Uke 14

Postet av Ullern Fotball den 31. Mar 2019

Mandag 1. april

TG1
Kl. 16:30: Oppvarming/prep, spill på så stor bane som mulig

TG2
Fri / egentrening

Tirsdag 2. april

TG1
Fri / egentrening

TG2
Kl. 18:30: Innhold kommer

TG3
Kl. 18:45 (18:00) - kamp for lag 4. Stabekk - Ullern på Nadderud kgress. Alle i TG3 skal være med.

Onsdag 3. april

TG1
Kl. 18:30: Prep, pasningsøvelse (firkanter), spill på stor bane
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 2: Ullern - KFUM på Ullernbanen. Tropp: 

TG2
Kl. 20:15: Prep, pasningsøvelse (firkanter), spill på stor bane
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 2: Ullern - KFUM på Ullernbanen. Tropp: Moritz, Ivers, Philip, Johannes, Jo, Trond, Casper, Jens, August, Andreas, Peter, Martin, Simen, Lynne, Jonatan

Torsdag 4. april

TG1
Kl. 16:30: Innhold kommer

TG2
Kl. 20:30 (19:30) - kamp for lag 3: Ullern - Haslum på Ullernbanen. Tropp: HF, Andres, Nicholas, Viktor, Dawid, William, Nicolai G, Niko S, Jasper, Jesper, Sigurd, Kloster, Fredrik, Samson.

Fredag 5. april

TG1
Fri / egentrening

TG2
Kl. 17:00: Innhold kommer. Økt på gamlebanen.

Lørdag 6. april

TG1

KL. 12:30: Innhold kommer.

Søndag 7. april

TG1
Kl. 15:00: Økt for oss som ikke spiller kamp

Kl. 17:30 (16:39) - kamp: Ullern - Skedsmo på CC Vest Arena. Tropp: Mats, Dokken, Rye, Andreas, Jonas, Gustav, Stinus, Railo, Bendik, Johan, Tor Ed, Cleve, Didrik

TG2
Kl. 15:00: Innhold kommer

TG3
Kl. 14:00: Vanlig økt på Ullernbanen


0 Kommentar

Uke 14 - Seriestart!

Postet av Ullern Fotball den 31. Mar 2019

Takk for innsatsen i Larvik, både små og store! Nå ser vi frem mot ei ny uke med masse aktivitet og kamper, for seriestarten er endelig her. Mandag begynner lag 3, tirsdag lag 4, onsdag lag 1 og fredag lag 2. I tillegg har lag 3 og lag 1 treningskamper mot Stabæk i helga. Så her er det bare å henge med! Viktig at alle etterstreber å få nok søvn, spise nok mat etter trening og i løpet av dagen, og drikke nok vann – og spesielt i slike uker der det blir mye fotball.

Legg merke til at lag 2s kamp er flyttet fra onsdag til fredag, som informert om på Facebook på torsdag. Endringer i kamptidspunkt vil bli informert om i ukeplanene pluss Facebook fremover. Det er også blitt lagt ny baneplan, som medfører justeringer i treningstidene våre; førstkommende onsdag starter treningen 15:00, ikke 14:45. Og merk: Spillere som har kamp senere på dagen skal IKKE på trening før kampen. Det gjelder både denne uken og alle andre dager dette måtte krasje!

Kamptroppene ligger allerede i ukeplanen. Nytt oppmøtetidspunkt for sesongen er senest 30 minutter før kampstart med mindre det står noe annet (kan variere mellom lagene og fra kamp til kamp). De aller fleste kampene våre på hjemmebane går på gamlebanen.

Si ifra til Anders om du mangler kampdrakt (det tror jeg ingen gjør?), eller har ei som begynner å bli litt for liten.

Ellers må jeg bare si at det er veldig kjekt å ha fått tilbake dere som har hatt «vinterpause». Det er gøy å se dere på fotballbanen igjen, både dere på bredde og dere på sats!😊

Ukens tema:

Omstiller fra forsvar til angrep og fra angrep til forsvar (kontringer)

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være.

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være.

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge.

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG2:

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være.

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være.

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge.

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3:

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være.

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være.

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge.

Mandag

KL. 16:30-18:00. Frivillig trening, satsningsgruppene.

KAMP - Heming 3 - Ullern 3, kl. 19.10 på Heming kg 9er. Oppmøte senest kl. 18:40* på Heming. Kamptropp: Filip R, Phillip TM, Alex L, Pavel, Iver, Leon, Viktor, Lars, Sondre, Olav Heyerdahl, Johan F, Daniel M, Johannes, Kristoffer, Benjamin, Hugo

*oppvarming ledes av Svein Øystein Lofthus, pappa til Lars, da Jakob er på A-lagstrening og kommer rett til kampstart etter den.

Tirsdag

KAMP – Ullern 4 - Holmen 3, kl. 18.55 på Ullern. Oppmøte senest kl. 18:25 på Ullern. Kamptropp: ALLE I TG3

Onsdag

KL.15:00-16:30. Trening satsningsgruppene og breddegruppen. 

·Oppvarming med ball / 1v1

·Fotballsprinter

·Spill

KAMP – Ullern 1 vs. Korsvoll akademi kl. 19:10 på Ullern. Oppmøte senest 18:35 på Ullern. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Ludwig, Albert, Erik

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening satsningsgruppene. Innhold:

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

Lørdag

KAMP – Ullern 1 vs. Stabæk G08-1 kl. 12:30 på Nadderud. Oppmøte senest 12:00 på Nadderud. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N (om frisk), Elias R, Samuel W, Jone N, Steen, Gaaserud, Markus, Trym

KAMP – Ullern vs. Ullern (internkamp) kl. 14:00 på Ullern. Oppmøte senest 13:30 på Ullern. Tropp: ALLE i satsningsgruppene som IKKE skal spille lag 1-kamp på Nadderud.  

Søndag

Egentrening/fri


0 Kommentar

Uke 14 - Seriestart!

Postet av Ullern Fotball den 31. Mar 2019

Seriestart for begge lag. Crème fraîche! To bortekamper på menyen: Mandag borte mot Lyn på Kringsjå, og søndag borte mot Nesodden på Nesodden. Søndag så kan dere reise litt fritt (bil eller båt), men det er fint om vi får samla en gjeng som tar ferga sammen over.

Viktigste å legge merke til denne uka: Nye treningstider. De vil variere bittelitt fra uke til uke, avhengig av når vi har kamper for begge grupper. Sportslig leder Magne Aarvik har gjort en fenomenal jobb for at dere i JR2 skal få et best mulig tilbud, og lagt det best mulig til rette for at vi skal kunne ha gode treningsuker hver uke. Nå er det også sånn at vi har flere baner tilgjengelig (Hullebergmyra og gamlebanen), og siden serien har startet for alle lag, kan det hende vi må ta en tur på en av de to banene en gang i blant. Det vil i så fall stå presisert i ukeplanen – som dere ser på torsdagsøkta vår.

Les over deres egne forventninger under her, og resten av ukeplanen, så snakkes vi!

Utstyrsansvarlige:

Alexander Mørk, Sindre Dugstad og Ask har ansvar for å ta ut ballene, telle dem og pumpe dem opp før trening.

Oskar HJ har ansvar for å ta ut våre kjegler og vester før trening.

Edberg, Isak, Elias HS og Halla har ansvar for å telle ballene, legge dem i nettet og ta dem med inn i ballboden etter trening (legges selvsagt i buret med låsen på). Bare ballene som det står TG2A skal ligge i våre ballnett!

Einar BH har ansvar for å ta inn våre vester og kjegler etter trening. Av praktiske årsaker skal disse kjeglene sorteres etter farge, og gjerne vestene også! Bare kjeglene det står JR2 på skal vi legge i buret vårt.

Deres egne forventninger til dere selv i treningshverdagen (valgt på møtet fredag 8. mars):

·100 % innsats, fokus og trøkk.

·Engasjement og vinnervilje.

·Stille krav til hverandre.

·Konstruktiv kommunikasjon (positivt treningsmiljø).

·Effektive (ryddig og oppsetting av bane, være klare til øvelser fort).

Forventninger utenom selve treningen, for at treningene skal bli best mulig:

·Nok søvn og hvile

·Nok mat og drikke

·Riktig bekledning til trening

·Møte tidsnok

·Sette seg mål for økta og evaluere seg selv i ettertid

Mandag

KAMP, 2. DIV. JR – Lyn vs. Ullern på Kringsjå kunstgress 3 kl. 20:15 (oppmøte senest kl. 19:15 ved klubbhuset deres). Tropp: Varcoe, Skrindo, Batman, Munken, Heeirthan, Gallo, August, Sander, Karlsen, Mørk, Herman, Jesper, Nilsen, Jørgensen, Oma, Elde, Haugli, Einar, Magnus Haugstad 

*eventuelt styrke overkropp.

Tirsdag

KL. 17:00-18:30. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Lagkonkurranse for dem som spilte > en omgang mot Lyn 2 eller for G17 mandag

·Spill 2v2-4v4 for dem som spilte < en omgang mot Lyn 2 eller for G17 mandag 6x1 minutter.

Onsdag

Egentrening/fri*

*fin dag for bevegelighet og styrke overkropp

   Torsdag

KL. 19:00-20:30. Trening på Hullebergmyra. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Ekstensiv pasningsøvelse

·Spill 2v2/3v3. Enten 6x1 minutter eller som omstillingsspill 3x først til 5.

*Fin dag for litt bevegelighetstrening eller litt styrke overkropp etter økta.

Fredag

KL. 18:30-20:00. Trening. Innhold:

·Intensiv oppvarming + EPE-er

·Intensiv pasningsøvelse

·Spill på så stor bane som mulig. 3-4x6-12 min..

*Styrke bein etter økta for dem som spiller på mandag, ikke for dem som spiller på søndag.

Lørdag

Fri/egentrening

Søndag

KL. 19:30-21:00. Trening. Innhold:

·Ekstensiv oppvarming med og uten ball

·Forsvar vs. angrep

·Spill 2v2-4v4, 6x45 sek.

KAMP, 8. DIV. MENN – Nesodden vs. Ullern på Nesoddbanen kunstgress kl. 20:15 (oppmøte senest kl. 19:15 i garderoben). Tropp: Ask, Halla, Oskar, Sindre, Karlsen, Felix, Oma, Einar, Magnus, Emil, Haugli, Edberg, ++.


0 Kommentar

Ukeplan uke 14 - Akademiliga lørdag 6. april

Postet av Ullern Fotball den 31. Mar 2019

Ukeplan Uke 14

Da er sesongen endelig i gang! 

Vi har gleden av å presentere Axel Herman Rørholt Lous som ny trener for TG3. Alt av forfall både til treninger og kamper sendes til Herman via FB eller sms (45163622).


 Vi har da meldt på 3 stk 9erlag i G12 og 2 stk 7erlag i G11. 

Ullern 5 (2. div) , Ullern 6 og Ullern 7 (begge i 3. div) – Spiller 9er fotball i G12 serien.

Ullern 1 (sats) og Ullern 2 (bredde) – Spiller 7er fotball i G11 serien. 

Seriekampene til de ulike lagene finner dere ved å trykke på aktivitetsplanen.

Mandag 1. April har vi felles bespisning for alle treningsgrupper i klubbhuset. Mer info på FB.


Utstyrsansvarlige i April

De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å rydde sammen alle baller, kjegler og vester etter treningen.


Baller

TG1: Ludwig & Ola T

TG2: Sander & Tobias


 Vester

TG1: Fjellmann & Loly

TG2: Henrik & Nityan. 


Kjegler

TG1: Lucas & Kristoffer Ler

TG2: Martinus & Noah


Mandag

 KL. 15:00-16:30. Trening satsningsgrupper (TG1 & TG2)  + *breddegruppen

·        Oppvarming

·        Firkanter

 ·       Spill på så stor bane som mulig.

*Denne treningen for breddegruppen er som en «ekstraøkt» for dem som vil trene to ganger i uka.

Kl. 16:45 – 17:30. Bespising etter trening i klubbhuset for både sats og bredde. 


Tirsdag

KL. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for Ullern 1. Ullern – Frigg på Ullernbanen. Tropp: 

Sander, Martinus, Fredrik B, Phillip A, Jakob L, Nityan, Tobias, Mads T, Otto.


Kl. 19.10 (Oppmøte 18.30) Kamp for Ullern 2. Ullern – Korsvoll på Ullernbanen. Tropp: Alle i TG3. 


Onsdag

KL. 15:00-16:30 Trening satsningsgrupper (TG1 & TG2) og breddegruppe (TG3)

·        Oppvarming med ball 

·        Fotballsprinter / Avslutninger

·        Spill


Torsdag

Egentrening/fri


Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening satsningsgrupper (TG1 & TG2)

·       Felles oppvarming

·        1v1/2v2

·        Spill på liten bane

·        Konkurranse


Lørdag

Akademiliga hos BVH - Adresse: Hauger skolevei 47, parkering ved klubbhuset.

Oppmøte senest 30 min før første kamp. 

Lag1:
Kl. 12:30: Ullern 1 - BVH.   Bane A
Kl. 13.30: Ullern 1 - Ready.   Bane D
Kl. 14.30: Ullern 1 - Holmen.   Bane B

Lag 2:
Kl. 12.30: Ullern 2- Røa.   Bane D
Kl. 13.00: Ullern 2 - Holmen 2.   Bane A
Kl. 14.30: Ullern 2 - Røa.   Bane A
Kl. 15.00: Ullern 2 - Holmen 2

Lag 3:
Kl. 13.00: Ullern 3 - Holmen 3.    Bane B
Kl. 14.00: Ullern 3 - Heming 2.   Bane B
Kl. 15:00: Ullern 3 - Heming 2.   Bane A

Lag 4:
Kl. 13.00: Ullern 4 - Heming 2.   Bane C
Kl. 13.30: Ullern 4 - Ready 2.   Bane A
Kl. 15.00: Ullern 4 - Ready 2.   Bane B


Lag 1: Ludwig, Erik, Fjellmann, Max O, Ola T, Loly, Eimhjellen, Emil, Tarald, Amund, William.

Lag 2 : Tian, Aksel AW, Ler, Julian, Bernhard, Mateo, Otto, Even, Cedric, Johannes. 

Lag 3: Francke, Joachim, Nityan, Johan, Martin AØ, Heine, Philip A, Martinus, Jacob L, Fredrik B. 

Lag 4: Oscar S, Sander, Orri, Aslak, Thomas, Mads T, Henrik, Tobias, Aksel H.


Søndag

Egentrening/fri0 Kommentar

Uke 14 - seriestart 2. div

Postet av Ullern Fotball den 30. Mar 2019

Da er det endelig seriestart i 2.div også!

Nye treningsdager: En 'vanlig' uke for TG1 vil være trening mandag, onsdag, fredag og kamp lørdag, mens TG2 vil ha mandag, kamp onsdag, fredag, og lørdag eller søndag. Tider vil variere litt fra uke til uke, men ikkje veldig.

Kommende uke er litt spesiell pga kamp onsdag for begge lag og Grancup søndag for lag 1. Mer info om den cupen kommer tirsdag/onsdag. 

Foreldremøte mandag: I og med at vi er blitt såpass mange nye blir det et kort (45 min) foreldremøte på mandag kl 18:00. Vi tenkte å kjøre en liten spillestilspresentasjon før Mads går kort gjennom status for kullet og litt fremtid. 

Styrketrening denne uken: I og med at det er kamp både onsdag og søndag blir det vanskelig med styrke bein denne uken. For de av dere som fortsatt ønsker å få gjort det så er etter økten mandag eller etter kampen onsdag den beste dagen for det. 


UKE 14

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken: Fabin G, Herman V, Ole-Christian Kran

Ordensmenn tg2 denne uken: Peder og Leo 

Oppgaver: Pumpe 23 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema: Høyt press + etablert angrep


Mandag:

Foreldremøte kl 18:00 i klubbhuset - spillestil + generell status for kullet

TG1 18:45: Video fra 18:45 i klubbhuset. Ekstensiv oppvarming, Spill 7v7/8v8 (Tema: Høyt press + etablert angrep).

TG2 16:30: Trening på hullebergmyra. Oppvarming med og uten ball, Posessionøvelse og Spill. 

Tirsdag:

Fri/egentrening

*Styrke: Overkropp gjør dere denne dagen

Onsdag:

1.div: Haslum v 05.1 kl 18:00 (oppmøte 17:15 på Haslumbanen). Tropp: Mikkel, Dugstad, Johannes, Olav, Ludvig, Sean, Trym, Gaas, Schneidt, Theodor HV, Theo, Fabian, Varden, OC, Støfring

2.div: Kjelsås vs 05.2 kl 20:15 (oppmøte 19:30 på Grefsen stadion) Tropp: Magnus, Nikolai, Max, William, Otto, Molly, Aasen, Bull, Erlend, Peder, BS, Bela, Thomas Due, Haakon, Victor, Leo, Shane, Peter

Torsdag:

*Styrke: Overkropp gjør dere denne dagen

Fredag:

Keepertrening kl 16.30  for Magnus og Nico

TG1-2 kl 19:00 (18:50)

TG1 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, struktur med fokus på etablert angrep, spill så stor bane som mulig (3x10 min)

TG2 – Ekstensiv oppvarming m/skadeforebyggende, 1v1 og 2v2 omstilling & overganger, spill på så stor bane som mulig 7v7/8v8 (3x10 min) 

Lørdag:

Fri

Søndag:

Lag 1: Gran Cup - Mer info kommer

TG2 kl 13:00 - Oppvarming med og uten ball, passningsøvelse, spill + konkurranse


"The difference between a successful person and others is not a lack of strength, not a lack of knowledge, but rather in a lack of will"

-Vincent T. Lombardi


0 Kommentar

Ukeplan uke 14

Postet av Ullern Fotball den 30. Mar 2019

Da er vi over i ny periode og med det også seriespillet. To treninger og to kamper denne uken.

Viktig at vi er flinke til å forberede oss til alle aktiviteter, slik at vi stiller best mulig forberedt og får gjennomført alt så godt som overhode mulig. 

Utstyr besørges som vanlig av de som ankommer treningen først. Sørg for nok luft i ballene, like vester og hatter. 


Mandag, 15.00 - 16-30
Oppvarming, 2v1/2v2 (omstilling), spill


Tirsdag, 20.15. 
Seriekamp, borte mot Abildsø. Dere som skal spille er kalt inn i Spond. Husk oppmøte senest 19.45.


Onsdag. 15.00 - 16.30
Oppvarming m/styrke, possession, spill


Torsdag. 19.15.
Seriekamp, hjemme mot BMIL. Oppmøte kl 18.45 senest. 


Røa Cup: 

Lørdag og søndag i tidsrommet 09.00 - 14.00 Mer info kommer. Dere som skal spille er informert. Hold av helgen, så kommer mer info når det foreligger.
0 Kommentar

Uke 14 - Røa Cup til helgen!

Postet av Ullern Fotball den 30. Mar 2019

En særs målrik helg går mot slutten og vi kan se frem mot en særs innholdsrik uke. I løpet av uken vil vi også ha klar en detaljert plan for turen vår til Gøteborg. 

Det er enkelte som fortsatt ikke har meldt seg av eller på turen til Sunnmøre, sørg for å få det gjort. 

I helgen er det Røa Cup for lag 2, 3 og 4. 

Mandag 1 april 

Kl.16.30 - Trening TG.2 på Gamlebanen. Innhold: Oppvarming og skadeforebyggende, pasningsøvelse 4v2, avslutninger og spill 5v5/7v7. De som spilte mye søndag spiller litt mindre i dag. 

*TG.1 - Styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Tirsdag 2 april

Kl.18.30 - Trening TG.1 på CC Vest. Innhold: Oppvarming og skadeforebyggende, pasningsøvelse 4+1 vs 2 5X2 min, Rolletrening og spill 4v4/5v5 3X4 min. 

Kl.20.15 - Lag 2 vs Lille Tøye på Ullernbanen. Oppmøte kl.19.30. Tropp: Ole og Jonas GP, William, David, Philip, Adrian, Estin, Elias, Dani, Malla, Jonas L, Preben og Seb. 

Onsdag 3 april

Kl.17.30 - Lag 1 vs Konnerud på CC Vest Arena. Oppmøte kl.16.45. Tropp: Victor, Gustav, Jacob, Emil, Ellef, Tollef, Storm, Andreas, Brage, David og Estin. 

Torsdag 4 april

Kl.16.00 - Trening TG.2 på CC Vest Arena. Innhold: Oppvarming, pasningsøvelse 3v1, 1v1 øvelse/omstillingsspill og spill 5v5/7v7. 

Kl.18.15 - Menn Senior A møter Heggedal til 2 runde i NM kvalik på CC Vest Arena! 

Kl.20.15 - G19 Interkretslaget møter Skedsmo på CC Vest Arena. 

Fredag 5 april 

Kl.18.00 - Trening TG.1 på Hullebergmyra. Innhold: Pasningsøvelse 3v1, 2v2 omstillingsspill og spill 4v4 4X2 min. Egentrening - rolle. 

Lørdag 6 april

Vi stiller med 3 lag på Røa Cup. 

Lag 1 Røa Cup (12): Ole, GP, William, Philip, Adrian, Elias, Dani, Estin, Benjamin, Malla, Jonas L, Sebastian. 

Lag 2 Røa Cup (12): Fabi, Olli, Mathias, Tobias, Chris B, Preben, Chris S, Linus, Henrik EW, Philip S, Oscar LJ, Anders

Lag 3 Røa Cup (13): Rasmus, Jens, Adrian Z, Herman A, Herman F, Falk, Nico P, Pål, Nour, Nicholas, Lukas, William, Henrik A

Kl.11.00 - Lag 1 OBOS Cup vs Holmlia på CC Vest Arena. Oppmøte kl.10.15. Tropp: Victor, Gustav, Jacob, Emil, Ellef, Tollef, Andreas, Storm, Brage, Estin, William, Adrian, Philip, Elias, Dani, Malla, Seb og Jonas L. 

Søndag 7 april - Røa Cup

Vi stiller 3 lag på Røa Cup.

Lag 1/G1 Ullern 1 (12): Ole, GP, William, Philip, Adrian, Elias, Dani, Estin, Benjamin, Malla, Jonas L, Sebastian. 

Lag 2/G2 Ullern 2 (12): Fabi, Olli, Mathias, Tobias, Chris B, Preben, Chris S, Linus, Henrik EW, Philip S, Oscar LJ, Anders

Lag 3/G2 Ullern 3 (13): Rasmus, Jens, Adrian Z, Herman A, Herman F, Falk, Nico P, Pål, Nour, Nicholas, Lukas, William, Henrik A

Oppmøte 45 min før kampstart.

Veibeskrivelse: https://www.google.com/maps/place/Kristian+Auberts+vei+20,+0760+Oslo/@59.9430101,10.6328754,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x46416d1314883fc9:0x1852e6f88d05afe7!8m2!3d59.9430101!4d10.6350641

Kampoppsett:


0 Kommentar

Velkommen til våre nye fotballnettsider

Postet av Ullern Fotball den 29. Mar 2019

Etter en lengre tids arbeid kan arbeidsgruppen for Ullern IF sine nye nettsider stort presentere våre nye nettsider for hele foreningen. Fra fotballgruppen har Johan Egil Rudi jobbet med å få mest mulig av infoen fra de gamle sidene over på de nye og selv om det fremdeles gjenstår litt så vil vi gjennom den kommende uken forhåpentligvis ha det meste på plass.


0 Kommentar

Uke 11 - Kamphelg mot Nesodden

Postet av Ullern Fotball den 10. Mar 2019

Vi legger en god treningsuke bak oss og er endelig igang med konkurransekamper i OBOS Cup. Til helgen er det ny runde med treningskamper når vi møter Nesodden til trippelkamp søndag. 

Mandag 11 mars

Kl.16.00 - Taktisk time for TG.2. Frivillig. Tema: Spill med og mot høyt press. 

*Styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Tirsdag 12 mars

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming og skadeforebyggende trening, pasningsøvelse 7v3 2X3 min, Taktisk trening - høyt press og spill 9v9 45 min.

Kl.16.30 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarming og skadeforebyggende, pasningsøvelse 4v2 2X2 min, deløvelse og spill 5v5/7v7 30 min. 

** Mat i klubbhuset for alle fra kl.18.30. 

Onsdag 13 mars

*Styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Torsdag 14 mars

Kl.16.30 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming, possession pressøvelse 3X3 min, Taktisk trening: Høyt press med og mot og spill 6v6 4X7 min. 

Kl.16.30 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarming, possession 3X3 min, Taktisk trening: Høyt press og spill 5v5/7v7 5X5 min. 

Hosp med 05: Tollef og Brage. 

Kl.17.30-19.00. SUP trening på NIH: GP, Ole, Jacob, Andreas, Gustav og Storm.

Fredag 15 mars

Kl.15.00 - Keepertrening. 

Kl.16.15 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming (prepp), pasningsøvelse 4v2 2X2 min og spill 3v3 12X2 min. 

Kl.16.15 - Trening TG.2. Innhold: Oppvarming (prepp), pasningsøvelse 3v1 3X1 min og spill 3v3/5v5. 

Lørdag 16 mars

*Styrke overkropp, balanse og bevegelighet. 

Krets: Storm

Søndag 17 mars

Kl.13.00 - Lag 1 vs Nesodden 1. Oppmøte kl.12.15 på CC Vest Arena. Tropp

Kl.14.30 - Lag 2 og 3 vs Nesodden 2 og 3. Oppmøte kl.13.45 på CC Vest Arena. Tropp: 


0 Kommentar

Innkalling årsmøte Ullern Fotball 2019

Postet av Ullern Fotball den 6. Mar 2019

Innkalling til ordinært årsmøte for 2018 i Ullern Fotball

Årsmøtet vil bli avholdt onsdag 13. mars 2019 kl. 19.00 på Ullerns klubbhus på Ullernbanen.

Dagsorden

1. Godkjenning av innkalling og møtedeltakere, valg av ordstyrer og referent, valg av to personer til å underskrive protokollen

2. Årsberetning

3. Rregnskap

5. Ev. innkomne forslag

6. Fastsettelse budsjett 2019 og treningsavgifterfor 2020

7. Engasjere statsaut. revisor - Forslag: Gjenvalg av Revisorgruppen

8. Valg 8.1 Valg av nytt styre 8.2 Andre valg iht. lov/organisasjonsplan

Ev. forslag som ønskes fremmet for årsmøtet må oversendes skriftlig pr. e-post til klubbens adresse som angitt nedenfor innen 11. mars 2019


0 Kommentar

Info treningsleir Sunnmøre 2019

Postet av Ullern Fotball den 6. Mar 2019

Vi reiser med buss onsdag kl.11


sddsfs


sdfsfsfsdfsdsf


sdfsfdsfs


sddfsfsd


0 Kommentar

Uke 12 - Dobbelkamper

Postet av Ullern Fotball den 6. Mar 2019

man

tirs

osn


0 Kommentar

Periodeplan

Postet av Ullern Fotball den 6. Mar 2019


0 Kommentar

Uke 14

Postet av Ullern Fotball den 6. Mar 2019

Sesongen er i gang for fullt, og dessverre har vi ikke fått den starten vi ønsket oss. Verken i form av resultater eller hvordan vi gjennomfører kampen ellers. Gode perioder, enkeltsituasjoner og et angrep her og der blir en mager trøst når helhetsinntrykket er tynt. Det får vi ikke gjort noe med nå. Men som vi snakker om på dagens møte får vi gjort noe med det som kommer. Denne uken gir oss noen svar på om vi klarer å samle oss å ha en god respons på hvordan de forrige ukene har vært. Møtet gir oss også noen viktige punkter å ta med oss inn i alle økter, BÅDE offensivt og defensivt. Gjør det! Vi trenere ser at mot gode lag å ha spillere på banen som man kan regne med, og laguttakene deretter. Denne uken kommer andre kamparenaer etter, og både jr2 og MSB er inne i ukeplanen.

Samle hodene våre nå, og gjøre alt vi som står i vår makt på feltet denne uken! 

Mandag 1.april: 
OBS: Møt opp i dress, vi skal ta noen kule lagbilder før økten!
Trening kl. 18:30.
Oppvarming: Prepp
Possession: Pressøvelse 2x3 min
EPE: 10x20 meter
9v9/11v11: 4x13 min

Jr2: Lyn - Ullern 2. Kampstart 20:15. 

Tirsdag 2.april:
Egentrening/fri.


MSB: Ullern 2 - Oslo City. Kampstart 20:15. 

Onsdag 3.april:
Trening kl. 17:00
Oppvarming
Rolle: Relasjonelt fokus
5v5/7v7: 4x3 min 

Torsdag 4.april:
Ullern - Skedsmo. Oppmøte 19:15. Kampstart 20:15. 

Fredag 5.april:
Trening kl. 17:00
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse 4v2
Possession 

Lørdag 6.april:
Egentrening/fri. 

Søndag 7.april:
Video kl. 11:00.
Trening kl. 12:00.
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse 8v3
11v11: Tema fra video
11v11: 2x8 min 


0 Kommentar

Sigurd signerer for nytt år i Ullern

Postet av Ullern Fotball den 6. Mar 2019


Sigurd Semlitsch signerer ny kontrakt

Sigurd: 


0 Kommentar

Powered by: Bloc