet av Ullern Fotball den 7. Apr 2019

Ny treningsuke, hvor vi legger bak oss en heller hektisk uke 14, med 2 kamper + pluss cup på Røa.
Får både tirsdag og torsdag en litt vrien start på seriespillet, på Abildsø møter vi et fysisk robust og teknisk godt lag som vi får kjørt oss mot i store perioder, men samtidig har vi enkelte perioder i kampen hvor vi er hakket vassere. I de periodene spiller vi opp mot vårt aller beste, men for å komme seirende ut av slike oppgjør, kreves det at vi er på 100% så godt som hele kampen.

Torsdag ser vi tegn til bedring mot slutten av 2. omgang, men innen den tid har vi hatt en tung kamp hvor lite stemmer, balltapene florerer og vi bærer preg av å ha spilt lite sammen. Vi tar med oss de gode periodene og ser fremover.

På Røa er det noe mer lystig, selv om vi får det tøft over 2 oppgjør mot Røa, mens vi bl.a er bedre enn et Skeid-lag vi sleit tungt med i fjor. Det må vi absolutt være fornøyd med. Så går det også rykter om en mer enn godkjent prestasjon mot Lyn.

En kamp denne uken, før vi tar påskeferie. Dere som skal spille, er kalt inn i Spond. Legg også merke til at torsdagsøkten er flyttet til tirsdag. Denne gangen kl 19.00. Tidspunktet for denne kommer til å variere, så dere må bare følge med i Spond og lese ukeplanen.
Les ukeplanen! 


Mandag: 15.00 - 16.30. Oppvarming, boks, spill

Tirsdag: 19.00 - 20.30. Oppvarming m/styrke, avslutninger, spill

Onsdag: 15.00 - 16.30. Oppvarming m/styrke, possession med fokus på tidsbruk, spill. 

Torsdag: Kosvoll borte. Oppmøte kl 19.45 på Korsvoll. 


0 Kommentar

Uke 15 og 16

Postet av Ullern Fotball den 7. Apr 2019

Endelig kom seieren! Hvordan og hvorfor har vi gått grundig i gjennom på dagens video og trening, og så gjenstår det å se om vi klarer å både gjenskape både det å være det laget som er først på hver jævla ball, og ikke minst ta vårt gode angrepsspill noen hakk videre. Laget vi møter Torsdag er noen knepp vassere og nok en fin test for oss. I forrige uke får vi også en god start på sesongen med lag 2, og det forventes at de som er med der fra TG1 på alle måter bidrar og viser hvorfor det er tilfelle.

Denne gang får dere også et lite innblikk inn i neste uke, som pga påsken stopper for vår del på Onsdagen. Noen dager med avbrekk nå kommer på et godt tidspunkt, men før vi er der skal vi ha 3 gode treninger på dager hvor vi har fri fra skoler og andre arenaer. Med forbehold om at det kan komme endringer i innhold for disse 3 dagene, OG sosial sammenkomst en av disse 3 dagene. Det kommer vi i fall tilbake til.

Fredag 12.april:
Trening kl. 17:00
De som restituerer:
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse
Possession 

De som trener:
Oppvarming: Prepp og EPE
Sprints: Min rest: 2x6-9
5v5/7v7: 4x6-8 min 

Lørdag 13.april:
Egentrening/fri. 

Søndag 14.april:
Egentrening/fri.

Mandag 15.april:
Video kl. 12:00
Trening kl. 13:00
Oppvarming
Pasningsøvelse: Ny rudi-variant
Taktisk trening 11v11: Tema fra video
Evaluering av Mars og April 

Tirsdag 16.april:
Trening kl. 09:30
Oppvarming og skadeforebyggende
Rolletrening: Individuelt fokus
3v3/4v4: 6x1,5 

Onsdag 17.april:
Trening kl. 11:00
Oppvarming: Prepp og EPE
Sprints min rest: 2x7-10
5v5/7v7: 4x8 min/5x7 min 

Neste trening Mandag 22.april. 


0 Kommentar

Uke 15 - Gøteborg här kommer grabbarna!

Postet av Ullern Fotball den 6. Apr 2019

Da skal seriespillet endelig igang og til helgen er det duket for årets første tur når vi setter snuten mot Sweden og Gøteborgen. Det blir minst fem kamper mens vi er der og vi trener (se bilde) lett ved ankomst fredag kveld inne i Skandinavias største multisportanlegg. 

Siste uke for de utstyrsansvarlige, viktig at vi tar våre oppgaver på alvor. Med alt for harde eller mye baller så sliter vi med å få til en god fotballøkt. 

Vi ses på feltet! 

Man 8 april 

Kl.16.15 - Trening TG.1 (de som IKKE spilte søndag). Innhold: Firkantspill 7v3, rolletrening (skåre mål) og spill 6v6 3X4 min. Egentrening. 

*Styrke overkropp, balanse og bevegelighet for de som spilte både lør og søn. 

Tirs 9 april

Kl.16.30 - Trening TG.2 på Hullebergmyra (de som ikke spiller kamp i dag). Innhold: Firkant 3v1, 2v2 omstillingsspill 2 runder til 5 og spill 4v4/5v5 4X4 min. 

Kl.19.00 - Lag 1 vs Vollen på Arnestad KGB. Oppmøte kl.18.15. Tropp: Victor, GP, Ellef, Jacob, Emil, Gustav, Tollef, Andreas, Storm, Brage og Benjamin. 

Kl.19.10 - Lag 3 vs Heming på Ullerbanen. Oppmøte kl.18.30. Tropp: Fabian, Mathias, Preben, Jonas L, Chris S, Chris B, Linus, Tobias, Philip S, Oscar LJ, Henrik EW, Anders

Kl.20.15 - Lag 2 vs Lyn på Kringsjå. Oppmøte kl.19.30. Tropp: Ole, William, David, Philip B, Adrian S, Elias, Estin, Seb, Dani, Malla. 

Ons 10 april 

Kl.18.30 - Trening TG.1. Innhold: Gjennomgang kamp mot Vollen og Lyn, Fotballgolf, skadeforebyggende, firkanter og spill. 

Kl.18.30 - Trening TG.2. Innhold: Konkurranser, firkanter, skadeforebyggende og spill. 

Kl.19.45 - Lag 4 vs VASK på Voksen kunstgress. Oppmøte kl.19.00. Tropp: Rasmus, Olli, Jens, Herman A, Adrian Z, Herman F, Lukas, Nico P, Nour, William RB, Henrik A, Nicholas, Pernille

Tors 11 april

Fri og pakke

*Styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Fre 12 april

Kl.15.00 - Avreise med buss fra Ullernbanen til Gøteborg. Mer info kommer i egen artikkel tidlig i uken. 

Lør og søn 

Gøteborg. 

Første økt igjen etter påske er kvelden mandag 22 april. 


0 Kommentar

Ukeplan uke 15

Postet av Ullern Fotball den 6. Apr 2019

Ukeplan Uke 15 - Uka før påske


Meget bra akademirunde på BVH på lørdag! Mye bra fotball og gode sportslig resultater fra alle lag som var med. 

Forrige uke var også breddegruppa endelig i gang, fint å se både gamle og nye ansikter igjen på fotballbanen!
 
Denne uka har lag 1 og lag 4 kamp på torsdag, troppene kommer senest på tirsdag. I tillegg har lag 5 (breddelag) også kamp denne uka og her skal alle i TG3 møte opp.
 
 

Utstyrsansvarlige i April


De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å rydde sammen alle baller, kjegler og vester etter treningen.


Baller

TG1: Ludwig & Ola T

TG2: Sander & Tobias


 Vester

TG1: Fjellmann & Loly

TG2: Henrik & Nityan. 


 Kjegler

TG1: Lucas & Kristoffer Ler

TG2: Martinus & Noah


Mandag

 KL. 15:00-16:30. Trening

·        Oppvarming

·        Firkanter

 ·       Spill på så stor bane som mulig.Tirsdag


Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 5 (Ullern 2 - G11). Heming – Ullern på Hemingbanen. Tropp: Sigurd, Mathias, Benjamin, Lukas J, Niclas, Askil, Marcus, Eirik, Theodor, Johan F


Onsdag

KL. 15:00-16:30 Trening

·        Oppvarming med ball 

·        Fotballsprinter / Avslutninger

·        Spill


Torsdag

Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 1 (Ullern 5 - G12). Ullern – Sagene på Ullernbanen. Tropp: Loly, William, Ola, Ludwig, Erik, Fjellmann, Max, Eimhjellen, Iver, Emil, Tarald, Amund. 


Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for lag 4 (Ullern 1 - G11). Heming – Ullern på Hemingbanen. Tropp: Sander, Martinus, Fredrik B, Phillip A, Jakob L, Nityan, Tobias, Henrik, Albert.


Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening

·       Oppvarming

·        1v1/2v2

·        Spill på liten bane

·        Påske konkurranseLørdag

ULLERN MSA KAMP – SESONG ÅPNING KLOKKEN 1300

G2008 er maskoter på A-lagets sesongåpning, vi må stille med 10 barn og 5 voksne.
Dette er en fin anledning til å se voksen utgaven av Ullern i kamp, men det viktigste er at man er til stede 15 minutter før kampstart og at guttene er med på innmarsj før kampstart, det er ikke påkrevd at alle er ballgutter gjennom hele kampen.
Foreløpig er vi for få som har meldt seg på event'et via facebooksiden. Vi skjønner at mange har dratt på påskeferie, men vi er såpass mange på kullet at jeg håper at vi klarer å stille.
DE 10 FØRSTE SOM MELDER SEG (vi er 5 pr nå) STILLER BAKERS I KØEN FOR KIOSVAKT I UKE 25 og 26. (I utgangspunktet, med forbehold om totalt antall spillere pr da, slipper disse KIOSKVAKT!)


Søndag

Egentrening/fri


0 Kommentar

Uke 15 + 16 - Hjemmekamp for begge lag

Postet av Ullern Fotball den 6. Apr 2019

Vi er i gang, alle mann. Nå som vi jevnlig vil ha to ulike kampdager for de aller fleste i gruppa, så vil ukene våre bli mye mer komplekse. Her må man henge med. Det skal stå presisert hvis du har fri den og den dagen, eller om du har et annet innhold pga. kamp få dager før eller kamp dagen etter. Det står også presisert hvis vi trener eller spiller på en annen bane enn CC Vest Arena. Og det er åpenbart en litt større utfordring for meg også å lage planene og gjøre ukene optimale for alle, så det er bare å spørre hvis du lurer på noe eller finner noe motstridende i det jeg har sagt og skrevet (f.eks. at jeg har sagt at vi trener 19:00 en dag det står 19:30).

Ellers kommer det til å hende at dere har ansvar for å kjøre økter på egenhånd (restitusjonsøkter) eller at dere trener med bare en av oss trenerne og/eller bare den gjengen som spilte kamp. Uansett hvordan det ser ut, bør dere forvente samme fokus av dere selv til enhver økt.   

Utstyrsansvarlige:

Alexander Mørk, Sindre Dugstad og Ask har ansvar for å ta ut ballene, telle dem og pumpe dem opp før trening.

Oskar HJ har ansvar for å ta ut våre kjegler og vester før trening.

Edberg, Isak, Elias HS og Halla har ansvar for å telle ballene, legge dem i nettet og ta dem med inn i ballboden etter trening (legges selvsagt i buret med låsen på). Bare ballene som det står TG2A skal ligge i våre ballnett!

Einar BH har ansvar for å ta inn våre vester og kjegler etter trening. Av praktiske årsaker skal disse kjeglene sorteres etter farge, og gjerne vestene også! Bare kjeglene det står JR2 på skal vi legge i buret vårt.

Deres egne forventninger til dere selv i treningshverdagen (valgt på møtet fredag 8. mars):

 • 100 % innsats, fokus og trøkk
 • Engasjement og vinnervilje
 • Stille krav til hverandre 
 • Konstruktiv kommunikasjon (positivt treningsmiljø)
 • Effektive (ryddig og oppsetting av bane, være klare til øvelser fort)

Forventninger utenom selve treningen, for at treningene skal bli best mulig:

 • Nok søvn og hvile
 • Nok mat og drikke
 • Riktig bekledning til trening
 • Møte tidsnok
 • Sette seg mål for økta og evaluere seg selv i ettertid


Mandag

KAMP, 2. DIV. JR – Ullern vs. Frisk Asker på CC Vest Arena kl. 20:15 (oppmøte senest kl. 19:15 ved klubbhuset deres). Tropp: Kommer … 

*eventuelt styrke overkropp. 

Restitusjonstrening på egenhånd for dem som spilte kamp mot Nesodden i helga. 

Tirsdag

KL. 17:00-18:00 på       Hullebergmyra. Trening for dem som spilte mot Frisk Asker. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Lagkonkurranse for dem som spilte > en omgang mot Frisk Asker 

·Spill 2v2-4v4 for dem som spilte < en omgang mot Frisk Asker, 6x1 minutter. 

Onsdag

KL. 17:00-18:30. Trening for dem som spilte mot Nesodden på søndag, fri for dem som spilte mot Frisk Asker på mandag. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Spill 2v2-4v4, 6x1 min. 

   Torsdag

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Spill 9v9-11v11, 2x7min. Taktisk tema: Spill mot midtpress eller lavere. 

*Fin dag for litt bevegelighetstrening eller litt styrke overkropp etter økta. 

  Fredag  

KL. 17:00-18:30. Trening. Innhold:

·Intensiv oppvarming

·Intensiv pasningsøvelse

·Fotballsprinter med min. rest.

·Spill 5v5-7v7, 4x5-7 min.

*Styrke bein etter økta.  

  Lørdag  

Fri/egentrening 

  Søndag 

KL. 18:00-19:30. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Spill 9v9-11v11, 2x8 minutter. Tema: Spill mot 4-5-1 midtpress

Mandag

KL. 11:00-12:30. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Dødballer

·Rolletrening

Tirsdag

KL. 11:30-13:00. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Spill 9v9-11v11, 2x8 minutter. Tema: Spill mot 4-4-2 midtpress

·Evt.: Dødballer

Onsdag

KL. 09:30-11:00. Trening. Innhold:

·Intensiv oppvarming med og uten ball

·Intensiv pasningsøvelse

·Spill 9v9-11v11, 3x10-12 min. Tema: Press mot 3-backslinje

*Styrke bein etter økta. 


0 Kommentar

Uke 15 - Hjemme for lag 2, borte for resten

Postet av Ullern Fotball den 6. Apr 2019

Da var første kamp vel unnagjort for lag 4, lag 3 og lag 1. På mandag starter lag 2 også. Husk å meld fra i tide om kampene krasjer med noe, og meld til riktig trener! Anders skal ha for lag 1 og lag 2, Jakob for lag 3, Lukas for lag 4. Lag 3 har ikke kamp denne uken, så ja, det stemmer det som står i ukeplanen. 

Og så ber vi om at dere alle forsøker å legge egne bursdagsfeiringer til dager da det ikke krasjer med (planlagt) aktivitet for laget. Om det er uunngåelig, så velg en dag der det krasjer med trening fremfor en dag der det krasjer med kamp. Nå vet jeg at den kampen som skulle egentlig bli spilt på fredag og som krasjet med en bursdag egentlig var flyttet, og da er det selvsagt lite å få gjort med det; det er på ingen måte denne bursdagen jeg klandrer for noe som helst nå! Jeg bare fremhever det for de kampene som ligger inne i terminlisten nå og som kommer på løpende bånd fremover. Gjerne sjekk terminlisten før dere planlegger bursdagsfeiringer. Hvis det f.eks. er en spiller på TG2 som skal feire, og som skal invitere mange fra TG3, er det også fint om man sjekker lag 4s aktivitet den dagen. Vi ønsker å ha med flest mulig mest mulig, vet dere! 😊 Anbefalte «bursdagsdager» fra vårt ståsted er lørdag ettermiddag/kveld og søndag kveld, uten at vi skal forsøke å diktere sånt i særlig stor grad. 

Legg også merke til at det ikke er trening denne onsdagen. Onsdag kommer ikke til å være en fast treningsdag fremover, da det er veldig mange kamper som har havnet på denne dagen. Vi vil i stedet ha en ekstra satsningsøkt lørdag morgen/formiddag.  TG3 trener nå på fredager fremover. Etter denne uka ønsker vi tilbakemelding fra TG3 som eventuelt ønsker mer aktivitet enn én trening og en kamp i uka: Er det passe, eller vil man trene mer?

Månedens spillere for mars er klare for nye tak i april! Fra venstre: Johannes Juvik Tveitnes, Niels-Henrik B. Kran og Mikkel B. Aasbrenn.

Ukens tema:

Høyt press og spill mot etablert forsvar. 

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 


Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

KAMP – Ullern 2 vs. KorsvolL kl. 19:10 på Ullern. Oppmøte senest 18:40 på Ullern. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Markus, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Albert, Henke, Trym N, Nicco. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

Tirsdag

Egentrening/fri

Onsdag

KAMP – Ullern 1 vs. BMIL kl. 18:55 på Ferd stadion. Oppmøte senest 18:25 på banen på Ferd. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Albert

KAMP – Ullern 2 vs. Ready kl. 19:10 på Ready (Gressbanen kunstgress). Oppmøte senest 18:40 på banen på Ready. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Trym N, Henke, Markus. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

KAMP – Ullern 4 vs. Ready kl. 19:10 på Ready (Gressbanen kunstgress). Oppmøte senest 18:40 på banen på Ready. Tropp: Alle i TG3 

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 og TG2. Innhold: 

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

KL. 15:00-16:30. Trening for TG3. Innhold: 

·Firkanter

·1v1/2v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

Lørdag

KL. 10:00-11:30. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Fotballsprinter

·Spill på så stor bane som mulig

·Konkurranse

A-laget serieåpner kl. 13. Anbefales for store og små å ta turen!

Søndag

Egentrening/fri

Mandag

KL. 15:00-16:30. Frivillig trening for satsningsgruppene. Påmelding til Anders på SMS før kl. 12:00 samme dag. 

·Firkanter

·Avslutningskonkurranser

·Spill

Tirsdag

KL. 14:00-15:30. Frivillig trening for satsningsgruppene. Påmelding til Anders på SMS før kl. 12:00 samme dag. 

·1v1

·Avslutningskonkurranser

·Spill

Onsdag

KL. 12:00-13:30. Frivillig trening på Hullebergmyra for satsningsgruppene. Påmelding til Anders på SMS før kl. 20:00 kvelden før. 

·Ballmestring

·Avslutningskonkurranser

·Spill

+ konkurranse


0 Kommentar

Uke 15 - 2.div kamp og dugnad onsdag

Postet av Ullern Fotball den 5. Apr 2019

Da har vi 1 uke igjen før vi tar en ukes påskeferie. Vi trener siste økt fredag kl 18:00 og vi forventer at alle er der på den økten da det har vært planen hele tiden og venter med ferien til lørdags morgen.

Både Lars, Mads og meg selv er veldig godt fornøyd med årets 3 første måneder og gleder oss stort til fortsettelsen - dere er en herlig gjeng å tilbringe så mye tid sammen med og vi tar stadig nye steg sportslig så dette kan bli virkelig gøy utover sesongen!

Dugnad: Onsdag er det dugnad for alle foreldre på G2005. Vi skal shine anlegget vårt og gjøre det klart for sesongen. Som dere vet er vi i en prosess hvor det bygges og rives om hverandre og anlegget har vært mer presentabelt tidligere...Nå må vi gjøre en skikkelig innsats for å få det så bra som mulig!


UKE 15

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn TG1 denne uken: Mikkel S, Trym M, Fredrik D

Ordensmenn TG2 denne uken: William og Erlend 

Oppgaver: Pumpe 23 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen 5 minutter før treningsstart. 

Tema: Høyt press + etablert angrep


Mandag:

TG2 kl 16:00 (15:50) på Hullebergmyra - Ekstensiv oppvarming med ball, posessionøvelse, Spil (taktisk tema: frispilling). 

*Styrke: Overkropp gjør dere denne dagen

Tirsdag:

TG1 kl 16:30 (16:20) – Ekstensiv oppvarming m/ball, stor firkant, spill på stor bane + nedjogg 5 min

Onsdag:

TG1 kl 17:00 (16:50) – Intensiv oppvarming m/prepp, 

Keepertrening for Mikkel kl 16:45

2.div: 05.2 vs Lyn 2 kl 19:40 (oppmøte 18:55 i garderobe 3)

tropp: Gantzel, Otto, Molly, Olav, Bull, Erlend, Aasen, William, Schneidt, Peder, Theo, Shane, Haakon, BS, Victor og Bela

Dugnad på Ullerbanen fra kl 18-21 - her må vi stille mannsterke!

Torsdag:

Fri/egentrening

Hosp til G04: OCK, Herman V og Mikkel S (sjekk 04 sin ukeplan for tid)

Fredag:

Keepertrening kl 16:30 for Magnus og Nico

TG1-2 kl 18:00 (17:50)

TG1 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, struktur med fokus på etablert angrep, spill så stor bane som mulig (3x10 min)

TG2 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 1v1 og 2v2 øvelser + spill så stor bane som mulig (taktisk tema: frispilling) 

Lørdag:

Fri

Søndag:

Fri

*Styrke: Bein gjør dere denne dagen


‘If you feel you're working hard and getting nowhere: Remember it's about working on what's hard, not just working hard’


0 Kommentar

Årets første MSB kamp endte 0-0

Postet av Ullern Fotball den 5. Apr 2019

Tirsdag kveld sto serieåpning i 4. divisjon på menyen på Ullern CC Vest Arena – og motstander for begivenheten var Oslo City FC, som også i fjor spilte 4.divisjon og endte på nedre tabellhalvdel. 2018-sesongen viste at laget plukker en del poeng på hjemmebane, men ofte sliter på fremmed gress. Vi hadde som utgangspunkt håp om at denne trenden også skulle fortsette inn i sesongstarten 2019.

De glade Groruddølene med de kule sorte- og rødstripede draktene presenterer seg som et lag bestående av 13 ulike nasjonaliteter - som jobber aktivt og dedikert med å gi ungdom i Groruddalen et positivt fritidstilbud gjennom fotballen.

Tirsdag kveld kom de riktignok til kort og måtte vende nesen hjemover uten scoringer. Dessverre gjaldt det også hjemmelaget – som hadde et spillemessig grep om kampen. Ullern MSB besto for anledningen av 9 mann fra A-lagstroppen, 4 stk. (fortsatt kapable) gamle helter fra MSC, samt 2 spretne 17-åringer fra Juniorstallen.

MSB kampleder, Alexander Bendiksen, hadde følgende kommentar til prestasjonen; Vi ser igjen mye av det offensive vi har jobbet med i vinter og skaper vel fort 4-5 relativt store målsjanser hvor i hvert fall 2 burde funnet veien til nettmaskene. Den gang ei, men vi gjør en solid prestasjon og ser frem til å møte Heggedal kommende tirsdag med diverse gamle stjerner i 11'eren. Takk for kampen til dommere, motstanderlag og tilskuere.


Kampresultat: 0-0

Tilskuere:  25

Gult kort: Erlend Ellingsen (Ullern)

Rødt kort: Clement Sebazungu (Oslo City) – 2 gule


0 Kommentar

Jr: Interkretslaget med historisk seier mot Skedsmo

Postet av Ullern Fotball den 4. Apr 2019

For aller første gang i Ullern Fotball sin historie så tok et juniorlag poeng i Interkrets serien. Dagens 5-1 seier mot Skedsmo kom i den tredje seriekamp for året og gjør at Ullerngutta etter litt stang ut i to kamper tok sine første poeng for sesongen. 

Ullern fra start: Jesper N. Wold, William M. Haugen - Erlend R. Ellingsen - Christian Ågnes - Daniel Smedsrud, Mikael Foss Andersen - Magnus Fosen - Jacob S. Wilhelmsen, Jørgen Crook Labråten. 

Bytter: Adrien Vachaud i det 69 min for Foss Andersen, Teoman K. Andresen i det 75 min for Mikkel Hagen, Jacob Fredrikstad i det 82 min for Smedsrud, Tobias Røang i det 84 min for Wold og Jon V. Eriksen i det 86 min for Ellingsen. 

Resultat: 5-1 (2-0)

Mål av: Foss Andersen X2, Labråten, Hagen og Andresen. 

Dagens Ullerngutt: Wilhelmsen leverte en meget god kamp og stod bak mye av det Ullernlaget skapte offensivt. 

Kampreferat: 

Trenerapparatet var godt fornøyde når 5 min passert og en ikke lå under, derifra og ut var det dermed duket for tidenes første Junior Interkrets seier. Ullern åpnet best og spilte flere ganger av Skedsmo sitt høye press med både korte og lengre pasninger, der det tidligere har blitt mest korte på så høyt risikonivå at en har skapt mer trøbbel for seg selv enn motstanderen. Skedsmo var slett ikke ufarlige på sine overganger og lange baller, men det var ingen tvil om at det var Ullernmål som kunne merkes var i en viss form for emning. Og 1-0 kom når Foss Andersen dro seg forbi mot venstre og satte ballen tilbake i motsatt hjørne for en utrusende keeper. Like før pause var det Labråten som var gjennom og satte ballen i korthjørnet og 2-0 til pause. 

2-0 er visstnok en farlig ledelse og ut av det blå sleivet en Skedsmo spiller ballen klin i motsatt kryss og publikum tenkte nok sitt etter en sesongåpning med flere merkelig mål mot for juniorgjengen. En for dagen meget god Wilhelmsen var igjen fri fra sin indreløperposisjon og på god vei inn i 16m så blir han felt og straffe til Ullern. Hagen trer frem og setter ballen såvidt forbi keeper sine fingre og 3-1 for hjemmelaget. To aktive indreløpere skapte stadig trøbbel for Skedsmo som i denne fasen av kampen stort sett kun har lange baller å by på. Foss Andersen er raskt frempå når Skedsmo roter bakerst, runder keeper og setter inn 4-1. Game over og med både baller i tverra og flere andre muligheter var det nå bare et spørsmål om hvor mye det kunne bli. Andresen har kommet inn og skaper med en gang situasjoner på sin høyreside, like før slutt blir han satt opp og skyter hardt midt på keeper. Men keeperen velger å ikke ta ballen og da er det flotte greier for Ullern og 5-1. Kamp slutt, 3 poeng og mye positivt å bygge videre på for Jr gjengen. 

Assistenttrener Johan Egil Rudi om kampen: 

Det er liten tvil om at vi i denne kampen åpner langt mer balansert i våre valg enn i de to første kampene der vi ofte har prøvd å spille av et press med liten grad av variasjon. Et høyt press gir oss muligheter lengre fremme i banen og det klarte vi å gjør i åpningen av dagens kamp. Når dueller vinnes og vi gradvis får kampen inn i et form for fordelaktig spor for vår del så må Skedsmo løpe mye. Etterhvert ser vi igjen mye av det vi har jobbet med offensivt og setter sammen en del meget fine angrep som nesten blir mål. Vi slipper ikke til mange sjansene, og det som kommer tar en god Wold i mål og en solid kamp av våre stoppere seg av. Vi tar med oss historiens 3 første interkretspoeng og masse positivt inn mot en ny treningsuke der vi skal forsterke det vi gjør bra og jobbe videre med å være enda råere på valg i oppbyggingen vår. Neste kamp mot Lørenskog som har åpnet med bravur blir en god test og vi gleder oss til fortsettelsen. 


0 Kommentar

Grancup søndag

Postet av Ullern Fotball den 4. Apr 2019

Da er det klart for Grancup søndag! Dette blir en artig opplevelse og en fin mulighet til å tilbringe mye tid sammen både på og utenfor banen.

Adresse: Øvre Hovsgutua, 2750 Gran

Husk; det blir en lang dag så sørg for at du har pakket ned en SOLID matpakke som inneholder diverse slik at du hele tiden kan fylle på med energi. F.eks en pastasalt, yoghurt, lett sjokolademelk/yt, bananer, epler, brødskiver, osv. 

Tropp: Mikkel S, Trym M, Sean BA, Olav S, Fredrik D, Johannes A, Ludvig L, Henrik G, Shane V, Markus F, Theo HV, Theo R, Thomas SD, Herman V, OCK, Fabian G

Kampoppsett:

Vi spiller i gruppe 3 og har følgende kamper i gruppespillet:

Vind IL vs 05.1 kl 10:30 på bane 1 

05.1 vs ØTI kl 12:30 på bane 1

05.1 vs Oppsal kl 14:30 på bane 2


Kampene varer i 1x25 min med vanlige regler. De to beste lagene går videre til kvartfinale. 


Oppmøte seinest 09:30 utenfor klubbhuset ved Gran Idrettspark.


0 Kommentar

Powered by: Bloc