Vil du prøvespille for Ullern Fotball ungdomsavdeling?

Postet av Ullern Fotball den 31. Okt 2019

Om du er en gutt mellom 11 og 16 år så har vi i november åpne treninger for de som ønsker å teste ut vårt tilbud. Enten du er på jakt etter et omfattende tilbud for å bli så god som mulig, ønsker å spille fotball i en godt strukturert setting uten videre ambisjoner enn det eller vil spille 1-2 ganger i uken kun for moro skyld, så skal vi ha et tilbud som passer for deg.

For 2020 sesongen har vi lag i alle klasser og på alle nivåer.

G16 (født 2004) med tre treningsgrupper og 3-4 lag i seriespill

G15 (født 2005) med tre treningsgrupper og 3-4 lag i seriespill

G14 (født 2006) med tre treningsgrupper og 3-4 lag i seriespill

G13 (født 2007) med tre treningsgrupper og 3-4 lag i seriespill

G12 (født 2008) med tre treningsgrupper og 3-4 lag i seriespill

G11 (født 2009) med tre treningsgrupper og 4-6 lag i seriespill

Alle lag og grupper trener hele vinteren på topp oppvarmet kunstgress på CC Vest Arena med nytt klubbhus med alle fasiliteter ferdigstilt januar 2020. På sommeren har vi to fulle 11er baner, en 9er bane og en 7er bane. Tilgangen til Ullern CC Vest Arena er enkel via både T bane (50m), buss (150m) og trikk (400m) fra anlegget.

På trenersiden har alle kull fulltidsansatt ansvarlig som koordinerer og står ansvarlig for at hele kullets drift står i stil med klubbens nedfelte strategi, spillestil og verdier.

Uansett hvilket ambisjonsnivå du har, skal du finne et tilbud som passer akkurat deg hos oss. 

Ta kontakt med sportslig leder Magne Aarvik på magne.aarvik@gmail.com for videre info og riktig kontaktperson på ditt alderstrinn.


0 Kommentar

Stjerne Cup: G08 på 3. plass av 41 lag på nivå 1

Postet av Ullern Fotball den 30. Okt 2019

Gutter 2008 deltok på Stjerne Cup forrige helg hvor de møtte motstandere fra hele landet.

I gruppespillet fikk vi nabolaget BVH, Nittedal og Nasjonalkameratene fra Trondheim. Med 3/3 seiere i gruppespillet var gutta klare for A-sluttspill hvor de først møtte Ull/Kisa. Med flott fotball og mye høyt press var vi klare for å møte Hasle-Løren i semifinalen.

Hasle-Løren viste seg å være et fysisk sterk lag og vi ble dessverre slått 3-0. Vi gikk dermed videre til bronsefinalen som spiltes i Vallhall hvor vi møtte Heming. Med en fantastisk første omgang og en meget bra keeperprestasjon slo vi Heming 5-0 i bronsefinalen og vi kunne ta tredje plassen hjem til Ullern. 

Veldig gøy å møte lag fra andre steder enn bare Oslo og vite hvordan vi ligger an på nivå sammenliknet med toppklubber i landet. Det blir veldig spennende å følge utviklingen til disse gutta som allerede holder et veldig høyt nivå.

Nicolas Gajardo


0 Kommentar

Ukeplan uke 44

Postet av Ullern Fotball den 27. Okt 2019

Uke 44

Lærerik cup for alle som var med på Stjerne cup i helgen, vi fikk kjenne på nivå rundt Oslo og hele landet. Det er bare å fortsette og jobbe godt på trening for å slå de lagene vi møtte neste år!

Akademiliga på bortebane mot Heming på søndag. Send meg beskjed så tidlig som mulig dersom du ikke kan delta.

Utstyrsansvarlige i Oktober

De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å rydde sammen alle baller, kjegler og vester etter treningen.

Baller
Julian & Erik S

Aksel AW & Martin AØ

Vester

Ludwig & Philip F

Aksel H & Thomas

Kjegler

Ola T & Lucas B

Johan WJ & Kristian T

Ukens tema: Utspilling fra keeper

Mandag

KL. 15:00 – 16.30 Trening.
 

Tirsdag

Egentrening med ball/Basisprogrammet

Onsdag

KL. 15:00-16:30 Trening.

Torsdag

Egentrening med ball/Basisprogrammet

Fredag

KL. 15:00-16:30 Trening på Hullebergmyra!

Lørdag

Egentrening med ball

Søndag 

Akademirunde borte mot Heming. Oppmøte 30 min før kampstart.

Kampstart kl 12.00. Tropp: Otto, Fjellman, Ola, Eimhjellen, Erik, Amund, Ludde, Max, Tarald, Bernhard, Loly, Even.

Kampstart Kl. 13.20. Tropp: Joachim, Philip A, Bjørklund, Adrian, Aslak, Johan WJ, Martin AØ, Kristian T, Aksel H, Jacob L. 


0 Kommentar

Uke 44 - Så smått igang igjen

Postet av Ullern Fotball den 27. Okt 2019

Da er det fortsatt en periode med litt mer fri enn vanlig. Lag 4 hadde seriekamp senest og får fri noe lengre da. Så de som spilte der har fri også denne uken. 

Lørdag stiller vi to stk 11ere mot Kjelsås, altså et lag per omgang. 

Fre 1 nov

Fri/egentrening

Lør 2 nov

Kl.11.00 - Lag 1/2 vs Kjelsås 1 på CC Vest. 

Oppmøte kl.10.15 for 1 omg tropp: Jonas GP, Adrian, Emil, Philip, William, Tollef, Teo, Seb, Estin, Theodor, Dani.

Oppmøte kl.11.00 for 2 omg tropp: Jonas GP, Gustav, Elias, David, Ken Ole, Benni, Ellef, Andreas, Storm, Edvard, Thomas. 

Søn 3 nov

Fri/egentrening


0 Kommentar

Tusen takk til kioskvaktene!

Postet av Ullern Fotball den 26. Okt 2019

Kiosken er både en trivselsfaktor på anlegget og en viktig inntektskilde for oss. Gjennom sesongen har mange foresatte tatt en eller flere kioskvakter. Det betyr veldig mye! 

En spesielt stor og hjertelig takk går til kioskansvarlig Tone Olavsen (bildet over), som på n’te året har organisert kioskdriften, gitt tydelige og viktige innspill til administrasjonen og tatt utallige kioskvakter selv. Under siste hjemmekamp for A-laget ble hun derfor fullt fortjent utnevnt til årets ildsjel i Ullern Fotball. Tusen takk, Tone!

 0 Kommentar

Uke 44 - lag 4-kamp og foreldremøte

Postet av Ullern Fotball den 26. Okt 2019

07-rekord i kort ukeplan. Ikke stort med aktiviteter denne uka, men like fullt to viktige. 

Ellers vil jeg bare informere om at spillerne på sats etter hvert nå får et tilbakemeldingsskriv som går på den "totale pakken" som fotballspiller, og som skal legge grunnlaget for fokusområder og utvikling for det neste halve året. Fint om dere foreldre går gjennom dette med guttene. Og om det er noe som er dårlig forklart, er det bare å ta kontakt med meg (TG1) eller Jakob (TG2). 

Vi starter på igjen den 11. november. I mellomtiden anbefales det å kjøre basistreningsprogrammet, og så klart kjøre på med egentrening for den som ønsker det :-)

Mandag

KAMP - Ullern 4 vs. BVH Blå kl. 18:30 på Ullern CC Vest Arena. Oppmøte senest 18:00 på banen. Tropp: Alle i TG3. Dommeransvarlig: Rieder IKKE KAMP - AVLYST!

Tirsdag

Fri

Onsdag

Foreldremøte kl. 18:00-19:00 på klubbhuset. For dem som er interessert, er det en taktisk prat fra 19:10-20:00. Det er helt frivillig om man vil bli igjen eller om man drar etter første del :)


0 Kommentar

J04: UFO - Ullern Fossum er historie, og en god historie har det vært

Postet av Ullern Fotball den 21. Okt 2019

I to år har Ullern og Fossum hatt et felles jentelag for 2004 kullet og UFO som de har kalt seg har vært en kjempesuksess. Svein Larsen og Muslim Akil Razzaq har i år vært trenere for laget som kom på 5 plass i 1.div J15. Med et litt tynt antall går nå gruppen over til Røa og fortsetter sine fotballkarrierer der, noen hundre meter oppi Vækerøveien. 

Søndag var det siste trening og avslutning der trenere fikk sine fortjente ord og smågaver. Vi ønsker jentene lykke til i Røa. 


0 Kommentar

G06: Mottok pokalen som Gutter 13 kretsmestere 2019!

Postet av Ullern Fotball den 21. Okt 2019

Ullern sitt 2006 kull har gjennomført en meget god sesong med alle sine fire lag helt i toppen av sine avdelinger. Lag 1 gikk sågar hele veien til topps og slo Snarøya og Bærum i kampen om KM tittelen. Søndag var det siste KM kamp mellom Snarøya og Bærum, men siden Ullern hadde slått begge to så ble den kampen uten betydning og etter kampen ble pokal og medaljer utdelt. Siden G06 gjengen var på cup var det de skadde gutta som tok i mot på vegne av laget på Ekeberg. 

Lag 2 leverte en meget sterk høst i sin avdeling og passert til slutt alle og tok 1 plassen i sin 2.div avdeling. 

Lag 3 kjempet lenge mot BMIL og Heming, og tok til slutt en meget solid 3 plass mot flere førstelag i området. 

Lag 4 er eneste lag fortsatt i aksjon, med en serierunde igjen så blir det uansett hvordan det går en 2 plass og dermed er alle fire lag topp 3 i sine avdelinger. 

Vi gratulerer alle med vel gjennomført seriespill! 


0 Kommentar

Hall 2020: Like før alt det utvendige er ferdig

Postet av Ullern Fotball den 21. Okt 2019

Med arbeidsgjengen på jobb stort sett hele døgnet og 7 dager i uken går det fremover i stødig tempo. Utvendig skjer det store endringer og vi er spente på å se hvor langt de har kommet på innsiden. 

Isolasjonslaget på bygningen (det hvite) er på plass, taket med mose kom på plass i forrige uke og nedre del er som vi ser i ferd med i kles igjen. Skinner som skal holde ytterpanelet i sort er også så å si på plass og om ikke lenge vil vi kunne se hvordan den endelige hallen ser ut fra utsiden. 

Den ultimate julegaven til Ullern IF er i ferd med å pakkes inn, utpå nyåret gleder vi oss til å pakke den ut! 


0 Kommentar

Uke 43

Postet av Ullern Fotball den 20. Okt 2019

Mye av det som skal stå i hodet vårt i sesongens siste uke ble omtalt før dagens økt, selv om det er noen som ikke får med seg det. Responsen vår er nok en gang som den skal være. Nå skal vi fokusere på å gjøre den siste uken slik vi ønsker å fremstå, og ikke minst prestere i vår siste kamp sammen som lag denne sesongen.

Etter Torsdagen er det en pust i bakken for alle, og Ullern junior 1 2019 er i gang fra og med uke 46 (altså tidligst Mandag 11.November), så vil det også bli en avslutning før vi er der. Info om den kommer ila uken.

Kjør! 

Mandag 21.okt:
Trening kl. 18:30
Oppvarming: Prepp
Possession: Pressøvelse
11v11: 4x15 min

Tirsdag 22.okt:
Egentrening/fri.

Onsdag 23.okt:
Trening kl. 19:30
Oppvarming
Rolletrening: Individuelle fokusområder
9v9/11v11: 2x5 min

Torsdag 24.okt:
Lyn - Ullern. Oppmøte 17:30. Kampstart 18:30.


0 Kommentar

Uke 43 - siste som G14

Postet av Ullern Fotball den 20. Okt 2019

UKE 43

Da var Stjernecup over og begge lag har prestert litt variert. Vi har derimot blitt litt bedre og det tar vi med oss videre inn i siste treningsuke som G14. 

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: OCK, Martin E, Thomas S

Ordensmenn denne uken TG2: BS og Molly

Oppgaver: Pumpe 26 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Etablert angrep – rolleforståelse i et relasjonelt perspektiv

Tema TG2: Lavt/middels press og forsvar av egen boks 

 

Mandag:

Fri

Styrke: Alle i TG1 kører styrke overkropp steg 2 (noen er fortsatt på steg 1 og fortsetter der ut oktober)

Tirsdag:

Fri/egentrening

TG2 kl 16:30 (16:20) på hullebergmyra - oppvarming m skadeforebyggende, 5v2 og spill på stor bane 

Onsdag:

TG1 kl 17:30 – Frivillig økt med tidsløype og fotballtennis

SUP: Mikkel S, Herman V, Herman U, Ola R + Thomas S

Torsdag:

TG1 kl 20:30 (20:15): Ekstensiv oppvarming, pasningsøvelse 5v2 med retning, spill 7v7/8v8 + nedjogg 5 min

TG2 kl 18:00 (17:50) på hullebergmyra - intensiv oppvarming, forsvar vs angrep og spill (3 lags) 

Keepertrening: Mikkel

Fredag:

TG1 kl 17:00 (16:50): Skadeforebyggende, 1v1 på mål, småbanespill 4-lags + nedjogg 7 min.

Keepertrening: Magnus, Phillip

TG2 kl 16:30 (16:20) på hullebergmyra - Oppvarming m ball, konkurranser og moro + smålagsturnering  

Styrke: Alle i TG1 kører styrke bein steg 2 (noen er fortsatt på steg 1 og fortsetter der ut oktober – kan alternativt kjøres etter kampen søndag).

Lørdag:

Fri

Søndag:

05.1 v Ready kl 20:00 (19:15 i garderobe 1)

Tropp: Mikkel, Ludvig, Johannes, Dugstad, Kasper, Trym, Sean, Martin, Ola, Udnæs, Markus, Gaas, Lars, Theodor, Louis, Støfring, Due, Varden, Fabian.

*Liten samling med pizza på klubbhuset etter kampen så ta med klesskift!


"Fear is like fire. If you learn to control it, you let it work for you."

 • Mike Tyson

0 Kommentar

Ukeplan uke 43

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2019

Uke 43

Husk foreldremøte mandag 21. oktober kl. 20.00 i klubbhuset. Det som blir tatt opp på møte er kamper, cuper og planer til neste sesong. 

Stjerne cup i helgen for de som er påmeldt. 

Utstyrsansvarlige i Oktober 

De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å rydde sammen alle baller, kjegler og vester etter treningen.

Baller
Julian & Erik S

Aksel AW & Martin AØ

Vester

Ludwig & Philip F

Aksel H & Thomas

Kjegler

Ola T & Lucas B

Johan WJ & Kristian T


Ukens tema: Høyt press

Mandag

KL. 15:00 – 16.30 Trening.

Kl. 20.00 Foreldremøte i klubbhuset.


Tirsdag

Egentrening med ball


Onsdag

KL. 15:00-16:30 Trening.


Torsdag

Egentrening med ball

Fredag

KL. 15:00-16:30 Trening på Hullebergmyra.


Lørdag & Søndag

Oppmøte 30 min før hver kamp. 

Ullern 1 Kampoppsett
https://stjernecup.no/2019/result/division/25718796

Ullern 1: Otto, William, Tarald, Ludwig, Lucas, Ola T, Loly, Amund, Fjellman, Max, Iver J, Eimhjellen, Emil, Erik.

 

Ullern 2 kampoppsett
https://stjernecup.no/2019/result/division/25718887

Ullern 2: Aksel AW, Julian, Bernhard, Fredrik B, Jacob L, Martinus, Philip A, Sander, Rye, Tian, Ler, Joachim, Oscar S.  


0 Kommentar

Uke 43 - Stjernecup!

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2019

Det eneste laget med seriekamper som gjenstår, er lag 4. De får faktisk hele tre kamper ila. en drøy uke nå, da de har fått en del kamper utsatt denne sesongen. Vi dropper derfor trening for TG3 denne uka. Husk å melde forfall til kampene! Da blir det mye enklere for Alexandre å planlegge. 

I helga skal to lag på Stjernecup lørdag og søndag. Det er sluttspill, hvor tidspunkt på kamper avhenger av hvordan det går med oss. Spillere som ikke er med på Stjernecup: Basistrening og/eller egentrening er TOPP denne helga. Denne uka tar utespillerne på sonetreninger fri på fredag mens Mathias møter på alle treningene (siden han da får pause på tirsdag og torsdag). 

Ukeplan TG3: 

INGEN TRENING, PGA. KAMPER ONSDAG OG TORSDAG

Kamp onsdag: 18:00 på Ullern vs. Haslum (oppmøte 17:30)

Kamp torsdag: 19:00 på Ullern vs. Ready (oppmøte 18:30)

Ukenes tema:

Spill i begge bokser + dødballer

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Nicco tar ut vester og kjegler før treningen. 

Peder og Jone tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker).

Albert tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Henke og Trym tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Kristoffer tar ut vester og kjegler før treningen. 

Viktor og Daniel tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Dyrland tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Hugo, Myhre og Cornelius tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Anund tar ut vester og kjegler før treningen. 

Peder T tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Isac MH tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Iver G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 15:40-17:10 på Hullebergmyra. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Possession

·Spill på så stor bane som mulig

*Fin dag for basistrening

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for basistrening.

Onsdag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene på Hullebergmyra. Innhold: 

·Pasningsøvelse

·Innleggsøvelse

·Spill på så stor bane som mulig

Sonetrening: Mathias

*fin dag for basistrening. 

KAMP - Ullern 4 vs. Haslum kl. 18:00 på Ullern CC Vest arena. Oppmøte senest 17:30 på banen på Ullern. Tropp: Alle på TG3. Dommeransvarlig: Kran

Torsdag

KAMP - Ullern 4 vs. Ready kl. 19:00 på Ullern CC Vest arena. Oppmøte senest 18:30 på banen på Ullern. Tropp: Alle på TG3. Dommeransvarlig: With Røren

Sonetrening: Marra, Sam, Mikkel, Elias, Jone

*fin dag for basistrening for dem som ikke er på kamp eller sonetrening.

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene på CC Vest Arena (TG3 tar fri!). Innhold for satsningsgruppene: 

·Ballmestring + sprinter 

·1v1/2v2/3v3

·Småbanespill (2v2-5v5)

·Konkurranse

IKKE BASISTRENING for dem som skal spille kamper dagene etterpå.

Lørdag

Stjernecup!

Lag 1 (oppmøte 30 min. før hver kamp): Matta, Sam, Max, Marra, Nicco, Albert, Peder, Markus, Elias, Trym, Jone, Mikkel

Kampoppsett: https://stjernecup.no/2019/result/division/25718985

Lag 2 (oppmøte 30 min. før hver kamp): Moen, Kasper, Corni, Kleiv, Myhre, Lars, Jensen, Lindstrøm, Kjelman, Jossi, Henke, FH, Thurmann-Moe, Gaaserud, Dyrland, JC

Kampoppsett: https://stjernecup.no/2019/result/division/25719058

 Søndag

Stjernecup!

Lag 1 (samme som lørdag):

Kampoppsett: https://stjernecup.no/2019/result/division/25718985

Lag 2 (samme som lørdag): 

Kampoppsett: https://stjernecup.no/2019/result/division/25719058


0 Kommentar

Uke 43 - siste treningsuke

Postet av Ullern Fotball den 19. Okt 2019

Siste treningsuke, gitt! Dato for felles avslutning kommer. Ellers er det fint om dere kommer med innspill til hva dere vil denne sisten uken skal bestå av, da vi er litt mer fleksible på denne tiden av året til hvilke øvelser vi kjører 😊 Fredag er siste trening før en pause. Om noe er usagt, så er det bare å ta kontakt med meg i «vinterhvilen» også. 

Utstyrsansvarlige:

Jesper, Emil og Sindre har ansvar for å ta ut ballene, telle dem og pumpe dem opp før trening.

Mørk har ansvar for å ta ut kjegler og vester før trening.

August, Haugli og Sigurd har ansvar for å telle ballene, legge dem i nettet og ta dem med inn i ballboden etter trening (legges selvsagt i buret med låsen på). Bare ballene som det står TG2A/JR2 skal ligge i våre ballnett!

Oma har ansvar for å ta inn våre vester og kjegler etter trening. 

Deres egne forventninger til dere selv i treningshverdagen (valgt på møtet fredag 8. mars):

 • 100 % innsats, fokus og trøkk
 • Engasjement og vinnervilje
 • Stille krav til hverandre 
 • Konstruktiv kommunikasjon (positivt treningsmiljø)
 • Effektive (ryddig og oppsetting av bane, være klare til øvelser fort)

Forventninger utenom selve treningen, for at treningene skal bli best mulig:

 • Nok søvn og hvile
 • Nok mat og drikke
 • Riktig bekledning til trening
 • Møte tidsnok
 • Sette seg mål for økta og evaluere seg selv i ettertid

Mandag

KL. 17:30-19:00. Trening på Hullebergmyra. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Ekstensiv pasningsøvelse (firkant/rondo)
 • Spill 6x1 min. 2v2-4v4.    

Tirsdag

KL. 19:00-21:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Rolletrening individuelt (planlegg noe du kan gjøre selv)
 • Ekstensiv pasningsøvelse (possession/position)
 • Spill på så stor bane som mulig 

*fin dag for styrke bein etter økt

Onsdag

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening eller styrke overkropp

Torsdag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Rolletrening felles
 • Ekstensiv pasningsøvelse (possession/position)
 • Spill på så stor bane som mulig 

Fredag  

KL. 17:30-19:00. Trening. Innhold:

 • Fotballgolf (med poeng)
 • Firkant (med dobbel på tunnel!)
 • Hiffen
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag  

Egentrening/fri

Søndag 

Egentrening/fri

*fin dag for styrke bein etter økt


0 Kommentar

Ny salgskveld klær torsdag 24. oktober kl. 17-19

Postet av Ullern Fotball den 17. Okt 2019

Velkommen til ny salgskveld torsdag 24. oktober kl. 17-19! Da kan du få kjøpt det meste man trenger til uteaktiviteter på og utenfor Ullernbanen til høsten og vinteren. En rekke julegaver kan du få unnagjort, også!

Vi selger følgende produkter:
Ullsokker (fotballstrømper): 250,-
Fleecehals: 100,-
Tynn hals: 50,-
Ullernflaske: 50,-
Ullernskjerf: 150,-
Sesongkort 2020: 500,-
Superundertøy:
- Hvit overdel barn: 200,-
- Hvit overdel voksen: 250,-
- Sort sett barn: 300,-
- Sort sett voksen: 350,-
Dunjakker:
- str 116: 600,-
- str 128: 800,-
- Andre str: 1600,-
 

Betaling: Vipps eller bankkort


0 Kommentar

Uke 42

Postet av Ullern Fotball den 13. Okt 2019

Det er en lei følelse når man legger ned en innsats, og ikke får resultater for det. Håper dagens videomøte gir dere noen tanker om at det ikke er helt tilfelle for vår del, samtidig som vi må erkjenne at vi som gruppe ikke har lyktes nok i å ta tak i vårt største forbedringspotensial. Det er allikevel fortsatt slik at vi har flere økter og en kamp igjen av årets sesong, til å jobbe med det og ikke minst videreutvikle det vi ser at vi kan gjøre bra!

Dere skal ha skryt for måten dere trener på i dag. Det er et engasjement og en gjennomføring slik det har vært de siste ukene, og det er ingen grunn til å begynne med noe annet enn det nå. Fortsett å legg ned kvaliteten vi gjør nå, og kanskje kan det går vår vei på Torsdag, slik at vi får en siste sjanse til å ta plassen vi fortjener på den tabellen.

Ukens treningstider med noe forbehold om endring. Om Torsdagen er umulig for noen må jeg få beskjed så snart som mulig da vi ønsker å få til stor bane den dagen.

Mandag 14.okt:
Trening kl. 18:45.
Oppvarming: Prepp
3v2: 2x4 min
4v4: 12x2 min

Tirsdag 15.okt:
Egentrening/fri.

Onsdag 16.okt:
Trening kl. 19:00
Oppvarming
Rolletrening/individuelle fokusområder.
11v11:3x10 min
Kveldsmat etter økten.

Torsdag 17.okt:
Egentrening/fri.

Fredag 18.okt:
Trening kl. 17:00
Oppvarming
Rolletrening: relasjonelle fokusområder
4v4: 12x2min 

Lørdag 19.okt:
Egentrening/fri.

Søndag 20.okt:
Trening kl. 12:00
Oppvarming
Possession 4v4+3: 3x3 min
11v11 med coaching: Tema kommer
11v11: 2x10 min


0 Kommentar

Uke 42 - StjerneCup til helgen!

Postet av Ullern Fotball den 12. Okt 2019

Den kommende uken er det veldig mye som skjer, både hos oss med cup og ikke minst med SUP uttaket som begynner nå. 

Dialog blir viktig gjennom uken så vi har kontroll. Etter denne uken blir det en periode med mindre trening, denne perioden vil gå med til spillermøter og samtaler, planlegging av kommende sesong og foreldremøter ikke så langt unna. 

Lør 19 okt

Stjerne Cup

Lag 1 - alle kamper samme sted og oppmøte 30 min før. Tropp: Jonas GP, Ken Ole, Emil, Elias, Philip B, Tollef, Andreas, Estin, Ellef, Theodor, Martin, Adrian S, Benni og Samuel. 

Kl.08.00 vs HSV på Lommedalen kunstgress nedre. 

Kl.12.00 vs Kattem på Lommeldane KGB N. 

Kl.16.00 vs Nest Sotra på L KGB N. 

Lag 2 - alle kamper samme sted og oppmøte 30 min før. Tropp: Olli, David, Anders, Dani, Edvard, Henrik, Jonas L, Mathias, LJ, Preben, Seb, Teo, Thomas, William, Linus og Tobias. 

Kl.10.00 vs Oppegård på Linderud kunstgress. 

Kl.14.00 vs Høybråten/Stovner på Linderud KGB. 

Kl.19.00 vs Gjerdrum på L KGB. 

Søn 20 okt

Stjerne Cup - tidspunkt kommer når vi vet hvordan det endte lørdag. 

Kl 20:00. Oppmøte 19:30. Heming3-Ullern4 20:00 på Heming KG. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7204293

Tropp: Olli, Jens, Falk, Adrian Z,Chris S, Chris B, Nour, Noah, Nico P, Nicholas, Henrik A, Nikolai, Mathias, Linus


0 Kommentar

Uke 42 - Stjernecup!

Postet av Ullern Fotball den 12. Okt 2019

Da er det klart for Stjernecup og vi har jo gode minner fra cup tidligere i år...

All info om cupen finner dere her: https://stjernecup.no/2019/ 


Meget viktig å få i seg masse mat og drikke mellom kampene lørdag og hvile beina (altså ikkje gå rundt og herje i timene mellom kamp). Forventer å se en gjeng som har tatt noen steg på profesjonalitet og forberedelser her. 


UKE 42

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Thomas SD, Fabian G, Herman V

Ordensmenn denne uken TG2: Erlend og Bela

Oppgaver: Pumpe 26 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Etablert angrep – rolleforståelse i et relasjonelt perspektiv

Tema TG2: Lav/middels press og forsvar av egen boks 

 

Mandag:

TG1 kl 18:45 (18:30) Innhold: Ekstensiv oppvarming m/pasningsøvelse, angrep v forsvar stor bane, spill stor bane + nedjogg 5 min

TG2 kl 16:00 på hullebergmyra - Skadeforebyggende, passningsøvelse og spill (3 lags) 

Tirsdag:

Styrke: Alle i TG1 kjører styrke bein steg 2 (noen er fortsatt på steg 1 og fortsetter der ut oktober)

Onsdag:

TG1 kl 17:15 (17:00) Innhold: Intensiv oppvarming m/prepp, 2v2 avslutningsøvelse, 4v4 (3-lags), dødballer + nedjogg 7 min

*Styrke bein kan kjøres rett etter økten (da gjør du det ikke tirsdag)

SUP: Thomas S, Herman V, Ola R, Herman U

Lag 2 kamp borte mot Lommedalen (oppmøte 19:30) Tropp: Gantzel, Philip, Molly, Erlend, Bull, Otto, Aasen, Peder, Theo, Shane, Schneidt, Markus, BS, Bela, Peter, Victor og Leo 

Torsdag:

Angrepsgruppe kl 16:30 i klubbhuset – tavle + video

Midtbanegruppe kl 18:45 i klubbhuset – tavle + video

Forsvarsgruppe kl 19:30 i klubbhuset – tavle + video

Styrke: Alle i TG1 kører styrke overkropp steg 2 (noen er fortsatt på steg 1 og fortsetter der ut oktober)

Fredag:

Fri

Lørdag:

Stjernecup

Lag 1 spiller kampene sine på Skuisletta:

Kl 10:00 mot Bærum

Kl 14:00 mot Strindheim

Kl 18:00 mot Lyngdal

Lag 2 spiller kampene sine på Løren kunstgress:

Kl 11:00 mot Trosvik IF

Kl 15:00 mot Skeid

Kl 18:00 mot Lier IL

Søndag:

Stjernecup – sluttspill

Tid og sted avhenger av resultater lørdag


‘The detail that separates the good from the best football players, especially at professional level, is brain. The most important muscle in football’


0 Kommentar

Uke 42 - Siste uken av sesongen 2019!

Postet av Ullern Fotball den 12. Okt 2019

Da går vi inn i siste normale uken av årets sesong. Etter denne uken blir det to uker fri der spillersamtaler og møter vil dominere bildet sammen med planlegging av sesongen 2020 som allerede er godt i gang i alle 3 grupper. 

Foreldremøter for TG.2 og 3 blir i uke 43, vi kommer tilbake med dag, tidspunkt og agenda. 

Tors 17 okt

Kl.16.15 - Trening TG.1. Innhold: Oppvarming/prepp, pasningsøvelse 2v2v2 og spill/turnering 3v3/4v4 med flere lag. Premie til vinneren, lagene presenteres torsdagen kl.12.00 ved forfallsfrist. Dusje og så mat i klubbhuset etter økten. 

Kl. 20.30 (oppmøte 19.30) Lag 3 - BVH 4 på CC Vest Arena. Tropp: Moritz, Jasper, Samson, Dawid, Tidemann, Nico, Niko, Jens, Lukas + 3-4 til. 

Fre 18 okt til søndag 3 november: Fri/egentrening/krets for noen, hosp for noen, spillersamtaler og planlegging. Første økt sesong 2020 blir Kl.17.00 mandag 4 november for TG.1 og 2. 


0 Kommentar

Ukeplan uke 42

Postet av Ullern Fotball den 12. Okt 2019

Uke 42

Felles spising i klubbhuset etter treningen på mandag! Sosialt tiltak for alle gutter i G08, både bredde og sats. Mer info på Facebook.

Alle lagene har spilt ferdig sesongene sine (lag 4 spiller sin siste kamp på torsdag), derfor er det mange som har fri fra kamp disse ukene i oktober. 

Husk foreldremøte mandag 21. oktober kl. 20.00 i klubbhuset.

Utstyrsansvarlige i Oktober

De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å rydde sammen alle baller, kjegler og vester etter treningen. 

Baller
Julian & Erik S

Aksel AW & Martin AØ

Vester

Ludwig & Philip F

Aksel H & Thomas

Kjegler

Ola T & Lucas B

Johan WJ & Kristian T


Ukens tema: Høyt press

Mandag

KL. 15:00 – 16.30 Trening.

Kl. 16.30 Felles spising etter trening. 


Tirsdag

Egentrening med ball


Onsdag

KL. 15:00-16:30 Trening.


Torsdag

Kl. 19.10 (Oppmøte 18.40) Kamp for lag 4 (Ullern 1 – G11 7er). Ullern – Kjelsås på Hullebergmyra.
Tropp: Martinus, Tobias, Jacob L, Philip A, Bjørklund, Philip H, Nityan, Teodor, Jonathan, Albert, Matias, Sander.

Dommeransvarlig: Martinus Solbrække Berger


Fredag

KL. 15:00-16:30 Trening.

Lørdag

Fri / Egentrening med ball.

Søndag

Fri / Egentrening med ball

 

 


0 Kommentar

Uke 42 - Nest siste treningsuke

Postet av Ullern Fotball den 12. Okt 2019

Da skal vi ha ei relativt vanlig uke. Mulig det blir en kamp, men det får dere i så fall vite. Anbefaler alle å kle seg godt nå, det vil si med jakke og lue og votter de dagene det faktisk er kaldt. Nå for tiden ligger vi inne med fire treninger/aktiviteter i uka (én mindre enn i sesongen). Dere som synes dette blir altfor lite, må ta ansvar for å få inn 1-2 egentreninger selv med mindre det legges opp til frivillige ekstratreninger. Nå som gamlebanen stenges for vinteren, er det ikke alltid plass til dét, og da er det ingen garanti med ekstratreninger. Ellers tror jeg ikke det er så mye mer info å gi ut den gangen her. Spør om det er noe - as usual. 

Utstyrsansvarlige:

Jesper, Emil og Sindre har ansvar for å ta ut ballene, telle dem og pumpe dem opp før trening.

Mørk har ansvar for å ta ut kjegler og vester før trening.

August, Haugli og Sigurd har ansvar for å telle ballene, legge dem i nettet og ta dem med inn i ballboden etter trening (legges selvsagt i buret med låsen på). Bare ballene som det står TG2A/JR2 skal ligge i våre ballnett!

Oma har ansvar for å ta inn våre vester og kjegler etter trening. 

Deres egne forventninger til dere selv i treningshverdagen (valgt på møtet fredag 8. mars):

 • 100 % innsats, fokus og trøkk
 • Engasjement og vinnervilje
 • Stille krav til hverandre 
 • Konstruktiv kommunikasjon (positivt treningsmiljø)
 • Effektive (ryddig og oppsetting av bane, være klare til øvelser fort)

Forventninger utenom selve treningen, for at treningene skal bli best mulig:

 • Nok søvn og hvile
 • Nok mat og drikke
 • Riktig bekledning til trening
 • Møte tidsnok
 • Sette seg mål for økta og evaluere seg selv i ettertid

Mandag

KL. 20:30-22:00 (kutter kanskje litt tidligere). Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Ekstensiv pasningsøvelse (firkant/rondo)
 • Spill 6x1 min. 2v2-4v4. / konkurranse   

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening eller styrke overkropp

Onsdag

KL. 17:30-19:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Ekstensiv pasningsøvelse (possession)
 • Rolletrening felles
 • Spill på så stor bane som mulig 

*fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening eller styrke overkropp

Fredag  

KL. 18:30-20:00. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball + firkant 3x1 min. 4v1/3v1
 • 1v1/2v2
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag  

Egentrening/fri

Søndag 

KL. 20:00-21:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Pasningsøvelse
 • Possession
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for styrke bein etter økt


0 Kommentar

Uke 42 - Sonetreninger og to kamper

Postet av Ullern Fotball den 12. Okt 2019

Vi er da ferdig med sesongen for lag 3 og lag 4. Det betyr derimot ikke at vi slutter å trene riktig enda (har jo tross alt kamper igjen med lag 1 og 2 også!). Vi holder på til og med Stjerne cup er over, dvs. at siste trening før en liten ferie blir 25. oktober (fredag). Dette gjelder for alle grupper. Vi tar én til to ukers pause etter dette. I dette tidsrommet blir det også et foreldremøte. Mer om dette senere!

I ukeplanen kan dere lese at «sonetreninger» har kommet opp som noe eget. Det er da uttakssamlinger/treninger til NFFs landslagsskole, noe a’ la kretslagstreninger. Vi har seks stykker som prøver seg der i oktober: Martin Ø, Samuel W, Jone, Mikkel BA, Elias Roander og Mathias. Lykke til, karer! Til disse seks og foresatte: Alle disse skal ta fri fra lagstreningen vår onsdag.  

Ukeplan TG3: 

Trening kl. 15:00-16:30 på fredag. 

Ukenes tema:

Lavt press og spill mot lavt press

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Nicco tar ut vester og kjegler før treningen. 

Peder og Jone tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker).

Albert tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Henke og Trym tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Kristoffer tar ut vester og kjegler før treningen. 

Viktor og Daniel tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Dyrland tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Hugo, Myhre og Cornelius tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Anund tar ut vester og kjegler før treningen. 

Peder T tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Isac MH tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Iver G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 15:40-17:10. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Possession

·Spill på så stor bane som mulig (én av gruppene kjører kanskje 9-er) 

*Fin dag for basistrening! Beinøvelser på de som ikke skal trene på tirsdag, mage/rygg (kjerne) og overkropp ellers for dem som skal spille. 

TACOKVELD ETTER TRENING!

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for basistrening.

Onsdag

KL. 15:00-16:30 på Hullebergmyra. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Pasningsøvelse

·Possession

·Spill på så stor bane som mulig

Sonetrening: Mathias

*fin dag for basistrening. Spiller du kamp på torsdag, trener du ikke bein denne kvelden. 

Torsdag

KAMP - Ullern 2 vs. Lyn kl. 19:10 på Kringsjå kunstgress 2 9-er. Oppmøte senest 18:40 på banen på Kringsjå. Tropp: Gaaserud, Mathias, Nicolai, Peder, Henke, Cornelius, Martin FH, Kasper, Kleivdal, Myhre, Kjelman, Trym, RH, Dyrland

Sonetrening: Marra, Sam, Mikkel, Elias, Jone

*fin dag for basistrening for dem som ikke er på kamp eller sonetrening.

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for alle. Innhold for satsningsgruppene: 

·Ballmestring + sprinter 

·1v1/2v2/3v3

·Småbanespill (2v2-5v5)

*topp dag for basistrening senere på kvelden. 

Lørdag

Egentrening/fri. Anbefaler en tur på banen hvor man først øver på noe med fotball (skudd, pasning, dribling osv.), før man til slutt avslutter med basistrening.  

 Søndag

KL. 16:00-17:30. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring

·Overtallsspill (alt fra 2v1 til 4v3)

·Spill på så stor bane som mulig. Gjerne 9-er!

KAMP – Ullern vs. Heming kl. 17:30 på CC Vest Arena. Oppmøte senest 17:00 på banen. Tropp: Matta, Mikkel BA, Albert, Elias, Markus, William, Ludde, Max, Jone, Nicco

*Fin dag for basistrening.


0 Kommentar

Uke 41

Postet av Ullern Fotball den 6. Okt 2019

Vi runder altså av forrige uke med to helt strålende storbaneøkter, og økten vi hadde i kveld viser en fin progresjon. Det er fint å ha med seg inn i ukene hvor vi skal avslutte årets sesong. Det er bare å klinke til videre og glede seg til kampene kommer!
Mandagens økt ledes av Rudi (meld fortsatt fra til meg), her dropper vi noen av kampene på liten bane for å få jobbet med å utnytte overtall og forsvare i undertall slik vi har hatt en del av. Kvalitet i de avgjørende situasjonene begge veier er fokusområder som vi tar med oss inn i kampene på liten bane.

La oss fortsette med kvaliteten vi har hatt de siste øktene og kjøre på mot sesongens siste hjemmekamp! 

Mandag 7.okt:
Trening kl. 18:30
Oppvarming: Prepp
Rolle: 3v2+5v4
3v3/4v4: 8x2min

Tirsdag 8.okt:
Egentrening/fri.

Onsdag 9.okt:
Trening kl. 19:30.
Oppvarming
Rolle: Relasjonelle fokusområder
8v8/11v11: 2x6 min

Torsdag 10.okt:
Ullern - Kongsvinger. Oppmøte 19:15. Kampstart 20:15.

Fredag 11.okt:
Trening kl. 17:00
Oppvarming og skadeforebyggende
Pasningsøvelse
Possession

Spill for de som spilte mindre enn 45 min. 

Lørdag 12.okt:
Egentrening/fri.

Søndag 13.okt:
Video kl. 11:15.
Trening fra kl. 12:00
Oppvarming og skadeforebyggende
Possession: 4v4+3
11v11: Tema fra video
11v11: 2x10 min


0 Kommentar

Uke 41 - Stjernecup nærmer seg!

Postet av Ullern Fotball den 4. Okt 2019

Da nærmer det seg Stjernecup og det blir en flott slutt på G14 sesongen!

Minner om at aktivitetsplanen for 2020 sesongen er oppdatert. I tillegg blir det foreldremøte snart.


UKE 41

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn denne uken TG1: Henrik G, Herman U, Markus F

Ordensmenn denne uken TG2: Aasen og Otto 

Oppgaver: Pumpe 26 baller, ta ut de hvite og grønne vestene + stabelen med G05 hattene + stabelen med de flate G05 hattene. Dette gjør dere i god tid før treningen starter og sørger for at utstyret står klart på banen til vi kommer ut. 

Tema TG1: Etablert angrep – rolleforståelse i et relasjonelt perspektiv

Tema TG2: Lavt/middels press og forsvar av egen boks 

 

Mandag:

TG1 kl 18:45 (18:30) Innhold: Ekstensiv oppvarming, angrep v forsvar stor bane, spill stor bane + nedjogg 5 min

Tirsdag:

Styrke: Alle i TG1 kjører styrke bein steg 2 (noen er fortsatt på steg 1 og fortsetter der ut oktober)

TG2 kl 16:30 (16:20) på hullebergmyra - ekstensiv oppvarming, pasningssøvelse 5v2 og spill på stor bane

Onsdag:

TG1 kl 17:00 (16:50) Innhold: Intensiv oppvarming m/prepp, angrep v forsvar stor bane, spill 4v4 (3-lags), dødballer + nedjogg 7 min

20:15 Ullern2-Sagene (oppmøte 1930). Gamlebanen. Tropp: Gantzel, Otto, Bull, Trym, Aasen, Schneidt, Theo, Shane, Bela, Haakon, Due, Markus, Peder, BS, Victor og Erlend 

Torsdag:

Spillermøte TG1 kl 16:45

Styrke: Alle i TG1 kører styrke overkropp steg 2 (noen er fortsatt på steg 1 og fortsetter der ut oktober)

Fredag:

TG1 kl 17:00 (16:50) Innhold: Høydemåling i klubbhuset, skadeforebyggende, rolletrening, spill stor bane + dødballer

TG2 kl 16:30 (16:20) på gamlebanen - Oppvarming m skadeforebyggende, firkant og spill på stor bane + rolletrening 

Lørdag:

Treningskamp lag 1 vs Ski kl 10:00 på UIllern (oppmøte 09:15 i garderobe 1)

Tropp: 

Treningskamp lag 2 vs KFUM 2 kl 12:30 på Ullern (oppmøte 11:45 i garderobe 2)

Søndag:

Styrke: Alle i TG1 kjører styrke overkropp steg 2 (noen er fortsatt på steg 1 og fortsetter der ut oktober)


‘You don´t need fitness to play football, you develop fitness by playing football’

- Raymond Verheijen


0 Kommentar

Ukeplan uke 41

Postet av Ullern Fotball den 4. Okt 2019

Uke 41

Det blir trening på torsdag kl 16.30 for de som spiller kamp på onsdag (altså lag 1 og 4).
Lag 2 og 3 har spilt ferdig sine serier, men vi jobber med å avtale noen treningskamper i oktober. Dere hører fra meg om vi får til det.

Nye utstyrsansvarlige i oktober!
 

Utstyrsansvarlige i Oktober

De utstyrsansvarliges jobb blir i første omgang å rydde sammen alle baller, kjegler og vester etter treningen.

Baller
Julian & Erik S

Aksel AW & Martin AØ

Vester

Ludwig & Philip F

Aksel H & Thomas

Kjegler

Ola T & Lucas B

Johan WJ & Kristian T


Ukens tema: Siste tredjedel / Avslutninger.

 

Mandag

KL. 15:00 – 16.30 Trening.

Tirsdag

Kl. 19.10 (Oppmøte 18.40) Kamp for lag 5 (Ullern 2 – G11 7er). Ullern – Vestre Aker på Ullernbanen.
 Tropp:
Mathias, Lukas J, Marcus, Eirik, Philip G, Mads T, Lars, Johan F, Emil, Oscar S, Sigurd, Leon.

Dommeransvarlig: Leon Alfred Falldorf


Onsdag

KL. 15:00-16:30 Trening for de som ikke spiller kamp.

Kl. 19.10 (Oppmøte 18.40) Kamp for lag 1 (Ullern 5 – G12 9er). Frigg – Ullern på Frogner kgress.
 Tropp: Amund, Ola, Emil, Loly, Max, Christian, Tarald, Lucas, Otto, Iver.

Kl. 19.10 (Oppmøte 18.40) Kamp for lag 4 (Ullern 1 – G11 7er). BMIL – Ullern på Ferd Stadion (7er).
 
Tropp: Martinus, Tobias, Jacob L, Philip A, Philip H, Nityan, Teodor, Albert, Matias.
 

Torsdag

Kl. 16:30 – 17.30 Trening for de som spilte kamp onsdag (Lag 1 og 4)
 

Fredag

KL. 15:00-16:30 Trening.


Lørdag 

Fri / Egentrening med ball.

Søndag

Kl. 17.10 (Oppmøte 16.40) Kamp for lag 1 (Ullern 5 – G12 9er). Ullern - Lyn på Ullernbanen.

 Tropp: Amund, Ola, Erik, Emil, Loly, Max, Christian, Tarald, Lucas, Otto, Fjellman, Iver.

Dommeransvarlig: Lucas Brubakk

 

 


0 Kommentar

Uke 41 - Spillermøte TG.2 på mandag!

Postet av Ullern Fotball den 4. Okt 2019

Mandag blir det altså spillermøte for TG.2 som skal danne grunnlaget for et senere foreldremøte for samme gruppe. Rudi leder møtet, viktig at dere gutter kommer til møte med klare tanker og meninger. Send meg gjerne innspill før dere kommer om dere ikke ønsker å selv fronte saken. Møtet avsluttes med et individuelt skjema som dere fyller ut. 

Treningsleir for TG.1 i uke 8 forfaller altså søndag 6 okt, mandag 7 okt må jeg melde inn antall og dermed låse det antallet i flyseter. Om en er for sent ute så risikerer en at flyet er fullt og/eller at prisen på fly går drastisk opp. Så råder alle til å få dette gjort så fort som mulig! 

Spillermøte for TG.3 kommer også straks opp. 

Fra mandag 21 oktober til mandag 4 november tar alle grupper fri fra fellestrening før vi starter ny sesong fra uke 45. 

Søn 13 okt

Kl.12.00 - Trening TG.3. 

Kl. 16.00 - Trening TG.2. Innhold kommer. 

Kl.18.30 - Lag 1 vs Asker på Føyka. Oppmøte kl.17.30. Tropp: Mats, Ivers, Bendik, Varden, Jonas, Slette, Johan, Tor Ed, Didrik, Cleve, Jonatan, Andreas, Peter, Ole, Stinus, Mathias, Jordet og August. 


0 Kommentar

Uke 41 - seriespillet fortsetter

Postet av Ullern Fotball den 4. Okt 2019

Da legger vi en litt roligere uke bak oss og kan se frem mot mye spennende i perioden frem mot nyttår. 

Brage, Jacob, Storm og Gustav trener med oss kun tirsdag. 

Et spennende samarbeid med NF Academy vil gi enkelte sjansen til å delta på opplegg med de på Ullernbanen og vi vil spille et par kamper mot de gjennom vinteren. Mer om det etterhvert. 

Søn 13 okt

Kl.11.00 - Lag 1 vs Snarøya. Oppmøte kl.10.15 på Ekeberg kunstgress. Tropp: Victor, Jonas GP, Jacob, Emil, Ellef, Gustav, Tollef, Andreas, Storm, Martin, Estin, Ken Ole og Elias. 

Kl.18.30 - Trening TG.1 (de som ikke er i troppen). Innhold: 

*Brage på kretslagskamp. 

**Jacob, Storm og Gustav spiller lag 1 kampen.

Kl.12.00 - Treningskamp Lag 4 vs G07 lag 2 på Ullernbanen. Oppmøte kl.11.30. Tropp: Olli, Rasmus, Jens, Chris B, Falk, Nico P, Adrian Z, Chris S, Henrik A, Nour, Nicholas

Kl.18.30 - Lag 3 vs Frigg på Ullernbanen. Oppmøte kl.18.00. Tropp: GP, Preben, Tobias, Edvard, Jonas L, William, Mathias, Philip S, Oscar LJ, Henrik EW, Anders, Dani, Seb


0 Kommentar

Uke 41 - Back to business!

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2019

 Da var vi tilbake fra høstferie. I skrivende stund (før høstferien) er det ikke planlagt noen treningskamper denne uka, men det kan forekomme. Dere oppdateres i så fall. Ellers håper jeg vi alle ønsker at vi starter arbeidet med neste sesong nå og holder kvaliteten så høy som mulig på hver eneste trening. Det er også en fin periode for å ta et par spillersamtaler om neste sesong. Noen vil jeg ta kontakt med etter hvert. Føler man et akutt behov er det uansett bare å spørre (som alltid...).


Merk at vi har NYE UTSTYRSANSVARLIGE. Disse har ansvaret ut sesongen. Vi trener til JR1 er ferdig med kampene sine. 

Utstyrsansvarlige:

Jesper, Emil og Sindre har ansvar for å ta ut ballene, telle dem og pumpe dem opp før trening.

Mørk har ansvar for å ta ut kjegler og vester før trening.

August, Haugli og Sigurd har ansvar for å telle ballene, legge dem i nettet og ta dem med inn i ballboden etter trening (legges selvsagt i buret med låsen på). Bare ballene som det står TG2A/JR2 skal ligge i våre ballnett!

Oma har ansvar for å ta inn våre vester og kjegler etter trening. 

Deres egne forventninger til dere selv i treningshverdagen (valgt på møtet fredag 8. mars):

 • 100 % innsats, fokus og trøkk
 • Engasjement og vinnervilje
 • Stille krav til hverandre 
 • Konstruktiv kommunikasjon (positivt treningsmiljø)
 • Effektive (ryddig og oppsetting av bane, være klare til øvelser fort)

Forventninger utenom selve treningen, for at treningene skal bli best mulig:

 • Nok søvn og hvile
 • Nok mat og drikke
 • Riktig bekledning til trening
 • Møte tidsnok
 • Sette seg mål for økta og evaluere seg selv i ettertid

Mandag

KL. 20:30-22:00. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball + skadeforebyggende
 • Rolletrening i grupper/posisjoner
 • Ekstensiv pasningsøvelse (firkant/rondo)
 • Spill 6x1 min. 2v2-4v4.    

Tirsdag

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening eller styrke overkropp

Onsdag

KL. 19:00-20:30. Trening. Innhold:

 • Ekstensiv oppvarming med og uten ball
 • Ekstensiv pasningsøvelse (firkant/rondo)
 • Rolletrening felles
 • Spill 6x1 min. 2v2-4v4. 

*fin dag for styrke bein etter økt

Torsdag

Egentrening/fri

*fin dag for bevegelighetstrening eller styrke overkropp

JR1 spiller hjemmekamp. Kom å se på!

Fredag  

KL. 18:30-20:00. Trening. Innhold:

 • Intensiv oppvarming med og uten ball + firkant 3x1 min. 4v1/3v1
 • 1v1/2v2
 • Spill på så stor bane som mulig

*fin dag for styrke bein etter økt

Lørdag  

Egentrening/fri

Søndag 

KAMP - Ullern vs. Oppsal menn senior D kl. 20:00 på CC Vest Arena (oppmøte senest 19:00 i garderobe 2). Tropp: Kommer! 


0 Kommentar

Uke 41 - sesongavslutning for lag 4 og lag 3

Postet av Ullern Fotball den 3. Okt 2019

Da var vi tilbake fra ferie igjen. Håper den har vært fin for store og små. Vi begynner rett på kamper igjen for alle lag. Et par ting å legge merke til: Lag 4 har TO kamper denne uka. Lag 1 har IKKE kamp på søndag (men mandag), selv om det står på fotball.no at de også spiller på søndag. Den er flyttet til søndagen etter. Ellers spiller lag 3 sin siste på onsdag, mens lag 2 spiller sin nest siste kamp samme kveld – de har også kamp torsdag neste uke, vel å merke. Vi begynner å nærme oss tiden da luer, hansker og votter ikke bare er anbefalt, men også et must. Vanskelig å ha gode treninger når man fryser, både som lag og som enkeltspiller.  

Det blir også ei aktiv uke for TG3 – kamp onsdag, trening fredag, cup lørdag og kamp søndag. Vi avslutter med et smell. Nå kan det hende kampen på søndag blir flyttet (planen skrives før høstferien), men dere oppdateres da i så fall. 

Noen legger kanskje merke til ganske mange anbefalinger om basistrening i ukeplanen. Øvelsene i Runhilds program bør gjøres to ganger i uka, helst. Anbefalingene er bare for å hjelpe dere med å velge når dere kan gjøre hva. Å ha en dag helt fri kan også være veldig lurt, selv om det står noe hver eneste dag. 

Ukeplan TG3: 

Kamp: Onsdag kl. 19:10 borte på Rud kunstgress mot BVH Blå. Oppmøte på banen 18:40 senest.

Kamp: Søndag kl. 17:50 hjemme mot Haslum. Oppmøte på banen 17:20 senest. Dommeransvarlig: Kran

Trening kl. 15:00-16:30 på fredag. 

Langhus cup på lørdag. Info fra Lucien Mols og Alexandre kommer på Facebook. Følg med!

Ukenes tema:

Høyt press og spill mot høyt press (gjentar fra forrige gang fordi det ble få treninger på tema)

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Nicco tar ut vester og kjegler før treningen. 

Peder og Jone tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker).

Albert tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Henke og Trym tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Kristoffer tar ut vester og kjegler før treningen. 

Viktor og Daniel tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Dyrland tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Hugo, Myhre og Cornelius tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Anund tar ut vester og kjegler før treningen. 

Peder T tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). 

Isac MH tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. 

Iver G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

Mandag

KL. 15:40-17:10. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Firkanter

·Possession

·Spill på så stor bane som mulig (én av gruppene kjører kanskje 9-er) 

KAMP – Lyn vs. Ullern 1 kl. 20:15 på Kringsjå kunstgress 3 9er A. Oppmøte senest 19:45 på banen på Kringsjå. Tropp: Matta, Mikkel BA, Sam, Martin Ø, Albert, Elias, Markus, Peder, Nicco, Max, Jone, (Ludde+William)

*Fin dag for basistrening! 

Tirsdag

*Fin dag for basistrening på overkropp og kjernemuskulatur. 

Onsdag

KL. 15:00-16:30. Trening for lag 1. Innhold for satsningsgruppene: 

·Ballmestring 

·Firkant

·Småbanespill (2v2-5v5)

*kjempefin dag for basistrening senere på kvelden. 

KAMP – Ullern 4 vs. BVH Blå kl. 19:10 borte på Rud kunstgress. Oppmøte på banen 18:40 senest. Tropp: Alle i TG3. 

KAMP - Ullern 3 vs. BVH Grønn kl. 18:55 på Ullern KG2. Oppmøte senest 18:25 på banen. Tropp lag 3: Henrik Sebjørnsen, Johannes, Arkady, Kristoffer, Sebby, Herman JC, Thurmann-Moe, Daniel, Viktor, Olav, Hugo, Johan, Benjamin, Lars, Iver. Dommeransvarlig: Kristoffer

KAMP – Ullern 2 vs. Frigg 2 kl. 18:55 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på banen. Tropp: Gaaserud, Henke, Cornelius, Martin FH, Kasper, Kleivdal, Myhre, Kjelman, Trym, RH, Dyrland, Mathias L, Markus. Dommeransvarlig: Kjelman

*Fint å trene beinmuskulatur for de som spiller kamp. Etter kampen. De som spilte på tirsdag kan godt trene litt kjernemuskulatur denne dagen.

Torsdag

Egentrening/fri

*Fin dag for basistrening på bein for dem som ikke har spilt kamp på onsdag og fin dag for kjernemuskulatur for dem som spilte kamp. 

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for alle. Innhold for satsningsgruppene: 

·Ballmestring + sprinter 

·1v1/2v2/3v3

·Småbanespill (2v2-5v5)

*kjempefin dag for basistrening senere på kvelden. 

Lørdag

Egentrening/fri for sats. Kjempefin dag for basistrening!

TG3/Ullern 4: LANGHUS CUP. Info på Facebook utover uka. Også mulig å lese seg opp her: https://langhus-il-fotball.spoortz.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9422588&fbclid=IwAR0A3o2NxGd2Zrs7xGAb0CHbrM-FUxzVJTc4fdJtodxCeaL_-gMzfrkXG-s

 Søndag

IKKE KAMP, UTSATT – Ullern 4 vs. Haslum kl. 17:50 hjemme på Ullern KGB2. Oppmøte på banen 17:20 senest. Tropp: Alle i TG4. Dommeransvarlig: Kran

INTERNKAMP - Ullern 2 vs. Ullern 4 (G06) kl. 12:00 på Ullern KGB2. Oppmøte på banen 11:30 senest. Tropp: Max, Nicco, Gaaserud, Kleivdal, Peder, Trym, Henke, Dyrland, Myhre, Martin FH, Kasper, Kjellman.

KL. 18:30-20:00. Trening for satsningsgruppene. Innhold: 

·Ballmestring

·Overtallsspill (alt fra 2v1 til 4v3)

·Spill på så stor bane som mulig. Gjerne 9-er!


0 Kommentar

Powered by: Bloc