Espen Lindøe forlenger med Ullern

Postet av Ullern Fotball den 26. Jan 2023

Spilleren med flest kamper for Ullern i dagens tropp forlenger avtalen ut 2023. Espen Lindøe står nå med 74 kamper og ferden mot 100 kan nå fortsette!

(Tidligere Ullern spiller Håkon Hoseth t.v og Espen Lindøe. Foto: Merethe Fosby)

Solid bidragsyter
Espen Lindøe kom til Ullern i 2018 og er per dags dato spilleren med flest kamper for klubben i dagens tropp. Nå tar han fatt på sitt 6 år i Ullern drakta. 
Jeg er klar for en ny sesong. Jeg trives godt her og syns vi har en veldig bra spillergruppe. Også syns jeg det er spennende med det nye trenerteamet så jeg ser frem til å fortsette her i Ullern, sier Lindøe. 

Lindøe kom til Ullern fra Bærum som en ung og lovende spiller, og nå er han å betegne som en av de erfarne spillerne. Og akkurat erfaringen hans er noe Stian Børven setter stor pris på med å ha med Lindøe.
Det er veldig viktig å ha med Espen videre. Han er en av dem som setter standarden og tar veldig mye ansvar. Nå har vi ikke spilt noen kamper enda, men vi ser hvor viktig han er på treningsøktene for å holde guttene skjerpet og han setter krav hele tiden til kvaliteten i det vi skal gjøre. Så vi er veldig fornøyd med at han blir her hos oss, sier Børven. 

Vi minner om første treningskamp førstkommende lørdag klokken 13:00 borte mot Gjelleråsen. 
Første nysignering i boks!

Postet av Ullern Fotball den 24. Jan 2023

Nye signeringer har latt vente på seg en stund, men nå er første spiller offisielt klar. Simen Nygaard går fra Grorud til Ullern foran kommende sesong, og skal vi tro hovedtrener Stian Børven så er det flere signeringer i vente. 

Vår nye signering
Simen Nygaard er 22 år og kommer fra Grorud hvor han har vært fast inventar på andrelaget som gjorde sine saker veldig bra i 3.divisjon. Han har også en rekke kamper for Lørenskog og Stovner i 3.divisjon, og nå er han altså blitt Ullern spiller. 
Hovedtrener Stian Børven er fornøyd med å få på plass Nygaard og har følgende beskrivelse av spilleren.
Han er en spillertype som nok passer best i 6er rollen og er veldig flink til å finne gode offensive løsninger med ball. Jeg vil si at han nok var en av de beste midtbanespillerne i 3.divisjon forrige sesong og vi tror han kan utvikle seg ytterligere her hos oss. I tillegg er han en veldig bra type som kommer til å passe fint inn i gruppen vår, sier Børven. 

Nye signeringer har latt vente på seg litt, men nå sier Børven at man kan forvente at det kommer noen flere signeringer i tillegg til Nygaard. 
Ja, vi har valgt å bruke litt tid med den troppen som var her når vi kom for å få en god oversikt over de spillerne vi har før vi valgte å hente noen nye.
Nå har vi et klarere bilde av posisjoner vi ønsker å forsterke før sesongen og er i dialog med flere aktuelle spillere. Så jeg regner med vi vil ha på plass noen flere signeringer de nærmeste ukene, sier Børven. 


Gleder seg 
Simen Nygaard selv sier han gleder seg veldig til kommende sesong og har fått et veldig godt førsteinntrykk av klubben. 
- Jeg har blitt tatt godt imot her og det virker som en veldig bra gjeng, så jeg ser frem til å bli en del av denne spillergruppen. Man merker at nivået på spillerne er høyt og at det er et steg opp fra den treningshverdagen jeg hadde i Grorud U-21, så jeg tror dette er veldig bra for meg og min utvikling, sier Nygaard. 

Simen Nygaard er klar på at han ønsker å konkurrere om plassene i PostNord selv om han mener konkurransen er tøff. 
Er ikke noe tvil om at konkurransen om plassene her er veldig tøff, det er mange gode spillere her. Men jeg håper så mye spilletid som mulig og er klar for å gi 100% alltid, avslutter Nygaard. Cleve Broch (f.04) tas opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 20. Jan 2023

Rekordmange juniorer har tatt steget fra junior og opp i A-stallen foran kommende sesong, og nok en junior har imponert såpass at han også blir tatt opp. Jacob Cleve Broch har spilt fotball i Ullern siden barndommen og det er meget gledelig at han nå tar steget opp til øverste nivå i klubben, sier juniortrener Johan Egil Rudi. 


Jacob Cleve Broch har spilt fotball i Ullern siden han var liten gutt og nå tar den offensive venstrebacken steget opp i A-stallen. Cleve Broch har trent mer eller mindre fast med A-laget siden sesongslutt og har imponert hovedtrener Stian Børven såpass at han nå blir et fast medlem av seniorstallen.
- Jacob er jo en spiller vi ikke har fått sett så mye før vi kom til klubben, men han har trent med oss siden vi kom og vi syns han har gjort sakene sine veldig bra. Så vi føler det er riktig at han tar steget opp og blir en del av A-stallen. Nå får han knallhard matching på trening hver eneste dag og det blir spennende å følge utviklingen hans denne sesongen, sier Børven. 

Jacob Cleve Broch selv var veldig fornøyd når han fikk nyheten om at han var tatt opp og klarte ikke legge skjul på at han var lettet. 
Jeg ble utrolig glad når jeg fikk beskjeden. Skal ikke legge skjul på at jeg håpet veldig på dette foran denne sesongen og nå som det ble virkelighet er jeg bare enda mer motivert til å jobbe knallhardt fremover. 
Så nå er det bare å stå på så godt jeg kan og bli så godt forberedt foran sesongen som mulig. Forhåpentligvis klarer jeg å etablere meg på Ullern 2 i 3.divisjon denne sesongen, det er i alle fall målsetningen. Også er det jo lov å håpe at man klarer å snike seg inn i en kamptropp eller to i PostNord, smiler Cleve Broch. 

Jacob er en av mange unge spillere som har gått gradene i Ullern og blitt spillere på A-laget. Han mener mye trening på fritiden er en av årsakene til at de tidlig har tatt steget opp. 
Jeg tror vi har fått mye igjen for all tiden vi har brukt på å spille fotball utenom treningen. Både Francke, Bendik og Nilsen har jeg spilt veldig mye med på fritiden og det tror jeg har gitt resultater for oss alle sammen, sier Cleve Broch. 


Fornøyd juniortrener
Hovedtrener for junior, Johan Egil Rudi har fulgt med Jacob siden barnefotballen og selv om han mister en sentral spiller på sitt juniorlag, så syns han det er gøy at Jacob tar steget videre.
- Jeg syns det er ekstra artig når spillere som har gått gjennom alle gradene i klubben til slutt tar steget opp til A-stallen. Og Jacob er en som har stått på hele veien og alltid lagt ned maks innsats både på trening og egentrening. Han er også en type som også alltid gir full gass uansett hvem motstanderen er, så jeg tror han vil nyte godt av en tøffere treningshverdag og ikke minst en tøffere kamparena. Han er jo også venstrebent spiller og de vokser jo ikke akkurat på trær, så jeg tror med tiden at han kan bli en som blir en viktig brikke også i seniorfotballen for Ullern, sier Rudi.

MSA: Christoffer Skårn klar for 2023!

Postet av Ullern Fotball den 16. Jan 2023


Ullern har sikret at CC Vest Arena også i 2023-sesongen inneholder en ekstra attraksjon. Mannen med den fryktede høyreslegga og fart de færreste kan måle seg med har signert ny avtale. Christoffer Skårn kom fra Moss til Ullern før 2022-sesongen og serverte virkelig noen ordentlige høydepunkter.

Christoffer Skårn er en av de mest erfarne spillerne i klubben med over 100 kamper i 2.divisjon og han ser frem til en ny sesong i Ullern. 
- Jeg er veldig fornøyd med å forlenge avtalen her. Jeg har trivdes veldig godt og jeg er veldig motivert for å gjøre det enda bedre enn vi gjorde forrige sesong, sier Skårn. 

Nytt trenerteam er på plass denne sesongen, hva er førsteinntrykket? 
Jeg syns det virker spennende og det er også derfor jeg ønsket å forlenge avtalen. De ønsker å spille på en måte som jeg tror vil passe mine ferdigheter veldig bra, så jeg er spent på hva vi kan få til kommende sesong. Får vi satt vårt spill tidlig så tror jeg vi kan ta ytterligere steg oppover på tabellen sammenlignet med fjoråret, sier Skårn. MSA: Thomas Støfring (f.05) tas opp i A-stallen

Postet av Ullern Fotball den 9. Jan 2023

Thomas Støfring har hospitert jevnlig med A-laget i 2022 og etter imponerende spill i 4.divisjon så blir han den 5 spilleren som tas opp fra egen junioravdeling foran kommende sesong.

Thomas Støfring og hovedtrener Stian Børven

Målfarlig

Thomas Støfring har scoret 69 mål på 58 kamper i aldersbestemt fotball og viste forrige sesong at han også kan levere scoringer på seniornivå når han noterte seg for 13 mål på 14 kamper i 4.divisjon og var en sterk bidragsyter til at Ullern 2 rykket opp til Norsk Tipping ligaen.

Støfring kom til Ullern fra Lommedalen i 2019 og har utviklet seg jevnt og trutt siden han kom til Ullern, og spilleren selv roser oppfølgingen man får som ung spiller i klubben.

Jeg valgte jo å dra til Ullern for å utvikle meg mer som spiller. Her fikk jeg bedre motstand på trening og et veldig profesjonelt opplegg med tett oppfølging fra trenerne. I starten var det en liten overgang for meg med tanke på utvikling, både Bendiksen og Mads var veldig tett på med å stille spørsmål som tvinger deg til å tenke. I Ullern så er de flinke til å tvinge spillerne til å reflektere mye selv istedenfor at det kun er trenerne som prater. 

Overgangen til A-lag

Støfring innrømmer at han hadde et håp om at prestasjonene i 2022 skulle føre til en kontrakt med A-laget og ser nå frem til å trene fast på et høyt nivå, selv om det også kan være en utfordring.

Jeg tror det er veldig bra for min utvikling å få trene på et nivå som jeg virkelig må strekke meg for å henge med. Nå spiller jeg mot spillere som er både eldre, større og bedre enn meg hver eneste dag og da må jeg virkelig være skjerpet hver eneste økt. I starten så var det litt tøft å håndtere når man er vant til å være god å score mye mål på trening, men jeg føler det går bedre og bedre.

Hovedtrener Stian Børven er fornøyd med at så mange juniorspillere har tatt steget opp og mener Støfring har potensialet til å bli en god spiss også på seniornivå.
Vi har tatt opp mange juniorer foran årets sesong og det viser at det gror veldig godt i klubbens yngre rekker. Alle de vi har tatt opp er spillere som vi tror vil utvikle seg til å bli gode a-lags spillere med tiden og Thomas er ikke noe unntak. Han er en typisk målscorer med gode offensive ferdigheter, også er det fortsatt en del han må jobbe med for å ta steget opp i 2.divisjon. Men det er også derfor han er tatt opp nå slik at han kan få tøffere motstand både på trening og i kamp slik at han kan utvikle seg videre. Nå får han uansett en veldig bra kamparena i 3.divisjon og hvis han fortsetter å utvikle seg der så kan han godt ta steget videre opp til 2.divisjon, sier Børven.